Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: thelw na agorasw R1....

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos_R1
    οχι φιλε μου...αλλα την αποφαση την εχω παρει και εχω μπει ιδη στην διαδικασια...οποτε τωρα κοιταω να κανω οτι μπορω καλυτερο!!!
    καλώς (ή μάλλον ΚΑΚΩΣ), μην έρθεις όμως μετά να ζητήσεις συμβουλές.

Είσαι ενήλικας και οφείλεις να φέρεσαι ως τέτοιος.

Και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα.
    Και τα καλά και τα κακά ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    ρε μην ψαρωνετε ...........

μου αρεσει που καθε μηνα σκαει και μια παρομοια ερωτηση με μερικες μετατροποες στην σαλτσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Αν σε αυτό (που αμφιβάλω αν) διάβασες δίνεις αυτή την απάντηση και όπως (κατ' επανάληψη) λες θέλεις συμβουλές για να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις, τότε ΜΗΝ πάρεις R1...

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου...

σε ευχαριστω πολυ ...εχεις απολυτο δικιο, θα το σκευτω πολυ καλα πριν κανω οτιδηποτε...τι πρωτινεις να παρω για αρχη?? για πιστας παντα μιλαω?
    I <3 R1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    σε ευχαριστω πολυ ...εχεις απολυτο δικιο, θα το σκευτω πολυ καλα πριν κανω οτιδηποτε...τι πρωτινεις να παρω για αρχη?? για πιστας παντα μιλαω?
    Kawasaki Ninja 250R, Honda CBR250...

δεν ειναι λιγο ψευτικα?
    I <3 R1

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    δεν ειναι λιγο ψευτικα?
    Ενώ εσύ είσαι αληθινός..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Για να ξεκινήσεις σε αυτό που θες είναι ό,τι καλύτερο.
    Θεσσαλονίκη είσαι, πάρε ένα τέτοιο και τράβα Σέρρες...

ναστε καλα παιδια ευχαριστω
    I <3 R1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κσποιος κανει πλακα..
    αποκλειεται να ειναι αληθινο...

Δυστυχως παιδια δεν νομιζω οτι κανει πλακα.Μπορει να μην εχω ξανακουσει καποιον να θελει να παει απο την περιστασιακη βολτα πανω σε μηχανακι φιλου σε ο,τι πιο απολυτο βγαζει η Yamaha αλλα το ιδιο εργο το εχω δει/ακουσει πολλες φορες,εστω και με πιο αδυναμα μηχανακια.
    Φιλε Θανο:
    Εγω ειμαι μικροτερος απο εσενα ηλικιακα και εγω ονειρευομαι να μπορουσα να παρω μηχανη 1000 κυβικα,χωρις διπλωμα,χωρις προηγουμενη εμπειρια,χωρις να το ξερουν οι γονεις μου.Η ηλικια που ειμαι μαλλον δε μου επιτρεπει να καταλαβαινω πραγματικα οτι ειναι εξαιρετικα πιθανο να σκοτωθω πολυ ευκολα.Αλλα αυτο που με σταματαει παντα απ'το να σκεφτομαι να κανω μια τετοια επιλογη ειναι ο φοβος και για τους γυρω μου!
    Κοιτα γυρω σου ρε συ! Εσυ οταν παρεις αυτη τη μηχανη μπορει και να την πηγαινεις με 5η και 70 χιλιομετρα το μεγιστο.Μπορει να εχεις παρει ολο τον εξοπλισμο και να σκεφτεσαι παντα πριν καθε τι που κανεις πανω στη μηχανη σου.Εγω ομως σου λεω: Αμα κανει καποιος αλλος μια μ@λακια και τον χτυπησεις ή εμπλακεις σε ατυχημα? Ξέρεις τι θα γινει αν κληθει η τροχαια και εχεις προκαλεσει σωματικη βλαβη? Θα πανε τους γονεις σου αυτοφωρο και σενα στα δικαστηρια.Ξερεις τι θα γινει αμα πανω στην τρελα σου τσακιστεις? Μπορει να μη φοβασαι,αλλα σκεψου και τι αφηνεις πισω.
    Επειδη σε αυτη την ηλικια μαλλον δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποσο σημαντικος ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος,καλυτερα σκεψου και τους αλλους!

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Δυστυχως παιδια δεν νομιζω οτι κανει πλακα.Μπορει να μην εχω ξανακουσει καποιον να θελει να παει απο την περιστασιακη βολτα πανω σε μηχανακι φιλου σε ο,τι πιο απολυτο βγαζει η Yamaha αλλα το ιδιο εργο το εχω δει/ακουσει πολλες φορες,εστω και με πιο αδυναμα μηχανακια.
    Φιλε Θανο:
    Εγω ειμαι μικροτερος απο εσενα ηλικιακα και εγω ονειρευομαι να μπορουσα να παρω μηχανη 1000 κυβικα,χωρις διπλωμα,χωρις προηγουμενη εμπειρια,χωρις να το ξερουν οι γονεις μου.Η ηλικια που ειμαι μαλλον δε μου επιτρεπει να καταλαβαινω πραγματικα οτι ειναι εξαιρετικα πιθανο να σκοτωθω πολυ ευκολα.Αλλα αυτο που με σταματαει παντα απ'το να σκεφτομαι να κανω μια τετοια επιλογη ειναι ο φοβος και για τους γυρω μου!
    Κοιτα γυρω σου ρε συ! Εσυ οταν παρεις αυτη τη μηχανη μπορει και να την πηγαινεις με 5η και 70 χιλιομετρα το μεγιστο.Μπορει να εχεις παρει ολο τον εξοπλισμο και να σκεφτεσαι παντα πριν καθε τι που κανεις πανω στη μηχανη σου.Εγω ομως σου λεω: Αμα κανει καποιος αλλος μια μ@λακια και τον χτυπησεις ή εμπλακεις σε ατυχημα? Ξέρεις τι θα γινει αν κληθει η τροχαια και εχεις προκαλεσει σωματικη βλαβη? Θα πανε τους γονεις σου αυτοφωρο και σενα στα δικαστηρια.Ξερεις τι θα γινει αμα πανω στην τρελα σου τσακιστεις? Μπορει να μη φοβασαι,αλλα σκεψου και τι αφηνεις πισω.
    Επειδη σε αυτη την ηλικια μαλλον δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποσο σημαντικος ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος,καλυτερα σκεψου και τους αλλους!

Ωραίος!
    One with everything

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Φιλε Θανο:

Μη σκας πριν κάνα μήνα ήθελε gsxr και λίγο πριν Χαλιαμπούσα , έσκασε και κάποια φορά που ήθελε να πάρει Καφασάκι 1400 και τώρα με R1 . Σε κάνα μήνα πάλι θα ξανασκάσει να ζητάει να πάρει VMax /Diavel και ποιός ξέρει τι ακόμα . Πάντως δεν πτοείται οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε !!!
    Και κουρέψανε και του πανοπτικού11 τα σχόλια !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Μη σκας πριν κάνα μήνα ήθελε gsxr και λίγο πριν Χαλιαμπούσα , έσκασε και κάποια φορά που ήθελε να πάρει Καφασάκι 1400 και τώρα με R1 . Σε κάνα μήνα πάλι θα ξανασκάσει να ζητάει να πάρει VMax /Diavel και ποιός ξέρει τι ακόμα . Πάντως δεν πτοείται οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε !!!
    Και κουρέψανε και του πανοπτικού11 τα σχόλια !!!
    αφού ο thanos_R1 έχει σημερινή σημερινή ημερομηνία εγγραφής στο φόρουμ πότε πρόλαβε και τα έκανε όλα αυτά? :hypnotize

ή μήπως ο κακός αδμιν τον έστελνε για μπάνιο?

Μην ταιζετε τα τρόλς λέμε

ναστε καλα παιδια ευχαριστω
    Το ζήτημα θεωρείται λήξαν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. thelw na agorasw cbr
    από rinon16 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8