Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: .....Δανειακη συμβαση.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ....... Στο παντοπωλείο απέναντι Άγγλοι ρωτούσανε σήμερα την ισοτιμία που θα έχουν τα ζαρζαβατικά όταν γυρίσουμε στη δραχμή! ......
    στελακο πες τους να μη ρωτανε μαλακιες.αν γυρνουσαμε στη δραχμη θα κλειδωνιζονταν η παγκοσμια οικονομια και αυτο δεν το θελουν οι μεγαλες δυναμεις.θα πτωχευσουμε αλλα θα μας παραμεινουνε στο ευρω και ετσι η μονη διαφορα ειναι οτι εμεις θα βγαζουμε ζαρζαβατικα αλλα μονο αυτοι θα μπορουνε να τα τρωνε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Έγινε προχτές .......Πανάθεμά σας λαμόγια!

Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται........
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Το Ο είναι δίπλα στο Ι και μπερδεύτηκα.
    Και κάτι άλλο είναι πολύ κοντά σε κάτι...άλλο μα δεν μπερδεύτηκα και ποτές μου!
    :wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

απαπαπαπαπαπα....
    Keep on rocking in a free world !!!

Κακώς, χάνεις. Εκτός και εννοείς τα δικά σου!!!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αυτούς ρε Στέλιο τους σφάζουν στο γόνατο και απευθείας..

(χωρίς κανένα ίχνος πλάκας..)
    Μπα, δεν τον ψάχνει, απλά ξεκαρφώνεται

Μπα, δεν τον ψάχνει, απλά ξεκαρφώνεται
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Τι δεν καταλαβες σύντεκνε..??

Εμμέσως πλην σαφώς σΕ λέει ότι εξυπηρετείς τα συμφέροντα των εμπιστευματιών ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Τι δεν καταλαβες σύντεκνε..??

Εμμέσως πλην σαφώς σΕ λέει ότι εξυπηρετείς τα συμφέροντα των εμπιστευαμτιών ..
    Kάτι θα έχει καπνίσει σήμερα ο Νικολάκης...σίιιιιιιιιιιιιγουρα!

Kάτι θα έχει καπνίσει σήμερα ο Νικολάκης...σίιιιιιιιιιιιιγουρα!
    Πέραν μισής απολαυστικής pipex c15, που με κοιτά ακόμη με προσμονή να την αποτελειώσω
    όταν σχολάσω, τίποτε άλλο σας βεβαιώ.

Εννοάω ότι η δίκαια σφαγή έχει ήδη λάβει πράξη και η μούφα αναζήτηση είναι δια την απομάκρυνση
    των υποψιών από το πρόσωπο σας αγαπητέ.

(τελικά σας πειράζει το τροπικό κλίμα στην αντίληψη εκεί κάτω ε

Εννοάω ότι η δίκαια σφαγή έχει ήδη λάβει πράξη και η μούφα αναζήτηση είναι δια την απομάκρυνση
    των υποψιών από το πρόσωπο σας αγαπητέ.

(τελικά σας πειράζει το τροπικό κλίμα στην αντίληψη εκεί κάτω ε

Μ@λάκ@ μου πήρε κάνα 2λεπτο να σε καταλάβω. Το τι μπινελίκι σου έριξα στο 2λεπτο δε συμμαζεύεται! Όντε αποθάνεις, με τοσανά μπινελίκια και καντήλια, θαρρρώ πως δε λιώσεις αποτέ σου!
    (γ@μώ το γραπτό λόγο και τα πληκτρολόγιά μου μέσα γ@μώ)

Μ@λάκ@ μου πήρε κάνα 2λεπτο να σε καταλάβω. Το τι μπινελίκι σου έριξα στο 2λεπτο δε συμμαζεύεται! Όντε αποθάνεις, με τοσανά μπινελίκια και καντήλια, θαρρρώ πως δε λιώσεις αποτέ σου!
    (γ@μώ το γραπτό λόγο και τα πληκτρολόγιά μου μέσα γ@μώ)
    Μην ανησυχείς, το 2λεπτο που λες έπιασε. Μου ζαλίσανε τα *x/ μου και έτρεχα σα το παλαβό!!!

Τοτλάχιστον τώρα συννενοηθήκαμε ή να πάρω λεωφορείο για το σπίτι το μεσημέρι;

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF