Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Εγώ πιστεύω οτι η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου απ΄τις κομματικές νεολαίες κατά την εκλογή πρύτανη, αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα στις αξιοκρατικές διαδικασίες του πανεπιστημίου.![]()
+999
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Εγώ πιστεύω οτι η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου απ΄τις κομματικές νεολαίες κατά την εκλογή πρύτανη, αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα στις αξιοκρατικές διαδικασίες του πανεπιστημίου.![]()
+999
![]()
Το "πανεπιστημιακο ασυλο" σαν θεσμος που καθιερωθηκε το 1982 ηταν ισως ελειπες ως προς τις... εξαιρεσεις του & θα μπορουσε να λειτουργει το ολο θεμα χωρις τα ναρκωτικα, χωρις τους ταραξιες που καταστρεφουν το ΙΔΙΟ το πανεμιστημιο κ ολα τα ωραια.
Επελεξαν την ευκολη λυση φυσικα, αφου υπαρχουν "νομικα κολληματα" αποφασισαν να καταργησουν εναν θεσμο που εχει ιστορικη σημασια κ φυσικα λογικη βαση, εχετε υποψιν μονο οτι το "ασυλο ιδεων" ειναι μονο η αρχη :wacko:
Για τις αναρχικες ομαδες δεν θεωρω οτι αλλαξε κατι, ο πολεμος αντι να γινεται στα πανεπιστημια θα γινεται σε καθε γωνια της πολης, αντε εβιβα![]()
οι "ιδέες" προστατεύονται από το Σύνταγμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Επελεξαν την ευκολη λυση φυσικα, αφου υπαρχουν "νομικα κολληματα" αποφασισαν να καταργησουν εναν θεσμο που εχει ιστορικη σημασια κ φυσικα λογικη βαση, εχετε υποψιν μονο οτι το "ασυλο ιδεων" ειναι μονο η αρχη :wacko:
Δεν χρειάζονται ένα κατασκεύασμα σαν το άσυλο, που τελικά τί προστάτευε;;;
Nαι ευτυχώς που υπάρχει το Συνταγμα ... ααα εχουμε και νόμους ... ναι αυτο που το βάζεις .Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
οι "ιδέες" προστατεύονται από το Σύνταγμα.
Καλά και απο δικαιοσύνη ... πςςςςςς ασε σου λεω.. τυφλα να έχει το Ταμ τουμ!!!
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Μεσα στο πανεπιστημιο ο καθενας θα πρεπει να αισθανεται ασφαλης γιατι μονο ετσι θα μπορει να αναπτυξει ανεμποδιστα τις δημιουργικες αποψεις του.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Οι "δημιουργικες αποψεις" δεν ειναι απολυτο οτι πρεπει να συμβαδιζουν με το "συνταγμα", συνταγμα = παρελθον ή και παρον, οχι ομως μελλον![]()
ενώ το ... άσυλο ήταν αποτελεσματικότατό ε;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Nαι ευτυχώς που υπάρχει το Συνταγμα ... ααα εχουμε και νόμους ... ναι αυτο που το βάζεις .
Καλά και απο δικαιοσύνη ... πςςςςςς ασε σου λεω.. τυφλα να έχει το Ταμ τουμ!!!
προστάτευε τις "ιδέες", σωστά;;
μη λέμε ό,τι θέλουμε και μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
γιατί, έτσι όπως το πάμε, στο τέλος θα γυρίσουμε σε άλλες εποχές και τότε να δούμε αν θα μας αρέσει ...
Ασφαλής από ποιους;Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Μεσα στο πανεπιστημιο ο καθενας θα πρεπει να αισθανεται ασφαλης γιατι μονο ετσι θα μπορει να αναπτυξει ανεμποδιστα τις δημιουργικες αποψεις του.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται κοπέλιαααα.... μπακαλίστικα κι ωραία, χωρίς πανεπιστημιακές ορολογίες και λοιπά τουμπερλέκια..
![]()
Και τη σύνταξη σου το σύνταγμα την προστατεύει. Μην ανησυχείς για τιποτα..
Η πιο σωστή κουβέντα δεν είναι το τί προστάτευε πραγματικά, αλλά το τί ήθελαν οι άλλοι να δούμε ότι προστάτευε. Αν άσυλο σημαίνει να χώνεται ο μετανάστης μέσα, ο ναρκομανής, ο έτσι ο αλλιώς παράνομος και να κάνει ότι γουστάρει τότε και εγώ είμαι υπέρ του να φύγει. Όμως όπως ειπώθηκε και πιο πάνω ήταν μια απλή απόφαση του πρύτανη ώστε να μην γίνουν έκτροπα με πάτημα το άσυλο. Γιατί τότε σιωπούσαν?Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μήπως απλά συνέφερε κάποιον/ους να καταργηθεί τελικά? Είμαι φοιτητής όπως είπα σχεδόν 4 χρόνια αλλά ακόμα δεν μου "δίδαξε" κανείς την έννοια του ασύλου. Μόνο ότι έβλεπα στα κανάλια (παρανομία). Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι (ήταν πλέον) έτσι.
ΥΓ: Ιδού η Ελληνική νοοτροπία σε όλο το μεγαλείο της. Οι παρατάξεις κάνουν τα μπάνια τους και προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις από Σεπτέμβρη... Δεν βαριέσαι ρε αδερφέ, γιατί να χαλάσουμε τις διακοπούλες μας τώρα? Έτσι κ αλλιώς οι σχολές είναι κλειστές προς το παρόνΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!
2 stroke Sport Touring
διαβασε κ την δευτερη γραμμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ασφαλής από ποιους;
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται κοπέλιαααα.... μπακαλίστικα κι ωραία, χωρίς πανεπιστημιακές ορολογίες και λοιπά τουμπερλέκια..
![]()
![]()
Οι ιδεες, δεν πρεπει να δινουν λογαριασμο στην (νομιμη εστω) εξουσια, μπορει να ερχονται σε συγκρουση φυσικα, αυτη ειναι η ιδεα του "ασυλου" και εσυ πρωτιστως θα επρεπε να το καταλαβαινεις.![]()
To ασυλο ευτυχώς δε χρειάστηκε να προστατέψει ... τώρα αν κάποιοι το χρησιμοποιησαν σίγουρα έγινε και αυτο.. δε διαφωνώ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ενώ το ... άσυλο ήταν αποτελεσματικότατό ε;;
προστάτευε τις "ιδέες", σωστά;;
μη λέμε ό,τι θέλουμε και μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
γιατί, έτσι όπως το πάμε, στο τέλος θα γυρίσουμε σε άλλες εποχές και τότε να δούμε αν θα μας αρέσει ...
Αλλα δε καταλαβαινω το λόγο να καταργηθεί επειδή δε μπορεί να περιφρουρήσει το πανεπιστήμιο το χώρο του και οι Πρυτάνεις απλά έχουν καβατζωσει θεσεις και δεν τους νοιάζει κάτι παραπέρα απο αυτο...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εν ετη 2011 ειναι ατοπο να συζητάει και να ασχολείται καποιος για το πανεπιστημιακό ασυλο.Το φρόνιμο ειναι να τον απασχολεί το ιδιο το πανεπιστήμιο,το επίπεδο και τα μεσα που τυχον διαθέτει οι προοπτικές μετα απο αυτο και οι πιθανότητες που εχει το πτυχίο στην ανεύρεση εργασιας.
AXXAXXΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Μεσα στο πανεπιστημιο ο καθενας θα πρεπει να αισθανεται ασφαλης γιατι μονο ετσι θα μπορει να αναπτυξει ανεμποδιστα τις δημιουργικες αποψεις του.
XAXXAAAXAXAAAAXXXXAA
AXXAXAAAXXXAAAAXAXXAXAXXXXAAXAAXX
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
Μανούλα τι διαβάζω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έπρεπε να καταργηθεί:Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αλλα δε καταλαβαινω το λόγο να καταργηθεί επειδή δε μπορεί να περιφρουρήσει το πανεπιστήμιο το χώρο του και οι Πρυτάνεις απλά έχουν καβατζωσει θεσεις και δεν τους νοιάζει κάτι παραπέρα απο αυτο...
α) γιατί στην ουσία δεν προσέφερε τίποτα
β) γιατί δημιουργούσε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποτίθεται ότι προστάτευε.
Και μόνο το γεγονός ότι πανεπιστημιακοί χώροι καταλαμβάνονταν κατά το δοκούν αρκεί ...
Εγώ ειδικά; Εγώ ξύλο αγράμματο τούβλο απελέκητο, κάπως έτσι τέλος πάντων..:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
διαβασε κ την δευτερη γραμμη...![]()
Οι ιδεες, δεν πρεπει να δινουν λογαριασμο στην (νομιμη εστω) εξουσια, μπορει να ερχονται σε συγκρουση φυσικα, αυτη ειναι η ιδεα του "ασυλου" και εσυ πρωτιστως θα επρεπε να το καταλαβαινεις.![]()
![]()
Εγώ ότι έμαθα μέχρι το λύκειο, μετά ανάλαβαν τα χέρια κι η ίδια η ζωή. Όχι δεν το παίζω Καίλας, καλά πέρασα και το παραδέχομαι, απλώς βλέπω τα πράγματα λίγο πιο απλά κι αυτό θέλω με μπακαλίστικο -γι'ακόμα μια φορά- τρόπο να κάνω νοητό.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως θα μπορούσε αυτή η "εξουσία" να επέμβει στις "ιδέες" με την κατάργηση του ασύλου, ίσως κάτι να διαφεύγει στο τούβλο.. το οποίο τούβλο μέχρι στιγμής βλέπει αυτά που προανάφερε ο Johnny_Nik περί μεταναστών, ναρκομανών και λοιπών διαμαντιών της κοινωνίας τούτης, όχι απαραίτητα με το κουστούμι του ξεσπιτωμένου..![]()
Βλέπω ότι οι "ιδέες" (οι ιδέες που εννοούμε κι οι δυο τέλος πάντων) μπορούν να προστατευτούν, ίσως νά'μαι και λάθος και να μου διαφεύγουν πράγματα αλλά είπαμε, τούβλο..
![]()