Γω θα το είχα το fmx, με το cb500;
έτσι ρωτώ
έτσι ρωτώ
Ανετα,ειδικα μετα τα 100....Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
έτσι ρωτώ
Mia aporia![]()
Pws einai dynaton ena tetoio mhxanaki na poulaei ???
Giati exw petyxei apeires fores ston dromo FMX.
Kapoia mera an tha petyxw kanenan tha ton rotiso etsi apo periergeia me poio skeptiko to agorases (fantazome me to idio skeptiko pou agorazeis ena kamineto alla telos panton).
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Mia aporia![]()
Pws einai dynaton ena tetoio mhxanaki na poulaei ???
Giati exw petyxei apeires fores ston dromo FMX.
Kapoia mera an tha petyxw kanenan tha ton rotiso etsi apo periergeia me poio skeptiko to agorases (fantazome me to idio skeptiko pou agorazeis ena kamineto alla telos panton).
για πρώτη μηχανή...είναι μια εύκολα αξιόπιστη..χωρις γκάζι..χωρις τίποτα απότομο..χωρίς εκπληξεις..κτλ.
είναι και μες τη μόδα...[sm και καλά] έχει πάνω της και αυτό το φτεράκι[HONDA] ..που είναι παραισθησιογόνο και νομίζεις διάφορα...
E ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ??
ΕΓΩ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ..
18-21 ..
ΚΑΙ ΑΒΥΖΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...18-19....[ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
:rotflmao:![]()
Καλημερα.
Βασικα ρε παιδια εγω πιστευω οτι ολα τα μηχανακια αν εχεις λεφτα να ριξεις, πανε. Και πανε και καλα, πολυ καλα.
Απλα μην παιρνεις υποδεεστερο μηχανακι και το φτιαχνεις για να περνας τα μεγαλυτερα ρε αδερφε. Και οταν σε ρωτανε, να λες οτι εχω ενα ταπεινο xt600 ή ενα ταπεινο fmx650 ή δεν ξερω και εγω τι.
Να λες οτι εχω ριξει 10000 συνολο στο μηχανακι και σε λιωνω οτι ωρα νανε. Αυτο μαλιστα το δεχομαι. Εγω εχω φαει και μαλιστα με εχει κανει σωβρακο ενα xt600. Το γραφω χυμα και τσουβαλατα.
Εκει που στραβωσα με τον τυπο (καπου στου ζωγραφου ηταν) ηταν οτι μου ειπε οτι μονο εξατμιση του εβαλα και σας λιωνω ολους εσας με τα κακα Ktm. Αν μου ελεγε το εχω κανει τουμπανο θα εκανα τουμπεκι και θα εφευγα.
Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να ξερεις τι καβαλας. Οπως εγραψα και πιο πανω ειναι σαν να περιμενω οτι αν τα βαλω με husaberg θα τον λιωσω.
Γινεται???? Δεν γινεται.
Εγώ άλλο κατάλαβα τελικά.
Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών ΚΤΜ είναι κουλομαρίες.
Γιατί να πει ψέματα ο τυπάκος; Γιατί να σε πάει κόντρα;
Διότι , προφανώς, είχε την εντύπωση ότι το μηχανάκι του γαμεί και δέρνει. Δεν έχει δοκιμάσει κάτι πιο γρήγορο για να ξέρει.Αφού λοιπόν πήγε πέντε κόντρες με ΚΤΜαδες και τους πάτησε, ζει με την ψευδαίσθηση ότι το μηχανάκι του είναι γρήγορο.
Ακόμη και η HONDA, δεν του το πούλησε για γρήγορο , αλλά για fun bike.
Την περιπτωση να ηταν ηλιθιος δεν το παιρνουμε υποψιν?
Πρόκειται για βεβαιότητα.
1)Αγοράζει ένα όμορφο μηχανάκι του αλλάζει τις πανέμορφες εξατμίσεις του με μια άλλη. Γιατί; Για να πάρει 2 άλογα; Αν αυτό είναι το ζητούμενο , θα μπορούσε να πάρει άλλη μηχανή με πολύ περισσότερα άλογα. Επιλογές υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς με τη μετατροπή έφτασε τα 7.000.
2) Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα πει γκάζι, μετά από 5 κόντρες βγάζει συμπεράσματα: "το μηχανάκι που πήρα γιατί ήταν όμορφο, τελικά είναι και πολύ γρήγορο".
Ο τύπος είναι γκαγκά, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι λέει και ψέματα.
Να πω κι ένα άλλο για τους λόγους ύπαρξης του FMX.
Δεν ψωνίζουν όλοι όσο γκάζι μπορούν με τα λεφτά τους. Πολλοί ψωνίζουν απλά ό,τι τους γυαλίζει και καλά κάνουν
.
Εδώ βλέπεις να δίνουν 9.000+ για το multi 620 , με 60 σκάρτα ψωράλογα και ρίχνουν κι έναν σκασμό λεφτά για εξατμίσεις κλπ. Στα ίδια λεφτά υπάρχουν TDM, Hornet 900,955 sprint RS, Daytona 650 και άλλα ων ούκ έστιν αριθμός (που δεν σπάνε κιόλας). Αφού γουστάρουν την εκκεντρική εμφάνιση του multi , καλά κάνουν και το αγοράζουν.
TΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΩΡΗ ΟΔΗΓΑΡΑ ΕΣΥ..ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΔΕ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Εγώ άλλο κατάλαβα τελικά.
Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών ΚΤΜ είναι κουλομαρίες.
Γιατί να πει ψέματα ο τυπάκος; Γιατί να σε πάει κόντρα;
Διότι , προφανώς, είχε την εντύπωση ότι το μηχανάκι του γαμεί και δέρνει. Δεν έχει δοκιμάσει κάτι πιο γρήγορο για να ξέρει.Αφού λοιπόν πήγε πέντε κόντρες με ΚΤΜαδες και τους πάτησε, ζει με την ψευδαίσθηση ότι το μηχανάκι του είναι γρήγορο.
Ακόμη και η HONDA, δεν του το πούλησε για γρήγορο , αλλά για fun bike.
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΑΤΟΥΡΟ ΜΠΑΙΚ...ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..
να πας ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ..ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ.
ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΤΜ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΑΙΚ.
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ..
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η HONDA.. για τη πλακα που θα κανουνε ολοι οι αλλοι με αυτο...
αιντε μπραβο.
κουλομαρίες και κουλοθοδωροι...
Τον ktm640lc4 τον πέρασε ΧΤ600, λέει... και αυτά δεν τα πουλάει η Honda... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
TΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΩΡΗ ΟΔΗΓΑΡΑ ΕΣΥ..ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΔΕ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ..
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΑΤΟΥΡΟ ΜΠΑΙΚ...ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..
να πας ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ..ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ.
ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΤΜ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΑΙΚ.
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ..
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η HONDA.. για τη πλακα που θα κανουνε ολοι οι αλλοι με αυτο...
αιντε μπραβο.
κουλομαρίες και κουλοθοδωροι... [/QUOTE]
ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ fmx
ΜΠΟΥ ΧΑΧΑ
ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ....ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΤΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ....ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΜΕ ΚΤΜ?ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑΠΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?ΡΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕ ΚΤΜ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΤ ΚΑΙ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ FMX (AYTO ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?:rotflmao: )
ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!!ΑΙΝΤΕ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ!!!![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Έλα να φανερωθούν και τα άλλα θύματα του FMX λέμεεεε.
Δύο τσιμπήσανε. Μένουν άλλοι τρείς
ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!
πέρα από κάθε πλάκα όμως , ξέρετε πόσους τέτοιους έχω κάνει ευτυχισμένους; Κάθε πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο , δεν επιτρέπεται να ξεπεράσω τις 4.000 σαλ μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ και μόλις ζεσταθεί έχω φτάσει στο γραφείο. Στο δρόμο λοιπόν έχω κάνει ευτυχισμένα από ΧΤ μέχρι παπιά που θα έχουν να λένε ότι πατάνε τα Hornet για πλάκα.