Ο Διαχειριστης της πολυκατοικιας ειναι υποχρεωμενος να μου τον δωσει τον κανονισμο λειτουργιας για να το δω αυτο ? Γιατι πολυ απλα θα μου πει μεγαλε δεν στο δινω και αυτο ηταν ολο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Βρες τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ζήτα να δεις στον κανονισμό λειτουργίας αν υπάρχει άδεια για χρήση πυλωτής σαν χώρος στάθμευσης. Προφανώς δεν θα υπάρχει, για να σε γράψει το μπατσικό για παράνομη στάθμευση, και μάλιστα πάνω σε πεζοδρόμιο. Σίγουρα κάποιος από τους ενοίκους είναι αστυνομικός για να καταφέρει την άμεση δράση σε αντικανονική κλήση (αν είναι όπως τα λες τα πράματα).Και προσπάθησε να θυμηθείς αν πάνω στην κλήση έργαφε με ακρίβεια: οδό-αριθμό-πλευρά δρόμου όπου ήταν παράνομα σταθμευμένο το όχημα.
Πάρε το αμάξι από κει, και κάθε φορά που θα βάζουν τον κάδο, φώναζε την δημοτική αστυνομία. Οι κάδοι (θεωρητικά) τοποθετούνται μόνο σε ειδικές εσοχές στα πεζοδρόμια.
Τράβα στην πολεοδομία και κάντους καταγγελία για το τσιμεντάκι-ράμπα που ρίξανε πάνω στο δημόσιο δρόμο για να μπαίνουν-βγαίνουν τα αμάξια τους στην πυλωτή.
Και last but not least είσαι σίγουρος ότι το Punto παρκαρισμένο εκεί δεν ενοχλεί τα αυτοκίνητα τους στο έμπα-ξέμπα...????
Επανω στη κληση εγραφε οδο και αριθμο ναι, ηταν το σημειο που ειναι οντως παρκαρισμενο.
Αλλα ξαναλεω, εστω πως οντως εμποδιζε το εμπα εβγα των αυτοκινητων που ειναι στη δεξια μερια της φατσας, το οργανο που εγραψε τη κληση, αν ηταν οντως ετσι, δεν θα εγραφε αυτο αντι για τη μ@λακια που βρηκε και εγραψε ? Ακομα και αυτο, μπορει να το δεχομουν και ας μην ισχυει, θα ηταν κατι τουλαχιστον που δυνητικα θα μπορουσε να στεκει σαν παραβαση. Τα αυτοκινητα τα εχω δει που μπαινοβγαινουν εκει απροβληματιστα παραυτα.