καλως τον τον πασοκο που παρεξηγηθηκε!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ελπιζω να την παλευεις γενικοτερα....
που διαφωνεις δεν μας λες?
εγω την παλευω,εσυ?
καλως τον τον πασοκο που παρεξηγηθηκε!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ελπιζω να την παλευεις γενικοτερα....
εγω την παλευω,εσυ?
καλαματιανος
και εγω που πιστευα οτι αντι για μυαλο εχεις ........ με κανεις μερικες φορες να αναρωτιεμαι οτι μπορει και να κανω λαθος αφου ελαχιστες φορες μπορει και να σκεπτεσε!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Απ ολες τις βλακειες που πετας αυτο το μηνυμα σου ηταν το ποιο σωστο, εχεις πιασει το νοημα.![]()
![]()
καλαματιανος
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!.... Είχα την ίδια συζήτηση με αρκετούς αστυνομικούς και αυτό μου ανέφεραν και εκείνοι. Πως να κόψεις λέει πρόστιμο 1000 ευρώ σε κάποιον που έχει κάνει παράβαση (κακώς την έκανε.. αλλά .. ) και δουλεύει για 700 ευρώ; Έτσι θα μεγιστοποιηθεί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις και θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.κοιτα οι πουστηδες του πασοκ τι σκεφτηκαν για να μην πληρωνει κανεις παραβατης προστιμα.......!!!!!!! αυξησαν τα προστιμα σε τετοιο σημειο που και ο πολιτσμανος να μην τολμαει να κοψει προστιμο δυο βασικους μισθους[για οποιον εχει εργασια] και απο την αλλη μονο κανα ς τρελος η φραγκατος να εχει την δυνατοτητα να το κανει....... βαδιζουν βασει σχεδιου τα σαινια οπως με τα τελη κυκλοφοριας ...τα αυξησαν αρκετα οπωτε οι ιδιοκτητες παρεδωσαν πινακιδες και το κρατος περνει τα αρ@ιδια μου!!! το ιδιο και με το φπα κλπ κλπ κλπ!!!!! ας περνετε βρε σαινια το διπλωμα ωστε κανεις να μην παραβιαζει σηματοδοτη και οχι προστιμα για την κονομα...!!!!ξευτιλες πολιτικαντιδες!!!! βρε ουστ!!!!!!!!!!!!
Αν το έκαναν όμως κανά 300αρι , ΧΩΡΙΣ 50% σε 10 μέρες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ και χωρίς έξυπνες δικαιολογίες να απαλάσσουν.. τότε θα έτσουζε πολυ περισσότερο.
Ακόμα δε περισσότερο αν η κλήση κοβόταν βάση Ε1-Ε9 όπως είναι σε αρκετές δυτικές χώρες με κάποιο ελάχιστο σαν τιμή βέβαια για τις παραβάσεις γενικώς. (μην πάει και 10 ευρώ το παράνομο παρκάρισμα.. θα το κάνουν ενα τεράστιο πάρκινγκ).
Αλλά πότε δούλεψε κάτι σωστά στην χώρα για να δουλέψει και τώρα;
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Eπί βασιλείας ΜίνωοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αλλά πότε δούλεψε κάτι σωστά στην χώρα για να δουλέψει και τώρα;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Και εκεί τους έπνιξε το ηφαίστειο της Σαντορίνης...άρα δεν είχαν καλά αντιπλυμμηρικά... άρα πάλι δεν δούλεψε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Κ να φανταστεις οτι ο gcrook κλαψουριζει σε καθε thread κ συμβουλευει να μην... "τρολλαρουμε" :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
εγω την παλευω,εσυ?
Για Ελλαδα μιλάμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eπί βασιλείας Μίνωος
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο Μεγάλος γ. και έδερνε (σε) όλη τη Μεσόγειο τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για Ελλαδα μιλάμε![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μαλλων εχουν καιρο να με γραψουν για κρανος![]()
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
1. μακαρι να μην πεσουμε σε κανεναν κομπλεξικο.
2. εχει να φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι με τις παρανομες σταθμευσεις σε ραμπες...![]()
Αντιθετως.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Κ να φανταστεις οτι ο gcrook κλαψουριζει σε καθε thread κ συμβουλευει να μην... "τρολλαρουμε" :a5:
Εγω συμβουλευω να τρολλαρετε αβερτα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
καλως τον τον πασοκο που παρεξηγηθηκε!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε συ μην κρύβεσαι άλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Αφού το "people on wheels" με επιχορήγηση Γερουλάνου το ετόιμασες,και τσέπωσες και τα φράγκα για το 1198s
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
από την άλλη αν το σκεφτείς καλά , η εθνικοποίηση της Αράι θα την καταντούσε μια προβληματική ΔΕΚΟ που θα έψαχνε λύσεις σε ιδιωτικούς επενδυτές , με υπεράριθμους εργαζόμενους και χιλιάδες άλλα προβλήματα .... Οπότε χαλαρά θα έφταναν τα κράνη στα 2500 ευρώ....![]()
![]()
ασε που μεχρι να το παρεις θα πρεπει να κανεις 10-15 αιτησεις ,
να τις πας για υπογραφη στον προεδρος τον υποδιευθυντης
τον προιστεμενος τεχνικου ελεγχου , του διοικητικου, του οικονομικου ,
να μαζεψεις ολα τα χαρτια να παρεις αριθμο προτοκολου,
να περιμενεις να περασει απο Δ.Σ. ,
να πας σε ενα μηνα να παρεις την αποφαση (αν δεν εχει αδεια ο υπαλληλος που εχει παρει τα χαρτια σου) να τα πας στην αποθηκη υλικου και μεσα σε 20-25 μερες το πολυ να πας να το παραλαβεις,
στο ενδιαμεσο φυσικα θα εχεις φαει και δυο τρεις κλησεις γιατι δεν ειχες κρανος![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ