Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: #*@#^!@# το firewall μου μέσα....

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    To MAC είναι σχεδιασμένα για να δουλέψουν με 4-5 συνδυασμούς hardware το πολύ full στο DRΜ και τα κλειδώματα! Τα WIN-LINUX με 100αδες 1000αδες συνδυασμούς hardware και ειδικά τα WIN7 με τις τελευταίες αλλαγές και τις δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν πλέον στον kernel τα κάνουν αχτύπητα σε σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά

Εμπρός πρόβατα στο δρόμο που χάραξε ο iSteve!! Συνεχίστε ακάθεκτα
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Τίποτα δεν κάνουμε (για να λειτουργεί σωστά) αυτό λέμε!!!!

Νικολάκη ψήσε κανέναν άλλο για Μακ όχι εμένα, σε μένα φέρνε το Μακ σου να στο επισκευάζω και δεσμεύομαι να είμαι 40 % φτηνότερος από την επίσημη αντιπροσωπεία που σας τον πιάνει κανονικά και χαμογελάτε κιόλας .

Αλλά μην πηδήξουμε την κουβέντα του Βύρωνα με αντιπαράθεση PC VS Mac
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    To MAC είναι σχεδιασμένα για να δουλέψουν με 4-5 συνδυασμούς hardware το πολύ full στο DRΜ και τα κλειδώματα! Τα WIN-LINUX με 100αδες 1000αδες συνδυασμούς hardware και ειδικά τα WIN7 με τις τελευταίες αλλαγές και τις δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν πλέον στον kernel τα κάνουν αχτύπητα σε σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά

Εμπρός πρόβατα στο δρόμο που χάραξε ο iSteve!! Συνεχίστε ακάθεκτα
    Καλά, τα 7 είναι όντως καλά, no argue there

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Τίποτα δεν κάνουμε (για να λειτουργεί σωστά) αυτό λέμε!!!!

Σχετικο αγαπητε....Εχω ερθει αντιμετωπος με πολλους δυστροπους Μac-ηδες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Νικολάκη ψήσε κανέναν άλλο για Μακ όχι εμένα, σε μένα φέρνε το Μακ σου να στο επισκευάζω και δεσμεύομαι να είμαι 40 % φτηνότερος από την επίσημη αντιπροσωπεία που σας τον πιάνει κανονικά και χαμογελάτε κιόλας .

Αλλά μην πηδήξουμε την κουβέντα του Βύρωνα με αντιπαράθεση PC VS Mac
    Άμα ανοιχθεί τέτοιο θρεντ καήκαμε!!!

Τα επισκευάζω και μόνος μου φιλαράκι να ουμ, άμα περίμενα από την isquare σώθηκα!!!!

Και 50% εγώ φθηνότερα σε λέω!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ευχαριστώ για τα εποικοδομητικά σχόλια και απαντώ.

1) κατανοητό οτι to firewall των windows είναι ΓΤΠΚ. Τα kaprenski πως τα λένε δεν τα εχω δοκιμάσει. Τα είχα σκάσει πέρυσι για 2 άδειες του Eset32, αλλά α) δεν λέει κάθε χρόνο να τα σκάω β) σπάστηκα γιατί όσο πλησίαζε ο χρόνος λήξης της συνδρομής παρατήρησα και στο pc και στο laptop οτι σέρνονταν. ίσως να κάνω λάθος και να ήταν άσχετο αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε.

2) Τα exceptions τα έχω βρεί και ήταν τικαρισμένη η επιλογή του να μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά δεν μου βγήκε ποτέ μήνυμα ότι ζητάει πρόσβαση ο router πχ. Εκτός αυτού οταν πηγαίνω στο Add a program μου εμφανίζει μόνο προγράμματα που υπάρχουν στο pc μου.
    Προφανώς πάμε στο Add a port όπως είπαν τα παιδιά, αλλά στην επιλογή αυτή δεν με αφήνει να βάλω την Ip διεύθυνση του router (192.168....) μιας και δεν δέχεται τελείες (Invalid port number μου λεει).
    Η επιλογή μου πρέπει να είναι μεταξύ 1 και 65535.

Να βάλω 998 που είναι τα cc του Tuono να πάει στο διάολο??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το mediaplayer έχει μια IP. Βρες τη και πέρασε τη σαν exclude στο firewall σου. Δες τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί για τη σύνδεση, SSH πχ, και μετά βρες σε ποια πόρτα ακούει αυτό ώστε να την αφήσεις ανοιχτή από το firewall.
    Εσύ κάτι θες να μου πεις εδώ αλλά ποιος καταλαβαίνει ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα τα κάνω με ένα ξύλο από μακριά μόλις μπω στο νόημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

θεός:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

ΌΟοοχιιιι........!

....Θα σκορπίσει....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ευχαριστώ για τα εποικοδομητικά σχόλια και απαντώ.

1) κατανοητό οτι to firewall των windows είναι ΓΤΠΚ. Τα πως τα
    kaprenski λένε δεν τα εχω δοκιμάσει. Τα είχα σκάσει πέρυσι για 2 άδειες του Eset32, αλλά α) δεν λέει κάθε χρόνο να τα σκάω β) σπάστηκα γιατί όσο πλησίαζε ο χρόνος λήξης της συνδρομής παρατήρησα και στο pc και στο laptop οτι σέρνονταν. ίσως να κάνω λάθος και να ήταν άσχετο αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε.

2) Τα exceptions τα έχω βρεί και ήταν τικαρισμένη η επιλογή του να μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά δεν μου βγήκε ποτέ μήνυμα ότι ζητάει πρόσβαση ο router πχ. Εκτός αυτού οταν πηγαίνω στο Add a program μου εμφανίζει μόνο προγράμματα που υπάρχουν στο pc μου.
    Προφανώς πάμε στο Add a port όπως είπαν τα παιδιά, αλλά στην επιλογή αυτή δεν με αφήνει να βάλω την Ip διεύθυνση του router (192.168....) μιας και δεν δέχεται τελείες (Invalid port number μου λεει).

Ρε φίλε μου παράπονο το έχω να το πει ένας κανονικά. Kaspersky λέγεται ο άνθρωπος, Evgeni Kaspesrsky για την ακρίβεια.

Το λοιπόν γράψε για τιμωρία 20 φορές το όνομά του σωστά και θα σου κάνω δώρο μία άδεις για ένα χρόνο. Τώρα με τα ports και IP άστο μην το παλεύεις δεν το έχεις και είναι κρίμα να κάνεις πατάτα. Όπως σου είπα πιό πάνω απενεργοποίησε όλα τα f/w windows & router και θα δουλέψει το σύστημα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

1-65535 = Port.
    192.168.XXX.XXX = IP.

Firewall, που το σετάρεις ΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ, είναι για πέταμα. Επίσης, γενικότερα περί firewalls, αν δε γνωρίζεις τι κάνεις, δε σου χρειάζεται.
    Life begins at 45°.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Μέσα στο ρούτερ εκτός από το πισι σου έχει και ο μπ την δική του ip η οποία είναι class C για τοπικό δίκτυο μιας και ο ρούτερ δίνει αυτές τις ip και στα δύο μηχανήματα . Πχ σαν gateway ο ρούτερ σου εσωτερικά έχει ip 192.168.1.1 (άσχετη με την ιπ σου δίνει ο ISP σου (ΗΟΛ εδώ)) και τα 2 μηχανηματα σου πισι και μπ έχουν κάτι σε 192.168.1.χχ 192.168.1.yy όπου χχ και yy οτιδήποτε μεταξύ 2-254 διαφορετικά . Δες αν μπορείς να βάλεις σαν ιπ η ακόμα καλύτερα την MAC address του mediaplayer στα exceptions . Όσο για πόρτες αυτή που σίγουρα θα σου κάνει την δουλειά είναι η 445 (Samba) όπου θα μπορείς να βλέπεις τα αρχεία στο πισι σου αλλά όχι να τα stream-άρεις . Ίσως την πόρτα να μπορείς να την βρεις από το manual του mediaplayer θα γράφει κάτι σε TCP/UDP # kok .
    Δες κι εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Media_Serve
    οι οδηγίες είναι πως κάνει multicasting ο mediaplayer της microsoft από το pc σε κάποιο δίκτυο και έχει πολλές πληροφορίες για τις κατάλληλες πόρτες για τον σκοπό αυτό mms /rtsp κοκ . Πάλι υπάρχει και το team viewer
    Respect mah authoritah!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εντάξει, αλλά σταματήστε να τον βομβαρδίζετε με περισσότερες άγνωστες λέξεις :P
    Life begins at 45°.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε φίλε μου παράπονο το έχω να το πει ένας κανονικά.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το στανιό μου μέσα
    από georgio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2011, 11:12
  2. (τι τίτλο να βάλω, το φελέκι μου μέσα...??)
    από agrotis11 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2009, 11:30
  3. Γ@μώ το κέρατό μου μέσα...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 21:12
  4. Δειτε Το Καινουριο Μου
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 12:08

Κανόνες δημοσιεύσεων