επειδη ξερω τι προκειται να γινει το ληγω εδω και ο νοων νοητω
επειδη ξερω τι προκειται να γινει το ληγω εδω και ο νοων νοητω
Πετάμε μια κουβέντα και μετά την κάνουμε....
![]()
Και μετά μας φταίει ο "ΠαπαδήμΟΥ"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι, ναι...![]()
Τεσπα, ας δούμε τι κουμάσι ειναι κι αυτός ο "ΠαπαδήμΟΥ", που ξεφυτρωσε απο το πουθενα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κύπριος όπως λέγανε κάτι γνωστοί μου σήμερα...Το λέει και τ' όνομά του, ΠαπαδήμουΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ναι...![]()
Τεσπα, ας δούμε τι κουμάσι ειναι κι αυτός ο "ΠαπαδήμΟΥ", που ξεφυτρωσε απο το πουθενα...![]()
![]()
![]()
Ρε τί να τους λέω δεν είναι Κύπριος, εκεί αυτοί, το ακούσαμε που το έλεγαν στην τηλεόραση, δεν είναι Έλληνας.
Αφού το είπε η τηλεόραση εσύ θα κάνεις λάθος, δε μπορείΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Κύπριος όπως λέγανε κάτι γνωστοί μου σήμερα...Το λέει και τ' όνομά του, Παπαδήμου![]()
![]()
Ρε τί να τους λέω δεν είναι Κύπριος, εκεί αυτοί, το ακούσαμε που το έλεγαν στην τηλεόραση, δεν είναι Έλληνας.
![]()
Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ και όποιος ξέρει ας μου πει πως να κινηθώ:
Έχω ένα ανοικτο δάνειο με όριο τα 2.000 ευρώ και στον τελευταίο λογαριασμό που μου έστειλαν είδα ότι μου έχουν χρεώσει 80 ολόκληρα ευρούλια ως, λέει, έξοδα διαχειρίσεως!!! :hypnotize
εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό μην πω αυθαίρετο.
ξέρει κανείς τι να κάνω;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
(ένας γνωστός μου που είναι στις ένοπλες, όταν τους είπαν να ετοιμάζονται να φυλάξουν τις τράπεζες μου είπε πως ηΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
ξέρει κανείς τι να κάνω;
γενική αντίδραση τους ήταν ότι όταν θα είναι στη "σκοπιά" θα τους λύνονται τα κορδόνια, θα βλέπουν αεροπλάνα, θα σκοντάφτουν στα κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια κλπ...)
Να διαβασεις τη σύμβαση που υπέγραψεςΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
ξέρει κανείς τι να κάνω;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μακάρι να ήταν ο παπαδήμος υπουργός οικονομικών αντί για τον παπακωνσταντίνου τότε που πάλι παιζόταν το όνομά του αλλά δεν. τώρα αν αρχίσουν να υποσκάπτουν τα κόμματα όπως τότε επί ζολώτα όποιος και να είναι πρωθυπουργός δεν θα έχει και μεγάλη σημασία.
και τι σημασια εχει εαν ηταν ο παπαδημος?
ο υπ. οικ (υπ. συντονισμου παλια) εφαρμοζει μια πολιτικη. απο κει ξεκιναμε. τι πολιτικη εχουμε. απλα ο παπαδημος -ο οποιος δεν ειναι σιγουρο οτι συμφωνουσε με την πολιτικητης εκτ, ειναι πιο κοντα στον σημερινο προεδρο τον ντραγκι- δεν μπορουσε -γιατι δεν ηθελε να παρει τα μετρα
ο παπα/νου δεν ειναι βλακας ή ασχετος. υπαλληλος ειναι
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Ιωσηφ, μαλλον για αλλο θρεντ πήγαινες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
(ένας γνωστός μου που είναι στις ένοπλες, όταν τους είπαν να ετοιμάζονται να φυλάξουν τις τράπεζες μου είπε πως η
γενική αντίδραση τους ήταν ότι όταν θα είναι στη "σκοπιά" θα τους λύνονται τα κορδόνια, θα βλέπουν αεροπλάνα, θα σκοντάφτουν στα κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια κλπ...)
Ωραίος! αλλά τι σχέση έχει με το θέμα μου αυτό; :hypnotize![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
oxi bre
απλα καποιος πριν εγραψε περι παπαδημου
αλλα οντως ειναι στο ασχετο /σχετικο με ασφαλιστικες
ακουστε τωρα και ενα αλλο ασχετο: παω να κανω ασφαλεια ιχ τουτο. κοιταζοντας το ασφαλιστρο βλεπεω και χρεωση 1,97 €" ασφαλεια για πυρκαια σε οικιακες ηλεκτρικες συσκευες"!!!
ρωταω γουατ ις δις? ακπληκτος ο ασφαλιστης παιρνει τηλ. και του λενε "ετσι κανουμε στην βασικη ασφαλεια, ειναι χρησιμο εχει 20.000 ευρω εαν καει το στερεωφονικο στο σπιτι πχ" μα σε ασφαλιστηριο αυτοκινητου ξαναρωταω. "ναι αλλα εχει καλη καλυψη"
εν κατακλειδι: η καλυψη οντως εχει αξια 20.000 για 1,97 αλλα ποιος το ειδε? ουτε ο σφαλιστης τοχε προσεξει χρονια τωρα! και λεω εγω: χρεωνουν 1,97 επι ποσες χιλιαδες ασφαλιστηρια ποσα χιλιαρικα καθαρο κερδος ακοπα -διοτι κανεις φανταζομαι δεν θα το εχει παρει χαμπαρι
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
(ότι όταν πας να της βάλεις φωτιά, δεν θα σε σταματήσουν)Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Ωραίος! αλλά τι σχέση έχει με το θέμα μου αυτό; :hypnotize![]()
![]()
Κατά τα άλλα ότι είπε ο Πάκτεν
Κάνε μπουρλότο το στερεοφωνικό και πάρτα πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
εν κατακλειδι: η καλυψη οντως εχει αξια 20.000 για 1,97 αλλα ποιος το ειδε? ουτε ο σφαλιστης τοχε προσεξει χρονια τωρα! και λεω εγω: χρεωνουν 1,97 επι ποσες χιλιαδες ασφαλιστηρια ποσα χιλιαρικα καθαρο κερδος ακοπα -διοτι κανεις φανταζομαι δεν θα το εχει παρει χαμπαρι![]()