Η αληθεια ειναι οτι με το μισος που επικρατει κατα των ΔΥ θα εχουμε και τετοια φαινομενα σιγουρα.
Η αληθεια ειναι οτι με το μισος που επικρατει κατα των ΔΥ θα εχουμε και τετοια φαινομενα σιγουρα.
Ξεκόλλα όμως.Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
αυτα τα ατομα που λες ομως sniper,τοσο καιρο δε νοιαστηκαν παραπερα απο τον εαυτο τους.
ηταν σαπια φρουτα και θα ειναι παντα.
ας φανε τωρα το αγγουρι, ας μη βρουνε δουλεια, δε μας ενδιαφερει.
Πρώτον δεν μπήκαν όλοι στο δημόσιο με μέσο και δεύτερον δεν είναι όλοι σάπιοι.Όπως είπαν και παραπάνω 1 δουλεύει,5 κάθονται,όλοι πληρώνονται.Μπορεί να είναι αρκετοί,αλλά δεν είναι όλοι.
Σταμάτα επιτέλους τις γενικεύσεις στα πάντα κι ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα.
Ο γιατρός πήρε φακελάκι,άρα όλοι οι γιατροί παίρνουν φακελάκι.Ο σερβιτόρος με στραβοκοίταξε,άρα όλοι οι σερβιτόροι είναι αγενείς.Ο λεωφορειατζής μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα,ενώ πρόλαβα να φτάσω,άρα όλοι οι οδηγοί είναι ηλίθιοι.Πολύ λογικό.
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Κάτσε γιατί θα παρεξηγηθούμε χωρίς λόγο..Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
1ον) Ειπε ο Βενιζελος οτι οι κυβερνησεις φταινε για ολα και απο τον πολεμο και μετα ειναι για καψιμο ολοι? Δεν νομιζω!
2ον)Δεν ειπε ο Βενιζελος το "μαζι τα φαγαμε". Αυτος ειναι αλλος χοντρος.
3ον)Εκτος απο το "θα σε κυνηγανε για φαι" και το "εχουν μαθει μονο αυτο να κανουν" εχεις καμια σοβαρη δικαιολογια για το γιατι δεν πρεπει να φυγουν οι παρασιτικοι -παρανομοι-πλεοναζοντες ΔΥ?
4ον)Μαλλον γραφεις οτι ναναι για να γινεται σουσουρο "μαστορα"!
Αυτο ξερεις δεν ειναι καθολου ευγενικο, ακομα και στα πλαισια ενος forum!
1. Ο κ. Βενιζέλος κι οι πριν από αυτόν ήταν μέλη των κυβερνήσεων που διόριζαν αβέρτα. Σωστά;
2. Δεν το είπε αλλά δεν τον άκουσα να λέει το αντίθετο.
3. Ποιος είπε ότι δεν πρέπει να φύγουν; Πρέπει. Αλλά θα πρέπει να διαμορφώσεις και μια διάδοχη κατάσταση που αυτοί οι άνθρωποι να μπορέσουν να κάνουν κάτι. Γι αυτό εκλέγεσαι για να κυβερνήσεις. Το να λες "απολύεστε" είναι πολύ εύκολο. Το τι θα τους κάνεις αυτούς τους ανθρώπους (που είπαμε ότι εσύ τους διόρισες) είναι το ζήτημα.
4. Κάνεις μεγάλο λάθος.
Γενικότερα, το ότι ο δημόσιος τομέας είναι τεράστιος και σε μέγεθος και σε ποσά είναι σωστό και πρέπει να μειωθεί.
Επίσης κι εγω δεν θέλω κάθε μέρα να ξυπνάω και να ακούω για το επόμενο χαράτσι που καλούμαι να πληρώσω ενώ εγώ δεν έχω πάρει μία δραχμή απο το δημόσιο ποτέ. Αντί να φτιάξουνε τον εισπρακτικό μηχανισμό και να κυνηγήσουν τα τόσα δις που χρωστάνε κάποιοι κύριοι, αντί να φτιάξουν φορολογικά καθεστώτα που να φέρουν επενδύσεις (κι άρα δουλειές) μάθανε στο ανεβάζουμε τους φόρους, σας βάζουμε κι άλλους και καθίστε ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνες και τσακωθείτε μεταξύ σας. Κι εμείς συνεχίζουμε δίκη πασάδων να σας κυβερνούμε και να σας παραμυθιάζουμε ότι το κάνουμε όλο αυτό για το καλό σας.
Αλλά είπαμε.. ο Ελληνας τους ψήφιζε, τους ψηφίζει και θα τους ψηφίζει γιατί έχει πάθει μαλάκινση από την σαβούρα που τρώει από την τιβί και την αμορφωσιά του.
Καθόμαστε αυτές τις μέρες κι ακούμε τους κ. δημοσογράφους της πρώτης,τηλεοπτικής, γραμμής (Πρετεντέρης, Καψής κλπ) να εξαπολύουν κεραυνούς εναντίων της κυβέρνησης που πριν λιγους μήνες φιλούσαν τα πόδια..
Το να βγαίνουμε εμείς και να λέμε ότι το 1.200.000 (περίπου) ΔΥ του στενού ή ευρύτερου δημόσιου τομέα είναι έτσι κι αλλιώς και να τσακωνόμαστε ονομάζεται διχασμός κι οδηγεί σε παράξενα μονοπάτια.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Άδικα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
ΙΚΑ Χανίων, γυναίκα με κολλάρο στο λαιμό, πατερίτσες, το ένα πόδι μέσα στα σίδερα και στις λάμες, τα χέρια τίγκα στην πληγή και στα ιώδια. Ήλθε να εισπράξει από το ταμείο, με την ταυτότητα του άνδρα της, το ιλλιγιώδες ποσόν των 70κάτι € για νοσήλεια καθότι ο άνδρας της ήταν ακόμη στο νοσοκομείο και άσχημα μετά από ατύχημα. Eίναι πολύ φτωχικά ντυμένη και επιμένει ότι πραγματικά τα χρειάζεται τα χρήματα για φάρμακα.
Ο υπάλληλος ανένδοτος, ήθελε εξουσιοδότηση...Το είχε προβλέψει, είχε μαζί απο το ΚΕΠ πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης και βεβαίωση από το νοσοκομείο ότι ο άνδρας της νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ. Αυτός ανένδοτος, μονάχα εξουσιοδότηση...
Διπλα στον γκισε, έτερος υπάλληλος του ΙΚΑ βλέπει τα πρωινάδικα στην ΤV, (όπως κάθε ημέρα, ΟΛΗ μέρα, τον τσεκάρω 5 χρόνια τώρα).
Η γυναίκα, από την μεγάλη οργή ξέσπασε σε κλάμματα...
Ε, όταν με το καλό γίνει καμιά επανάσταση, και αυτός ο τρόμπας βρεθεί μπροστά της και αυτή βαστά κάνα σφαλιχτάρι, θα έχει μεγάλο άδικο;
![]()
Ναι, έχουν οργώσει "καλά", έχουν σπείρει "σωστά" 50χρόνια τώρα και απλά περιμένουν να θεριέψουν τα "σπαρτά" ώστε να τα "θερίσουν". Ξέρω...
Όμως, πάνω στην οργή, πάνω στο μένος, πάνω στην ανάγκη και στην πείνα, ουδεμία λογική θα μπει μπροστά να προφυλάξει κανέναν. Ούτε ΔΥ, ούτε ΙΥ, ούτε γείτονα από γείτονα...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αν αρχισουν να δουλευουν και οι 5 που καθονται να μην φυγει κανενας ! ΟΚ?Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Πρώτον δεν μπήκαν όλοι στο δημόσιο με μέσο και δεύτερον δεν είναι όλοι σάπιοι.Όπως είπαν και παραπάνω 1 δουλεύει,5 κάθονται,όλοι πληρώνονται.
Ο γιατρός πήρε φακελάκι,άρα όλοι οι γιατροί παίρνουν φακελάκι.
Ολοι οι γιατροι στο ΕΣΥ παιρνουν ή ειναι διατεθιμένοι να παρουν φακελακι για πολλους και διαφορους λογους. Αυτους όμως δεν πρεπει να τους απολύουν αλλα να τους παιρνουν την αδεια εργασιας. Ειδικα σε αυτους που το κανουν κατ'επαναληψη.
Κανεις δεν γενικευει μην πατε να το γυρισετε εκει.
Τους ψήφιζε το 60-70 %... Οι υπόλοιποι πήγαιναν για μπάνιο ή εκδρομή και τώρα διαμαρτύρονται κιόλας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλά είπαμε.. ο Ελληνας τους ψήφιζε, τους ψηφίζει και θα τους ψηφίζει γιατί έχει πάθει μαλάκινση από την σαβούρα που τρώει από την τιβί και την αμορφωσιά του.
Give me fuel, Give me fire
Η απαντηση ειναι στα @@δια μου τι θα κανουν, πραγματικα χεστηκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Με πολύ μεγάλη ευκολία βλέπω ότι όλοι μας σιχτιρίζουμε το δημόσιο κι οι περισσότεροι συμφωνούν ότι πρέπει να αδειάσει από κόσμο..
Μέχρι ένα σημείο(και μιλώντας με αριθμούς) είναι σωστό αυτό.
Αλλά.. Οι κυβερνώντες (καλά οκ, άλλη κουβέντα αυτό) δεν έχουν ιδέα το θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους όταν έχοντας κάποια, αρκετά, χρόνια στο δημόσιο, ουσιαστικά έχουν ξεχάσει πως ειναι να δουλευεις έξω.
Δουλειές έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν..
Τι θα κάνει ένας στα 40-50 του όταν δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο, και φυσικά δεν υπάρχουν δουλειές κι έχει στήσει τη ζωή του (και της οικογένειάς του); Μην ξεχνάμε ότι πολλοί ΔΥ είναι και παντρεμένοι μεταξύ τους.. και ξαφνικά χάνουν τα πάντα (που οι ίδιοι που με τόσο στόμφο και φανφάρα τώρα τους διώχνουν, τους έβαζαν μέσα με όποιο τρόπο τους βόλευε).
@@ κράτος..
Δεν μου αρεσουν οι γενικευσεις και εχω γραψει και σε αλλα post οτι υπαρχουν ΔΥ που γ@μιουνται στη δουλεια και τα ακουνε και απο ολους, γιατι υπαρχει αυτη η γνωστη ταμπελα περι "ξυστ@ρχιδισματος" που αποδιδεται σε ολους.
Πολυ φοβαμαι δε, οτι παλι θα την πληρωσουν μερικοι ευσυνειδητοι ΔΥ και καποιοι αλλοι με πολυ μεγαλο βυσμα θα συνεχισουν να τα ξυνουν αμοιβομενοι αδρα για το τιποτα...
Σε περιπτωση ομως που λειτουργησει εστω σωστα αυτη η ενεργεια και ξηλωθει το αεργο κηφηναριο, η απαντηση μου βρισκεται στην αρχη του μηνυματος.
υ.γ.) Ιδιωτικοι υπαλληλοι με οικογενειες δεν εχουν μεινει στο δρομο; Και χωρις μαλιστα να εχουν λαβει αποζημιωσεις;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Ξεκόλλα όμως.
Πρώτον δεν μπήκαν όλοι στο δημόσιο με μέσο και δεύτερον δεν είναι όλοι σάπιοι.Όπως είπαν και παραπάνω 1 δουλεύει,5 κάθονται,όλοι πληρώνονται.Μπορεί να είναι αρκετοί,αλλά δεν είναι όλοι.
Το 1 στους 5 είναι αρκετοί και δεν είναι όλοι?Ε,να σκοτώσουμε αυτόν τον 1 να γίνουν όλοι να μπορούμε να γενικεύουμε![]()
Μας λες δηλ.πάνω στο θυμό και την αγανάκτηση μας,να σκεφτόμαστε πάντα στο τέλος της πρότασης μας αυτόν τον δύσμοιρο 1 και να συμπληρώνουμε στο τέλος"είναι αρκετοί,αλλά δεν είναι όλοι".
Πλάκα μας κάνεις? 1 στους 5 δεν κάνει αυτά που λες κ μας ενοχλεί η γενίκευση?
Νίκο κανένα διχασμό δεν έχω εγώ πάντως με τους δημόσιους υπάλληλους.Αγανάκτηση άπειρη.Όπως και με τους ταξιτζήδες κ με τους δικηγόρους ΚΑΙ με τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ κτλ κτλ.Δεν το καταλαβαίνω αυτό με την και καλά διχόνοια των κοινωνικών ομάδων.Είμαστε ενα μάτσο ΣΚΑΤΑ και εχω πρόβλημα με ολα τα ΣΚΑΤΑ.Οχι ξαφνικά,πάντα είχα,απλά πλέον ασχολούνται κάποιοι.Χάνουν κεκτημένα και τα βάζουν με τους άλλους.Εγώ περνάω ζάχαρη με την αυτοκαταστροφή τους.Χρόνια τους άξιζε.
Πες μας όμως οποιαδήποτε άλλη περίοδο προσπαθούσε πολιτικός,αναίμακτα και σε βάθος χρόνου,να περιορίσει το δημόσιο,να απολύσει υπαλλήλους που ξύνονται και να άρει τη μονιμότητα τι θα γινόταν στο Greece...![]()
Πολλοι και ειναι αρκετοι το επεδίωξαν να διοριστουν απο τους πολιτικους και ας μην το αξιζαν στα 1000 χρονια.Το γνωστό δεν το γνωριζεις βαλε τα παιδια μου και εχεις 20 ψηφαλακια απο το σοι.Σάπιοι πολιτες (οχι ολοι) σαπιο σύστημα σαπιοι πολίτικοι σαπιο κρατος.Αλυσιδα φιλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε πάτε καλά;
Δηλαδή τι νομίζετε; Μια μέρα άνοιξαν την πόρτα και είπαν "Ωραία είναι εδώ, ας πιάσουμε δουλειά";
Δεν τους διόρισαν πολιτικοί; Οι ίδιοι πολιτικοί δεν είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των δημόσιων υπηρεσιών; Πολλοί από τους βουλευτές/υπουργούς δεν ήταν συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ/ΓΣΕΕ/κλπ και λοιπων συνδικαλιστικών παρατάξεων που υποστήριζαν αυτό το κλίμα;
Όλοι μας πριν από λίγο καιρό δεν γαμοσταυρίζαμε την τύχη μας που δεν είχαμε μπάρμπα στην Κορώνη να μπούμε στο δημόσιο για να τα ξύνουμε;
Έλεος! Χθες προσγειωθήκαμε στον πλανήτη;
Φυσικά.. κι εγώ κινδυνεύω να πάω μια μέρα στη δουλειά και να με ρωτήσουν ποιος είμαι και τι θέλω..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...
υ.γ.) Ιδιωτικοι υπαλληλοι με οικογενειες δεν εχουν μεινει στο δρομο; Και χωρις μαλιστα να εχουν λαβει αποζημιωσεις;
![]()
Δεν υπερασπίζομαι τους ΔΥ.. Ούτε τους κατακρίνω.. Το σύστημα είναι/ήταν λάθος.
Κι οι διοικούντες άχρηστοι.. και θα έπρεπε κι αυτοί σαν τους ΔΥ να πάνε σπίτι τους.
Διότι ΟΛΟΙ κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συμφωνώ με πολλούς που έγραψαν ότι τόσα χρόνια τα έξυναν, ότι μας ταλαιπωρούσαν και ότι έπαιρναν πολλά χρήματα που δεν άξιζαν για να φεύγουν 1:30 και να έχουν 1000 παροχές που δεν θα έχω ποτέ στον ιδ. τομέα εγώ.
Και βέβαια φταίνε και αυτοί και όχι μόνο το μπ@@ρδελοκράτος και οι πολιτικοί γιατί συμμετείχαν στο ρουσφέτι καθώς έτσι έστρωσαν όπως είπε κάποιος προηγούμενος.
Εγώ πάντως ΔΕΝ χαίρομαι που θα απολυθούν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που έχουν παιδιά να μεγαλώσουν έστω και αν μπήκαν με μέσο και είναι άχρηστοι.
ΔΕΝ είμαι δημόσιος υπάλληλος για όποιον θέλει να μου την πει, απλά δεν χαίρομαι με την δυστηχία του άλλου. Ναι χρειάζονται απολύσεις, χρειάζονταν χρόνια τώρα βασικά καθώς υπάρχουν υπεράριθμοι υπάλληλοι στο δημόσιο τομέα. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ όμως να χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου ρε παιδιά, αυτή είναι η γνώμη μου.
Άσε που δεν είμαι υπέρ αυτής της εκκαθάρισης που θα γίνει, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα γίνει με σωστά κριτήρια και να το θυμηθείτε, θα φύγουν πολλοί χρήσιμοι ανθρώποι και θα μείνουν πολλοί άχρηστοι ή μη παραγωγικοί γιατί τα κριτήρια θα είναι λάθος και πρόχειρα, δεν θα στηριχθούν σε αποδοτικότητα υπαλλήλων κτλ, απλά θα κρατήσουν πρώτα όλους τους ΔΙΚΟΥΣ τους, και πρώτοι θα φύγουν οι πιο νέοι υπάλληλοι που έχουν να αποζημιωθούν με λιγότερα χρήματα άσχετα αν αυτοί είναι χρήσιμοι ή όχι. Το ξέρουμε το σύστημα δεν θα το μάθουμε τώρα. Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια αλλά το έργο το έχουμε δει πολλές φορές δεν νομίζετε..........
Ουτε εγω χαιρομαι, αδιαφορο μου ειναι... οπως ομοιως αδιαφορουσαν και ολοι αυτοι που ηταν βολεμενοι εις βαρος του υπολοιπου κοσμου (εμμεσως πλην σαφως).Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Συμφωνώ με πολλούς που έγραψαν ότι τόσα χρόνια τα έξυναν, ότι μας ταλαιπωρούσαν και ότι έπαιρναν πολλά χρήματα που δεν άξιζαν για να φεύγουν 1:30 και να έχουν 1000 παροχές που δεν θα έχω ποτέ στον ιδ. τομέα εγώ.
Και βέβαια φταίνε και αυτοί και όχι μόνο το μπ@@ρδελοκράτος και οι πολιτικοί γιατί συμμετείχαν στο ρουσφέτι καθώς έτσι έστρωσαν όπως είπε κάποιος προηγούμενος.
Εγώ πάντως ΔΕΝ χαίρομαι που θα απολυθούν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που έχουν παιδιά να μεγαλώσουν έστω και αν μπήκαν με μέσο και είναι άχρηστοι.
ΔΕΝ είμαι δημόσιος υπάλληλος για όποιον θέλει να μου την πει, απλά δεν χαίρομαι με την δυστηχία του άλλου. Ναι χρειάζονται απολύσεις, χρειάζονταν χρόνια τώρα βασικά καθώς υπάρχουν υπεράριθμοι υπάλληλοι στο δημόσιο τομέα. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ όμως να χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου ρε παιδιά, αυτή είναι η γνώμη μου.
Άσε που δεν είμαι υπέρ αυτής της εκκαθάρισης που θα γίνει, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ θα γίνει με σωστά κριτήρια και να το θυμηθείτε, θα φύγουν πολλοί χρήσιμοι ανθρώποι και θα μείνουν πολλοί άχρηστοι ή μη παραγωγικοί γιατί τα κριτήρια θα είναι λάθος και πρόχειρα, δεν θα στηριχθούν σε αποδοτικότητα υπαλλήλων κτλ, απλά θα κρατήσουν πρώτα όλους τους ΔΙΚΟΥΣ τους, και πρώτοι θα φύγουν οι πιο νέοι υπάλληλοι που έχουν να αποζημιωθούν με λιγότερα χρήματα άσχετα αν αυτοί είναι χρήσιμοι ή όχι. Το ξέρουμε το σύστημα δεν θα το μάθουμε τώρα. Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια αλλά το έργο το έχουμε δει πολλές φορές δεν νομίζετε..........
Οποτε δεν με ενδιαφερει και δεν μου καιγεται καρφι για το τι θα κανουν μετα την απολυση τους...
![]()
Ναι αλλά δεν θυμάμαι να ανοίχτηκε κάποιο thread και να λέμε όλοι μαζί καλά τους έκαναν και στα @@ μας τι θα γίνουν. Θέλω να πω είναι ένα θέμα η αγανάκτιση και να συμφωνείς με κάτι και άλλο πράγμα να δείχνουμε μικρόψυχοι και να πανηγυρίζουμε που κάποιοι θα υποφέρουνΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ιδιωτικοι υπαλληλοι με οικογενειες δεν εχουν μεινει στο δρομο; Και χωρις μαλιστα να εχουν λαβει αποζημιωσεις;
Υ.Γ. Δεν πάει σε σένα αυτό, γενικά μιλάω γιατί κάποιοι πριν απο σένα έγραψαν κάτι ανάλογο![]()
Συγκρινουμε ιδιωτικο τομεα με δημοσιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ναι αλλά δεν θυμάμαι να ανοίχτηκε κάποιο thread και να λέμε όλοι μαζί καλά τους έκαναν και στα @@ μας τι θα γίνουν. Θέλω να πω είναι ένα θέμα η αγανάκτιση και να συμφωνείς με κάτι και άλλο πράγμα να δείχνουμε μικρόψυχοι και να πανηγυρίζουμε που κάποιοι θα υποφέρουν
Υ.Γ. Δεν πάει σε σένα αυτό, γενικά μιλάω γιατί κάποιοι πριν απο σένα έγραψαν κάτι ανάλογο![]()
Αν μη τι αλλο το 99,99% των εργαζομενων στον ιδιωτικο τομεα ηταν παραγωγικοι!
Δεν έχω καταλάβει αυτό το "τους πληρώνουμε" και "στις δικές μας πλάτες" σε σχέση με την υπο-παραγωγικότητα ...???
Έχεις κανείς την - εσφαλμένη κατά την γνώμη μου - αντίληψη ότι στον ιδιωτικό τομέα δεν γίνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα..??
(ή νομίζουμε ότι επειδή ο πρώτιστος σκοπός του ιδιώτη είναι το κέρδος, όλα είναι καλορυθμισμένα και κοστολογημένα στην εντέλεια..??)
Κοινώς, όταν αγοράζετε ένα προϊόν είστε σίγουροι ότι μέσα στην τιμή του δεν περιλαμβάνεται ΚΑΙ π.χ. η τεμπελιά του αποθηκάριου ή το λουφάρισμα του συσκευαστή..??
Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι δημόσιες υπηρεσίες παίζουν ΚΑΙ τον ρόλο της κοινωνικής πρόνοιας για τους εργαζόμενους σ'αυτές...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...