Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: έχω κάτι Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμούς τέτοιες ώρες....

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    έχω μια φίλη πάνω που θα με βοηθήσει με αυτά, απλά θέλω να είμαι αρκετά ενημερωμένος με όλα για να μην την βάζω να ψάχνει πως & τι, απλά μόνο να πάμε στην υπηρεσία και κάνω τη δουλειά. Αν και όταν πήγα Βερολίνο εγώ, πραγματικά δεν αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα, αρκετοί ήξεραν αγγλικά και μάλιστα αρκετά καλά!
    Ξεκίνα από εδώ: http://www.arbeitsagentur.de/
    Για περισσότερα συνεχίζεις στο google!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    φίλε,πολύ καλή η κίνηση αυτή και θα σου πω και εγώ τη δική μου γνώμη,μιας και το ζήτησες...
    (ξέρεις...όλη έχουμε απο μια )

με τα χρήματα που διαθέτεις αν φύγεις προς ευρώπη,θα τα βρεις λίγο δύσκολα+ ότι θα φας αρκετά απο αυτά μέχρι να βρεις κάτι για δουλειά.

είναι καλύτερα να τραβηχτείς εκεί που δε θα πάνε πολλοί,παρά να πας όπου πάει όλο το κοπάδι.
    μην ξεχνάς ότι σκέψεις για ευρώπη,κάνουν πολλές χιλιάδες ελλήνων και κάποιοι απο αυτούς θα το πράξουν.
    και αν δεν το κάνουν αυτοί,σίγουρα θα το κάνουν χιλιάδες αλβανοί που είναι και διατεθειμένοι να μείνουν σε εκατόμβες με φουλ υγρασία και να παίρνουν μεροκάματο 20άρικο ακόμα και σε πλούσια κρατίδια όπως το μόναχο.
    αν έχεις κάποια τέχνη στα χέρια σου που να ενδιαφέρει εκείκ πάνω ίσως...
    πάντα όμως για αυτούς θα είσαι μπιχλιάρης και απατεώνας έλληνας.(είναι σίγουροι πλέον για αυτό)

χώρες που αναφέρθηκαν χαιρέκακα πιο πάνω όπως η αίγυπτος,η συρία και ο λίβανος μπορούν να σου δώσουν αυτό που ζητάς+ ότι έχεις 3 υπέρ έναντι ενός στην ευρώπη..
    ξέρεις αγγλικά,ελληνικά και είσαι ευρωπαίος (για αυτούς) + ότι 2χιλιάρικα θα φτουρήσουν πάαααρα πολύ.
    προτερήματα ,ιδιαίτερα καλά σε πόλεις όπως το κάιρο και η αλεξάνδρεια που διαθέτουν ελληνικές κοινότητες αλλά και ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται εκεί.
    πρέπει να το ψάξεις λίγο καλά
    ελπίζω να βοήθησα
    καλή δύναμη!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Έχω να προτείνω κάτι
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2004, 08:23
  3. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει