Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ................

Στο μπλόκο ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ και ειλικρινά σου εύχομαι να την βγάλεις καθαρή ή μάλλον πεντακάθαρη!

Θα σου πρότεινα όμως ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ τις μαλακίες να οδηγάς ακράνωτος.

150 χιλιόμετρα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ για να τα βλέπεις χωρίς κράνος.

Μαλακία είναι δέν είναι μαγκιά, σκέψου το.

Φιλικά και καλά ξέτελα

Re: ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZS1000
    ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ...ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΤΟΝ κ.κ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΑΡΛΕΗ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ!!!
    ΕΑΝ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΗ "ΓΑΛΑΤΑΣ"ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ η ΙΧ ΜΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ....ΘΑ ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΛΕΗ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΣ ΚΥΡΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΡΑΜΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΑΜΕΝΑΣ ΒΟΥΡΛΑΣ!!!!ΕΝΙΟΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΙΑΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.....

ΟΛΩΝ???????????????

ΤΑΚΗΣ.Κ

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ????? ΜΕ ΤΑΠΩΣΕΣ ....ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ Ε ????? ΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ..... ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ 8ΩΡΟ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟ - ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΛΜ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ....ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ..... ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ????? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ?????????
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Θρασύβουλε μην πέφτεις στο επίπεδο"διαμάχης" αφησε του μια ανοιχτή πρόσκληση για SBS Ναυπάκτιο διαγωνισμό...
    αλλά κράτα όμως και αντιβαράκια για τους μαρσπιέδες σου όχι σαν την άλλη φορά που τα ξέχασες στην ασφαλτο ....

Dreaming is for FREE Το avatar του/της a123xxsp
    Τα 150 δεν είναι πολλά γενικά.... αλλά είναι πολλά για χωρίς κράνος... τες πα δικό σου είναι το κεφάλι ότι θες κάντο....

Αλλά στο θέμα μας, δεν είναι δύσκολο να είδαν την πινακίδα με 150????,

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Λοιπον 1ον κακιστος που δεν φορουσες κρανος και εκθετεις τον εαυτο σου σε τετοιο μεγαλο κινδυνο 2ον τα 150 δεν ειναι για μηχανη τοοοοσα πολλα.Εαν σου πηραν πινακιδα και ο αστυνομικος τα πηρε στο κρανιο και δεν βαριεται τη ζωη του:a12: θα εχεις νεα τους:a53: συντομα αλλιως κοιμησου ησυχα :ZZZ:

ASE TA SAPIA TASIA!

ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑ........

ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.-ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ .....ΑΡΓΟΤΕΡΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΑζΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΣΤΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΛΤΑ " ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ".ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ON KOΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΠΑΛΑΒΑ Η ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ Η ΘΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ......

ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΟΡΩ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΗΡΩ

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ κ.κ. αρχηγοι.........

υ.γ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ η ΞΕΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ η ΑΣΤΟ......ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΗΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΨΙΛΟΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΗ!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.
    ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.-
    ΟΠΟΤΕ ΡΙΧΤΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΗΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ(ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ..........................
    alatis!OI GRIGOROI........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Κακως υποθηκαν οι χαρακτηρισμοι αυτοι αλλα ειδικα για το κρανος μπορω να σου πω,οπως αλλωστε αναφερω σε αλλο thread,το θεωρω μεγιστη παραληψη.Στο κατω κατω τα παιδια που σε κατακρινουν για το κρανος(και καλα το κανουν κατα την γνωμη μου)για εσενα ενδιαφερονται.Πιστεψε με,το κρανος ειναι μια δικλιδα ασφαλειας για την υγεια των αναβατων των 2 τροχων μεσα στη ζουγκλα του παραλογου των 4 τροχων οπου επικρατει ο μεγαλυτερος.

Re: ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΑ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZS1000
    ΟΣΟ ΓΙΑ ON KOΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΠΑΛΑΒΑ Η ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ Η ΘΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ......
    Επειδή είμαι ο "κόπανος" που ανέφερες, θεωρώ απαραίτητο να κάνω μια διευκρίνιση επειδή απ'ότι φαίνεται δεν τα παίρνεις με την πρώτη:

Δεν υπονόησα ότι πέρασες με κόκκινο ή ότι έκανες άλλη τέτοια μαλακία. Απλά ρώτησα ΓΙΑΤΙ είναι μαλακία το να περνάς με κόκκινο και δεν είναι το να πηγαίνεις στη Μαραθώνος με 150 χωρίς κράνος. Απλά θέλησα να μάθω τί θεωρείς μαλακία και τί όχι, και ΓΙΑΤΙ. Επίσης θέλησα να μάθω ΓΙΑΤΙ εγραφες τις π@π@ριές για καλάθια και για κυράδες ως απάντηση σ'αυτά που σου είπε ο Θρασύβουλας. Επειδή όπως μας τα λες, όποιος συμπεριφέρεται όπως ακριβώς εσύ είναι γ@μώ τα άτομα, όποιος ΔΕΝ κάνει τις μαλακίες που κάνεις εσύ είναι για τα ΚΑΠΗ, αλλά και όποιος κάνει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ μαλακίες από αυτές που κάνεις εσύ (π.χ. να περνάει με κόκκινα)... τί είναι ακριβώς ? Δε μας το είπες αυτό.

Απ'ότι φαίνεται δηλαδή, έχεις αποφασίσει από μόνος σου, με τις φτωχές σου δυνατότητες και την περιορισμένη σου αντίληψη, το τί είναι ΜΑΓΚΙΑ, το τί είναι ΨΟΦΙΟ και το τί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Έχεις ράψει το κοστουμάκι της ΜΑΓΚΙΑΣ στα μέτρα σου και σ'όποιον δεν κάνει είναι για τσάι και για Harley.

Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα, και αφού είμαι κόπανος θα είναι πολύ εύκολο για σένα να μου απαντήσεις. Και για να στο κάνω πιο εύκολο, θα περιοριστώ μόνο στη μηχανή: Όταν μιλάμε λοιπόν για οδήγηση μηχανής, θα ήθελα να μου πεις ΠΟΥ τελειώνει ο συντηρητισμός και αρχίζει η μαγκιά, καθώς και ΠΟΥ τελειώνει η μαγκιά και αρχίζει η μαλακία.

Με δικά σου λόγια.

Banned
    Μαλάκας, πραγματικά, είναι αυτός που μαλακίζεται. Δηλαδή κοιτάει τη δική του ευχαρίστηση χωρίς να νοιάζεται για την ευχαρίστηση του άλλου.

Αυτός που περνάει φανάρι χωρίς να προσέχει (είτε έχει πράσινο, είτε κόκκινο) είναι απλά ασυνείδητος. Δε ξέρει τι του γίνεται.

εγω ρεπαιδες στον δρομο για περαια σε εναν δρομο οπου ειχε καμπυλη(μεγαλη ανοιχτοι στροφη χωρις να βλεπεις το τελος της και λογο του φραχτη του αεροδρομιου) χωρις προειδοποιητικα φαναρια και με 100χλμ ξαφνικα στα 10μ το κωλοφαναρο ξεπροβαλει μπροστα σου και απο πρασινο εγινε πορτοκαλι σε 10μ πως να σταματησω??βλεπω το περιπολικο χωρις ατομα μεσα ανοιγω το γκαζι και περναω...συνεπεια??χτυπανε φαρο τι να κανω σταματω...γιατι ετσι γιατι αλλιως λεει θα σε γραψω για κοκκινο,ποιο κοκκινο τον λεω πορτοκαλι ηταν,ε πορτοκαλι σταματαμε, στα 10μ με 100χλμ τον λεω τι εχω f1 τελικα 167 ευροπουλεικα και7 ποντους μπηκαν στο μπλοκακι....οτι και να του ελεγα θα με εγραφε και ας ηξερε οτι ειχα δικιο......

σε 10 λεπτα εγραψε καμια 5-6........το καλο μου λεει ειναι οτι αν σε εγραφα απο δευτερα θα γινοταν 250 τα ευροπουλα......
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

νέο χωρίςλος
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (ΑΣΧΕΤΟ)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  2. δεν σας είπα....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:56
  3. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας