για να λειτουργησεις το cpuid Πρεπει να βρεις ποιο clock gen εχεις απο google βαζωντας το μοντελο της μητρικης σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
thanks everyone καταρχας
jumpers πανω στην μητρικη δεν πρεπει να εχει αλλα και να εχει δεν θα ηξερα πια να βραχικυκλωσω...
απο bios οπως ειπα αν και φενετε να δουλευει τελικα με δουλευει
οσο για το "βραχιχυκλωμα" της cpu... αν και πτυχιουχος ( :rotflmao: :rotflmao: ) ηλεκτρονικοσ απο ΤΕΛ με πολλες ωρες χρησης σολντερηνης και καλαιου δεν βαζω χερι...
τελος το προγραμμα που μου προτινεις φιλτατε gtsiro το ειχα δει αλλα δεν υποστηριζει την MB μου...(εκτος και αν δεν καταλλαβα κατι καλα) και οπως λεει και το site
"/!\ Don't try to use another version of ClockGen than the one specified in this table. This would freeze your system. "
το οποιο αν τελικα δεν βρω κατι αλλο θα το αγνοησω επιδηχτικα...
και αυτο δητε το σαν απηλη για να μου βρητε αλλο προγραμμα εσεις οι tecknofreaks...![]()
![]()
![]()
υ.γ. το pc αυτο (Ρ3) ειναι απαρχαιωμενο και εχει μονο συναισθηματικη αξια για εμενα απλα θελω να το δω να πρωτοπορει πριν παιθανει απο γηρατια... δεν παω να το καταστρεψω οσ βανδαλος αλλα αν παθει και κατι στιν πορεια θα το ξεπερασω...
παντως μην το διαλυσεις. με ενα sata controller επανω και κανα σκληρο γινεται ενα πρωτης ταξεως μουλαρακι να το χεις αν βαλεις η αν εχεις dsl ετσι ωστε να μην εχεις παντα το Pc σου ανοιχο.
εγω εχω κρατησεις το συναισθηματικα δεμενο P3 650 το μονοδακικο κομματι που εχει γλυτωσει απο δυο καμενα Pc και κανει αυτη την δουλεια σαν δευτερο συστημα στο σπιτι μου.
οσο για το βραχυκυκλωμα δεν χρειαζεται κολλητηρι και καλαϊ, αρκει ενα συρματακι και λιγο θαρρος....