Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 121

Θέμα: εκτακτη εισφορα: pay or not

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ??
    Και ενώ δεν πληρώναμε τους φόρους μας, "αυτοί" το παίζανε υπεράνω και μας παρέχαν ότι ήταν προυπολογισμένο, οπότε μπήκε μέσα το μαγαζί ...

Άρα φεύγουμε από την κακοδιαχείρση και πάμε στην βλακοδιαχείριση...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ + ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Και ενώ δεν πληρώναμε τους φόρους μας, "αυτοί" το παίζανε υπεράνω και μας παρέχαν ότι ήταν προυπολογισμένο, οπότε μπήκε μέσα το μαγαζί ...

Άρα φεύγουμε από την κακοδιαχείρση και πάμε στην βλακοδιαχείριση...

δανειζόντουσαν φτηνά και εύκολα με το ευρώ , οπότε όχι μόνο δεν κυνήγησαν την φοροδιαφυγή αλλά και με νόμους απάλλαξαν το κεφάλαιο ! Οπότε είχαν τους πάντες ευχαριστημένους ! ΚΑΙ δεν το κάνανε από βλακεία ,αλλά από πολιτική επιλογή !!!!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
    ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.
    Αυτό σημαίνει ότι:

Δεν θα το κάνεις ενώ το δηλώνεις..??

Θα το κανεις εσύ αλλά να μην το κάνουμε εμείς..??

Να μην το κάνει κανείς μας..??

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    11.000.000πλυθησμος Ελληνων x 30.000ευρια =Ολο το χρεως
    Με το σας γμαμε στην φορολογια οπως διαβασα σημερα στα ΝΕΑ παει να ξεπληρωσει το χρεως με φορολογια στην ουσια και απο αυτον που εχει 0 εισοδημα αφου καπου γραφει οτι και αυτος με 100 ευρω ειδοδημα θα πληρωνει φορο.
    Το χρεος καθε Ελληνα (μ.ο) νεογεννητου και με το ενα ποδι μεσα ειναι 30χιλιαρικα...αυτα τα λεφτα θελει να παρει...το πως...μαλλον δεν τους ενδιαφερει.

Μεσα στην τοση μλκα απορω ΠΩΣ και δεν σκεφτηκαν να δωσουν εντολη -οπως εγινε στο παρελθον και φορτωθηκατε ολοι δανεια- να δινουν δανεια σε ολους με κορυφη τα 30χιλιαρικα...μετα σου σκαει η εφορια και σου ζηταει ολες αυτες τις ππαριες μεσω ηλιθιων δικαιολογιων εκτακτη,μη εκτακτη κλπ κλπ και σου λεει
    -θελω απο εσενα 10χιλιαρικα
    -Μα γιατι κυριε κρατος?
    -Ετσι,λογαριασμο θα σου δωσω?
    -καλα κυριε κρατος μια στιγμην να παρω ενα δανειο.

Τσιμπας το δανειο των 10χιλιαρικων για αποπληρωμη σε 10 χρονια,τα σκας στην εφορια,δεν σου ζαλιζουν τα ππρια με αλλες ππες για κανενα χρονο και ισως μετα ερχονται παλι για μια απο τα ιδια...ιδιος διαλογος.
    Το κομματι που συμφερει και πρεπει καποιος να σκεφτει ειναι οτι ορισμενοι αντι για 10χιλιαρικα θα πρεπει να σκασουν 20,30,40 οποτε για καθε εναν που σκαει 20ρικα ,λιγοστευει το συνολο των 30-10 που ηδη εχεις δωσει -10 που καποιος πληρωσε 20 αρα ισως και να μην ξανακανεις αντιστοιχο διαλογο με το κρατος.
    Θα μου πεις γιατι να παρω δανειο να πληρωσω κερατιατικα...γιατι και πριν που πηρες κερατιατικα πληρωνες αλλα με αυτον τον τροπο ξερεις οτι ειναι 30χιλιακικα να πληρωσεις σε 5-10-15-20 χρονια και οτι το συστημα θα κρατησει και δεν θα κρασαρει και συναμα ΔΕΝ θα μπορεσουν να σου ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ η ξαναβαλουν φορους οπως τωρα για τουλαχιστον 1 δεκαετια.

Ειναι ενα ειδος "λουμπας",'λουπ" που με σχεδον αερα σε βγαζει απο την κριση σε χρονο 0,δεν καταστρεφει υποδομες,δικαιωματα,θεσεις εργασιας κλπ κλπ.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Moderator
    όχι μόνο δεν κυνήγησαν την φοροδιαφυγή αλλά και με νόμους απάλλαξαν το κεφάλαιο !
    Αν θέλεις να με κάνεις να νοιώσω σκουπίδι, μπορείς να το κανεις πηγαίνοντας με τον καλύτερο φίλα μου...

( και όχι να μου λες ότι η δική μου φοροδιαφυγή ήταν η αιτία απαλλαγής του κεφαλαίου.. )

Ποδαράτο μέλος
    Εγώ πλήρωσα και αυτοί θα πληρώσουν όταν με το καλό έρθουν εκλογές.

και θα είμαστε πολύ μ@μ@κες, αν σε αυτές τις εκλογές ψηφίσουμε τους άλλους μ@μ@κες.

τότε θα δω πόσο αγανακτισμένοι είμαστε και πόσο δίνουμε το δικαίωμα να παίζουν με τις ζωές μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν θέλεις να με κάνεις να νοιώσω σκουπίδι, μπορείς να το κανεις πηγαίνοντας με τον καλύτερο φίλα μου...

( και όχι να μου λες ότι η δική μου φοροδιαφυγή ήταν η αιτία απαλλαγής του κεφαλαίου.. )

μα όχι κύριε δεν λέω κάτι τέτοιο ! Απλά ισχυρίζομαι ότι για να τα έχουν καλά με όλους, το κεφάλαιο που τους στήριξε και τον λαό που τους ψήφιζε , δανείζονταν υπέρογκα αντί να φορολογεί . Φόρους πλήρωναν κατα βάση αυτοί που δεν μπορούσαν να κρυφτούν ή να απαλλαγούν ! Και ότι αυτό ήταν πολιτική επιλογή και όχι βλακεία (εντάξει κοντά είναι το ένα με το άλλο)

Αν δεις τις φορολογικές δηλώσεις των Ελλήνων θα νομίσεις ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι !!!! Σοσιαλισμός κανονικός...

Υγ μην φοβάσαι γιατί ο καλύτερος σου φίλος ροχαλίζει σαν αρκούδα !!!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω το αν έχετε καταλάβει το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε οφείλεται ΚΑΙ στο ότι δεν πληρώναμε τους φόρους μας ??

κοιτα φιλε

επειδη εχει παρατραβηξει αυτο

φτασαμε εδω 1 διοτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν πληρωναν φορους-μεταξυ των οποιων οι εφοπλιστες οι οποιοι απεδωσαν 44 εκατομυρια σε φορους οταν τα εσοδα απο τα παραβολα αλλοδαπων αγγιξαν τα 50!
    2)διοτι το 90% του χρεους αφορα τοκους και προσαυξησεις παλαιοτερων δανειων
    3) διοτι απιστευτες μιζες και δημοια περιουσια εχουν κατασπαραχθει
    4) διοτι οι καπ κατεστρεψαν την πρωτογενη παραγωγη
    5) διοτι η χωρα κυβερναται διαχρονικα απο λησταρχους
    και κατοικειται απο νεοεεληνες . θα θυμισω οτι υπαρχουν ακομη οπαδοι του μητσοτακη, του μανου, του ανδριανοπουλου και φυσικα ακομα οπαδοι της σημερινης κυβερνησης

εαν ιχυε αυτο που λες θα ειχαμε υψηλο χρεος ΚΑΙ ανταποδοτικες προς τους φορους/εισφορες μας παροχες (παιδεια, υγεια, κλπ)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε απόBELZEBOYLIS
    Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου
    Φίλε δεν γίνεται να εκπροσωπήσεις τον εαυτό σου, βάλε τον Κούγια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

κοιτα φιλε

επειδη εχει παρατραβηξει αυτο

φτασαμε εδω 1 διοτι ΚΑΠΟΙΟΙ δεν πληρωναν φορους-μεταξυ των οποιων οι εφοπλιστες οι οποιοι απεδωσαν 44 εκατομυρια σε φορους οταν τα εσοδα απο τα παραβολα αλλοδαπων αγγιξαν τα 50!
    2)διοτι το 90% του χρεους αφορα τοκους και προσαυξησεις παλαιοτερων δανειων
    3) διοτι απιστευτες μιζες και δημοια περιουσια εχουν κατασπαραχθει
    4) διοτι οι καπ κατεστρεψαν την πρωτογενη παραγωγη
    5) διοτι η χωρα κυβερναται διαχρονικα απο λησταρχους
    και κατοικειται απο νεοεεληνες . θα θυμισω οτι υπαρχουν ακομη οπαδοι του μητσοτακη, του μανου, του ανδριανοπουλου και φυσικα ακομα οπαδοι της σημερινης κυβερνησης

εαν ιχυε αυτο που λες θα ειχαμε υψηλο χρεος ΚΑΙ ανταποδοτικες προς τους φορους/εισφορες μας παροχες (παιδεια, υγεια, κλπ)
    Φίλε μου το λες και εσύ ! Οι εφοπλιστές είναι μέσα σε αυτούς !!!Βάλε όμως και τους γιατρούς τους δικηγόρους και τις μικρές επιχειρήσεις ...και ένα σωρό άλλους που βαριέμαι να αναφέρω!!!

Παροχές για παιδεία υγεία κλπ θα είχαμε αν δεν ίσχυαν αυτά που λες εσύ ( 3,4,5)

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φίλε δεν γίνεται να εκπροσωπήσεις τον εαυτό σου, βάλε τον Κούγια.

Μην λες Κούγια ! Μην λες βρομόλογα ! Θα στείλουν την συζήτηση στην ζώνη ! Υπάρχουν κανόνες !!!!

Εντάξει ρε παιδιά. Πληρώστε. Μια τελευταία προσπάθεια - θυσία μπορούμε να κάνουμε, να κινδυνέψουμε
    λίγο δηλαδή να πληρώσουμε κανά τόκο παραπάνω, να μη τη κάνουμε και αυτή.

Πραγματικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ πάντως την πλήρωσα...

Με χάλασε, τσαντίστηκα, έβρισα, αλλά κάτι μέσα μου - πες τε το όπως θέλετε - δεν με άφησε να το παίξω επαναστατικά...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    -Pay or not?

-Πεη.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To Bagster Or Not To Bagster?????
    από TROOPER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2008, 10:33
  2. Exausts from ZIMO?????? SAFE OR NOT???
    από djcool στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 10:13
  3. To be or not to be ?
    από Anarane στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 14:43
  4. To σκισεις or not to σκισεις στο στρωσημο?
    από DrIoannis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 19:58
  5. aprilia pegasos. to buy or not to buy?
    από mormegil στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 10:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF