Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Συναγερμοι - φωτοκυτταρα και λοιπα μετρα προστασιας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ,

Ουτε και εμενα με πειραζε η γραφικη εικονα του γυφτου που πουλαγε κατουρημενα καρπουζια με το Ντατσουνι παλιοτερα, δεν ενοχλουσαν κανεναν, περα απο θεματα υγιεινης βεβαια ...μικρο - απατεωνες ηταν και τοτε, απλα τωρα εχουν σχηματισει σπειρες και εγκληματικες οργανωσεις... δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν περιοχες που αποτελουν αβατον για ολους τους υπολοιπυς ρε πουστη μου! Ακομα και οι μπατσοι δεν πανε!

Σοβαρότατο πρόβλημα είχαμε στην Λάρισα με μία τέτοια φαμίλια η οποία βρίσκονταν πίσω όλες σχεδόν τις εγκληματικές δραστηριότητες (εμπόριο όπλων,ναρκωτικών,προστασία σε μαγαζία κτλ κτλ κτλ) και τα μέλη της φαμίλιας αυτής κυκλοφορούσαν με Ferrari και Lamborghini προκαλώντας τον κόσμο και δημιουργώντας φασαρίες μονίμως,ώσπου ένας καταστηματάρχης δεν άντεξε άλλο το νταβατζιλίκι και τους κατήγγειλε επώνυμα και τους ξεφορτώθηκε η Λάρισα επιτέλους...
    Fortis Fortuna Adiuvat

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Βασικα αν θες κατι καλο να ξερεις οτι...

α)θα το πλΕρωσεις... η να στο θεσω αλλιως,οτι πληρωσεις παιρνεις β)καλο θα ηταν να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο για μελετη και εγκατασταση...

Πολυ χοντρικα για το δικο μου σπιτι...

ΕΝΣΥΡΜΑΤΕΣ παγιδες για: 2 εισοδους,4 μπαλκονοπορτες,8 παραθυρα
    1 κεντρικη μοναδα ελεγχου
    6 εσωτερικους ανιχνευτες κινησης,7 καπνου...
    5 εσωτερικες καμερες
    2 σειρηνες (η μια εφεδρικη εσωτερικα του σπιτιου)
    4 control για ασυρματη αφοπλιση των εσωτερικων ανιχνευτων(οταν δηλαδη παμε για κατουρημα το βραδυ)

Κλειστο κυκλωμα με εξωτερικους ανιχνευτες κινησης και καμερες που(πολυ περιληπτικα)...απο την στιγμη που θα μπει καποιος στον περιβολο του σπιτιου(απο οποιοδηποτε σημειο του μαντροτοιχου), χτυπαει στο υπνοδωματιο μου ενα μπιπερ και απο την αναλογη καμερα που πιανει κινηση,σε μονιτορ μπορω να δω ακριβως τι γινεται σε καθε σημειο του περιβολου και επισης εξω απο ολα τα παραθυρα τις πορτες και τις μπαλκονοπορτες...επισης σε περιπτωση που λειπω και υπαρχει δραστηριοτητα ειδοποιουμαι με sms και απο σχετικη εφαρμογη στο κινητο μπορω να εχω εικονα οπου και να ειμαι...

Ολο το συστημα λειτουργει και αυτονομα σε περιπτωση διακοπης ρευματος...

Ολα αυτα, αφ'ενος για να μην μπει κανεις μεσα, οσο ειμαι εγω και η γυναικα με το παιδι...η τουλαχιστον οταν μπει να ειμαι πισω απο το παραθυρο η την πορτα...

Αν μπει και λειπουμε ολοι...δεν με πολυαπασχολει, ας παρει οτι θελει και ας παει στο καλο...

Το συστημα ειναι της bosch και επιασε γυρω στo ταλιρο...αλλα τουλαχιστον κοιμαμαι ησυχος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    βρες ενα φιλο ηλεκρολογο κ ζοσε το σπιτι με αυτα

σειρα rx

http://www.controls.gr/frontend/arti...?aid=40&cid=32

πολυ απλα πραγματακια που κανουν τη δουλεια τουσ με ελαχηστο κοστος,απλα βαζεις ενα δυο τετοια κ με κατραπτρα ζωνης την περίμετρο ,οταν περασει κατι κ κοψει την ακτηνα τοτε ενεργοποιητε οτι θες(φως-σηναγερμος-πολιβολο κ οτι αλο μπορεις να φανταστεις)αφου περασει λοιπον το μελαχρινο αγορι απ εκει μολις δεις το χαμο θα το βαλει στα ποδια,εσυ στην σηνεχεις εχεις παραπλευρος των αραπη(καραμπηνα)με σφερες γεματες με αλατι χοντρο που αχρείαστες να ειναι αλλα ουμη γενητο το κακο δεν θα σε κανει κ φονια....αρκει να εχεις μια αποσταση ανω των 20μ
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    βαλε ηλεκτροφωρο φρακτη..
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Τι απορια εχεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    βρες ενα φιλο ηλεκρολογο κ ζοσε το σπιτι με αυτα

σειρα rx

http://www.controls.gr/frontend/arti...?aid=40&cid=32

πολυ απλα πραγματακια που κανουν τη δουλεια τουσ με ελαχηστο κοστος,απλα βαζεις ενα δυο τετοια κ με κατραπτρα ζωνης την περίμετρο ,οταν περασει κατι κ κοψει την ακτηνα τοτε ενεργοποιητε οτι θες(φως-σηναγερμος-πολιβολο κ οτι αλο μπορεις να φανταστεις)αφου περασει λοιπον το μελαχρινο αγορι απ εκει μολις δεις το χαμο θα το βαλει στα ποδια,εσυ στην σηνεχεις εχεις παραπλευρος των αραπη(καραμπηνα)με σφερες γεματες με αλατι χοντρο που αχρείαστες να ειναι αλλα ουμη γενητο το κακο δεν θα σε κανει κ φονια....αρκει να εχεις μια αποσταση ανω των 20μ
    Ενδεικτικα,τι κοστος εχει καθε τετοιο σετακι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Ενδεικτικα,τι κοστος εχει καθε τετοιο σετακι?
    παιζουν σε διαφορες τιμες...αναλογος τι μαρκα.ε να ξεκινουν απο 20-25 να φτανουν 50-60
    αλλα κ ο κινεζος με 20-25 την κανει τι δουλεια του
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Eλλάδα : ταυτότητα, ιστορια και λοιπα στοιχεία
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 13:31
  2. Excel Rims και λοιπά στεφάνια...
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6