Σελίδα 3 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 258

Θέμα: Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

Τα"εξειδικευμένα" λαδια οπως λες εχουν μια "εξειδικευση" μονο στην τιμη, παρολο που προοριζονται για διαφορετικα σημεια του κινητηρα... ειναι τα ιδια.

Ακομα κ στο βιβλιο της μοτο γραφει "motor oil" που περιλαμβανονται ολα τα λαδια (και των αυτοκινητων βεβαιως βεβαιως), τωρα αν για ψυχολογικους λογους θελεις να βαζεις το μπουκαλακι με την μηχανουλα απ εξω... δικαιωμα σου.

Ρεσιτάλ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Τα"εξειδικευμένα" λαδια οπως λες εχουν μια "εξειδικευση" μονο στην τιμη, παρολο που προοριζονται για διαφορετικα σημεια του κινητηρα... ειναι τα ιδια.

Ακομα κ στο βιβλιο της μοτο γραφει "motor oil" που περιλαμβανονται ολα τα λαδια (και των αυτοκινητων βεβαιως βεβαιως), τωρα αν για ψυχολογικους λογους θελεις να βαζεις το μπουκαλακι με την μηχανουλα απ εξω... δικαιωμα σου.

το μονο μηχανακι που μπορεις να βαλεις λαδια αυτοκινητου....ειναι τα μποξερατα μπεμβε

κανενα αλλο

τωρα αν για ψυχολογικους λογους θελεις να βαζεις το μπουκαλακι με την μηχανουλα απ εξω... δικαιωμα σου.
    Αποφάσισες να το κρατήσεις αυτό το nickname ε?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα στο παπί Ημισυνθετικό ARAL. Λάδι το οποίο για αυτοκίνητο είναι φοβερο. Υποτίθεται ότι είναι για 15000χλμ. Το έμαθα αργά ότι δεν κάνει. Λίγο πριν έρθει ο καιρός για την αλλαγή τους. Νόμιζα ότι είχα και γαμώ τα λάδια μέσα.

Είχα παρτηρήσει όμως τον κινητήρα να ακούγεται πιο άγριος και το σασμάν να ακούγεται λίγο παραπάνω.

Τώρα έβαλα τα Motul 10-40 και είδα διαφορά. Θα μου πείτε έιναι ακόμε φρέσκα γι αυτό. Δεν ξέρω, αλλά τώρα τον κινητήρα δεν τον ακούω. Και οι ταχύτητες μπαίνουν πιο μαλακά. Ελπίζω να αυτό να σημαίνει και πράγματι καλύτερη λειτουργία με αυτό το λάδι.
    Yamaha FZS 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα στο παπί Ημισυνθετικό ARAL. Λάδι το οποίο για αυτοκίνητο είναι φοβερο. Υποτίθεται ότι είναι για 15000χλμ. Το έμαθα αργά ότι δεν κάνει. Λίγο πριν έρθει ο καιρός για την αλλαγή τους. Νόμιζα ότι είχα και γαμώ τα λάδια μέσα.

Είχα παρτηρήσει όμως τον κινητήρα να ακούγεται πιο άγριος και το σασμάν να ακούγεται λίγο παραπάνω.

Τώρα έβαλα τα Motul 10-40 και είδα διαφορά. Θα μου πείτε έιναι ακόμε φρέσκα γι αυτό. Δεν ξέρω, αλλά τώρα τον κινητήρα δεν τον ακούω. Και οι ταχύτητες μπαίνουν πιο μαλακά. Ελπίζω να αυτό να σημαίνει και πράγματι καλύτερη λειτουργία με αυτό το λάδι.
    Εγω παλι ακουω μετριες κριτικες για τα Motul.Mobil ημι-συνθετικο πηγα και εβαλα στο σκαπτικο ο μλκ@ς! Δουλευει ρολοι παντως,λεω να του βαλω και Shell V-Power μεσα να γινει τουρμπο!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Γιατί κάθε φορά που θα πούμε μια κουβέντα για λάδια η συζήτηση πρέπει να πηγαίνει στο ποιο λάδι είναι το καλύτερο και αν τα μηχανόλαδα είναι απατεωνιά?

Εγώ επίτηδες δεν ανέφερα μάρκα.
    Sent from me using a computer.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Το ξέρα ότι θα ξανακυλήσει...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Προσοχή όμως μην βάλεις τα λάδια που βάζεις και στο αμάξι. ...

Πολύ σωστά επισήμανες πως δεν εννοούσα να βάζει τα ίδια λάδια με αυτά του αυτοκινήτου του (άσχετα αν είναι σωστό ή όχι), αλλά στο ότι ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Πιο λεπτό λαδάκι στο πολύ κρύο (το πόσο το λέει ο κατασκευαστής), αλλαγή κάθε 6 μήνες (ή 1 χρόνο δεν θυμάμαι) ακόμα και αν δεν έχουν κάνει καθόλου χλμ κτλ κτλ κτλ...
    Sent from me using a computer.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    βρε λες να μετακομισω στην κυπρο?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    βρε λες να μετακομισω στην κυπρο?

Αστο εχεις καθυστρησει πολυ γεμισαμε.....

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    αν κανω το επιθετο μου γεωργιου γινεται τιποτα?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Λοιπον απο οτι βλεπω υπαρχουν 2 στρατοπεδα ...αλλα η ουσια ειναι μια......το αυτοκινητο δεν το αλλαζω με τπτ και ξαναλεω το καθε ενα εχει τη δικη του χαρη.....!!!!
    Και επειδη τυνχανει να εχω εγω τα γαλονια και στη πραγματικοτητα....για αυτο και το Greeksniper, διατασω τους ζυγους λυσατε και παμε χαλαρα να πιασουμε κανα θεμα.....
    Τωρα ειμαι στο στρωσιμο....αλλα ειδη ξενινησαμε και τις βολτες,σαββατο μας βλεπω για βουνο...το καλο ειναι οτι θα βρεισκουμε και αναβασεις για τα cars )))))

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval

Βρήκα σε καλή τιμή το Αλτις Απαλό. Να βάλω?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
    Λοιπον απο οτι βλεπω υπαρχουν 2 στρατοπεδα
    Mπα, εδώ μέσα ένα είναι το στρατόπεδο..

...αλλα η ουσια ειναι μια......το αυτοκινητο δεν το αλλαζω με τπτ και ξαναλεω το καθε ενα εχει τη δικη του χαρη.....!!!!
    Την δεύτερη χάρη δεν την γνωρίζεις ακόμα κι ελπίζω να μην τα παρατήσεις γρήγορα.

Και επειδη τυνχανει να εχω εγω τα γαλονια και στη πραγματικοτητα....για αυτο και το Greeksniper, διατασω τους ζυγους λυσατε και παμε χαλαρα να πιασουμε κανα θεμα.....
    sniper καλεί Greeksniper - λαμβάνεις; Τέλος.

Τωρα ειμαι στο στρωσιμο....αλλα ειδη ξενινησαμε και τις βολτες,σαββατο μας βλεπω για βουνο...το καλο ειναι οτι θα βρεισκουμε και αναβασεις για τα cars )))))
    Χαλαρά όμως και με ψυχραιμία.. Θέλει δουλειά κι εξάσκηση το θέμα (όπως όλα).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διόδια ... και πάλι γκρίνια απο μένα τώρα..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 07:02
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 19:29
  3. ...από βόλτα Αράχοβα και Πορτο Γερμενό
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 13:00
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!