Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...θα φύγουν μόνο "όσα βλέπει η πεθερά"Για καλό καθάρισμα δεν γλυτώνεις το μπανάκι
![]()
![]()
![]()
...θα φύγουν μόνο "όσα βλέπει η πεθερά"Για καλό καθάρισμα δεν γλυτώνεις το μπανάκι
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
![]()
![]()
![]()
Και που να δεις τι μαύρο ζουμί θα βγάλει όταν το πλύνεις....εκεί να δεις κλάμα![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Και που να δεις τι μαύρο ζουμί θα βγάλει όταν το πλύνεις....εκεί να δεις κλάμα![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήπως υπάρχει link; Ενδαφέρομαι και εγώ για μια μπαλακλάβα που δεν ζεσταίνει και είναι καλή για καλοκαίρι....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Η μπαλακλάβα της Uvex είναι super!
Δε ζεσταίνει καθόλου, αντίθετα μάλιστα...
Λίγο προσοχή θέλει όταν τη φοράς, για να μη χάσεις τμήμα της πολύτιμης περιφερειακής σου όρασης...
Ένα ευχαριστώ ακόμα στον iziogas!
Thanks
Στα Μοτο μαρκετ υπαρχει μια λεπτη μπαλακλαβα της Uvex η οποια ειναι (θεωρητικα) ιδανικη για το καλοκαιρι και κοστιζει και 6 ευρω.Αγοραζεις 2 και τις χρησιμοποιεις εναλλαξ, να γλυτωσεις και το πλυσιμο του κρανους μεσα στο κατακαλοκαιρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Μήπως υπάρχει link; Ενδαφέρομαι και εγώ για μια μπαλακλάβα που δεν ζεσταίνει και είναι καλή για καλοκαίρι....
Thanks
Βεβαια και η χοντρη μπαλακλαβα της Colori που θεωρειται χειμωνιατικη δεν με εχει προβληματισει το καλοκαιρι αλλα ενιγουει.
edit: Δεν προσεξα οτι την ανεφερε πριν ο μαγκαιβερ....
Sorry αλλά είμαι καινούργιος εδώ. Το μοτο μαρκετ είναι online shop ή κανονικό μαγαζί; Έψαξα στο νετ για την μπαλακλάβα αυτή αλλά δεν βρήκα τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στα Μοτο μαρκετ υπαρχει μια λεπτη μπαλακλαβα της Uvex η οποια ειναι (θεωρητικα) ιδανικη για το καλοκαιρι και κοστιζει και 6 ευρω.Αγοραζεις 2 και τις χρησιμοποιεις εναλλαξ, να γλυτωσεις και το πλυσιμο του κρανους μεσα στο κατακαλοκαιρο.
Βεβαια και η χοντρη μπαλακλαβα της Colori που θεωρειται χειμωνιατικη δεν με εχει προβληματισει το καλοκαιρι αλλα ενιγουει.
edit: Δεν προσεξα οτι την ανεφερε πριν ο μαγκαιβερ....
www.e-moto.gr ψαξε στις προσφορες LA FALAPPA εσωτερικο καλλυμα με velcro 10.80 euro!! μπαινει εσωτερικα στο κρανος για να μην λερωνει το κρανος, βγαινει και το πλενεις!!![]()
για να μη βρομάει το κρανάκι μετά το πλήσμο ο ΚΤιΝοΣ συνιστά σαπούνι αντιμπακτέρ από το φαρμακείο. (2ε πάνω κάτω)
Και Φουνγκοράλ κάνει. (αλλά είναι πιο ακριβό)
επειδη δεν βλεπω και πολλες απαντησεις για οδηγηση με βροχη ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου. Σε καποιες καλες μαρκες γυαλιων υπαρχει ενα υλικο που μοιαζει με γομα. Αυτο το υλικο το τριβεις πανω στο φακο και οταν ερθει σε επαφη το νερο κυλαει και δεν μενει σταγονα. Πιστευω πως θα υπαρχει ενα παρομοιο υλικο και για κρανοι ή εστω το συγκεκριμενο θα εκανε δουλεια σε ενα κρανος
H λυση ειναι απλη..lanoprotect η κατι σχετικο..το νερο κυλαει και δεν αφηνει τιποτα...το χρησιμοποιουμε στα κοτερα συνεχεια και κανει για ηλεκτρολογικα,για παππουτσια,για τα παντα....και εχει γυρο στα 10ευρα...![]()
Throttle that mysterious friend of ours