Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 125

Θέμα: Μεγαρα διαμαχη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Θάνο

Η γραμμή που πιθανώς έχεις (ιδικα στην τελευταία στροφη) και των περισσοτέρων αρχάριων είναι πιο ανοιχτή. Δεν είναι λάθος αλλά με τα χιλιόμετρα που εχεις πιθανώς είναι προτιμότερο να σε περάσει κανείς από εσωτρική και να να ανοιχτεί με +15χλμ/ω ωστε να σου αφήσει την εσωτερική αφου πάρεις γραμμή και κλειστείς. Το λάθος σου είναί οτι τρομάζεις, αλλά μετά από μερικά track days ή θα το ξεπεράσεις ή θα περνάς εσύ από μέσα (όπως πρέπει, οχι αλα GSXR). Που να σε περάσει κανενας Συνιώρης στις Σέρρες στην Κ2 από εσωτερική όταν νομίζεις ότι ξύνεις στα βιράζ (μου έχει τύχει και έχω χεστεί πάνω μου :hypnotize )
    Το άλλο είναι οτι το κόβω τέλος Σεπτέμβρη να είμαστε όλοι στις Σέρρες. Υπάρχει κανείς που να μην έχει κανονίσει για 24 Σεπτέμβρη?
    Ξέρεις κάτι; Είπα κάτι πάνω στην κουβέντα. Αν ήθελα να γίνει τόσο μεγάλο θέμα για συζήτηση θα ξεκινούσα ένα ποστ ειδικά γι'αυτό. Τέλος πάντων όμως αφού βλέπω ότι έχεις ισχυρή άποψη για την περίπτωση να μπω κι εγώ στις λεπτομέρειες.

Λοιπόν...

Δεν είμαι αγωνιζόμενος. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γρήγορο γιατί πριν φτάσω να μετρηθώ με το χρόνο θα πρέπει να έχω λύσει όλα τα θέματα της τεχνικής και νομίζω ότι ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου. Γι'αυτό και μπαίνω στην πίστα.

ΟΜΩΣ

Δεν έμαθα να οδηγώ χθες. Δεν μου λείπει η θεωρία. Και το μαθήματα μου τα έχω κάνει και ακόμα συνεχίζω. Δεν μπαίνω πρώτη φορά στην πίστα και στα Μέγαρα πηγαίνω σχεδόν σε κάθε trackday. Τις Σέρρες τις επισκέφτηκα κι αυτές για τα μαθήματα.

Εν ολίγοις θέλω να σου πω να μην αποκαλείς έτσι εύκολα τους άλλους αρχάριους αν θέλεις να κάνουμε κουβέντα στα ίσα. Εντέλει ούτε το δικό σου βιογραφικό έχω...

Τέλος πάντων...

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είπα πουθενά ότι τρόμαξα. Είπα ότι κάνατε επικίνδυνη προσπέραση και επιμένω στην αρχική μου εκτίμηση παρά τις όποιες επεξηγήσεις.

Το αν διάλεξα να έχω ανοιχτή ή κλειστή γραμμή δεν λέει τίποτα. Το προσπέρασμα θα πρέπει να έχει τελειώσει ΠΡΙΝ την είσοδο. Απ'την ώρα που οι μηχανές πλαγιάζουν σφήνες στην εσωτερική δεν πρέπει να γίνονται.

Δεν ξέρω αν αυτά επιτρέπονται στους αγώνες, πάντως σε ένα απλό trackday θεωρώ ότι είναι πολύ επικίνδυνες!

Όσο για τη ανοιχτή ή την κλειστή γραμμή... Έχω αφήσει αρκετό κόσμο να με περάσει με τον τρόπο αυτό ενώ είναι σαφώς ευκολότερο να ανοίξω πρώτος το γκάζι και να ξαναβγώ μπροστά σε πολλές περιπτώσεις από την εσωτερική την ώρα που ο άλλος ανοίγεται. Αλλά who cares;

Τέλος πάντων, σε άκουσα με άκουσες, μας άκουσαν. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του... Δεν είναι να χάσουμε και τον ύπνο μας με κάτι τέτοιο...

Προσωπικά το θεωρώ ένα περιστατικό όπως πολλά άλλα παρόμοια με τα οποία ούτε καν ασχολούμαι.

Αυτά..
    Θάνος..

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Αχ να είχα ένα RCV 211 να τους πέρναγα όλους στην ευθεία και να έμπαινα στην στοφή όπως γουστάρω!!!

Θάνο συγγνώμη αν σε αποκάλεσα αρχάριο αλλά το παρεξήγησες, όλοι αρχάριοι ημαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Αχ να είχα ένα RCV 211 να τους πέρναγα όλους στην ευθεία και να έμπαινα στην στοφή όπως γουστάρω!!!

Θάνο συγγνώμη αν σε αποκάλεσα αρχάριο αλλά το παρεξήγησες, όλοι αρχάριοι ημαστε.
    Δεν τραβάω κανένα ζόρι με το "αρχάριος". Στραβώνω όμως αν αντιληφθώ ότι ο άγνωστος συνομιλητής μου με αντιμετωπίζει σαν αρχάριο σε σχέση με τον εαυτό του.

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος λοιπόν...

Δεν τρέχει τίποτα... :a51:
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
    OoooΠΑ ρε μεγάλε, δηλαδή έτσι και πας και κανά σχολείο θα πίνεις καφέ μόνο με τον Μπούστα και τον Συνιώρη....???

Ή έχεις την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν παιδιά που έχοντας πάει και CSS κρατάνε πιο χαμηλό προφίλ (γιατί ξέρουν κάτι παραπάνω από συνθήκες) και άμα λάχει σε έχουν για πρωινό (που λέει ο λόγος γιατί είσαι και γρήγορος )...

Χαλάρωσε λιγάκι και επίσης πολύ θα ήθελα να σε δω με άλλο μηχανάκι να πηγαίνεις έτσι σβέλτα, με ένα γιαπωνέζικο ας πούμε, εκει θα δεις ότι ο σάκκος χωράει πολύ απίδια.

Το "χαλάρωσε" στο λέω περισσότερο λόγω πείρας και περισσότερης προσοχής απ' την μεριά σου, σωματική ακεραιότητα πεστο όπως θες πέστο. Πάντα πανικοβάλλομαι όταν βλέπω τέτοιο ενθουσιασμό από σχετικά νέους στο χώρο, έχουμε δει μπόλικα τα τελευταία χρόνια που δυστυχως όπως λέει κι ο Στάμπακ έγιναν όλα της μοδός. Πως αλλιώς άλλωστε εξηγούνται και οι γκαζωμένες αυξήσεις πωλήσεων μοτο την τελευταία 3ετία αφού όλοι δεν έχουμε λεφτά και κακοπληρωνόμαστε...???

Αυτά στα λέει κάποιος αρκετά Ιταλός με 2 Ducati στην κατοχή του προ τριετίας και νυν Aprilia έχοντας μπόλικα χρόνια στις πλάτες δίτροχος έστω και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΞΕΔΡΟΜΑΝΕΙΣ ΔΕ χωρίς να τα σνομπάρουμε υποτιμητικά... Άλλωστε είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις λαθη? Προσωπικά οταν σε είχα δει στις Σέρρες έκανες μπόλικα αλλά εκμεταλλευόσουν τη μικρή ιπποδύναμη του Monster (πλεονέκτημα).

ΑΝ λέω ΑΝ αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε CSS θα δεις πόσα λάθη μπορεί να κάνεις και να τα διορθώσεις σε μια μέρα αλλά και πόσο ασφαλέστερα χωρίς κατ' ανάγκην χρονους θα πηγαίνεις στην πίστα.

Να σου αναφέρω μόνο ότι στις Σέρρες ένας μαθητής εκτελώντας άσκηση CSS με 3η στο κιβώτιο μόνο γύριζε στο 1:50, δεν ήξερε ότι τον μέτραγαν, ένας φίλος του για πλάκα το έκανε...
    Πρωτον προς τι αυτη η επιθεση???

αναφερθηκα στο οτι δεν εχω παει CSS η κατι παρομοιο γιατι εχτες μου ειπε καποιος οτι λενε οτι εχω παει, αφηνοντας να εννοηθει οτι λιγοτερο απο 1 χρονο αναβατης μοτοσυκλετας που καβαλησε μοτο στα 36 δεν γινεται να πηγαινει γρηγορα και να καθεται τελος παντως αρκετα καλα επανω στην μοτοσυκλετα... αρα απει οπως παει γιατι εχει παει σχολεια(?)....

γιαυτο το ειπα πρωτον.........

τα βασικα τα ξερω ετσι και αλλιως πλεον, εαν δεν τα ηξερα δεν θα γυρναγα πρωτη φορα στις Σερρες με το πραπρα τοτε που λες να βρισκει κατω στο 1:38 και μαλιστα πριν εναν μηνα ειχα ξεμπαρκαρει απο το καραβι που ταξιδευα και ημουν 7 μηνες στην θαλασσα ...........

ουτε μετα απο σοβαρο ατυχημα και απο το κρεβατι 2 μηνες... 1:11 -1:12 Μεγαρα με το "παναρχαιο" και αδυναμο μοτερ του Μονστερ..........................
    (το απογευμα που αδειασε η πιστα μαλλον επαιξε κατω απο 1:11 ... αλλα δεν το λεω)..........

και εχουμε ακομα να ριξουμε τον χρονο με αυτο το πραπρα Μονστερ με 70 αλογα και χωρις να γινει "αγωνιστικο"...

και κατι ακομα μιας και ανεφερες οτι με ειδες και εκανα και λαθη (που εκανα πολλα) στις Σερρες αλλα θα εννοεις οτι την σκαπουλαρισα γιατι ειχε μικρη ιπποδυναμη......... Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, επιλεγω να αγοραζω μοτοσυκλετες οπως τα Μονστερ με 50 και 70 αλογα γιατι δεν θελω να σκορπαω με το παραμικρο... ... ειναι ενα ταλεντο αυτη η αντιληψη της καταλληλης αγορας μοτοσυκλετας σε σχεση με αυτο που ειμαστε και κατεχουμε... οπως και η οδηγηση της... γιαυτο επισης προτιμω να γυρισω απο το κρεβατι του πονου 1:11 (προσεχως γρηγοροτερα νασαι σιγουρος) με το Μονστερ τερμα γκαζι, να ασχολουμε με την τεχνικη και την οδηγηση, παρα να βασιζομαι στο γκαζι του 1000 και να τρωω τις τουμπες μου απο highsiding... η να με παιζει κανα Μονστερακι :a029: ενω θα εχει το 1000ρι μου 150% περισσοτερη δυναμη, καλυτερα περιφεριακα, μικροτερο βαρος... την ανωτερη τεχνολογια και ικανοτητες για πιστα...
    αυτα τα εργαλεια ειναι για τους "εμπειρους" με τα "χερια", η τους εξυπνους... εγω ειμαι πρωταρης και πεταω στα συνεφα...

(μην παρεξηγησε... στις διαμαχες βρισκομαστε)

Ο Ζαν δεν παρεξηγιέται.
    Γεννήθηκε παρεξηγειμένος. (και αργός και κοντός και και ........)

Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Ο Ζαν δεν παρεξηγιέται.
    Γεννήθηκε παρεξηγειμένος. (και αργός και κοντός και και ........)
    Με Ιταλικο μηχανακι αργος δεν νομιζω...

τωρα για τα αλλα δεν ξερω... μπλεξαμε λες ρε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Με Ιταλικο μηχανακι αργος δεν νομιζω...
    Ρε, πιο αργός κι απ΄τον Λευκό τον Πύργο σε λέω ....

Και που να τον δεις να στρίβει κιόλας. Νταλίκα ένα πράμα.

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    Ποιά επίθεση, στις διαμάχες δεν είμαστε...?

Για το δεύτερο που λες, κι όμως γίνεται!

Τον ξέρουν όλοι και γυρνάει στο 1:33 Σέρρες και Μέγαρα στο όσο θέλει (εκτός αγωνιζόμενων) και δεν οδηγάει παρά ελάχιστα χρόνια.

Στα σχολεία μαθαίνεις τεχνική και ασφάλεια, η ταχύτητα έρχεται μόνη της χωρίς προσπάθεια αρκεί να έχεις αντίληψη, όλοι μάγειρες θα γίνουμε...?

Στα υπόλοιπα είσαι εκτός θέματος "Άλλα ακούν τα αυτάκια μου και άλλα λέν τα ρολογάκια μου"

Υ.Γ Καλά ρε λοστρόμ Ράννερ παραδέχεσαι μπροστά στους καννίβαλους τους Γκιαπωνέζους ότι έχουμε πιο αδύνατα μηχανάκια...???

(Αν και το ξέρουν και γι' αυτό μας δουλεύουν μια ζωή...δεν είναι ντροπή δεν είναι ντροπή)

Δηλώσεις για τους χρόνους γενικά δεν πολυαπασχολούν τον κόσμο...

Επίσης ΣΑΦΩΣ και μπορείς να γίνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗΣ μιας και αντίληψη φαίνεσαι να διαθέτεις (υποδομή), καλλιέργεια και σπουδή θέλει το πράμα, αν θές να το έχεις χόμπυ,και όχι Λιμανάκια. Μάλλον το εμπέδωσες αυτό έτσι...?

Και κάτι άσχετο, ρομαντικό. Τα γκιαπόν τελευταία (άσχετα με το τις τους σούρνουμε) έχουν και παραέχουν αξιόλογες μοτοσυκλέτες που η ροππή τους δεν έχει να ζηλέψει πολλά απ' τα V2. Θέμα γούστου... ναι πάρε V2 θέμα αξιολόγησης όμως μην τρελαίνεσαι...

Πάντα όρθιος και ζωηρός

Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Ρε, πιο αργός κι απ΄τον Λευκό τον Πύργο σε λέω ....

Και που να τον δεις να στρίβει κιόλας. Νταλίκα ένα πράμα.

Μωρ ότι και να λες ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ!!!
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Κρίμα.
    Εγώ, πάντως, προσπάθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar

Υ.Γ Καλά ρε λοστρόμ Ράννερ παραδέχεσαι μπροστά στους καννίβαλους τους Γκιαπωνέζους ότι έχουμε πιο αδύνατα μηχανάκια...???

ναι πάρε V2 θέμα αξιολόγησης όμως μην τρελαίνεσαι...

Πάντα όρθιος και ζωηρός

Εε εχουμε (τουλαχιστον εγω) καπως πιο αδυναμα μηχανακια, αλλα εχουν αλλα χαρισματα... καλυτερα...

δεν τρελαινομαι ρε... ετσι γενηθηκα... απο το εργοστασιο, κατι σαν τα Ντουκατι ενα πραμα....

επισης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Παναγια μου τι μπορουν να κανουν τα χιλιαρια στα Μεγαρα,παναλαφρα ,πανισχυρα ,σε σχεση με τις μηχανες της προηγουμενης 6 ετιας ,πχ το zx7 που ηταν μεν σταθερο και βραχος αλλα στην κλιση και τα λαστιχα πιεζε πολυ λογω βαρους και οι επιταχυνσεις του ηταν πολυ αργοτερες. Εβλεπα τοτε τον κρουτσκα να ντριφταρει στις 13000-14000 στροφες ενα yzf750 στην εξοδο των πιτσς και ο χρονος του να ειναι 1,02 και καργα θεαμα και τωρα εβλεπες τον Μπουστα να ειναι στο 1 λεπτο και το μηχανακι να ειναι μινιμαλιστικο και λιγωτερο θεαματικο,πυραυλακι κανονικο.
    Ετσι πιστευω οτι οι Γιαπωνεζοι ειναι μπροστα σαφως σε τεχνολογια σε σχεση με τα ντουκατι,γιατι ναι μεν τα ντουκατι ειναι τραινα αλλα δεν ειναι πυραυλακια.
    Οσο για τα προσπερασματα ,το χαρτι που υπογραφουμε στα Μεγαρα λεει οτι παμε να δοκιμασουμε την μηχανη μας και οχι να κανουμε αυτοσχεδιους αγωνες και μιλαει για υπευθυνοτητα.
    Οσο για τους καθρεπτες εγω ειμαι υπερ του να υπαρχουν γιατι μπορεις να βοηθησεις καποιον πισω σου να σε περασει μιας και οι ανθρωποι εχουν συνηθως μετριες ικανοτητες και μπορει να σου πεσουν επανω,αν ειχαν μεγαλυτερες θα ηταν και στις κορυφαιες θεσεις του πρωταθληματος.
    Επισης πιστευω οτι ειναι ευκολη η πτωση στα Μεγαρα γιατι οι ταχυτητες ειναι μικρες και η μοτοσυκλετα δεν αποκτα λογω του φαινομενου του γυροσκοπιου σοβαρη ευσταθεια.
    Το επιπεδο των οδηγων σε σχεση με πριν 6 χρονια εχει ανεβει πολυ ,οπως και ο εξοπλισμος σε μοτο και λαστιχα ετσι αργοι οδηγοι δεν υπαρχουν.Εγω δεν ενοιωσα απο καποιον να κανει επικινδυνη οδηγηση ισα ισα που υπηρχε μεγαλος σεβασμος ο ενας στον αλλο και ωριμοτητα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    O zan μια μπύρα από μένα γιατί έτσι γουστάρω που είναι γκαραζάκιας και ο kinhsh 10 μπύρες γιατί είναι το πρώτπ του ποστ που δεν αναφέρει μοίρες .

Ο ρανερ μέχρι να μάθει τι είναι γκάζι ας φτιάξει κανα ελληνικό με το πετρογκαζ του !!!Ρε μπας και δουλεύει σε γκαζάδικο και έχει μπουχτίσει
    Ban 'em all

Να ρωτήσω κάτι άσχετο;

....Τους χρόνους σας.... στην πίστα... πώς τους γνωρίζετε;;

Αν μετράει κάποιος φίλος απ΄έξω, ρωτήστε τον πού ακριβώς σας μετράει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Να ρωτήσω κάτι άσχετο;

....Τους χρόνους σας.... στην πίστα... πώς τους γνωρίζετε;;

Αν μετράει κάποιος φίλος απ΄έξω, ρωτήστε τον πού ακριβώς σας μετράει.
    Εμενα αρχιζουν να με μετρανε κοντα στην εξοδο τις Κ9... και σταματαει το χρονομετρο...
    στην εισοδο της ιδιας...
    λογο υπερβολικης ταχυτητας μου μεσα στην στροφη καλυπτω την διαφορα μεχρι το πληρες πατημα του κουμπιου και το σταματημα του χρονομετρου...

(ως συνηθως παραμενοντας στην ιδια ακριβως θεση ο που μετραει, και περνοντας ο αναβατης απο ενα σταθερο σημειο αναφορας... επισης οταν εγω αναφερω πχ γυρναω στο 1:11 οτι πρεπει να ειναι απο 1:11,2 πχ μεχρι 1:11,8 ... δεν μπορει να ξερει καποιος με το χερι ακριβως... απλα μεσα στο δευτερολ)

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Μεγαρα Ειναι Για ΜηΧανεσ?
    από sly139 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 09:04
  2. Μεγαρα 28/10
    από 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 04:14
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09