Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: Συλλυπητηρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    μερικες φορες διαβαζοντας τα διαφορα μηνυματα, μου δημιουργειται η ευλογη απορια
    για το αν οι συγγραφεις τους σοβαρολογουν ή απλα λενε για να λενε .
    αυτο το συλληπητηριο θεμα εξελιχθηκε σε ενα διαξιφισμο για το αν το κρανος σε σωζει ή οχι αμα πεσεις με πολλα κι αν ειναι αναγκαιο στα λιγα κ.τ.λ κ.τ.λ.
    το οτι η αναγκαιοτητα του κρανους ειναι για την προστασια που σου προσφερει πριν πεσεις και για να μην πεσεις, προσπερναται σαν αμελητεα.
    το οτι σου επιτρεπει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να βλεπεις κι οχι μισοκλειστα απο τον αερα,
    αντιμετωπιζεται σαν να ειναι κατι που δεν αφορα τον μοτοσυκλετιστη.
    στην προσκρουση σε σταθερο σημειο δεν σε σωζει τιποτα, αλλα το συρσιμο στην ασφαλτο ειναι μια αλλη υποθεση και εκει το κρανος κανει την δουλεια για την οποια προορίζεται.

ο μπλιτζερ πιο πανω αναφερε πως ειδε την μοτοσυκλετα φυσαρμονικα.
    μια μηχανη ομως δεν γινεται φυσαρμονικα με 50 ή με 80..
    κι αυτο ειναι ενα σημειο που παντα αγνοειται.
    η ταχυτητα.
    και η ταχυτητα ειναι ο παραγοντας που προκαλει τα περισσοτερα ατυχηματα.
    και σε συνδιασμο με το ξεκρανωτος (και τα ζουζουνια που τραβαει ο προβολεας και πανε κατευθειαν στα ματια) την νυχτα, πιθανον και με μερικες μπυρες,
    ειναι σιγουρακι τα κλαμματα..

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Πως το βλέπω εγώ:

Εδώ δεν είναι το μοιρολόι.gr αλλά το moto.gr. Όπως όταν γράφει κάποιος ότι έπεσε από μπροστινό ψάχνουμε να δούμε τι έκανε λάθος ώστε να το καταλάβει και να μην ξαναπέσει, έτσι και όταν διαβάζουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πούμε το λάθος ώστε να το διαβάσουν και άλλοι και να μην κάνουν το ίδιο.

Δεν βλέπω τι προσφέρουν ένα κάρο ποστ από κάτω με μόνο συλλυπητήρια, κρίμα κλπ. Δεν υπάρχουν ψυχούλες να αναπαυθούν σε πράσινα λιβάδια. Οι υπόλοιποι υπάρχουμε και καλό είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ώστε να ζήσουν. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος. Προχθές στο περίπτερο μας ρώτησαν δυο κοπέλες γιατί φοράμε μπουφάν. Χθες μια κυριούλα με είδε να ετοιμάζομαι να ξεκινήσω και νόμιζε ότι το μπουφάν το έβαλα γιατί έχει ψύχρα.

Θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να γράφονται αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα κράνη. Δεν είναι η γνώμη αυτών που το έγραψαν, είναι παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου. Εδω μέσα μπορεί να διαβάζει και ένας πιτσιρικάς που να είναι 50-50 στο να φοράει κράνος. Και διαβάζοντας αυτά να μην το φορέσει και μετά να τον κλαίνε και αυτόν. Ενώ αν είχε διαβάσει ότι το κράνος σώνει τη ζωή σου μπορεί να το φόραγε μερικές φορές παραπάνω. Αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για κάτι τέτοιο;

Τα γραπτά μένουν. Αυτή την κουβέντα μπορεί να την διαβάσει κάποιος μετά από πέντε χρόνια επειδή έκανε εύρεση με τη λέξη λιβάδι που έβαλα παραπάνω. Κανονικά τα παραπάνω θα έπρεπε να σβηστούν. Γνώμη μου είναι ότι το κράνος με στενεύει, μου χαλάει το μαλλί, μου κόβει οπτικό πεδίο, δεν ακούω καλά τι γίνεται γύρω μου κλπ. Το ότι δεν προστατεύει στα πολλά είναι λάθος. Όπως γνώμη μου είναι ότι τα ντουκάτι είναι τριμπούρδελα, λαδιέρες και χαλάνε. Το ότι θα κολήσει στα 25.000 χιλιόμετρα δεν είναι γνώμη μου, εικασία είναι χωρίς καμία βάση.
    + όσα θές (καλά για τα ντουκάτι δέν συμφωνό ...διμπούρδελα ναι....τα τριουμφ είναι τριμπουρδελα )

Μερικές απαντήσεις δέν τίς σχολιάζω καν......α και σε σταθερό σημείο θα πεθάνεις απο το σπάσιμο του αυχένα πιό πιθανό και όχι απο το σπάσιμο του κράνους , γενικά εννοιτε φοράμε εξοπλισμό και εννοοίτε ότι έχουμε μεγαλήτερα ποσοστά ατυχήματος ( με βλάβες ) από οτι σε ένα αυτοκίνητό

Συλληπητήρια πάντος στήν οικογένεια του
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. θερμά συλλυπητήρια !!
    από panagiotis dim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2010, 11:53
  2. Συλλυπητηρια !
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2005, 18:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα