Εγώ πέρναγα αμαξάτος κύριε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Περίεργοι σαν κι εσένα.. αλλά θα μάθουμε ποτέ πόσο πάει το μαλλί για τους καθρέφτες;
είχα πάει Γλυφάδα για δίννερ
Εγώ πέρναγα αμαξάτος κύριε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Περίεργοι σαν κι εσένα.. αλλά θα μάθουμε ποτέ πόσο πάει το μαλλί για τους καθρέφτες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
*Χ/ ΜΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δηλωση για φθορα στο υπουργειο και αντικατασταση.......
Εμενα αν μου κανεις καποια φθορα ( ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ) και την κοπανησεις θελω ολοκληρη την πινακιδα σου και οχι........
Μια μαυρη μηχανη με.....
Α ηταν αυτο...
Λ ηταν αυτο...
Δεν ξερω...!!! Ηταν κρυμενο πισω απο μια ροδελα...!
Το τονιζω οτι μιλαω γενικα...!!!
![]()
+1000
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Έχεις απόλυτο δίκιο μεγάλε, σαφέστατα και κακώς σε σκισανε και για υπερβολική ταχύτητα & γιατί δεν είχες καν πινακίδα. Τι να πεις αλήτες τελείως δεν καταλαβαίνουν τον απλό κοσμάκη, να τους κανεις και αναφορά...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
300 ειχα φαει γιατι δεν την ειχα καθολου......
την ειχα βγαλει γιατι ειχα φαει αλλα 300 για υπερβολικη ταχυτητα απο ρανταρ...
τους γαμεις η δεν τους γαμεις??
εχει περασει κανα τριμηνο λες να μπορω ακομα να κανω αναφορα??Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
Έχεις απόλυτο δίκιο μεγάλε, σαφέστατα και κακώς σε σκισανε και για υπερβολική ταχύτητα & γιατί δεν είχες καν πινακίδα. Τι να πεις αλήτες τελείως δεν καταλαβαίνουν τον απλό κοσμάκη, να τους κανεις και αναφορά...
δεν το χα σκεφτει...
αλλα απο τη στιγμη που πληρωσα δε νομιζω.....τι λαμακας ειμαι...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Εάν δεν είχες βγάλει τη βάση με το λασπωτήρα, δεν θα έσπαγε .....Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
ΥΓ η τεραστια ροδελα εχει μπει γιατι η πινακιδα ειχε αρχισει να κοβετε στο σημειο αυτο...(μπορω να βαλω και αλλη φοτο)
......και πραγματικα ή εχω πινακιδα επανω ή την εχω στην τσαντα τα λοιπα ειναι ημιμετρα![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
εχει περασει κανα τριμηνο λες να μπορω ακομα να κανω αναφορα??
δεν το χα σκεφτει...
αλλα απο τη στιγμη που πληρωσα δε νομιζω.....τι λαμακας ειμαι...![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Νομιζεις... εγω που εχω 4-κυλινδρο, (οχι ss), με τον εργοστασιακο λασπωτηρα, θες να σου βγαλω μια φωτογραφια πώς εχει γινει?? Με 4 πριτσινια την κραταω πανω. Κι εγω τοσο μεγαλες ροδελες εχω τωρα που το σκεφτομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
Εάν δεν είχες βγάλει τη βάση με το λασπωτήρα, δεν θα έσπαγε .....![]()
![]()
είχε κόσμο στη μαύρη? τίποτα κοντράκηδες αλητήριοι θα ήταν, καλά να πάθουν:o
Οπως κ με τα διοδια.
Θα μπορουσαν πολυ απλα να "υπολειτουργουν" στην εφαρμογη γελειων νομων...
Σαν συν-ανθρωποι του.. μοχθου (οπως λετε κ εσεις)
Υγ. Κ οταν ψοφησει κανενα κωλοπαιδι γινεστε μοιρολογιστρες![]()
εσυ βρε αγόρι μου, γιατί πρέπει πάντα να προκαλείς και να το γυρνάς στο ίδιο θέμα? τι νόημα έχει το Υ.Γ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Οπως κ με τα διοδια.
Θα μπορουσαν πολυ απλα να "υπολειτουργουν" στην εφαρμογη γελειων νομων...
Σαν συν-ανθρωποι του.. μοχθου (οπως λετε κ εσεις)
Υγ. Κ οταν ψοφησει κανενα κωλοπαιδι γινεστε μοιρολογιστρες![]()
μια χαρά ήταν το πρώτο σχόλιο, εύστοχο, σύντομο , περιεκτικό με την ειρωνία του, με την μπηχτή του, τα είχε όλα ...
γιατί επιμένεις να γίνεσαι εριστικός με όλους και για όλα?
Οχι με ολους κ για ολα,
το θεμα δεν ειμαι εγω παντως, συνεχιστε![]()
κρίμα και πραγματικά απορώ με την καφροσύνη του οργάνου. (http://www.youtube.com/watch?v=3Thox...el_video_title)
Αύριο το πρωί πάμε παρέα για απογείωση.
*Και έλεγα μπας και τις φορέσω......![]()
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7734410_n.jpg
http://p1.bikepics.com/2007%5C10%5C0...49134-full.jpg
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από shinedown
Έχεις απόλυτο δίκιο μεγάλε, σαφέστατα και κακώς σε σκισανε και για υπερβολική ταχύτητα & γιατί δεν είχες καν πινακίδα. Τι να πεις αλήτες τελείως δεν καταλαβαίνουν τον απλό κοσμάκη, να τους κανεις και αναφορά...
Κάφροι Κάφροι..Ρε δεν πάμε καλά λέμε..
Αν χτυπούσε τον φίλο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες θα κράζαμε 6 μήνες τον δολοφόνο..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δε λέω το κράτος έχει βγει παγανιά για φράγκα αλλά κι εσείς ρε μάγκες γιατί δε φυλάτε τα πισταδόρικα μονταρισμένα τουμπανοεργαλεία για εκεί που ανήκουν; Για την πίστα;![]()
Κι έξω κυκλοφορήστε προβλεπέ με το κανονικό σας μηχανάκι και όταν σας σταματάνε τα μπατσατσόνια να σκάτε από τα γέλια που θα ψάχνουν το μηχανάκι γύρω γύρω αλλά δε θα βρίσκουν τίποτα μα τίποτα για να σας γράψουν!![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."