Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: MotoGp Indianapolis

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Που είναι εκείνο το αγαπημένο μου θρεντάκι "που ήταν και σήμερα ο Stoner ? " οέο !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
    σαρωτικα τα honda...
    στη θεση που τους αρμοζει να ειναι....
    Επειδη ειναι η τελευταια χρονια απο τα 800αρια νομιζω οτι γινεται οτι και το 2007 με πρωταθλητη τον Χειντεν.
    Ολοι τρεχανε με
    Ιδια μηχανακια σχεδον και η Χοντα απλα συνεχιζε την εξελιξη μενοντας παααααααρα πολυ πισω τα επομενα χρονια.

Κατι παρομοιο και φετος.

Καλος ο Στονερ αλλα δεν με πειθει οτι του χρονου με τα 1000αρια θα ειναι το ιδιο ανταγωνιστικος αφου εκει θα εχει μετρησει πολυ η εξελιξη και η Ducati εχει τον κορυφαιο του ειδους.

Δεν θα μου ειναι καθολου εκπληξη αν εμφανισει κανενα πυραυλο οπως την πρωτη χρονια των 800αριων και μετα απλα να καθισει σε αυτο αφου θα την φτασουν και οι αλλες εταιριες.

Το να λεμε και μονο οτι ο Ροσσι ξοφλησε, φοβαται και αλλα τετοια ειναι τουλαχιατον αστειο...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    Επειδη ειναι η τελευταια χρονια απο τα 800αρια νομιζω οτι γινεται οτι και το 2007 με πρωταθλητη τον Χειντεν.
    Ολοι τρεχανε με
    Ιδια μηχανακια σχεδον και η Χοντα απλα συνεχιζε την εξελιξη μενοντας παααααααρα πολυ πισω τα επομενα χρονια.

Κατι παρομοιο και φετος.

Καλος ο Στονερ αλλα δεν με πειθει οτι του χρονου με τα 1000αρια θα ειναι το ιδιο ανταγωνιστικος αφου εκει θα εχει μετρησει πολυ η εξελιξη και η Ducati εχει τον κορυφαιο του ειδους.

Δεν θα μου ειναι καθολου εκπληξη αν εμφανισει κανενα πυραυλο οπως την πρωτη χρονια των 800αριων και μετα απλα να καθισει σε αυτο αφου θα την φτασουν και οι αλλες εταιριες.

Το να λεμε και μονο οτι ο Ροσσι ξοφλησε, φοβαται και αλλα τετοια ειναι τουλαχιατον αστειο...!

Τον Ρόσσι όποιος τον πει ξοφλημένο πλανάται πλάνην οικτράν και μακάρι να μπορέσουν να λύσουν του χρόνου όλα τα προβλήματα και να δούμε μάχες με το γιατρό πιο μπροστά από τα όγδοα-ένατα ...

Αλλά όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα μάλλον έχουν πάρει λάθος μονοπάτι εξέλιξης και θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα ...

οψόμεθα ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε τον γκομενο του γιατι δεν τον δειχνει?

Λες να χει παθει καταθλιψη και γι'αυτο να μην πηγαινει?

Αϊ Σιχτίρ
    Τι εκκίνηση έκανε ο Spies.... πάλι καλά που δεν έπεσε, έχασα και το στοίχημα.
    Τα κονσερβοκούτια της Ducati σε αυτόν τον αγώνα τα έκαναν μαντάρα. Οι πιο
    πολλοί έμειναν από μπροστινά να πάρει.
    Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι έχει ξοφλήσει ο Rossi ρε παιδιά με τόσο πρωταθλήματα.
    Θα το ψάξουν και θα το βρουν δεν μπορεί...

Ξέρατε ότι ο Συνιώρης έχει σχολή οδήγησης; Πρώτη φορά το άκουσα στο Σκαϊ.
    http://www.siniorisracing.gr/ Καλό
    Αν δεν κάνω λάθος ο συγχωρεμένος ο αδερφός του μαζί με το Χούνδρα είχαν ξεκίνησει και το California.

Λέτε ο Rossi να ανέβει βάθρο στο Misano;

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    στον σκαι παντως ειναι πολυ βλακες οι ανθρωποι το προγραμα ελεγε οτι θα αρχισουν 21.45 και τωρα δειχνει αθλητικη εκπομπη μεχρι τις 12 παρα!!!!!
    +1 και χώρια τις ανοησίες που ξεστομίζουν όλη την ώρα.Αν δείτε τον ίδιο αγώνα από BBC ή Eurosport θα καταλάβετε διαφορά....άσε τις διαφημίσεις λες κι είναι καμιά μεσημεριανή βραζιλιάνικη σούπα
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

τελικα ειχε ανεμογκαστρι η Αντριαννα???παντως στο woop (και στην σωστη ωρα) οι αγγλοι σχολιαστες δεν ανεφεραν ουτε μια φορα ποσους μηνες μερες ωρες λεπτα και βεβαιως βεβαιως δευτερολεπτα ειναι εγκυος...ασχετα αν την εδειξαν καμποσες φορες...

συμπαθητικος αγωνας παντως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τελικα ειχε ανεμογκαστρι η Αντριαννα???παντως στο woop (και στην σωστη ωρα) οι αγγλοι σχολιαστες δεν ανεφεραν ουτε μια φορα ποσους μηνες μερες ωρες λεπτα και βεβαιως βεβαιως δευτερολεπτα ειναι εγκυος...ασχετα αν την εδειξαν καμποσες φορες...

συμπαθητικος αγωνας παντως....
    Κάτσε καλά σε παρακαλώ πάρα πολύ!!! Είναι σημαντικές πληροφορίες αυτές! Μάθαμε
    πως το παιδί θα είναι και Υδροχοάκι
    Παιδιά πραγματικά αν ακούσετε παρουσίαση του Toby Moody και Julian Ryder θα πάθετε πλάκα!
    Είναι απίστευτοι οι τύποι. Eurosport UK.

Αν έχουν το Θεό τους οι καραγκιόζιδες του Σκαϊ. Το μοναδικό κανάλι που διακόπτει αγώνα
    για διαφημίσεις. Μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβεις πόσο σέβονται τον τηλεθεατή.

Ευτυχώς πρέπει να λέμε που δεν κάνουν όλοι μεσημεριανό.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Κρίμα για τον Σπις γιατί θα έπαιζε για πρωτιά και νομίζω θα είχε ενδιαφέρον...
    Ο Πεντροσα δεν αλλάζει απ'ότι φαίνεται αιώνια δεύτερος...
    Ο Ντοβιτσιόζο νομίζω αξίζει την δεύτερη εργοστασιακή περισσότερο από κάθε άλλον.
    Ο Στόουνερ μακράν ο καλύτερος...
    Άσχημο το λάθος Μπαρμπερα στην τελευταία στροφή! Γενικότερα μου άρεσε ως αγώνας!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Casey Stoner : Absolute Domination !

Dani: Πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά μάλλον θα είναι στη σκιά του Stoner από δω και μπρός...

Spies: Χαντακώθηκε στην εκκίνηση, θα ήταν σίγουρα δεύτερος, πιθανώς να πίεζε και Stoner για νίκη (οι χρόνοι του Spies όταν πέρασε το Lorenzo ήταν ισάξιοι με Pedrosa-Stoner )

Lorenzo: έχει αρχίσει να πέφτει η ψυχολογία και να ανεβαίνει η διαφορά....

Προβλήματα με μπροστινά λάστιχα σε πολλούς οδηγούς...

Ο Rossi είπε ότι το μηχανάκι του έβρισκε νεκρές :hypnotize
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    .
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    δεν νομίζω τη στιγμή που είναι τρίτος στη βαθμολογία ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Ο Ντοβιτσιόζο νομίζω αξίζει την δεύτερη εργοστασιακή περισσότερο από κάθε άλλον.

ρε παιδια ειναι τριτος στην βαθμολογια γιατι εχει βαθμολογηθει σε ολους τους αγωνες.
    εγω ειπα οτι απλα ειναι μετριος, οχι οτι ειναι κακος. και αυτο φαινεται και απο την συγκομιδη βαθμων του μεχρι στιγμης...
    εδω

δεδομενου οτι καβαλαει το καλυτερο μηχανακι στο grid, θα επρεπε να ειχε κανει κατι καλυτερο (δλδ να ειναι πιο κοντα στον stoner).
    ο pedrosa ειναι 44 βαθμους πισω του και εχει χασει 3 αγωνες.
    μου θυμιζει την χρυση μετριοτητα του hayden που πηρε πρωταθλημα το 2006 με 2 νικες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    +1 και χώρια τις ανοησίες που ξεστομίζουν όλη την ώρα.Αν δείτε τον ίδιο αγώνα από BBC ή Eurosport θα καταλάβετε διαφορά....άσε τις διαφημίσεις λες κι είναι καμιά μεσημεριανή βραζιλιάνικη σούπα
    +1 για το οτι ο σχολιασμος ειναι μετριος και σχετικα ανευρος.Αλλα ρε παιδια,εχει χαμηλη τηλεθεαση ουτως ή αλλως οποτε το καταλαβαινω οτι αμα δεν διαφημισουν αβερτα θα κοπει τελειως απο το προγραμμα.Και δυστυχως δεν εχω Nova για να βλεπω Eurosport.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    ...Αλλα ρε παιδια,εχει χαμηλη τηλεθεαση ουτως ή αλλως οποτε το καταλαβαινω οτι αμα δεν διαφημισουν αβερτα θα κοπει τελειως απο το προγραμμα.Και δυστυχως δεν εχω Nova για να βλεπω Eurosport.
    Σ' αυτό έχεις δίκιο
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Round 10, Indianapolis , USA
    από mario27 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 233
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 12:18
  2. Motogp Indianapolis
    από nakedorange στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 13:41
  3. Δοκιμαστικά MotoGp στο Sepang της Μαλαισίας...
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2004, 12:28
  4. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  5. [b]motogp[/b]
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 19:46

Κανόνες δημοσιεύσεων