Κατσε να ξεγραφτώ απο την παρακολούθηση του θέματος, γιατί οι ειδοποιήσεις με τσιγκλανε , και θα πούμε πράγματα στο τέλος που θα μας κάνουν να αλληλοστεναχωρηθουμε.
Καλα μυαλά.
Κατσε να ξεγραφτώ απο την παρακολούθηση του θέματος, γιατί οι ειδοποιήσεις με τσιγκλανε , και θα πούμε πράγματα στο τέλος που θα μας κάνουν να αλληλοστεναχωρηθουμε.
Καλα μυαλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Καλλίτερα να το κλείσουμε το θέμα.
Οι περισσότερες απαντήσεις είναι απίστευτα κλισέ του τύπου : πάρε αμάξι και κάποιες άλλες τόσο αυτονόητες που μπορείς να τις ακούσεις και από ένα παιδάκι.
Πολύ συντηριτικοί ακουγόμαστε για μηχανόβιοι.
Πάντως την ζητούμενη απάντηση την πήρα από τον George: Οι κόρες του ανεβαίνουν από τα 4.
Ευχαριστώ όλους![]()
Απο τον George μαλλον πηρες την απαντηση που ΗΘΕΛΕΣ να παρεις.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ "κακός πατέρας" που δεν ενδιαφέρεται για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού του και χωρίς να θέλω να γίνω παράδειγμα προς μίμηση, σου λέω ότι την δικιά μου πιτσιρίκα την βάζω για μικρές μετακινήσεις πάνω στην πάπια από 3 χρόνων, πάντα όμως με το κρανάκι της.
Οι ταχύτητες πάντα ελάχιστες και οι διαδρομές όχι από δρόμους με κίνηση. Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι και θέμα τύχης, αν μου είχε τύχει μια στραβή θα φώναζα κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι ότι τα παιδιά δεν πρέπει να είναι πάνω σε μηχανάκια - μηχανές σε μικρή ηλικία
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Η δική μου η μικρή άρχισε να πρωτοανεβαίνει σε δίκυκλο από περίπου 15 μηνών.
Ορθια μπροστά από εμένα σε βέσπα. Ισα-ισα που έφτανε και έβλεπε πάνω από το
τιμόνι της βέσπα και να κρατιέται από το καπάκι του τιμονιού.
Αρχίσαμε με ήσυχες βόλτες σε άδειους δρόμους και σιγά-σιγα άρχισα
να μπαίνω σε περισσότερη κίνηση με μεγάλη προσοχή.
Πάντα φορούσε το κράνος της (όχι κινέζικο) και το έχει συνηθίσει τόσο πολύ που
ακόμα και τώρα που ειναι δεκατριών χρονών σε ολιγόλεπτες στάσεις δεν το βγάζει
καθόλου από το κεφάλι της.
Εδώ και τριάμιση χρόνια οδηγάει το δικό της μηχανάκι (malagutti grizzly) πάντα
με full εξοπλισμό.
Η αγαπημένη της διαδρομή;
Ανάβαση στο Παναχαικό.
Εχουμε πέσει δύο φορές μαζί . Μία σε επιτόπια στροφή (άτιμα μονοκύλινδρα-σβήσιμο)
και μία σταματώντας (πιάστηκε το μπατζάκι μου στό μαρσπιέ). Και τις δύο η ζημιά ηταν
μόνο ο πληγωμένος εγωισμός μου (και μιά σπασμένη πίσω βάση μαρσπιέ)
Στο R51/3 απέφευγα να την βάζω γιατί ξάπλωνε πάνω στό τεπόζιτο και έγλυφε το
χρωμιωμένο καπάκι της εργαλειοθήκης..........
Τρελαίνετε γιά βόλτες με το EXC520 και ας μην υπάρχουν πίσω μαρσπιέ.......
Με την απαιτούμενη προσοχή από μέρους μας τα πάντα μπορούμε να κάνουμε
με τα παιδιά μας και να τους δείξουμε τον σωστό δρόμο ώστε να μην καταντήσουν
κάγκουρες. Αλλωστε και μέσα σε αυτοκίνητα ο κίνδυνος πάντα υπάρχει.
Ας τους δώσουμε από μικρά τις σωστές κατευθύνσεις και εικόνες και δεν υπάρχει
λόγος να τα κρατάμε σε μιά εύθραυστη γυάλα.....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Φίλτατοι ......επειδή ζούμε στην Ελλάδα .........τρέμει η ψυχή μου οταν βάζω τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο ............
Ειδικά οταν βλέπω οικογένειες σε μοτό κ δίτροχα .........[ξεβράκωτους ].........ειναι σαν να
βλέπω ταινίες θρίλερ .......
Ο κανακάρης μου οδηγεί ηλεκτρική γουρούνα απο 3 ετών σε πίστα ή σε κλειστές χωμάτινες διαδρομές κ ΜΙΝΙ CROSS απο 4 ετών με πλήρη εξάρτηση πάντα ........οπως κ η κόρη μου ............
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Φίλτατοι ......επειδή ζούμε στην Ελλάδα .........τρέμει η ψυχή μου οταν βάζω τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο ............
Ειδικά οταν βλέπω οικογένειες σε μοτό κ δίτροχα .........[ξεβράκωτους ].........ειναι σαν να
βλέπω ταινίες θρίλερ .......
Ο κανακάρης μου οδηγεί ηλεκτρική γουρούνα απο 3 ετών σε πίστα ή σε κλειστές χωμάτινες διαδρομές κ ΜΙΝΙ CROSS απο 4 ετών με πλήρη εξάρτηση πάντα ........οπως κ η κόρη μου ............
Βρε Αρη.......
Ποτε τον πηρες τον μικρο να κοβεις βολτες σε στενακια μεσα στην πολη , μεσα στην κινηση , με τον καθε μαλακα απο πισω σου , απο πλαι σου, απο μπροστα σου......???
Καθε μερα........????
Και ας υποθεσουμε οτι το εκανες ( δεν ξερω λεω τωρα ) θα το πηγαινες το παιδι σχολειο, φροντιστηριο, κολυμβητηριο καθε μερα ντυμενο εντουρα......???
Ολα αυτα οσο αφορα τον συνεπιβατη.....
Κατα τα αλλα ( οσο αφορα εσενα και τον φιλο bulmont........) καθως τα λεγομενα σας δεν εχουν σχεση με το θρεντ....
Η κορη μου στα 13 που αρχισε να οδηγαει παπι....
Εχασε πολυ περισσοτερα απο το να την εβαζα στα 3,4 χρονια της...????
![]()
οτι ναναι...αντιλαμβανεστε οτι η διαδρομη δεν θα ειναι σε ελεγχμενο χωρο με χαμηλες ταχυτητες και χωρις κινηση???
φιλε μου...κανε οτι νομιζεις...απλα να ξερεις οτι οσο και να τελειωνει καποτε η τυχη μας ειναι και ποσο την τσιγκλαμε...α ναι...δεν χρειαζετε να φορας ουτε κρανος ουτε εξοπλισμο ουτε τιποτα...ποσο μαλλον το παιδι σου...βαλε εκεινο το καρεκλακι που σου προτειναν και ολα μια χαρα...αλλωστε με την σιγουρια που γραφεις μας λες οτι δεν θα πεσεις ποτε...και γενικα δεν θα παθεις ποτε τιποτα...που πραγματικα ευχομαι να ειναι παντα ετσι...βεβαια δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο...η αγνοια η αλαζονια/υπερεκτιμηση/κλπ...παντως συνηθως και τα 2 σκοτωνουν...
over and out και απο εμενα...αλλωστε εσυ αποφασιζεις...
Ξέρω γω.... ένα δίκιο το έχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Η δική μου η μικρή άρχισε να πρωτοανεβαίνει σε δίκυκλο από περίπου 15 μηνών.
Ορθια μπροστά από εμένα σε βέσπα. Ισα-ισα που έφτανε και έβλεπε πάνω από το
τιμόνι της βέσπα και να κρατιέται από το καπάκι του τιμονιού.
Αρχίσαμε με ήσυχες βόλτες σε άδειους δρόμους και σιγά-σιγα άρχισα
να μπαίνω σε περισσότερη κίνηση με μεγάλη προσοχή.
Πάντα φορούσε το κράνος της (όχι κινέζικο) και το έχει συνηθίσει τόσο πολύ που
ακόμα και τώρα που ειναι δεκατριών χρονών σε ολιγόλεπτες στάσεις δεν το βγάζει
καθόλου από το κεφάλι της.
Εδώ και τριάμιση χρόνια οδηγάει το δικό της μηχανάκι (malagutti grizzly) πάντα
με full εξοπλισμό.
Η αγαπημένη της διαδρομή;
Ανάβαση στο Παναχαικό.
Εχουμε πέσει δύο φορές μαζί . Μία σε επιτόπια στροφή (άτιμα μονοκύλινδρα-σβήσιμο)
και μία σταματώντας (πιάστηκε το μπατζάκι μου στό μαρσπιέ). Και τις δύο η ζημιά ηταν
μόνο ο πληγωμένος εγωισμός μου (και μιά σπασμένη πίσω βάση μαρσπιέ)
Στο R51/3 απέφευγα να την βάζω γιατί ξάπλωνε πάνω στό τεπόζιτο και έγλυφε το
χρωμιωμένο καπάκι της εργαλειοθήκης..........
Τρελαίνετε γιά βόλτες με το EXC520 και ας μην υπάρχουν πίσω μαρσπιέ.......
Με την απαιτούμενη προσοχή από μέρους μας τα πάντα μπορούμε να κάνουμε
με τα παιδιά μας και να τους δείξουμε τον σωστό δρόμο ώστε να μην καταντήσουν
κάγκουρες. Αλλωστε και μέσα σε αυτοκίνητα ο κίνδυνος πάντα υπάρχει.
Ας τους δώσουμε από μικρά τις σωστές κατευθύνσεις και εικόνες και δεν υπάρχει
λόγος να τα κρατάμε σε μιά εύθραυστη γυάλα.....
και εσύ όμως έχεις δίκιο....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οτι ναναι...αντιλαμβανεστε οτι η διαδρομη δεν θα ειναι σε ελεγχμενο χωρο με χαμηλες ταχυτητες και χωρις κινηση???
φιλε μου...κανε οτι νομιζεις...απλα να ξερεις οτι οσο και να τελειωνει καποτε η τυχη μας ειναι και ποσο την τσιγκλαμε...α ναι...δεν χρειαζετε να φορας ουτε κρανος ουτε εξοπλισμο ουτε τιποτα...ποσο μαλλον το παιδι σου...βαλε εκεινο το καρεκλακι που σου προτειναν και ολα μια χαρα...αλλωστε με την σιγουρια που γραφεις μας λες οτι δεν θα πεσεις ποτε...και γενικα δεν θα παθεις ποτε τιποτα...που πραγματικα ευχομαι να ειναι παντα ετσι...βεβαια δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο...η αγνοια η αλαζονια/υπερεκτιμηση/κλπ...παντως συνηθως και τα 2 σκοτωνουν...
over and out και απο εμενα...αλλωστε εσυ αποφασιζεις...
Ρε nikonian.....έλεος...3 χρονο στο δρόμο;άσε τις καγκουριές...παιδί στο μηχανάκι και στο δρόμο από 10 ετών και πάνω...και δε μιλάς για 50 μέτρα,αλλά για 5 χιλιόμετρα...
ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Νικονιαν εγω τον δικο μου απο 3 χρονων τον πηγαινα παιδικο σταθμο με το μηχανακι ,ενα καλο κρανος της avg και μπροστα μου, βεβαια μια αποσταση μικρη ,γυρω στο χιλιομετρο αλλα το εκανα.
Μετα ετσι συνεχισαμε διακοπες και διαφορα αλλα ,για την μικρη αποσταση που θελεις ειναι μια χαρα, μονο καντον μια βολτα απο κραναδικα να δεις τι του ταιριαζει στο κεφαλι του,εγω πηρα ανοιχτο μπροστα.
Η πιο νορμαλ απαντηση παντως ειναι του καλεσιν, οτι καταλαβαινεις εσυ καλυτερο κανεις.
Αν επερνα γνωμη απο δω μεσα με τους πολιτικαλυ κορεκτ τυπους,την μαμησαμε.
ΩΧ!![]()