μην παρεις κατι που απο την αρχη δεν καλυπτει τις προδιαγραφες που βαζεις. θα το μετανιωσεις πολυ και δεν ειανι μηχανακι που πωλειται ευκολα.
ενα μετριο 250αρι ειανι αισθητα γρηγοροτερο απο ενα δυνατο 125 (εκτος κι αν μιλαμε για διχρονο βεβαια) καλυτερα ψαξε κατι μεγαλυτερο απο τωρα, αλλωστε το διπλωμα σε δικαιολογει μεχρι 33αλογα
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
\Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σε εποχες με την βενζινη στο 1.75-1.85 / λιτρο το Varadero 125cc αρχισε να αποκταει νοημα...
πιο πολυ κι απο το Deauville θα ελεγα....![]()
Δηλαδή τι θες να πεις τώρα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δηλαδή τι θες να πεις τώρα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τίποτα.. απλά έχουν ξεχάσει τι καβαλούσαν πριν τα τετρακύλινδρα 600ρια τους και κάνουν χαβαλέ..Ότι σου πρότεινε ο από πάνω.. Αν και πάλι δεν θα δεις ουσιατική διαφορά..
Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα τα λεφτά της εξάτμισης, θα φούλαρα βενζίνη και θα πήγαινα ένα καλό ταξιδάκι πριν γαμηθεί ο καιρός.. Μετά από χρόνια το ταξίδι θα το θυμάσαι, τα 300 ευρώ της εξάτμισης που σου έδωσε +5χλμ και +0.3 άλογα δεν θα θες να τα θυμάσαι..![]()
To varaderάκι είναι από τα καλύτερα μικρά.. Είναι πολύ άνετο, έχει προστασία από αέρα, έχει κανονικές διαστάσεις και απλά όπως όλα τα 125 δεν πάει βήμα.. Αν το έχεις πληρώσει χρυσάφι που έκανε καινούριο τραβάς τα μαλιά σου.. Αν το πήρες μεταχειρισμένο σε τιμή ευκαιρίας λόγω αμείλικτης αγοράς απλά χαίρεσαι τα προτερήματα του..![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Δεν θα ανατριχιάσεις και με τα 18 και τα +10 χλμ όμως..Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd
Τ αναφερω αυτο με το σκεπτικο ειναι σαφες επακολουθο εμπειριας και χρονου οτι δεν θα με συγινουν μετα απο λιγο καιρο 15 αλογα..Αντιθέτως θα σε κόβει κρύος ιδρώτας για το τι ακολουθεί στο τι οφείλω μάστορα..
Η παίρνεις 250 ή το κρατάς όπως είναι..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
το εχεις οδηγησει το εργαλειο?
η γουρουνι στο σακι που λενε και στο χωριο μου.
παντως αν το εχεις οδηγησει και δεν σε καλυπτει απο την πρωτη βολτα φαντασου τι θα γινει σε κανα μηνα![]()
ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;;;;; 4.100 ;;;;;;; ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ Α ΒΟΥ ΣΟΥ;;;;;
Και δε παίρνω ένα cbr 250 με ένα χιλιαρικάκι ακόμα.....
Δεν το εισάγει πια αυτός του οποίου το όνομα δεν μπορεί να ειπωθεί..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;;;;; 4.100 ;;;;;;; ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ Α ΒΟΥ ΣΟΥ;;;;;
Και δε παίρνω ένα cbr 250 με ένα χιλιαρικάκι ακόμα.....Τα μεταχειρισμένα πάνε από 1200-2000.. Αλλά σε αυτά τα χρήματα παίζουν και κάμποσα 250ρια..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σαν τον θωμα μας ενα πραμα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γουρουνι δεν ειναι..δεν το εχω οδηγησει ακομη αλλα ειναι απο γνωστο οποτε τσεκαρισμενα πραγματα..θεωρω με καλυπτει απλα ηθελα να δω αν εχω την επιλογη...
Απο χουφτες τι ξερουμε και τι λεμε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd
Γουρουνι δεν ειναι..δεν το εχω οδηγησει ακομη αλλα ειναι απο γνωστο οποτε τσεκαρισμενα πραγματα..θεωρω με καλυπτει απλα ηθελα να δω αν εχω την επιλογη...
φιλε οδηγησε το πρωτα και μετα το παιρνιες. Ειναι μεγαλη βλακεια να παρεις μηχανη χωρις να την οδηγησεις πρωτα
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd
η θεωρια με την πραξη εχουν τεραστια διαφορα
αντε κανε μια βολτα πρωτα με το εργαλειο και μετα τα ξαναλεμε![]()
Μπαίνουν από Transalp.Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd