φυσικά πολλοί έχουν καταθέσει πολλές απόψεις και την ίδια τους την ψυχή στο φόρουμ, αλλά ο καινούργιος δεν είναι απαραίτητο να τους ξέρει. μπορεί να τους μάθει σιγά σιγά. ή μπορεί και ένας καινούργιος να έχει καταθέσει την ψυχή του αλλού. τελικά μπορεί να είμαστε όλοι ίσοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τα κριτήριά σου είναι σωστά και συμφωνώ μαζί σου αλλά όσοι έχουν δώσει δείγματα γραφής και έχουν καταθέσει τις απόψεις τους στα περισσότερα θέματα. Αυτοί που έχουν καταθέσει "ψυχή" μέσα απ' τα ταξιδιωτικά τους και έχουν αφήσει λίγο απ' το "εγώ" τους μέσα στις σελίδες αυτού του φόρουμ. Αυτοί που έχουν ανταλλάξει απόψεις πίνοντας μπύρες με τα περισσότερα μέλη και έχουν τσαλακώσει την εικόνα τους μέσα από βίντεο, φωτογραφίες, αναποδιές και λάθη, αξίζουν να κριθούν σαν σύνολο και όχι από μια φράση τους, από ένα τους ποστ! Και η αντιμετώπισή τους είναι ανάλογη με την εικόνα που έχει σχηματίσει ο καθένας γι' αυτούς μέσα απ' όλα τα παραπάνω.
Δεν κάνει λοιπόν ο αριθμός των πόστ κανέναν περισσότερο μάγκα, ώστε να του φέρονται όλοι με το γάντι. Το τι έχει γράψει όμως μέσα σε αυτά τα μερικές χιλιάδες ποστ είναι αρκετό για να μπορέσεις εσύ να του φερθείς με τρόπο που του ταιριάζει περισσότερο.
Κάποιος όμως που μόλις μπήκε στο φόρουμ βλέπει πως αυτόν με τα 5000 ποστ τον πάνε φρεναριστά (βλέπε "με τρόπο που του ταιριάζει περισσότερο") ενώ στον ίδιο είχαν ξεσαλώσει όταν είπε μια μαλακία. Και βγάζει τα συμπεράσματα που αναφέρεις εσύ πιο πάνω.
![]()
και δεν μιλάω για εμένα, αλλά για κάποιον τυχαίο που θα μπει για πρώτη φορά, από αυτούς που θα χαιρετούσα στον δρόμο και θα ανταπέδιδαν ίσως. είναι μικρός ο κόσμος (μας) και όλο και κάπου θα βρεθούμε. και στον δρόμο είμαστε αναγκαστικά ίσοι, δεν έχουν προτεραιότητα οι «παλιοί» σε κάποιο φόρουμ. μήπως να ανταπέδιδε και κανείς στο σινιάλο-«συναδελφικό» χαιρετισμό σε επαρχιακούς δρόμους, γιατί νιώθω σαν ο τελευταίος των μηχανόβιων![]()
Ομοιοπαθής.... κι εγω ψάχνω να δολοφονήσω την ώρα στο γραφείο και η άτιμη δεν ψοφάει εύκολα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
γραφειο ειμαι,δουλεια δεν εχει και απο τη βαρεμαρα μου το εγραψα....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
και δεν μιλάω για εμένα, αλλά για κάποιον τυχαίο που θα μπει για πρώτη φορά, από αυτούς που θα χαιρετούσα στον δρόμο και θα ανταπέδιδαν ίσως. είναι μικρός ο κόσμος (μας) και όλο και κάπου θα βρεθούμε. και στον δρόμο είμαστε αναγκαστικά ίσοι, δεν έχουν προτεραιότητα οι «παλιοί» σε κάποιο φόρουμ. μήπως να ανταπέδιδε και κανείς στο σινιάλο-«συναδελφικό» χαιρετισμό σε επαρχιακούς δρόμους, γιατί νιώθω σαν ο τελευταίος των μηχανόβιων![]()
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μα είμαστε όλοι ίσοι! Και είναι φυσικό ο καινούριος μην γνωρίζει τα παλαιότερα μέλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
φυσικά πολλοί έχουν καταθέσει πολλές απόψεις και την ίδια τους την ψυχή στο φόρουμ, αλλά ο καινούργιος δεν είναι απαραίτητο να τους ξέρει. μπορεί να τους μάθει σιγά σιγά. ή μπορεί και ένας καινούργιος να έχει καταθέσει την ψυχή του αλλού. τελικά μπορεί να είμαστε όλοι ίσοι.
Και αυτός είναι ένας καλός λόγος οι υπόλοιποι να είναι πιο ανεκτικοί με κάποιον που έχει μόλις γραφτεί αλλά και αυτός οφείλει να είναι λίγο προσεκτικός.
Συνήθως αυτοί οι δύο κανόνες παραβιάζονται μαζί. Και παραβιάζονται πολύ πιο εύκολα και απ' τις δυο μεριές γιατί η συζήτηση είναι απρόσωπη.
Αυτό το τελευταίο ξαναπές το!![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δεν μπαίνει εδώ μέσα. Αν της το σφυρίξει κανένας θα σας βάλω φωτιά μερικούς (ξέρεις εσύ ποιους)![]()
Στηρίξου στις πλάτες μου!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ειδαμε πολλες μαχες αυτες τις μερες ε???
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
ας αλλσξει καποιος την επικεφαλιδα του νηματος, ωστε τα νεα μελη να δουν ποια ειναι η φιλοσοφια του φορουμ και μερικων απο αυτους που το απαρτιζουν.
οσο εριστικοι και να ειναι καποιοι, οσο και να πικαρουν νεους και μη η αγαπη και το πσθος ειναι κοινο για ολους.
αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω.
αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο , δεν εχει σημασια.
το μονο που θα πω κλεινοντας ειναι
ευχαριστω το μοτο και ολους οσους γραφουν σε συτο , οχι μονο γισ καποιους ιδιαιτερους λογους που εχουν να κανουν με καταθεση ψυχης , αλλα τουλαχιστον για το χρονο που μου αφιερωσαν , ασχετως το υφος της απαντησης.
AFTER DARK...........
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
ας αλλσξει καποιος την επικεφαλιδα του νηματος, ωστε τα νεα μελη να δουν ποια ειναι η φιλοσοφια του φορουμ και μερικων απο αυτους που το απαρτιζουν.
οσο εριστικοι και να ειναι καποιοι, οσο και να πικαρουν νεους και μη η αγαπη και το πσθος ειναι κοινο για ολους.
αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω.
αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο , δεν εχει σημασια.
το μονο που θα πω κλεινοντας ειναι
ευχαριστω το μοτο και ολους οσους γραφουν σε συτο , οχι μονο γισ καποιους ιδιαιτερους λογους που εχουν να κανουν με καταθεση ψυχης , αλλα τουλαχιστον για το χρονο που μου αφιερωσαν , ασχετως το υφος της απαντησης.
![]()
![]()
![]()
τι ειπες τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
με τιποτα,εχεις δικιο αλλα στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε!
στο χερι των μοντ και αντμιν δηλαδη!
θα μπορουσαν ανετα να διαγραψουν καθε πολιτικο-οικονομικο θρεντ που παιζει εδω ωστε ο καθ ενας απο μας που μπαινει εδω να μην πεφτει πανω του στην πρωτη σελιδα και γυριζουν τα μυαλα του.
υπαρχουν πολλα σαιτ πολιτικο-οικονομικα,ας μη γινει και το μοτο μια απο τα ιδια.
εδω οι ιδιοι οι μοντ προκαλουν για φασαρια,με δηλωσεις ολο ειρωνια, λες και δεν τους νοιαζει η
<< σωστη >> λειτουργια του μοτο.
και οχι,δεν ειμαι σπασικλας η ρουφιανος,αλλα αυτο το πραμα εδω μεσα δεν υπαρχει πουθενα.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
είπαμε. σ'όποιον δεν αρέσει λος πούλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
τι ειπες τωρα.
εδω οι ιδιοι οι μοντ προκαλουν για φασαρια,με δηλωσεις ολο ειρωνια, λες και δεν τους νοιαζει η
<< σωστη >> λειτουργια του μοτο.
και οχι,δεν ειμαι σπασικλας η ρουφιανος,αλλα αυτο το πραμα εδω μεσα δεν υπαρχει πουθενα.
αλλά ξέρεις τι; γουστάρεις να μπαίνεις![]()
δεν ειναι λογικη αυτη Ζευκα.
μην τα γαματε ολα.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Πάλι έπεσε η δουλειά ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ειδαμε πολλες μαχες αυτες τις μερες ε???:rotflmao:
Dura lex, sed lex.
Άσε ρε, και να μας βγει μετά κανά μοτοΠαΠαΔήμας κοινής αποδοχής;Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()