Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 122

Θέμα: Dj...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

και γω πριν 2 χρονια εκανα μεσο ορο μεροκαματου 100ευρω...τωρα ο μεσος ορος ειναι τα 40...

εσεις γιατι ζητατε αμοιβες Π.Κ.(προ κρισης)?

[/B]
    Αν σκεφτείς ότι ο DJ δουλεύει ανασφάλιστος, αν σκεφτείς ότι θα κάψει βενζίνες και ίσως πληρώσει και διόδια, αν ρωτήσεις την επιθεώρηση εργασίας να σου πει πόσο είναι το νόμιμο νυχτερινό ωρωμίσθιο μετά τις 10.00 το βράδυ και πόσο της Κυριακής (η οποία ξεκινάει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου), πίστεψέ με τα 100€ που παίρνει ένας DJ από μία εταιρία είναι λίγα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

και γω πριν 2 χρονια εκανα μεσο ορο μεροκαματου 100ευρω...τωρα ο μεσος ορος ειναι τα 40...
    εσεις γιατι ζητατε αμοιβες Π.Κ.(προ κρισης)?
    Εδώ συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    ...Δεν πας και για το γλέντι του αιώνα .
    Εσύ όμως δεν πας για τέτοια εκδήλωση.
    Δεν κατάλαβα?????? Και γιατί να μην πάει???????????????????????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρεις κανα γνωστό να σου κάνει τη δουλειά ή και από πλέι λίστ .
    Δε συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Είναι. Και μάλιστα πολύ δύσκολο!!!!!
    Γιατί πολύ απλά φίλε μου, αλλη η δουλειά του "γνωστού" σου dj ο οποίος έχει κάποιες στοιχιώδει γνωσεις στο πως να ταιριάζει κομμάτια και να παίζει μουσική σε club που εκεί απλά βλέπει κομμάτια να κουνιούνται και ΔΕΝ τον νοιάζει και τι θα παίζει γιατί εκεί παίζει εμπορικά κομμάτια και άλλη η δουλιά του dj σε εκδηλώσεις ο οποίος έχει να διασκεδάσει κόσμο με παραδοσιακό και νησιώτικο πρόγραμμα.
    Και καλά να είναι μόνο αυτό. Για βάλε (υποθετικά) να έχει τίποτα Θρακιώτικα, Ποντιακά, τίποτα τοπικά!!!
    Τι εννοώ με τον όρο τοπικά: Πχ, έχουμε έναν γάμο με Ικαριώτες. Τι θα παίξεις Τον Ικαριώτικο του Πάριου???
    Απέτυχες παταγωδώς!!!!!!!!
    Εκεί θα παίξεις Ρούσσο, Φάκαρο κ.α. Τώρα θα μου πεις πιοί είναι αυτοί? Εμ, εδώ σε θέλω...
    Η σωστή ορολογία στην δική μας περίπτωση φίλε μου κατ'εμέ, είναι "διασκεδαστής" και όχι dj.

Ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει γάμο με 400 άτομα και έχουν σχολάσει από τις 04:00 και πόσες φορές με 80-100 και έχουν σχολάσει στις 06:00?
    Γιατί?
    Γιατί ήταν λίγοι και καλοί. Γιατί ήταν πιο ζεστή ατμόσφαιρα!!!!
    Και το αποτέλεσμα?
    Από αυτή την εκδήλωση τραβήχτηκα μιά Εδεσσα και μια Λευκάδα.
    Και τα πληρώθηκα, και ευχαριστώ μου είπαν, και τεμενάδες μου έκαναν για να πάω, και αν και για μένα πολλά τους πήρα, τελικά πήρα λιγότερα από τον τοπικό dj και... και... και...

Θυμάμαι ένας "πονηρίδης" μια φορά, για ένα πάρτυ σε σπίτι 40 ατόμων, του είχα πει 250 ευρώ και μου έλεγε όχι, με τίποτα, θα είμαστε λίγοι, 12:00 - 12:30 θα έχουμε τελειώσει και τα σχετικά.

Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου, αν έρθω σε σένα και πάρω 150 και τελειώσω στις 12:30, πάει εμένα η βραδυά μου του λέω, έχασα άλλο μισό μεροκάματο και δεν πήρα και γάμο να δουλέψω κανονικά.

Με τα πολλά, κάναμε "ειδική συμφωνία", πρότασή μου, την οποία την δέχτηκε με δάκρυα χαράς στα μάτια!!!

Από τις 7:30 μέχρι τις 12:30, 150 ευρώ.
    Από κει και πέρα, ώρα και 100άρικο.

6:30 κατεβάσαμε διακόπτες.
    Πήγαμε να κλείσουμε στις 12:30 αλλά δεν με άφηναν οι καλεσμένοι.
    Οπότε, συνεχίσαμε... δουλειά των 250 του στοίχισε 750. Εγώ βέβεια 500 του πήρα έτσι για το γαμώτο, αλλά του στοίχισε πιο πολύ η μαλακία του και όχι το πάρτυ.
    Από τότε βέβαια, σε ότι πάρτυ κάνει με παίρνει τηλέφωνο, δεν με ρωτάει τιμή, με συστήνει σε φίλους του και τους λέει, σε ότι πω, να πούνε ναι.
    Το θέμα τιμή, δεν μπαίνει στο τραπέζι. Δεν υπάρχει λόγος να μπει.

Προσωπικά, σε ευχαριστώ για την ευχή σου περί καλών δουλειών, σου εύχομαι κι εγώ η ώρα η καλή, όλα να σου πάνε καλά, καλή επιτυχία σε όποιον βάλεις και, αν δεν βαριέσαι, πες μας και τις πραγματικές σου εντυπώσεις μετά τον γάμο.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xstelios
    Αν σκεφτείς ότι ο DJ δουλεύει ανασφάλιστος, αν σκεφτείς ότι θα κάψει βενζίνες και ίσως πληρώσει και διόδια, αν ρωτήσεις την επιθεώρηση εργασίας να σου πει πόσο είναι το νόμιμο νυχτερινό ωρωμίσθιο μετά τις 10.00 το βράδυ και πόσο της Κυριακής (η οποία ξεκινάει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου), πίστεψέ με τα 100€ που παίρνει ένας DJ από μία εταιρία είναι λίγα.
    μαλιστα....αποδειξη υπο προυποθεσεις και ανασφαλιστους υπαλληλους...πολυ επαγγελματικες αυτες οι εταιριες...

ενταξει θα μου πεις ελευθερη αγορα ειναι οτι θελει ζηταει ο καθενας,αλλα να συμβαδιζει και λιγο με την πραγματικοτητα....οταν η εταιρια ζηταει μισο μηνιατικο για ενα βραδυ ε...πλαυ λιστ και παλι πλαυ λιστ.....

@Allst@rf να ζησετε και καλους απογονους!
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος
    Προσωπικά έχω παρεβρεθεί σε γάμους που ο dj απλά έξυνε τα αυτιά του και απλά άλλαζε τραγούδια ότι να ναι. Και επειδή ο γαμπρός ήταν πολύ φίλος, υποτίθεται ότι τον είχε πάρει και πληρώσει για επαγγελματία!

Οπότε το ότι τα παιδιά απο πάνω διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους ότι το καλό πράμα το κατέχουν και θα το πληρώσεις δεν σημαίνει ότι όλοι οι "επαγγελματίες" του χώρου είναι έτσι.

Σου λεει ο άλλος, εχω 300€ και ψάχνω για παπί μετάχειρο, ρημαδι χάρχαλο να κάνω την δουλειά μου.Για τον αλφα ή βήτα λόγο έκατσα κάτω τα ζύγισα και αυτό με παίρνει, αυτό θέλω.

Οχι φίλε, μη το πάρεις είναι παλιό, δε πάει μία, καίει, μπλα μπλά μπλά. Πάρε αυτό που πουλάω εγώ που είναι σα καινούργιο, λίγα χλμ, σέρβις κλπ κλπ 500€

Μα δε το θέλω ρε παιδί μου, δε με παίρνει, είμαι τσιγκούνης, εγώ θέλω κάτι εως 300€, έχεις?

Οχι αλλά αμα το πάρεις το φτηνό μπροστά σου θα το βρεις, γι αυτό σου λέω πάρε το δικό μου..

Ο φίλος παραπάνω ζήτησε κάτι σαφέστατο. Αν κάποιος μπορεί να του προτείνει κάτι, ακόμη και με ηχεία KODA ας το κάνει. Εν γνώσει του είναι. Ακόμη και ο πιτσιρικάς που πάει για το χαρτζηλίκι του μπορεί να είναι καλύτερος απο τον "επαγγελματία".

Και όσον αφορά αυτό με τις αποδείξεις, αθάνατη ελλάδάρα έχω να πω. Ναι 300 και αμα θες απόδειξη πλήρωσε μου το φπα. Σωστός.
    Το ότι το κύκλωμα γύρω απο τους γάμους λειτουργεί έτσι είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Κι αμα μπορείς ξέφυγε.

ο DJ δουλεύει ανασφάλιστος, αν σκεφτείς ότι θα κάψει βενζίνες και ίσως πληρώσει και διόδια, αν ρωτήσεις την επιθεώρηση εργασίας να σου πει πόσο είναι το νόμιμο νυχτερινό ωρωμίσθιο μετά τις 10.00 το βράδυ και πόσο της Κυριακής (η οποία ξεκινάει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου), πίστεψέ με τα 100€ που παίρνει ένας DJ από μία εταιρία είναι λίγα.
    Καλά αυτό μη το πείτε σε τίποτα εργάτες σε εργοστάσια γιατί πέσει κλάμα. Ανασφάλιστος?Βενζίνες?Διόδια?Επιθεωρηση εργασίας για νυχτερινά και κυριακάτικα? Οχι ρε συ μόνο ο κλάδος σας τα έχει αυτά.Πουθενα άλλου στην ελλάδα, δίκαιο το 100αρικο.

Κι αν τα μηχανήματα κοστίζουν 6000€, το τυροπιτάδικο που θέλει κάνα δεκαχίλιαρο για να ξεκινήσεις πόσο θα πρέπει να πουλάει την τυρόπιτα?

Παιδιά εσείς καλά τα λέτε γιατί έτσι μάθατε και έτσι δεχόμαστε κι όλοι εμείς που σας προτιμούμε. Αλλά τουλάχιστον μη πάμε να βγάλουμε κάποια παράλογα πράγματα λογικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    μαλιστα....αποδειξη υπο προυποθεσεις και ανασφαλιστους υπαλληλους...πολυ επαγγελματικες αυτες οι εταιριες...

ενταξει θα μου πεις ελευθερη αγορα ειναι οτι θελει ζηταει ο καθενας,αλλα να συμβαδιζει και λιγο με την πραγματικοτητα....οταν η εταιρια ζηταει μισο μηνιατικο για ενα βραδυ ε...πλαυ λιστ και παλι πλαυ λιστ.....

:
    Επειδή ο φίλος από πάνω δεν ξέρει τι του γίνεται και το παίζει και εξυπνίδης, απλά θα τον ενημερώσω ότι δεν μίλησε κανείς για αποδείξεις υπο προυποθέσεις. Η επιχείρηση είναι υποχρέωμένη να εκδώσει απόδειξη κανονικά μετά το πέρας της εκδηλώσης. Αλλά ήθελα να ρωτήσω το φίλο μας από πάνω πόσες φορές ο ίδιος έχει ζητήσει από κατάστημα αν γίνεται να του κανουνε καλύτερη τιμή και να μην του κόψουνε απόδειξη. Αν φοράει παντελόνια ας απαντήσει ειλικρινά παρακαλώ.

Όσον αφορά τους ανασφάλιστους υπαλλήλους αν θέλει ας πάει να ρωτήσει στην επιθεώρηση εργασίας τι υσχύει για υπαλλήλους που εργάζονται μία φορά την εβδομάδα σε μία επιχείρηση και μετά ας εκφράσει άποψη.

Τώρα όσον αφορά το μισό μηνιάτικο του φίλου SoulGR, όταν αποφασίσει να παντρευτεί αν δεν είναι ήδη παντρεμένος, και πληρώσει Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΛΟ το τραπέζι τη στιγμή που θα πέρνει 600 € μηνιαίως, εγώ προσωπικά δεσμέυομαι δημόσια να του κάνω δώρο την ηχητική κάλυψη της δεξίωσής του.

Typhoon έχεις ένα δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει οτι είμαστε όλοι έτσι.
    Ρίσκο είναι. Η τιμή δεν είναι πάντα το κριτήριο για έναν επαγγελματία.
    Άλλα πράγματα τον κρίνουν.
    Όταν του ζητάς τραγούδια που ξέρεις οτι είναι δύσκολο να βρεθούν και τα έχει να στα παίξει.
    Όταν πας να μιλήσεις μαζί του και σου έχει ένα σκληρό γεμάτο από δείγματα δεξιώσεων σε βίντεο να σου δείξει.
    Όταν το ίδιο τραγούδι, το βλέπεις να χορεύεται διαφορετικά σε 10 διαφορετικούς γάμους.
    Όταν...
    Όταν...
    Όταν...

Άσε φίλε, μεγάλη κουβέντα και δε λύνεται εδώ μέσα.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Επειδή ο φίλος από πάνω δεν ξέρει τι του γίνεται και το παίζει και εξυπνίδης, απλά θα τον ενημερώσω ότι δεν μίλησε κανείς για αποδείξεις υπο προυποθέσεις. Η επιχείρηση είναι υποχρέωμένη να εκδώσει απόδειξη κανονικά μετά το πέρας της εκδηλώσης. Αλλά ήθελα να ρωτήσω το φίλο μας από πάνω πόσες φορές ο ίδιος έχει ζητήσει από κατάστημα αν γίνεται να του κανουνε καλύτερη τιμή και να μην του κόψουνε απόδειξη. Αν φοράει παντελόνια ας απαντήσει ειλικρινά παρακαλώ.

Όσον αφορά τους ανασφάλιστους υπαλλήλους αν θέλει ας πάει να ρωτήσει στην επιθεώρηση εργασίας τι υσχύει για υπαλλήλους που εργάζονται μία φορά την εβδομάδα σε μία επιχείρηση και μετά ας εκφράσει άποψη.

Τώρα όσον αφορά το μισό μηνιάτικο του φίλου SoulGR, όταν αποφασίσει να παντρευτεί αν δεν είναι ήδη παντρεμένος, και πληρώσει Ο ΙΔΙΟΣ, ΟΛΟ το τραπέζι τη στιγμή που θα πέρνει 600 € μηνιαίως, εγώ προσωπικά δεσμέυομαι δημόσια να του κάνω δώρο την ηχητική κάλυψη της δεξίωσής του.
    "φιλε" επαγγελματια εσυ ο ιδιος ειπες πιο πανω
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xstelios Φυσικά λοιπόν και θα πάρεις απόδειξη εφόσον είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις + 23% ΦΠΑ
    το οποιο σε εμενα που ειμαι και χαζος,φαινεται οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοβεις αποδειξεις.
    Ειλικρινεστατα θα σου απαντησω δεν το εχω κανει ποτε,και δεν σκοπευω κιολας.....να 'σαι καλα για την προσφορα σου,αλλα δεν σκοπευω να πληρωσω νταβατζιλικια,επειδη "μια φορα παντρευομαι"σε κανεναν....ουτε παπαδες caterαδες κλπ κλπ προτιμω να τα φαω σε διακοπες αυτα τα λεφτα παρα για να περασουν καλα αλλοι
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    σορρι μαγκες αλλα το θεμα βαφτιση -γαμος στην ελλαδα είναι η αισχροκερδια η ίδια. Το καλυτερο είναι με τις τουρτες που η τιμή 3πλαζιάζετε αν είναι special occation.

υγ. να ζησει η νυφη και ο γαμπρος.

Σωστός

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    σορρι μαγκες αλλα το θεμα βαφτιση -γαμος στην ελλαδα είναι η αισχροκερδια η ίδια. Το καλυτερο είναι με τις τουρτες που η τιμή 3πλαζιάζετε αν είναι special occation.
    Aυτό.

Κωστή με το καλό!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

"φιλε" επαγγελματια εσυ ο ιδιος ειπες πιο πανω το οποιο σε εμενα που ειμαι και χαζος,φενεται οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοβεις περιπτωσεις.
    ειλικρινεστατα θα σου απαντησω δεν το εχω κανει ποτε,και δεν σκοπευω κιολας.....να 'σαι καλα για την προσφορα σου,αλλα δεν σκοπευω να πληρωσω νταβατζιλικια,επειδη "μια φορα παντρευομαι"σε κανεναν....ουτε παπαδες caterαδες κλπ κλπ προτιμω να τα φαω σε διακοπες αυτα τα λεφτα παρα για να περασουν καλα αλλοι
    Αυτό το σέβομαι απόλυτα. Ο καθένας κάνει ότι σηκώνει η τσέπη του. Κι εγώ όταν παντρεύτικα εκανα ένα τραπέζι για 20 άτομα στο σπίτι μου.

Αλλά όταν κάποιος μου κάνει ένα τραπέζι με 200+ άτομα και ψάχνει να βρει DJ με 50 εύρω φίλε, προσωπικά δεν θα μπω καν στη διαδικασία να του μιλήσω στο τηλέφωνο. Τι να του έξηγήσεις αυτού του ανθρώπου όταν κοστολογεί τόσο την επιτυχία της δεξίωσής του?

Anyway..

Σε τιμάει το γεγονός ότι ζητάς παντού απόδειξη, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να γλυτώσουν τα 50 ή 100 ευρώ του ΦΠΑ. Προσωπικά κόβω σε όλες μου τις δεξιώσεις απόδειξη είτε θέλει είτε όχι ο πελάτης. Αυτό όμως που κάνω και δεν ντρέπομαι να το πω είναι όταν ο πελάτης δυσκολέυται να πληρώσει το ΦΠΑ, κόβω μία μικρότερη απόδειξη, γιατί για τα μηχανήματα που θα του πάω, θα κοπεί δελτίο αποστολής. Και το δελτίο αποστολής για να κλείσει, θα πρέπει να συνοδευτεί από απόδειξη.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    αλλα δεν σκοπευω να πληρωσω νταβατζιλικια,επειδη "μια φορα παντρευομαι"σε κανεναν....ουτε παπαδες caterαδες κλπ κλπ προτιμω να τα φαω σε διακοπες αυτα τα λεφτα παρα για να περασουν καλα αλλοι
    Give me fuel, Give me fire

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    1ον) Διορθώστε αν κατάλαβα λάθος αλλα είπατε 300 χωρίς απόδειξη και 450 με απόδειξη?

2ον) 6000€ κάνουν τα μηχανήματα σωστά? Δηλαδή αν υπολογίσουμε 4 γάμους τον μήνα τα λεφτά των μηχανημάτων βγαίνουν σε 300χ4=1200χ5=6000 δηλαδή 5 μήνες αν όλα πάνε κατ'ευχήν και έχει κάποιος 4 γάμους τον μήνα, δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει τόση δουλειά οι επαγγελματίες θα μας το πούν.
    Δηλαδή 1200€ τον μήνα με 4 νύχτες δουλειά.

3ον) Τα CD τα παίρνετε γνήσια? Γιατί στον δικό μου γάμο όλα αντιγραφές ήταν και ο DJ ήταν γαμάτος και κέφι έκανε και όλα. Ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας γνήσια δεν παίζει να είναι γιατί με τόσες ώρες παίξιμο θα τα είχαν πάιξει. Εκτός αν πάτε κάθε φορά και αγοράζετε καινούργια αλλα είπατε δεν τα βρίσκετε όλα άρα μαλλον αντιγραφή τα κάνετε.

4ον) Αν δεν αρέσει το πρόγραμμα πληρώνεστε??
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    1ον) 4ον) Αν δεν αρέσει το πρόγραμμα πληρώνεστε??
    Αν μου κάνει κάποιος τέτοια ερώτηση, προσωπικά θα δεχτώ να μην πληρωθώ αν δεν αρέσει το πρόγραμμα, αλλα θα ζητήσω τα διπλάσια αν αρέσει.
    Αλλά επειδή φαίνεται ότι δεν το κατέχεις καθόλου και θεωρώ όλες σου τις ερωτήσεις ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ προφανώς δεν θα γνωρίζεις ότι το πρόγραμμα της κάθε βραδυάς βγαίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε ραντεβού που έχει ήδη προηγηθεί.

Αν δεν σε κάλυψε ούτε αυτή η απάντηση τότε σου προτείνω να πας να φας καμία τυρόπιτα.. Και αν δεν σου αρέσει.. ξέρεις εσυ... Ζήτα τα λεφτά σου πίσω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    1ον) Διορθώστε αν κατάλαβα λάθος αλλα είπατε 300 χωρίς απόδειξη και 450 με απόδειξη?

2ον) 6000€ κάνουν τα μηχανήματα σωστά? Δηλαδή αν υπολογίσουμε 4 γάμους τον μήνα τα λεφτά των μηχανημάτων βγαίνουν σε 300χ4=1200χ5=6000 δηλαδή 5 μήνες αν όλα πάνε κατ'ευχήν και έχει κάποιος 4 γάμους τον μήνα, δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει τόση δουλειά οι επαγγελματίες θα μας το πούν.
    Δηλαδή 1200€ τον μήνα με 4 νύχτες δουλειά.

3ον) Τα CD τα παίρνετε γνήσια? Γιατί στον δικό μου γάμο όλα αντιγραφές ήταν και ο DJ ήταν γαμάτος και κέφι έκανε και όλα. Ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας γνήσια δεν παίζει να είναι γιατί με τόσες ώρες παίξιμο θα τα είχαν πάιξει. Εκτός αν πάτε κάθε φορά και αγοράζετε καινούργια αλλα είπατε δεν τα βρίσκετε όλα άρα μαλλον αντιγραφή τα κάνετε.

4ον) Αν δεν αρέσει το πρόγραμμα πληρώνεστε??
    1. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο.
    2. Το πόσο κάνουν το είπα πληροφοριακά. Υπάρχουν φθηνότερα και ακριβότερα. Το αν έχουν κάνει απόσβεση ή όχι και το αν πλέον μου αφήνουν κέρδος, είναι δικό μου θέμα και δεν σε απασχολεί.
    3. Ναι κάποια είναι γνήσια και κάποια είναι αντιγραφές. Το αν παίζουν ή όχι μετά από καιρό, ναι παίζουν.
    4. Ναι εγώ έχω τα @ρχίδια να μην πληρωθώ. Όταν όμως θα μου το απαιτήσεις αυτό, θέλω να έχεις και στοιχεία. Όχι να μου πεις οτι σχολάσαμε στις 2 και όχι στις 5.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΗΣ Dj;;;;
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 12:43
  2. dj hyma
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 15:02
  3. Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου είμαι dj
    από bonepeeler στο forum Συναντήσεις & βόλτες