Σελίδα 3 από 135 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Ο Κώτσος από τας Σέρρας μπορεί και να είχε αγαθές προθέσεις-άντε να το δεχτώ...αυτοί που έκαναν τον φέρελπη δικηγόρο από τας Σέρρας μετά τον θάνατο του Παπάγου πολιτικό όνομα και έφτασε να αναγορευθεί (αλήθεια από ποιόν; ) εθνάρχης,τί προθέσεις είχαν; Το πάω βέβαια πολύ μακρυά χρονικά...
    Για το που τελικώς ανήκωμεν γεωγραφικώς και πολιτισμικώς δεν μπορούσες να το πεις καλύτερα
    http://forum.motoguzziclub.gr/index.....html#msg56897

ριξε μια ματιά.

Το άλλο που λες για το που ανήκωμεν είναι ΑΚΥΡΟ.
    Γιατί όταν ο Κώτσος είπε στην αριστερά ανήκωμεν εις τη δύση δεν εννοούσε ότι ανήκουμε γεωγραφικά ή πολιτικά αλλά ότι

ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ

(μετά τις Γιάλτες τα Πορτσδαμ κλπ)

Δε φταίει ο βλάχος αν δε καταλάβατε…

και κ'ατι ακόμα...

Εγώ αισθάνομαι ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ και βολτάρω εδώ γύρω. (Αλβανίες Βουλγαρίες κλπ)
    ΟΙ πιο πολλοί από σας όμως πάτε Άλπεις και κάποιοι μάλιστα πήγαν και στο Σέξτο σε μια περιοχή που λέγεται Αλτα Πουστερία !

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καποιος που βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο
    Ά ρε Λιάκο...

Θέλω να μου στείλεις λίγο από αυτό που πίνει...

Τόσο όσο να περάσουν
    Μέχρι τότε, δυστυχώς, μας περιμένει άγρια φτώχια και σκληραγώγηση. Για πέντε, δέκα χρόνια, ποιος ξέρει;
    να μη πω εκατό ε;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κροοκη προσκυνησα!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Θα ξεκινησω τα μανιταρια μου φαινεται.
    Εδω εισαι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Θα ξεκινησω τα μανιταρια μου φαινεται.

Θέλω συχνά να γράψω πολλά,αλλά μου φαίνεται μάταιο.
    Το πόσο χειρότερα και σκατά θα είμαστε είναι λίγο σχετικό,μιας και οι περισσότεροι θεωρείτε την ποιότητα ζωής απο την οικονομική ευμάρεια.Η ποιότητα της σκέψης,των συναισθημάτων,της συνείδησης προφανώς και δεν σας αφορά,αρκεί να υπάρχουν χρήματα.
    Θεωρίες επι θεωριών,για ενα μέλλον δυστυχισμένο σε σύγκριση μ ένα πάρον υπερλάμπρο.
    Τι να πω,ίσως είμαι η μόνη που νιώθω οτι το παρόν μας είναι και ήταν ΣΚΑΤΑ.Ενα μάτσο ΣΚΑΤΑ.

Σίγουρα θα έρθουν δυσκολίες για όλους.Δεν πιστεύω και όπως είπε ο gcrook δεν εμπιστεύομαι σε πολλά τους Ελληνες,πιστεύω όμως οτι έχουν ψυχή και αλληλεγγύη.
    Δεν ξέρω τι φέρνει το μέλλον και το "κούρεμα" μας,πιστεύω όμως οτι θα τα καταφέρουμε.Διαφορετικά,αλλά θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε,να ζούμε,να επιβιώνουμε κι ίσως βρούμε άλλες ομορφιές.Εξάλλου δεν είχα δει και πολλούς ευτυχισμένους γύρω μου.Όσο χρήμα κι αν "υπήρχε".

Ωραία η τρομολαγνεία δεν λεω,αλλά ολα θα πάνε καλά.

ολα καλα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	099a1c1d-e012-4379-b703-c03ec6a5d81d.jpg 
Προβολές:	252 
Μέγεθος:	39,9 KB 
ID:	238529

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Θέλω συχνά να γράψω πολλά,αλλά μου φαίνεται μάταιο.
    Το πόσο χειρότερα και σκατά θα είμαστε είναι λίγο σχετικό,μιας και οι περισσότεροι θεωρείτε την ποιότητα ζωής απο την οικονομική ευμάρεια.Η ποιότητα της σκέψης,των συναισθημάτων,της συνείδησης προφανώς και δεν σας αφορά,αρκεί να υπάρχουν χρήματα.
    Θεωρίες επι θεωριών,για ενα μέλλον δυστυχισμένο σε σύγκριση μ ένα πάρον υπερλάμπρο.
    Τι να πω,ίσως είμαι η μόνη που νιώθω οτι το παρόν μας είναι και ήταν ΣΚΑΤΑ.Ενα μάτσο ΣΚΑΤΑ.

Σίγουρα θα έρθουν δυσκολίες για όλους.Δεν πιστεύω και όπως είπε ο gcrook δεν εμπιστεύομαι σε πολλά τους Ελληνες,πιστεύω όμως οτι έχουν ψυχή και αλληλεγγύη.
    Δεν ξέρω τι φέρνει το μέλλον και το "κούρεμα" μας,πιστεύω όμως οτι θα τα καταφέρουμε.Διαφορετικά,αλλά θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε,να ζούμε,να επιβιώνουμε κι ίσως βρούμε άλλες ομορφιές.Εξάλλου δεν είχα δει και πολλούς ευτυχισμένους γύρω μου.Όσο χρήμα κι αν "υπήρχε".

Ωραία η τρομολαγνεία δεν λεω,αλλά ολα θα πάνε καλά.
    Εσύ δεν έχεις λεφτά σαν και μας, γιαυτό

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ολα καλα....

Βάλε και τη συνέχεια,μην κόβεις τη φράση.
    Θα πάνε...
    Κ το συνεχίζω,αν υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα,δίχως καμία δόση ειρωνίας.
    Φτωχοί υπήρχαν πάντα,εξαθλιωμένοι επίσης.Ο ένας,για μένα,έχει ακριβώς την ίδια αξία με τους δέκα.Η διαφορά πλέον,είναι οτι "βλέπουμε" κι αυτό είναι καλό.
    Όσοι είμαστε περισσότερο τυχεροί οφείλουμε να βοηθούμε τους λιγότερο τυχερούς.Πάντα έτσι θα έπρεπε να είναι.Να μια ευκαιρία...Αυτό βλέπω.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    ....Να μια ευκαιρία...Αυτό βλέπω.
    ποσα χρονια πισω ειπαμε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	amfitrity 010.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	17,6 KB 
ID:	238533
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ποσα χρονια πισω ειπαμε?

Δεν λέγαμε όλοι μόνιμα"Κάθε πέρσι και καλύτερα?".Ε, εισακούστηκε κ θα πάμε σ εκείνο το έτος που θα λέμε"μα τι μαλάκες είμαστε?

Του Στάθη - "Ελευθεροτυπία"
    Εμένα, πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, και δεν μπορεί στην Ελλάδα να ξεκινάει τη διαδρομή του για να μάθει γράμματα στα παιδιά ένας δάσκαλος με 660 ευρώ τον μήνα,

για να πάρει 750 ευρώ στα 45 του και να μην κάνει παιδιά δικά του ο ίδιος ποτέ...

Δεν είναι Πρωθυπουργός μου

αυτός ο τύπος που πάει να κάνει τη Θράκη Ειδική Οικονομική Ζώνη υπό την Εντολή της Γερμανίας - ανοίγοντας

έτσι έναν ακόμα δρόμο για την «αυτονόμηση» της περιοχής και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας...

Είναι πιθανόν αυτός ο ανιστόρητος να μη γνωρίζει ότι οι Ναζί στην Κατοχή διακρίθηκαν εκτός των άλλων και στο σπορ του διαμελισμού της χώρας μας -ώς και ανεξάρτητο «Βασίλειο των Βλάχων» στην Πίνδο έστησαν οι ολετήρες· όμως, πώς να κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο της νέας Τάξης, απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά ο επικεφαλής των δωσιλόγων.

Δεν είμαι υπήκοος της Τρόικας.

Είμαι Ελληνας πολίτης -δεν οφείλω καμμιά νομιμοφροσύνη στα ανδρείκελα και τους κουίσλινγκ- δεν είμαι ανδράποδο

δεν οφείλω καμμιά νομιμοφροσύνη σε αυτούς που βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου κι αφήνουν τον φοροφυγά να πλουτίζει ακόμα περισσότερο.

Δεν είναι (μόνον) φασιστικό, είναι και αηδιαστικό ο Υπουργός -εν προκειμένω ο Παπουτσής- να βάζει τις διαδηλώσεις για το ψωμί στον ίδιο παρονομαστή με την εγκληματικότητα - δεν

αναγνωρίζω συνεπώς καμμιάν εξουσία σε αυτούς που αφήνουν ανυπεράσπιστους τους γέροντες μπροστά στα καλάσνικωφ και τους φταίνε για την άθλια ανικανότητά τους οι διαδηλωτές.

Οχι, δεν είναι πατρίδα μου οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μου είναι η τήρηση του Συντάγματος.

Οφείλω να αντισταθώ για λόγους στοιχειώδους ευπρέπειας στον Υπουργό Οικονομικών -εν προκειμένω στον Βενιζέλο- που βάζει 23% ΦΠΑ στην μπουγάτσα αν είναι αλμυρή και 13% αν είναι γλυκιά. Η μαλακία δεν είναι θεσμός,

ούτε μπορεί πατρίδα μου να γίνει ο εκβιασμός, η τρομοκρατία, η καταστολή, ο παραλογισμός και η ανικανότης. Και η ντροπή.

Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, της μάνας μου και του πατέρα μου η ιστορία, των παιδιών το πεδίο -δεν μπορώ να την παραδώσω μικρότερη.

Δεν ανέχομαι πλέον τους χυδαίους που με κατασυκοφάντησαν urbi et orbi ότι είμαι διεφθαρμένος και τεμπέλης, ότι

μαζί τους τα έφαγα.

Οφείλω να τους αντισταθώ. Να τους απονομιμοποιήσω. Δεν

πρόκειται να πληρώσω τα χαράτσια που μου επέβαλαν και θα μου επιβάλουν, πρώτον διότι δεν είμαι ούτε τούρκος ούτε ραγιάς για να με σφάζει όποτε γουστάρει ο αγάς -ούτε είναι η χώρα μου οθωμανικό σαντζάκι, ώστε νόμος νά 'ναι η ανομία και

δεύτερον δεν θα νομιμοποιήσω με τον οβολό μου τη ληστεία εναντίον όλων μας -διότι δεν πρόκειται περί κάποιας θυσίας για να σωθεί η πατρίδα

αλλά πρόκειται για το τίμημα της προδοσίας -την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.

Οχι, δεν θα πληρώσω το μερίδιό μου για τα τριάντα αργύρια του Ιούδα, δεν θα γίνω συνένοχός τους.

Ως εδώ!

Δυο χρόνια τώρα η χώρα καταστρέφεται. Σε αυτό συμφωνούν όλοι, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια μάς γύρισαν πίσω στο 1950 -οφείλω συνεπώς να αντισταθώ.

Πατρίδα μου ήταν τα σχολικά βιβλία -τα 3.000 χρόνια της παιδικής μας ηλικίας, απ' τον Ομηρο ώς τον Νίκο Γκάτσο - τι να προδώσω και γιατί; τα κυπαρισσάκια ή τα ηλιοβασιλέματα;

Δεκάδες φορές ώς τώρα στην Ιστορία τον μονόδρομο προς τα Τάρταρα τον έχουν φράξει τα οδοφράγματα...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 8.Χ.2011 stathis@enet.gr
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ghostkon
    Του Στάθη - "Ελευθεροτυπία"
    Εμένα, πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, και δεν μπορεί στην Ελλάδα να ξεκινάει τη διαδρομή του για να μάθει γράμματα στα παιδιά ένας δάσκαλος με 660 ευρώ τον μήνα,

για να πάρει 750 ευρώ στα 45 του και να μην κάνει παιδιά δικά του ο ίδιος ποτέ...

Δεν είναι Πρωθυπουργός μου

αυτός ο τύπος που πάει να κάνει τη Θράκη Ειδική Οικονομική Ζώνη υπό την Εντολή της Γερμανίας - ανοίγοντας

έτσι έναν ακόμα δρόμο για την «αυτονόμηση» της περιοχής και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας...

Είναι πιθανόν αυτός ο ανιστόρητος να μη γνωρίζει ότι οι Ναζί στην Κατοχή διακρίθηκαν εκτός των άλλων και στο σπορ του διαμελισμού της χώρας μας -ώς και ανεξάρτητο «Βασίλειο των Βλάχων» στην Πίνδο έστησαν οι ολετήρες· όμως, πώς να κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο της νέας Τάξης, απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά ο επικεφαλής των δωσιλόγων.

Δεν είμαι υπήκοος της Τρόικας.

Είμαι Ελληνας πολίτης -δεν οφείλω καμμιά νομιμοφροσύνη στα ανδρείκελα και τους κουίσλινγκ- δεν είμαι ανδράποδο

δεν οφείλω καμμιά νομιμοφροσύνη σε αυτούς που βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου κι αφήνουν τον φοροφυγά να πλουτίζει ακόμα περισσότερο.

Δεν είναι (μόνον) φασιστικό, είναι και αηδιαστικό ο Υπουργός -εν προκειμένω ο Παπουτσής- να βάζει τις διαδηλώσεις για το ψωμί στον ίδιο παρονομαστή με την εγκληματικότητα - δεν

αναγνωρίζω συνεπώς καμμιάν εξουσία σε αυτούς που αφήνουν ανυπεράσπιστους τους γέροντες μπροστά στα καλάσνικωφ και τους φταίνε για την άθλια ανικανότητά τους οι διαδηλωτές.

Οχι, δεν είναι πατρίδα μου οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μου είναι η τήρηση του Συντάγματος.

Οφείλω να αντισταθώ για λόγους στοιχειώδους ευπρέπειας στον Υπουργό Οικονομικών -εν προκειμένω στον Βενιζέλο- που βάζει 23% ΦΠΑ στην μπουγάτσα αν είναι αλμυρή και 13% αν είναι γλυκιά. Η μαλακία δεν είναι θεσμός,

ούτε μπορεί πατρίδα μου να γίνει ο εκβιασμός, η τρομοκρατία, η καταστολή, ο παραλογισμός και η ανικανότης. Και η ντροπή.

Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, της μάνας μου και του πατέρα μου η ιστορία, των παιδιών το πεδίο -δεν μπορώ να την παραδώσω μικρότερη.

Δεν ανέχομαι πλέον τους χυδαίους που με κατασυκοφάντησαν urbi et orbi ότι είμαι διεφθαρμένος και τεμπέλης, ότι

μαζί τους τα έφαγα.

Οφείλω να τους αντισταθώ. Να τους απονομιμοποιήσω. Δεν

πρόκειται να πληρώσω τα χαράτσια που μου επέβαλαν και θα μου επιβάλουν, πρώτον διότι δεν είμαι ούτε τούρκος ούτε ραγιάς για να με σφάζει όποτε γουστάρει ο αγάς -ούτε είναι η χώρα μου οθωμανικό σαντζάκι, ώστε νόμος νά 'ναι η ανομία και

δεύτερον δεν θα νομιμοποιήσω με τον οβολό μου τη ληστεία εναντίον όλων μας -διότι δεν πρόκειται περί κάποιας θυσίας για να σωθεί η πατρίδα

αλλά πρόκειται για το τίμημα της προδοσίας -την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.

Οχι, δεν θα πληρώσω το μερίδιό μου για τα τριάντα αργύρια του Ιούδα, δεν θα γίνω συνένοχός τους.

Ως εδώ!

Δυο χρόνια τώρα η χώρα καταστρέφεται. Σε αυτό συμφωνούν όλοι, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια μάς γύρισαν πίσω στο 1950 -οφείλω συνεπώς να αντισταθώ.

Πατρίδα μου ήταν τα σχολικά βιβλία -τα 3.000 χρόνια της παιδικής μας ηλικίας, απ' τον Ομηρο ώς τον Νίκο Γκάτσο - τι να προδώσω και γιατί; τα κυπαρισσάκια ή τα ηλιοβασιλέματα;

Δεκάδες φορές ώς τώρα στην Ιστορία τον μονόδρομο προς τα Τάρταρα τον έχουν φράξει τα οδοφράγματα...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 8.Χ.2011 stathis@enet.gr

αν ειναι η διανοηση σ'αυτη τη χωρα να "βοηθαει" την κατασταση με αρθρα και πραγματογνωμοσυνες,
    οι πολιτικοι να βοηθανε την χωρα με "νομοσχεδια για το καλο της πατριδας" και η εκκλησια με ευχελαια.... Ευχαριστω δε θα παρω !!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Το "Πριγκιπατο της Πινδου" το έφτιαξαν οι Ιταλοί και όχι οι ναζί, αλλα έχασαν τον πόλεμο και δεν προλάβαμε να γίνουμε ανεξάρτητοι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ναι γαματο το κειμενο Σταθη, δεν λεω....
    Δηλάδη πριν απο αυτα τα 2 χρονια;
    Οποιος για μενα χρησιμοποιει την φραση "τα τελευταια 2 χρονια" να πα να γαμηθει.

Υ.Γ Περιεργο παντως που κσμος συμφωνει μαζι μου.μαλλον δεν θα ανεφερα αρκετα παραδειγματα χαχαχα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 135 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας