Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: OVERCLOCKING TOOLs

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    thanks everyone καταρχας

jumpers πανω στην μητρικη δεν πρεπει να εχει αλλα και να εχει δεν θα ηξερα πια να βραχικυκλωσω...

απο bios οπως ειπα αν και φενετε να δουλευει τελικα με δουλευει

οσο για το "βραχιχυκλωμα" της cpu... αν και πτυχιουχος ( :rotflmao: :rotflmao: ) ηλεκτρονικοσ απο ΤΕΛ με πολλες ωρες χρησης σολντερηνης και καλαιου δεν βαζω χερι...

τελος το προγραμμα που μου προτινεις φιλτατε gtsiro το ειχα δει αλλα δεν υποστηριζει την MB μου...(εκτος και αν δεν καταλλαβα κατι καλα) και οπως λεει και το site
    "/!\ Don't try to use another version of ClockGen than the one specified in this table. This would freeze your system. "

το οποιο αν τελικα δεν βρω κατι αλλο θα το αγνοησω επιδηχτικα...

και αυτο δητε το σαν απηλη για να μου βρητε αλλο προγραμμα εσεις οι tecknofreaks...

υ.γ. το pc αυτο (Ρ3) ειναι απαρχαιωμενο και εχει μονο συναισθηματικη αξια για εμενα απλα θελω να το δω να πρωτοπορει πριν παιθανει απο γηρατια... δεν παω να το καταστρεψω οσ βανδαλος αλλα αν παθει και κατι στιν πορεια θα το ξεπερασω...
    για να λειτουργησεις το cpuid Πρεπει να βρεις ποιο clock gen εχεις απο google βαζωντας το μοντελο της μητρικης σου.
    παντως μην το διαλυσεις. με ενα sata controller επανω και κανα σκληρο γινεται ενα πρωτης ταξεως μουλαρακι να το χεις αν βαλεις η αν εχεις dsl ετσι ωστε να μην εχεις παντα το Pc σου ανοιχο.
    εγω εχω κρατησεις το συναισθηματικα δεμενο P3 650 το μονοδακικο κομματι που εχει γλυτωσει απο δυο καμενα Pc και κανει αυτη την δουλεια σαν δευτερο συστημα στο σπιτι μου.

οσο για το βραχυκυκλωμα δεν χρειαζεται κολλητηρι και καλαϊ, αρκει ενα συρματακι και λιγο θαρρος....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    οσο για το βραχυκυκλωμα δεν χρειαζεται κολλητηρι και καλαϊ, αρκει ενα συρματακι και λιγο θαρρος....
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ :a19:

dimitris74, τί σου έρχεται στο μυαλό άμα πω "athlon xp" και "μολύβι" ; ιχιιχιχιιιχιχιι... έτσι έφτασα τον 1.4Vcore mobile athlon μου στα 2.1V

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    ...αν θες να στρεσάρεις την κάρτα γραφικών.

Αν θες να στρεσάρεις τη cpu, CPU BUUUUUUUUURN
    απο το link που παρεθεσες κατεβασα το αρχειο [cpuburn-1.4_BeOS.zip]
    αλλα δεν βρικα κανενα εκτελεσημο αρχειο. ουτε .exe ουτε τιποτα..

τι παιζει?

και φυσικα ευχαριστω για την ανταποκρηση... αυριο θα δοκημασω να δω τι γινετε...

υ.γ. καταφερα και ανοιξα το readme βαζοντας του καταληξη .txt... κατι για linux διαβασα με μια γρηγορη ματια που ερηξα...

Banned
    Είμαι και μ@λ@κ@ς.... λάθος αρχείο φίλε μου, αυτό που σου έδειξα είναι για BeOS...

Να το σωστό: CPU BURN

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    Λοιπον συντεκνε, εχεις P3@733 δηλαδη 5.5Χ133fsb.
    τωρα εχουμε το εξης δεδομενο, αν θες να ανεβασεις κατι αυτο ειναι μονο το 133 fsb. τσεκαρε την μητρικη σου αφενως, πιθανων να εχεις καμια με chipset via και τις μνημες σου. λογω αρχαιολογιας το πιθανοτερο ειναι να μην παει βημα παραπανω λογω του chipset. το ανω οριο του επεξεργαστη σου ειναι περιπου το 1.1 ghz που ειναι το οριο της σειρας coppermine. αν εχεις καλες μνημες που ανεβαινουν μεχρι 150 θα φτασεις με την προυποθεση οτι η μητρικη σου μπορει να δωσει λιγα παραπανω volt 825mgz. αν τωρα μπορεις να δουλεψεις τις μνημες ασυγχρονα προς τα κατω ισως πας και λιγο ακομα.
    οσο αναφορα την επικυνδινοτητα καλυτερα να μην το κανεις αν δεν θες να χασεις τιποτα. εκεινες οι εποχες ηταν ποιο ρομαντικες στο clockarisma και θελεις καποιες γνωσεις ωστε να επαναφερεις το συστημα σου αν σκασει τιποτα. clear cmos μπορεις να κανεις? εχεις backup τα windows?
    einai ta ποιο απλα που χρειαζεται να ξερεις.
    ταχυτητα των pci /agp ειναι πολυ σημαντικη αν δεν θες να παρεις στο χερι καρτες. αν απο trial and error μεθοδο nvidia agp παιζει ανετα στα 88-90 και Pci, μεχρι 38-39. παντως να ξερεις και στο ξαναλεω το clockarisma σε αυτα τα μηχανηματα βασιζοταν στους χρηστες πεςρισσοτερο και οχι στα εξαρτηματα που ηταν στανταρ οι δυνατοτητες τους. δεν εχουν σχεση με τα καινουρια.
    hornet προφανως μιλας για τον πυρηνα catmai που εδωσε και τον θρυλικο celeron 300A που τον δουλεβα για πλακα στα 450, και εφτανε με μοντες στο board μεχρι 504mhz
    δημητρης ωραιος ο παικτης

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ :a19:

dimitris74, τί σου έρχεται στο μυαλό άμα πω "athlon xp" και "μολύβι" ; ιχιιχιχιιιχιχιι... έτσι έφτασα τον 1.4Vcore mobile athlon μου στα 2.1V
    αυτα ειναι, ωραιες εποχες... τι θα θελατε? εναν αθλον xp στα ποσα?
    το μικρο φερε και θα τον κανω εγω οτι θελω
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_

αν

γνώριζαν οι περισσότεροι πώς πωλούνται και κατασκευάζονται οι πεξεργαστές, θα γλύτωναν πάρα πολλα λεφτα απο αγορές.

Ενδεικτικά
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+ >> £646.19 (2.2GHz)
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+>> £399.44 (2.4GHz)

Οι δύο επεξεργαστές βγαίνουν απο την ίδα γραμμή παραγωγής. Διαλέγονται ανάλογα την σταθερότητά τους στο 10%+ και μετα κατανομούνται καταλλήλως.

Απο Athlon socket 754 (τότε που ήταν 1.4 AThlon και όχι ΧP) δεν καίγεται ακόμα και να μείνει χωρίς ανεμιστήρα. Έχω εναν κακόμοιρο στο εργαστήρι, στους 60-70 (τον έχουμε με τον ανεμιστήρα στο μινιμουμ και μονο για ιντερνετ) και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 19 μήνες.

Eνας Athlon x2 που τρέχει στην δουλειά, είναι απο τα 2.2 στα 2.7 και προς το παρόν η μέγιστη θερμοκρασία είναι στους 58 - 59 (με την ΑΜD να δείνει 65) είναι υδρόψυκτος και τρέχει στο 1οο% εδώ και δυό μήνες σε SuSe... Έχει φτάσει και στα 2.9 στα χέρια μου (και στα 3.0 απ ότι έχω δεί στο ίντερνετ) αλλα δεν ήταν σταθερός και δεν έχει και μεγάλο ψυγείο (θα του βάλουμε απο Τουόνο λεει :hypnotize )

10% ΟΤΙ και να ανεβάσεις, το σηκώνουν τα πάντα άνετα. Είναι φτιαγμένα για να το κάνουν αυτό.

Καλά ανεβάσματα....

Υ.Γ. Και για να μείνω στο θέμα μας, πολυ καλό πρόγραμμα το Systool (techpowerup.com) . Googlare και θα το κατεβάσεις. Έχει αρκετά τσιπάκια απο καινούργιες και παλιές moth και κάνει καλή δουλειά αν και συστήνω το Bios ανεπιφίλακτα. Πολυ καλό είναι επίσης το Prime95 που ελεγχει την σταθερότητα του υπολογιστή και σου βγάζει error αν ο επεξεργαστής κάνει λάθη σε υπολογισμούς και πιθανόν να οδηγήσουν σε BSOD κτλ κτλ...

-οο-
    -0o-

Στο θέμα μας.

Στάθη΄, δεν βγάζεις το κουμπάκι με το ''νεα συζήτηση'' απο κεί??

Με μπερδεύει :hypnotize

Υ.Γ. Πρέπει να παραδόσω πτυχιακές και τα ρέστα μέχρι την Παρασκευή, ότι και να κάνω δεν χρειάζεται σχόλιο ευχαριστώ
    -0o-

Μαλλάκα ....... έχεις ψιλλολλαλλίσει ή με φαίνεται;;;

σΕ φαίνεται
    -0o-

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    σΕ φαίνεται
    re ise kokoras
    na!!! to liri sou....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jazz elef8eras voskis..:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

stok, το θέμα πήγαινε ως απάντηση εδώ (σε περίπτωση πΕ δεν τΕ είδΕς (θα βάζω το 'Ε' παντού λέει)

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=12111

δεν ήταν τελείως στο άσχετο. Είπαμε, ελάλησα (τρείς φορές ) αλλα όχι κι ωστόσο :hypnotize
    -0o-

Και το δικό πήγαινε εδώ:
    "Στάθη΄, δεν βγάζεις το κουμπάκι με το ''νεα συζήτηση'' απο κεί??

Με μπερδεύει

Υ.Γ. Πρέπει να παραδόσω πτυχιακές και τα ρέστα μέχρι την Παρασκευή, ότι και να κάνω δεν χρειάζεται σχόλιο ευχαριστώ "
    :ZZZ:

EΓΩ θα σΕ πώ που σε πήγαινε .

Υ.Γ. Πάω να βάλω κάνα ταγάΡ γιατί άρχισε να βρέχει παπάδες πάλι ο κωλόκαιρος εδω πέρα.
    -0o-

μην μου ανυσηχεις δημητρακη εχει εργαλιιιαααα το μαγαζι....και παμε τωρα στη αιθουσα τηλεμεταφορας και

ωωπππ!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eρχονται οι Tool???
    από nickmonstro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 01:07
  2. Χρονια Καλα...tool
    από SaraMaritis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 09:55
  3. Data Tool