Αρχικά δημιουργήθηκε από Palios-neos
Καλημέρα ixnilatis
Ποια είναι η γνώμη σου τελικά για το ABS? Συμβιώνεις μαζί του αρκετό καιρό.
Άκουσα να λένε ότι η varadero έχει αρκετά υψηλό κέντρο βάρους , κάτι που την κάνει δύσκολη στα πλαγιάσματα. Είναι αλήθεια ή ράδιο αρβύλα?:
katarxin ama ine na pigenis stis kafeteries ke na na sizitas me tin radio arvila ke na erxese edo na mas ta para8etis asto variomaste...
:rotflmao: :rotflmao:
to psilo kentro varous kani disxristi tin mixani se manouvres mesa stin poli as poume
ala aftes i mixanes ine ftiagmenes gia taksidi ke eki den exis provlima den se kounai tipota apo plevrikous anemous ke ine kati pou sxedon xriazese to psilo kentro varous
se mia mixani ss ine tromero mionektima genika to varos
ala an 8elis ena gs ena varadero ena africa na to xrisimopiois san ss malon avnonizomaste opos elege ke o karelis..:rotflmao:
to varadero den ine kamia ekseliksi kamias mixanis den ine to 1000 africa opios ta leei afta perni xapia..
den exoun kamia sxesi metaksi tous
to varadero ine apotelesma modas opos ke to v-strom giafto ke miazoune poli
eno to africa epidi proerxete apo to mikrotero 650 dakar ine pio xomatino ke pio peripetiodis kati pou prospa8i na mimi8i to gs ke paraligo na ta kataferi an den ixe afton ton kinitira portokalada telika me vasi ta legomena sou..:rotflmao: :rotflmao:
opote mixanes me 21 troxo mprosta dilonoun xomatines eno me 19 street touring
diladi to varadero ke to v-strom ke mixanes tetiou tipou den ine 0n-off ke pane ston xoma opos ena cbf as poume
me tin diafora oti pernoun fortoma me valitses ke lipa pio efkola
ala kata ena periergo tropo spania vlepis varadero na kani tourismo den kseroume akoma gia ta v-strom
vlepis transalp africa triumph tiger spania kanena caponord ala varadero ante na to dis na perimeni karavaki gia kana nisi
episis poli proin africanoi to metaniosan pou piran varadero oute ta cratimata tou africa den exi
ke exi vgali kako onoma giati oli i froulides giapides pernoun varadero opos pernoun i kores louloudes plousion ta jeep
i saxlogkomena exi jeep ke o antistixos gkomenos varadero
:rotflmao: :rotflmao:
ke ine mixanovioi gialantzi ksekranotoi skarpini me sosonaki ke apo piso i loula ke pigenoun me 70 isa na tous fisai o aeras ta malia ala na min tous ta xalai kiolas..![]()
to abs ine kati pou prepi na geni8is me afto diladi prepi na to ma8is apo tin proti fora pou 8a kavalisis mixani ke na prosarmostis efkola ego me to pou to akouo vgazo spiria
makria 700 xronia exo sini8isi na exo ton elenxo ton frenon xoris afto tora ine arga.....![]()
prepi na apofasisis ti 8a tin kanis tin mixani pou 8es na agorasis gia pio logo tin 8es an sizitas me polous lalakides 8a mperdeftis xirotera
an se endiaferoun i megales telikes pare ena ss ke pare ena gsxr 1000 i ena zxr1200 afto me tin proti exi tin teliki tou africa as poume 8a se volepsi
ala skepsou iparxoun mixanes megalou givismou 1000cc me 40 aloga as poume ke iparxoun mixanes me 1000 190 aloga
ke poulane oles giati o ka8e enas 8eli kati diaforetiko
den psaxnoume oloi tis megales telikes idika otan exoume orimasi
ke den imaste tipota 25arides ke kato ke mas troi ta so8ika i adrenalini ke psaxnoume na ektono8oume
an ise tetio atomo min milas gia varadero ke tetia
ala an es8anese orimos ke sou aresi i apolafsi tis odigisis ta taksidia i peripetia tote prepi na dialeksis kati or8io ke cool
den exi simasia ti 8a ine arki na to eroteftis afto exi tin megaliteri simasia den pana leei olos o kosmos an ego erotefto kapia mixani den vlepo den akouo tipota opos simveni me to africa pou den to alazo me kamia mixani ston kosmo pia ke as exo mono 195 koterisia me ton 8eo na me sproxni ke ligo....xestika
den me endiaferi afto ala oti otan aneveno epano es8anome oti den iparxoun oria fragmoi diskolies gia mena
mou aniki olos o planitis pano se mia africa
me to varadero to poli na kataktiso kana graspedo me tin soula apo piso...![]()
![]()