Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: ΠΡΑΓΜΑτιΚο on-off

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Θα σε συμβουλευα παντως αν εχεις μετρητα 4500+ μετρητα να κοιταξεις για το 690(απο Γερμανια)
    Ειναι πολυ εξελιγμενο σε σχεση με τα 640 και σαν μοτερ,και λιγοτεροι κραδασμοι και πολυ λιγοτερη καταναλωση
    Αλλιως σαν φτηνη λυση εμενα θα μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω αλλα ενα Dominator 650 στο διχιλιαρο ειναι σουπερ
    Απο εκει και περα η επιλογη ειναι δικη σου(οπως βεβαια και τα χρηματα που διαθετεις!)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ρε DAKAR λεμε..... Το avatar του/της leontheprof
    Εγω στη θεση σου και μετα απο μεγαλο προβληματισμο θα επαιρνα το xt660z tenere που ειναι στα λεφτα σου και θα παρεις και καινουριο μηχανακι (2008 και μετα) και επειδη βρεθηκα στη θεση σου το πηρα και δε το μετανιωσα ντιπ. Εκδρομικη εντουραδα-ταξιδια-καθημερινη χρηση-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

950 adventure
    για το πολυ μεγαλυτερο ευρος χρησης
    μπορεις να κανεις μαζι του τα παντα
    εχεις παει ταξιδακι με 640 ??

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Πόσο δυσκολο ειναι ενα δικύλινδρο 650-750 κυβικων, με αποστασεις, διαδρομές και ζυγισμα ΚΤΜ950adv, με dakaroeides look στα 165-175 κιλα και μικρομεσαία περιφερειακα ετσι ωστε το τουμπανιασμα να ειναι προαιρετικό ;
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Πόσο δυσκολο ειναι ενα δικύλινδρο 650-750 κυβικων, με αποστασεις, διαδρομές και ζυγισμα ΚΤΜ950adv, με dakaroeides look στα 165-175 κιλα και μικρομεσαία περιφερειακα ετσι ωστε το τουμπανιασμα να ειναι προαιρετικό ;
    εσύ τώρα ποιό μηχανάκι έχεις κατά νου?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    Το 950 είναι φοβερό μηχανάκι αλλά από κατανάλωση ξεφεύγουμε αρκετά νομίζω. Και είναι αρκετά βαρύ, θα θελα κάτι πιο μανιτζέβελο.

maintenance και KaTaNaS μου απάντησαν ότι έμειναν ευχαριστημένοι από όταν το είχαν.

είναι ερωτεύσιμο δεν είναι ;;
    NAI ειναι!!

Το θέμα με τα μεταχειρισμένα είναι ότι δεν ξέρεις ποτέ τι συντήρηση έχει κάνει ο προηγούμενος (συντήρηση και όχι χρηση κατά την άποψη μου)

Το θέμα με τα μεταχειρισμένα ΚΤΜ είναι ότι εάν ο προηγούμενος το είχε γραμμένο στα @@ του.... θα σου βγάλει προβλήματα τα οποία λύνονται βέβαια αλλά είναι σπάσιμο και θέλουν και αρκετό χρήμα. Από την άλλη όποιος έχει ΚΤΜ.... είναι μόνιμα χαμογελαστός όταν οδηγάει... τυχαίο?? Δεν νομίζω.

Και εφόσον είσαι ερωτευμένος με το μοτοσακό, να ψάξεις για καλό μεταχειρισμένο και να το πάρεις αλλιώς θα πάρεις καμιά αδιάφορη πατάτα japan και θα το βλέπεις να σε προσπερνάει στο δρόμο και θα κλαις

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γουστάρεις τα "πιασίματα" Bro, εεε..???

....για μεγάλες (γιγάντιες) off road διαδρομές..... φορτωμένος....... ποτάμια, δάση, λασπουριές, πανσέτες και μπύρες παγωμένες στο ποτάμι (γιατί θα έχω και τον stoubi παρέα).

Περιμένω το εφάπαξ πώς και πώς μπας και την κάνουμε με τον κοντό και το αρκούδι.

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εσύ τώρα ποιό μηχανάκι έχεις κατά νου?
    αυτο που θαθελα να ειναι πραγματικο ον οφφ... λεμε τωρα... :ZZZ:
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    αυτο που θαθελα να ειναι πραγματικο ον οφφ... λεμε τωρα... :ZZZ:
    πολλοί θα το'θελαν αυτό το μηχάνημα αδερφέ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

....για μεγάλες (γιγάντιες) off road διαδρομές..... φορτωμένος....... ποτάμια, δάση, λασπουριές, πανσέτες και μπύρες παγωμένες στο ποτάμι (γιατί θα έχω και τον stoubi παρέα).

Περιμένω το εφάπαξ πώς και πώς μπας και την κάνουμε με τον κοντό και το αρκούδι.

Σε παρακαλω...............

Μπορεις μεχρι να τελειωσει η διαμαχη με τον 44 κιλα.....

Να με παρουσιαζεις.......

Αδυνατο.....

Απιστευτα γρηγορο......

Και χορτοφαγο.....!!!!

Υγ... Ανεφ πλακας πιστευω καποια μερα να δεησουμε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Υγ... Ανεφ πλακας πιστευω καποια μερα να δεησουμε.....

+1000

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

είναι ερωτεύσιμο δεν είναι ;;

:a07: :a07: :a07: :a07: :a07:

@ Tommydakar Θέλω να κάνω εκδρομικό εντούρο φάση και άμα δω κ κανένα ανοιχτό μονοπάτι να
    κάνουμε κ καμίαν καγκουριάν.

@DrBig Μου ακούγεται αρκετά καλή η ιδέα σου, αν και καλό μηχανικό που να γνωρίζει από KTM δεν
    ξέρω στην Σαλλονίκη. Ίσως το ψάξω λιγάκι.

@el_hymador Δηλαδής το xtz πάει καλύτερα στο χώμα από το κατέΜ; Εντυπωσιακό. 200 kg όμως ρε γμτ ενώ το ktm είναι 170 νομίζω. + το xtz σβήνει που και που αλλά οι κάτοχοι λένε "έλα μωρέ έτσι κάνουν αυτά "

Φίλε Stabak το μηχανάκι είναι προς πώληση φτηνά ή να πουλήσω το νεφρό;

Αρχίζω και γίνομαι γκρινιάρης πάλι γιατί θα καταλήξω με καμιά γριά όπως το ντομινέιτορ και
    το φαντούρο και θα αρχίσω να πειραματίζομαι.

Gs 800 Triumph και το 690 κλπ όνειρα απατηλά, νο μάνεϋ νο χάνεϋ

Δλδης με 4 χιλιάρικα τι να πάρω; Όποιος πει προστυχιά κρατάω καθρεφτάκι

Για την χρηση που το θες, εκδρομικο εντουρο και κανα ανοιχτο μονοπατι.. και με τα λεφτα που δινεις ..και που δεν γουσταρεις την καταναλωση του 950adv(και καλα κανεις) ...το 640 ειναι μονοδρομος...
    ή 690 αλλα σε αυτα τα λεφτα χλωμο..
    εκτος αν θες να χασεις σε χωμα, αλλα να εισαι πιο κυριλε παιζεις σε BMW dakar, XTZ ή africa(θα εχεις και ρεστα με την γιαγια!)

Stockholme Syndrome Το avatar του/της Hintro
    Κοίτα..Επειδή και για μένα τα κτμ γαμάνε και δέρνουνε είναι καταπληκτικά μηχανάκια και σαν super motard και σαν enduro..Εγώ έχω κτμ lc4 2002 χωρίς την high flow κεφαλή.. Κοινώς το μηχανάκι θέλει πολύ προσοχή να μην του πίνεις κάθε μέρα το αίμα, να του κάνεις τα service του όταν πρέπει και χωρίς να αργέις, να το σέβεσαι και επίσης να μην ντραπείς να βάλεις το χέρι στην τσέπη γιατί δυστυχώς η ευτηχώς βγάζουν προβληματάκια... Όταν το είχα πάρει ο παλιός ιδιοκτήτης το είχε γαμήσει και χρειάστηκε να αλλάξω πλεξούδα, πηνείο,μπαταρία μπουζί μόνο για να πάρει μπροστά. Ακούγονται πολλά να ξέρεις.. Σε έναν φίλο μου είχε γαμήθει η τρόμπα νερού 4-5 φορές και του τίναζε τα νερά μέσα στον κινητήρα...Είναι πολλά...Είναι γαμώ τα μηχανάκια αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα θα σου βγάλει...Αν το πάρεις γνώμη μου είναι λύστο με την μία και φτιάξτου ότι λέει προσεχώς κίνδυνος....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. On-off H Street
    από nikoskkk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 11:55
  2. Τιμόνι αλουμινίου για mega ON-OFF
    από zeli στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 10:25
  3. τελικά αυτό το on-off μπαινει χώμα?
    από PQC στο forum Suzuki V-Strom series