Kριμα και αδικο...
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Κουραγιο![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
![]()
![]()
Μην τον ξεχασεις ποτε
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Οτι και να πουμε λιγο, πολυ λιγο...
Θερμα συλλυπητηρια και καλη δυναμη.
Χωρίς λόγια ρε φίλε ...
Respect mah authoritah!!!!
Εγώ επειδή τα συλληπητήρια είναι αυτονόητα και θεωρώ την πράξη εγκληματική, μόλις ηρεμήσετε (αν μπορεί να ηρεμήσει κάποιος σε ένα τέτοιο δολοφονικό συμβάν) από το σόκ και τον αναπάντεχο καημό, Γ@ΜΗΣΤΕ μέχρι εκεί που δεν φτάνει το κωλόπαιδο που νόμιζε πως το αυτοκινητάκι που του πήρε ο μπαμπάς για να κάνει μόστρα σε ανεγκέφαλα κοριτσάκια δεν είναι απλό όσο το κατούρημα, να κουμαντάρει τόσους ίππους. Κυνηγήστε τον νομικά και καταστρέψτε του τη ζωή, όπως κατέστρεψε και αυτός τις δικές σας. Η τύψεις έχουν κάνει τη μισή δουλειά, εσείς ολοκληρώστε τη...Το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου είναι η ζωή και δεν μπορείς να την αφαιρείς έτσι άδικα και να στερείς την παρουσία ενός προσώπου από τους αγαπημένους του επειδή είσαι φιγουρατζής...Ήμαρτον πια με αυτό το ανόητο μακελειό!!!!! Κανείς δεν θέλει να σκοτώσει, αλλά να τρέχεις σε δρόμο των 30χλμ με 100χλμ είναι δολοφονικό.
Νοιώθω λες και ήταν ο γείτονάς μου ο πατέρας σου, λες και τον ήξερα κι εγώ...![]()
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνεις αυτούς που αγαπάς.
![]()
![]()
Κουράγιο σε εσάς που μένετε πίσω
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
...
Σε αυτες τις περιπτωσεις μονο η "απονομη δικαιοσυνης" δεν απασχολει την οικογενεια, χαθηκε και πισω δεν γυρναει η ζωη, οτι κ αν γινει.
Θα επρεπε να τιμωρηθει παραδειγματικα ομως, τοσο ο οδηγος οσο και ο κατοχος του οχηματος.