o φορτηαγαντζης εκτος απ οτι εκλεισε ολο τον δρομο,πηγε να μπει αναποδα σε μονοδρομο....για μενα 100% μαλκια του και ας ηταν αφηρημενος ο αλλος...
o φορτηαγαντζης εκτος απ οτι εκλεισε ολο τον δρομο,πηγε να μπει αναποδα σε μονοδρομο....για μενα 100% μαλκια του και ας ηταν αφηρημενος ο αλλος...
Λίγο με ενδιαφέρει αν θα φέρει ελικόπτερο ή ολόκληρο στόλο. Δε μπορείς να κλείνεις κάθετα το δρόμο, πόσο μάλλον ΤΡΕΙΣ λωρίδες. Ωστόσο, αφού κάνεις την παρανομία, τουλάχιστον λάβε ΚΑΘΕ δυνατό μέτρο. Ένας τύπος με πορτοκαλί γιλέκο προφανώς δεν ήταν αρκετός. Σε ενδεχόμενη δίκη, είμαι σίγουρος ότι το "Εχει υπαλληλο με γιλεκο, τι αλλο να κανει.. να φερει ελικοπτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Εχει υπαλληλο με γιλεκο, τι αλλο να κανει.. να φερει ελικοπτερο...![]()
Οι δρομοι δυστυχως ειναι ΚΑΙ για τις νταλικες.![]()
" θα κέρδιζε τους πάντες. Είσαι λάθος. Δεν είναι θέμα προς συζήτηση.
Life begins at 45°.
δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς δρόμους, όπως πχ στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Αθήνα λίγο πρν το Ρουφ (πόσο πριν δε θυμάμαι ακριβώς) στρίβουν νταλίκες σε ένα στενάκι που ίσα ίσα χωράει να μπει, κλείνει όλος ο δρόμος, αλλά είναι τεράστια ευθεία και το βλέπεις, δεν μπορείς να κατηγορήσεις την νταλίκα απόλυτα, σε τέτοια περιπτωση, στη συγκεκριμένη όμως δεδομένου του μονόδρομου αλλάζουν τα δεδομένα, μπορεί πχ ο μοτοσυκλετιστής να ήξερε το δρόμο και να μην περίμενε ότι θα στρίψει
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εννοεις θα σταματαγε εγκαιρως, ή θα καρφωνοταν πανω στο φορτηγο?
Παντως στην προκειμενη περιπτωση η νταλικα δεν φταιει? Απο την αριστερη λωριδα κανει αναστροφη δεξια? Παει καλα? Το ξερω οτι δεν τον επαιρνε αλλιως, αλλα αυτο δεν εχει σχεση. Αν δεν μπορεις να στριψεις σωστα μην στριβεις καθολου.
κανεις λαθος.η νταλικα δεν στριβει οπως το αυτοκινητο,οποτε αυτονοητα ανοιγεται.εχω δει πολλες φορες ετσι μηχανες στους δεξιους καθρεπτες ενω εχω ανοιχτει να στριψω.και πιστεψε με καλυπτομαι νομικα.αφου δεν χτυπησε παλι καλα
Οι δρομοι δυστυχως ειναι ΚΑΙ για τις νταλικες.[/B][/QUOTE]
![]()
γιατι δυστυχως???????????
Ρε εισαι στα καλα σου, η νταλικα ΜΟΝΟ ετσι στριβει, απλως υποχρεουται να φερει φαρους, υπαλληλο κ εγω δεν ξερω τι αλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Δε μπορείς να κλείνεις κάθετα το δρόμο, πόσο μάλλον ΤΡΕΙΣ λωρίδες.
Με την λογικη σου θα επρεπε να φτιαξουμε αλλους δρομους για τα φορτηγα κ αλλους για τα ΙΧ.
Φυσικα κ ειναι καλυμενος σε δικη (αν φυσικα στον δρομο που εμπαινε δεν ειχε απαγορευτικο για φορτηγα)
υγ. οχι επειδη εχω διπλωμα νταλικας, απλως ειναι η αληθεια !![]()
αδερφε 3 λωριδες δρομο δεν μπορεις να κλεισεις....επισης εδω απαγορευεται η στροφη...end of story!Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
κανεις λαθος.η νταλικα δεν στριβει οπως το αυτοκινητο,οποτε αυτονοητα ανοιγεται.εχω δει πολλες φορες ετσι μηχανες στους δεξιους καθρεπτες ενω εχω ανοιχτει να στριψω.και πιστεψε με καλυπτομαι νομικα.αφου δεν χτυπησε παλι καλα
ο.κ εμπειρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
αδερφε 3 λωριδες δρομο δεν μπορεις να κλεισεις....επισης εδω απαγορευεται η στροφη...end of story!
Που τα βλεπετε ρε γμτ κ εγω τα χανωΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
επισης εδω απαγορευεται η στροφη...end of story!![]()
ξερεις πως μια ειρωνικη απαντηση για την ηλικια μου,δεν δινει δικαιο σε σενα ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ο.κ εμπειρε...![]()
το ειδα το απαγορευτικο,εδω τεθηκε θεμα αν μπορει ενα φορτηγο να κλεινει τρεις λωριδες
την στιγμη που σηκωνεται αν κοιταξεις διπλα απο την μουρη του φορτηγου ειναι το σημα του μονοδρομου..Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Που τα βλεπετε ρε γμτ κ εγω τα χανω![]()
ουτε την ξερω την ηλικια σου,ουτε ψαχνω δικιο.απαντησα ως επαγγελματιας.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ξερεις πως με μια ειρωνικη απαντηση για την ηλικια μου,δεν δινει δικαιο σε σενα ετσι?![]()
Κ εγω.. κ ας μην ειμαι ακομαΑρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ουτε την ξερω την ηλικια σου,ουτε ψαχνω δικιο.απαντησα ως επαγγελματιας.![]()
![]()
Το ξαναλεω, δυστυχως οι δρομοι ειναι ΚΑΙ για τα βαρεα οχηματα, ξεπεραστε το.
επειδη εχω συγγενεις φορτηγατζηδες,καταλαβαινω ποσο δυσκολα στριβει αυτο το πραγμα και σε δικιολογω σε δρομο με μικρες ταχυτητες να τον κλεισεις ολοκληρο,ομως σε δρομο υψηλων ταχυτητων, θεωρω δολοφονικο να τον κλεινουν ολοκληρο.
και εξηγουμε,αν πανε να σε περασουνε απο δεξια,τοτε τα θελει ο κ$@% τους,ομως αν εσυ φτασεις να κινησε με 30-40 χλμ τερμα αριστερα για να στριψεις,εισαι κινδυνος για καποιον που ερχεται απο πισω σου με 140-150 χλμ...