ωραιο ρυθμισμα σου εκανε:o
ωραιο ρυθμισμα σου εκανε:o
απο πανω ρε
το ρυθμισμα καλο εγινε εφοσον το μηχανακι δουλεβει σε ολα του σωστα το θεμα ειναι αφτο που εγραψα ποιο πριν.... και αν λινετε με το ανεβασμα του ρελαντι.
Αφού χαμηλά ΔΕΝ δουλεύει τι ρύθμισμα σου έκανε..Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilis7
το ρυθμισμα καλο εγινε εφοσον το μηχανακι δουλεβει σε ολα του σωστα το θεμα ειναι αφτο που εγραψα ποιο πριν.... και αν λινετε με το ανεβασμα του ρελαντι.![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
φιλε μου το μηχανακι σου δεν δουλευει σωστα.θα σου προτεινα να το ξαναπας στον μαστορα σου η πηγαινετο αλλου.πειραματισου με τα καρμπ βαλε τα δικα του αν ειναι καλα κ βγαλε τις χοανες κ βαλε ενα πιο ελευθερο φιλτρο.νομιζω οτι φοραγανε τα ιδια 33αρια μικουνι αν κ δεν ειμαι σιγουρος.εμενα παντως φοραγε ελευθερο φιλτρο ειχα κανει ανακατσκευη στα καρμπ με κιτακι κ το μηχανακι δουλευε σωστα χωρις μπερδεματα κ με αυξημενη αποδοσηΑρχικά δημιουργήθηκε από vasilis7
το ρυθμισμα καλο εγινε εφοσον το μηχανακι δουλεβει σε ολα του σωστα το θεμα ειναι αφτο που εγραψα ποιο πριν.... και αν λινετε με το ανεβασμα του ρελαντι.![]()
απο πανω ρε
λυπων παιδες το πηγα στο μηχανικο μου και μου απαδισε ως εξεις. οτι δεν γινετε να διορθοθουνε πολλα πραγματα ( για τισ στροφες μεχρι 2500 χιλιαδες μιλαω) διοτι τα καρμπιρατερ ειναι απο gsxr και δεν ειναι φτιαγμενα για bandit με αποτελεσμα να αλαζουνε οι γωνιες και η θεση που βρισκοντε σε σχεση με το να ειτανε σε gsxr για αυτο και μπουκωνει εκει στις πολυ χαμιλες. Οποτε μια προχιρη λυση που βρικαμε ειναι να αυξησουμε το ρελαντι. Το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλιτερο απο πρην και το μηχανακι μπορει και ξεκιναει χωρεις να μπουκωνει.
καλη υπομονη.αν ειχες τα δικα του να τα εφτιαχνες κ να τα εβαζες.θα δουλευε καλυτερα
απο πανω ρε
ε ενταξη η διαφορα ομως ειναι τεραστια. το μηχανακι με τα καρμπιρατερ + χοανες + ζιγκλερ μεγαλητερα + εξατμιση ειναι 60 αλογα ισως και περισοτερα στο τροχο.
το gsxr 400 μεχρι το 93 εβγαζε 59 αλογα.απο κει κ μετα λογω νομοθεσιας επεσε στα 53.το bandit εβγαζε 54-55 αν θυμαμαι καλα οποτε τροχισια καταλαβαινεις.λογω ρυπων κ καλα στο επομενο bandit μικρινανε λιγο τα καρμπ απο 33 στα 32.5.θελω να σου πω οτι δεν βγαζεις 60 αλογα τροχο με αυτα που μ ειπες![]()
απο πανω ρε
τεσπα αν δεν δεις κατι απο κοντα τζαμπα τα λεμε....
μαλλον![]()
απο πανω ρε
Μήπως όμως misfires χαμηλά ή λάθος μίγμα λέω εγώ τώρα σου προκαλέσουν μακροπρόθεσμα ζημιά?Πέρα από την πλάκα ψάξε τα κανονικά του carbs (και μηχανικό θα έλεγα αλλά..).. Είναι πολύ δυνατό για 400άρι αλλά 60 άλογα ΤΡΟΧΟ δεν τα βγάζει.. Το 650 έχω και βγάζει 78 ονομαστική τιμή..
ΥΓ αν θες πες μου με ΠΜ ποιος μηχανικός είναι..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ειναι προφανες οτι ειναι λαθος τα μιγματα χαμηλα επειδη δεν ταιριαζουν τα καρμπς.
βαλε τα μαμα, και βρες καποιον που μπορει να ρυθμισει σωστα τα μαμα. Θα νομιζεις και παλι οτι ειναι 60 αλογα τροχο το μηχανακι.
Τωρα νομιζεις οτι ειναι 60 αλογα τροχο επειδη οταν ανεβαινουν οι στροφες ξεκινουν να λειτουργουν σωστα τα καρμπς και σου κανουν σκαλοπατι στην αποδοση.
Για 60 τροχο θες κατεβασμα συμπιεσης κλπ κλπ
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Θα μπορούσε να δοκιμάσει να βάλει velocity stacks (νομίζω βεντούρια τα λένε εδώ; ) για να μακρύνουν οι αυλοί εισαγωγής μήπως πάρει το μηχανάκι χαμηλά. Το πρόβλημα βέβαια με τις "σπιτικές" λύσεις όπως είναι αυτή με την αλλαγή καρμπιρατέρ, είναι ότι θέλει ψάξιμο για να βρεις το ανταλλακτικό και κέφι για ρύθμισμα...
Χαίρεται! Θέλω να ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα που έβγαλε το δικό μου bandit 400 του 98 (όχι αυτό με την κόκκινη κεφαλή). Το έχω 2 μήνες και έχω κάνει 4 φορές πάνω - κάτω Εύβοια - Αθήνα και κάθε μέρα το παίρνω στην σχολή. Πηγαίνει περίφημα και έχει τρομερή έκρηξη σε κάθε προσπέραση που ήθελα. Όλα οκ μέχρι χθες όπου ενώ ήμουν στην Καβάλας ξαφνικά νεκρώνει η μηχανή και βγαίνω στην άκρη. Προσπάθησα μετά να την ξανανάψω αλλά μάταια. Όσες φορές και αν προσπάθησα. Σήκωσα την σέλα μήπως ήταν καμιά ασφάλεια αλλά τίποτα. Μήπως έχετε ιδέα τι βλάβη είναι; Σας ρωτάω πριν το πάω σε μηχανικό. Στην περιοχή οι μηχανικοί είτε είναι πολύ άσχετη και θα σου πάρουν τσάμπα λεφτά χωρίς να σου κάνουν δουλειά είτε θα σου κάνουν δουλεία αλλά θα σου κοστίσει όσο πήρες την μηχανή.
προσπαθησες να το βαλεις μπροστα με τπτ καλοδια???