Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Ψάχνω Fz6 - Τι να προσέξω

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Δεν είναι απαράιτητο αλλά είναι ένα δείγμα ότι έχει ζοριστεί λίγο παραπάνω .
    H οτι ειναι προσεγμενο λιγο παραπανω. Τα μυαλα του χρηστη ειναι που τον αναδεικνυουν σε μαρσιποφορο θηλαστικο, οχι τα περιφερειακα...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Δυο λογια κ απο εμενα για το fazer αν σου ξαναζωντανεψει το ονειρο

Εχω το fz6 γυμνο 2005 μοντελο, το οποιο το πηρα καινουργιο.

Ειχε ελλατωματικο tps, το οποιο αλλαχτηκε επειτα απο ανακληση. (δεν παιζει ρολο η εγγυηση, και τωρα να πας, θα στο αλλαξουν)
    Ακούστηκαν καποια τα οποια ειχαν χαλαρο μπροστινο παξιμαδι. (ενα σφιξιμο κ ολα οκ)
    Εχει 2 μαυρα κλειδια και 1 κοκκινο. Αν δεν υπαρχει το κοκκινο, απλα δεν το αγοραζεις για κανενα λογο.
    Εχει μαλακες αναρτησεις, ειδικα την μπροστινη. Αλλαξα ελατηρια κ λαδια με WP και εγινε σουπερ, με σχετικα χαμηλο κοστος, 150ε. Η πισω εχει ρυθμιζόμενη προφορτηση, οποτε παιζεις με ρυθμισεις.
    Το μοτερ του ειναι ψιλοψοφιο στα χαμηλο-μεσαια, αλλα σκιζει στα ψηλα! R6 κινητηρας βλεπεις. Η λυση ειναι να βαλεις μικροτερο γραναζι. Εγω εβαλα 15αρι και τωρα αρπαζει απο χαμηλα!
    Πολυ αξιοπιστος, δεν εχουν ακουστει προβληματα. Καμμια καδενα- τεντωτηρα καθε 60.000 χλμ και αυτο εαν χρειαστει.
    Βολευει παντου, και στην πολη-κινηση, κ σε ταξιδι.
    Τα χιλιομετρα που μπορει να βγαλει μην τα φοβάσαι. Αν ειναι προσεγμενο, βγαζει παρα παρα πολλα.
    Το δικο μου εχει 110.000 χλμ, και απο ενα φιλαρακι μου του '04 εχει 150.000 χλμ, και πανε σαν καινουργια. Ουτε λαδια καινε, ουτε επεσε η αποδοση τους.
    Ειναι λιγο μπουκωμενο, αλλα με ελευθερο φιλτρο και εξατμίσεις αναπνεει μια χαρα! Εγω του εβαλα bmc φιλτρο k leovince και ειμαι πολυ χαρουμενος.

Αυτα απο εμενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Δυο λογια κ απο εμενα για το fazer αν σου ξαναζωντανεψει το ονειρο

Εχω το fz6 γυμνο 2005 μοντελο, το οποιο το πηρα καινουργιο.

Ειχε ελλατωματικο tps, το οποιο αλλαχτηκε επειτα απο ανακληση. (δεν παιζει ρολο η εγγυηση, και τωρα να πας, θα στο αλλαξουν)
    Ακούστηκαν καποια τα οποια ειχαν χαλαρο μπροστινο παξιμαδι. (ενα σφιξιμο κ ολα οκ)
    Εχει 2 μαυρα κλειδια και 1 κοκκινο. Αν δεν υπαρχει το κοκκινο, απλα δεν το αγοραζεις για κανενα λογο.
    Εχει μαλακες αναρτησεις, ειδικα την μπροστινη. Αλλαξα ελατηρια κ λαδια με WP και εγινε σουπερ, με σχετικα χαμηλο κοστος, 150ε. Η πισω εχει ρυθμιζόμενη προφορτηση, οποτε παιζεις με ρυθμισεις.
    Το μοτερ του ειναι ψιλοψοφιο στα χαμηλο-μεσαια, αλλα σκιζει στα ψηλα! R6 κινητηρας βλεπεις. Η λυση ειναι να βαλεις μικροτερο γραναζι. Εγω εβαλα 15αρι και τωρα αρπαζει απο χαμηλα!
    Πολυ αξιοπιστος, δεν εχουν ακουστει προβληματα. Καμμια καδενα- τεντωτηρα καθε 60.000 χλμ και αυτο εαν χρειαστει.
    Βολευει παντου, και στην πολη-κινηση, κ σε ταξιδι.
    Τα χιλιομετρα που μπορει να βγαλει μην τα φοβάσαι. Αν ειναι προσεγμενο, βγαζει παρα παρα πολλα.
    Το δικο μου εχει 110.000 χλμ, και απο ενα φιλαρακι μου του '04 εχει 150.000 χλμ, και πανε σαν καινουργια. Ουτε λαδια καινε, ουτε επεσε η αποδοση τους.
    Ειναι λιγο μπουκωμενο, αλλα με ελευθερο φιλτρο και εξατμίσεις αναπνεει μια χαρα! Εγω του εβαλα bmc φιλτρο k leovince και ειμαι πολυ χαρουμενος.

Αυτα απο εμενα...
    Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ενδείξεις. Ναι το όνειρο ζωντάνεψε πάλι μετά από αρκετές προσπάθειες.

-Αν πράγματι αντέχουν τόσα χλμ τότε μην φοβηθώ τόσο ένα που έχει 40+χλμ. Αλλά εσύ το πήρες καινούριο και το έχεις προσέξει. Στο μεταχειρισμένο δεν ξέρω πόσο προσεγμένο είναι.

-Για τις αναρτήσεις φαντάζομαι ότι η μετάβαση από το παπί στο fz6 θα μου πάρει πολύ χρόνο μέχρι να νοιώσω ότι είναι μαλακές!

-Το ότι είναι ψόφιο χαμηλά σημαίνει ότι καίει και λιγότερο εκεί??

Αξίζει καλύτερα ένα του 2005-6 με 20000χλμ ή ένα S2 του 7 με 40000χλμ στα ίδια λεφτα??
    Yamaha FZS 600

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Αξίζει καλύτερα ένα του 2005-6 με 20000χλμ ή ένα S2 του 7 με 40000χλμ στα ίδια λεφτα??
    Ρε φιλαράκο στο είπε και ο τρούπης πρίν αλλά και άλλα παιδιά και συ συνεχίζεις και είσαι κολλημένος με τα χιλιόμετρα...Ξεκόλα από αυτό και κοίτα απλά αν η μηχανή δεν σου δείχνει άλλα προβλήματα που για το Fazer ειδικά δεν παίζει κάτι τέτοιο...
    Εχω το μοντέλο του 05 με σήμερα κοντά στα 75000 χιλιόμετρα και όλα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!!!Και σημειωτέον ότι το μωρό με ταξίδεψε μέχρι Nordkapp πέρσυ το καλοκαίρι!!!:smilea:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Ρε φιλαράκο στο είπε και ο τρούπης πρίν αλλά και άλλα παιδιά και συ συνεχίζεις και είσαι κολλημένος με τα χιλιόμετρα...Ξεκόλα από αυτό και κοίτα απλά αν η μηχανή δεν σου δείχνει άλλα προβλήματα που για το Fazer ειδικά δεν παίζει κάτι τέτοιο...
    Εχω το μοντέλο του 05 με σήμερα κοντά στα 75000 χιλιόμετρα και όλα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!!!Και σημειωτέον ότι το μωρό με ταξίδεψε μέχρι Nordkapp πέρσυ το καλοκαίρι!!!:smilea:
    Οπότε ψάχνω κάτι που γενικά να είναι καθαρό!

Nordkapp!!!!!!!!! Σε πόσες μέρες το έκανες το ταξίδι??
    Yamaha FZS 600

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Nordkapp!!!!!!!!! Σε πόσες μέρες το έκανες το ταξίδι??
    http://www.moto.gr/forums/showthread...light=nordkapp

Αμα δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Απο απορια, μηχανικο που να τον εμπιστευεσαι εχεις;
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από RizlaPlusPlus
    H οτι ειναι προσεγμενο λιγο παραπανω. Τα μυαλα του χρηστη ειναι που τον αναδεικνυουν σε μαρσιποφορο θηλαστικο, οχι τα περιφερειακα...
    +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από RizlaPlusPlus
    Απο απορια, μηχανικο που να τον εμπιστευεσαι εχεις;
    Δυστυχώς δεν ξέρω προσωπικά κάποιον μηχανικό εδώ στην Αθήνα. Αλλά έχω φίλους με r6 , gsxr1000 που ξέρουν κάποιους.
    Yamaha FZS 600

Δυστυχώς δεν ξέρω προσωπικά κάποιον μηχανικό εδώ στην Αθήνα. Αλλά έχω φίλους με r6 , gsxr1000 που ξέρουν κάποιους.
    Κάνε καμιά κίνηση και άρχισε τις επαφές με κάποιον. Είναι καλό να ψιλοεμπιστεύεσαι το μηχανικό που θα ελέγξει το μηχανάκι με 100 άλογα που έχεις σκοπό να καβαλάς για τα επόμενα κάποια χρόνια...

Ξέρει κάποιος ΣΙΓΟΥΡΑ πως ξεχωρίζω στα fz6 2007+ αν είναι S1 (78HP) ή S2 (98HP)??

Πολλοί από αυτούς που μου πουλάνε (ακόμα και τα παλιά) μου παίζουν ότι ο μαυρός κινητήρας είναι ο 98αρης αλλά νομίζω δεν ισχύει.

Κοιτάζω και τις 2007+ αλλά θέλω να μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι ο 98 ή ο 78 κινητήρας.
    Yamaha FZS 600

Τα χιλιομετρα δεν παιζουν ρολο. Ενα μηχανακι, οπως το δικο μου με 100.000+ χλμ που κανει αλλαγες καθε 5.000χλμ κ βαζει ποιοτικό παντα λαδι, ειναι καλυτερο μηχανικα απο ενα μηχανακι το οποιο μπορει να εχει κανει 20.000 χλμ κ να μην εχει αλλαξει λαδια ποτε.

Το μοτερ παντως θεωρειται αντικειμενικα απο τα πλεον αξιοπιστα... κοινως σκυλι. Απο το 2004 μεχρι σημερα ολα το ιδιο ακριβως μοτερ φορανε.

Παντα παιζει ενα ρισκο οταν περνεις ενα μεταχειρισμένο, γιαυτο κ χρειαζεσαι εναν καλο μηχανικο να στο τσεκαρει.
    Εννοειται οτι στην προτιμηση μου θα ηταν τα πιο προσφατα μοντελα...
    Αν εχεις τα φραγκα, θα σου ελεγα να κοιταξεις για κανενα 2007+ με ABS.

Γενικα, επειδη ρωτησες για την καταναλωση, μπορω να σου πω οτι οπου ειναι ψοφιο δεν τρωει σχεδον καθολου, ενω στα ψιλα που σκιζει, μπορει να σου καψει αρκετα...
    (Για πχ. ιδιο ταξιδι Αθηνα-Πυργο, εχει τυχει να παω χαλαρα δικαβαλος κ φορτωμένος με ταχυτητες 120-140 και να με βγαλει με ενα ντεποζιτο. Εχει τυχει επισης το ιδιο ταξιδι να το κανω μονος μου κ χωρις πραγματα μαζι μου, και μεχρι την Πατρα να μου εχει χτυπησει ρεζερβα)

Με αλλα λογια οπως το πας, ζηταει... αμα δεν κανεις αποτομα ανοιγματα στο γκαζι κ δεν πηγαινεις ταπα, ειναι αρκετα οικονομικο για 98 αλογακια. (5,5 - 6 λιτρα στα 100 χλμ για ταξιδι χαλαρα μεχρι 120 χλμ/ωρα)

Παιδιά, επειδή αυτές τις μέρες αν τα βρω στα οικονομικά με έναν πωλητή και είναι σε όλα οκ μάλλον θα το πάρω το μοτόρι, θα ήθελα να ρωτήσω για το θέμα του συναγερμού.

Στο παπί εχω βάλει αυτόν https://www.ebay.com/itm/11074162513...84.m1497.l2649 και εδώ και ένα χρόνο και δουλεύει άψογα. Αν βάλω έναν ίδιο στο fazer θα έχω πρόβλημα? Αυτος συνδέεται directly πάνω στη μπαταρία με δική του ασφάλεια.

Ρεύμα δεν τραβάει πολύ. Το παπί μου δεν έχει και την καλύτερη μπαταρία και δεν την επηρεάζει.

Λεφτά για να βάλω scorpio/spyball κτλ δεν θα υπάρχει μια μετά την αγορα
    Yamaha FZS 600

Υπάρχει ένα γυμνό σε ένα μαγαζί το οποίο ενώ υποτίθεται ότι έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα ο πωλητής λέει ότι έχει αλλάξει αλυσίδα και έχει και γενικό σέρβις (δεν εχει φτάσει καν τα χιλιόμετρα για το μεγάλο σέρβις των 20000χλμ με αυτά που λέει) και τα χιλιόμετρα είναι πολύ λίγα για να αλλάχτηκε αλυσίδα.

Όταν τον ρώτησα μου είπε ότι δεν ξέρει γιατί , αλλά μάλλον για να αλλαχτεί το γρανάζωμα. Ξέρουμε πόσα δόντια έχουν τα γρανάζια του εργοστασιακού του 2005? Τουλάχιστον του πίσω μιας και για να δω το μπροστά πρέπει να βγεί κάποιο καπάκι, σωστά?
    Yamaha FZS 600

Προσεχε το το συγκεκριμένο που λες.
    Ενδεικτικά εγω έβγαλα 60,000 χλμ απο τα μαμα αλυσιδογραναζα (χωρις καγκουριες).
    Δεν ξερω καποιον που να εχει αλλαξει κατω απο τις 40,000 παντως.

Για να αλλαχτει το γραναζωμα, αλλαζεις μονο το μπροστινο γραναζακι, απο 16 δοντια το κανεις 15, δεν αλλαζεις τα αλυσιδογραναζα (συνηθως). Εκτος αν πηρε το 520 conversion kit απο ebay, αλλα γιατι να δωσει 150-200ε αφου το γραναζακι μονο του κανει κανενα 10ευρω?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να προσέξω για μετ/νο παπί?
    από teonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2009, 17:46
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2007, 21:54
  3. τι να προσέξω στην παραλαβή;
    από vthn στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 09:51
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΣΤΟ V-strom?
    από kostas_33 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 23:52
  5. Xr 250, τι να προσεξω;
    από Stergios69 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2006, 10:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF