Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα κοίταξα. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο επαρκεί το φως τους για να βλέπω κανονικά στο δρόμο. Την Παρασκευή θα έχω πάρει και πάλι τη μηχανή από το συνεργείο, οπότε θα πηγαίνω στα μαγαζιά μπας και βρω κάτι που της ταιριάζει και που επαρκεί για να βλέπω.
Ήταν σε ακινησία 8 χρόνια. Έμεινε 3 μήνες στο συνεργείο. Δούλεψε για έναν μήνα αλλά μετά έσπασε το κάρτερ. Έμεινε άλλους τρισήμιση μήνες στο συνεργείο και την πήρα μόλις χθες το βράδυ επιτέλους. Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι λοιπόν.......
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
http://www.car.gr/parts/view/2195640/ μασκα απο χτ
http://www.car.gr/parts/view/2266648/β μασκα απο κτμ
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Τσέκαρα τα λινκ αλλά δεν μου κάνει καμμία από αυτές τις μάσκες. Έχουν μεγάλα τετράγωνα φανάρια. Εγώ θέλω μικρά στρογγυλά, σαν σποτάκια περίπου.
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Νικόλα, είσαι θεός. Σε ευχαριστώ πολύ.
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω στο φόρουμ. Γενικά από ότι είδα στους περισσότερους δεν άρεσε η ιδέα ενός tenere του 1983 super motard, και βάλθηκαν να κατακρίνουν. Η αλήθεια είναι ότι όσο καιρό κυκλοφορούσα το τενερέ μου πολλοί μου έλεγαν να το πετάξω. Όλως τυχαίως όμως ΌΛΟΙ μου ζήταγαν να το πετάξω στον πιο κοντινό κάδο στο σπίτι τους...
Τέλος πάντων...Αυτή η μηχανή, από τότε που την έβγαλα από ακινησία μου δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα. Τελικά ανακάλυψα τον λόγο των προβλημάτων. Και ο λόγος είναι ο μηχανικός που είχα.
Από την πρώτη στιγμή δημιουργούσε μικροπροβλήματα στη μηχανή ή άφηνε επίτηδες κάποια σημεία χωρίς να τα επισκευάσει, με αποτέλεσμα κάθε δέκα μέρες να πρέπει να πηγαίνω στο συνεργείο του για επισκευές. Δεν ήθελε πελάτη, αλλά σπόνσορα...
Άργησα να το καταλάβω αλλά το κατάλαβα. Το κατάλαβα υπερβολικά αργά όμως. Κάποια στιγμή η μηχανή με άφησε Πάνω στην Αττική Οδό. Αναγκάστικα να το πάω σε έναν μηχανικό στην Παλλήνη. Αυτός ο άνθρωπος μου άνοιξε τα μάτια.
Η τελευταία ζημιά που μου δημιούργησε ο πρώτος μηχανικός μου ήταν να μου αφαιρέσει μαγνήτες από το βολάν, για να ξαναπάω και να του τα σκάσω. Εγώ στο μεταξύ όμως άλλαξα μηχανικό. Σε αυτό το διάστημα δεν χρειάστηκε να ανοιχτεί η μηχανή, οπότε κυκλοφορούσε με λιγότερους μαγνήτες από ότι πρέπει. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί το καπάκι του βολάν, να καούν τα πηνία και να λιώσουν όλα τα καλώδια. Πλεξούδα, καλώδια, ηλεκτρονική...όλα κάηκαν...
Οπότε το πρόβλημα την μηχανής δεν ήταν η παλαιότητά της, αλλά ο μηχανικός που ήθελε χρηματοδότηση. Αυτή τη στιγμή ψάχνω να βρω σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές ανταλλακτικά.
Ο μηχανικός που μου κατέστρεψε την μκηχανή βρίσκεται στον Πειραιά, και θεωρείται ένας από τους καλύτερους. Ή τουλάχιστον ήταν ένας από τους καλύτερους. Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι να μου στείλετε μήνυμα, για να σωθούν τουλάχιστον μερικές μηχανές παό τα νυχάκια του.
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Επίσης βρήκα τη λύση με τα φώτα. ανάμεσα από τα δύο προβολάκια θα τοποθετήσω το φως από TTR 250 που του ταιριάζει γάντι, μιας και είναι μικρό.
Πάντα όρθιοι αδέρφια.