Βλεπω τις υπογραφες των 2 απο πανω... τελικα τα πουλατε οντως τα μηχανακια σας ή σας εβαλε με το ζορι η γυναικα.. να μπουν σε αγγελια ?
Ο ντεβιλ θα πηγαινει πρωτος![]()
Βλεπω τις υπογραφες των 2 απο πανω... τελικα τα πουλατε οντως τα μηχανακια σας ή σας εβαλε με το ζορι η γυναικα.. να μπουν σε αγγελια ?
Το κρατάω σε αγγελία, σε περίπτωση που πουληθεί. Δεν καίγομαι. Το μηχανάκι σκοτώνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Αν βρεθεί η γυναίκα που θα με κάνει να πουλήσω το μηχανάκι, θα την παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο.
Life begins at 45°.
Εμένα με ανάγκασε η πουτ@ν@ να βάλω την αγγελία, με απείλησε ότι θα φέρει τη μάνα της να ζήσει μαζί μας αν δεν πουλούσα το μηχανάκι μου, έτσι δυστυχώς έχουν τα πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κ το δικο μου αν το αγοραζε καποιος 6.000 θα το δινα...
μηπως να το βαλω κ εγω υπογραφη ?![]()
Ενταξει μην τρελαινεσαι.. σιγα μην την αγορασει κανειςΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εμένα με ανάγκασε η πουτ@ν@ να βάλω την αγγελία, με απείλησε ότι θα φέρει τη μάνα της να ζήσει μαζί μας αν δεν πουλούσα το μηχανάκι μου, έτσι δυστυχώς έχουν τα πράγματα.
![]()
![]()
![]()
![]()
(για περισσοτερη σιγουρια γραψε οτι θελει κ λαστιχα
)
Αν ήθελε μόνο λάστιχα καλά θα ήταν, έχω φάει μια καλή τούμπα (στραβό τελελεβερ), είμαι χοντρός κι έσκασα με πολλά σε μιά λακούβα - σαν μικρό πηγάδι φαντάσου ήταν, (στραβό παραλέβερ) και μέχρι πρίν από 2 μήνες δεν ήξερα ότι το μηχανάκι έχει κι 6η σχέση, οπότε όλα τα τελικιάσματα ήταν με 5η. Γι' αλλαγές λαδιών μη ρωτήσεις, δεν ξέρω καν τι είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ενταξει μην τρελαινεσαι.. σιγα μην την αγορασει κανεις![]()
(για περισσοτερη σιγουρια γραψε οτι θελει κ λαστιχα
)
Τυχερός όποιος την πάρει, αλλά εγώ κάτω από 10000 δεν την δίνω.
![]()
![]()
![]()
ρε σπαμμερς ξεκολλατε λιγο....![]()
![]()
οι ταχυτητες στην εθνικη θα ειναι αυτες που ανεφερα πιο πανω και οποιος θελει παει και πιο γρηγορα και μας περιμενει λιγο πιο κατω...
αν αντεχει η τσεπη σας να τρεξετε be my guest...![]()
![]()
για τα μονοκυλινδρα το ανεφερα γιατι οι ταχυτητες στην εθνικη δεν θα πεσουν κατω απο 150* και ξερω καθ'οτι κατοχος μονοκυλινδρου οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για το μοτερ να ειναι κοντα στα ορια του. το 690 και το αφρικα δεν θα εχουν θεμα αλλα για τα ΧΤ δεν ξερω...
*τουλαχιστον για μενα. ειπαμε να συρθουμε αλλα αμα ειναι να παμε μπουσουλωντας υπαρχει και η Τηνος...![]()
ανανεωμενη λιστα σιγουρων:
1. devil's animal
2. BIKENEST
3. peter86
4. Gorgo
οι υπολοιποι συνεχιστε να κανετε σαν γκομενες: "α,δεν ξερω.. αν ερθει και αυτη η τρελη με τον δουκα μπορει...", "δεν εχω λαστιχα και εχει και υγρασια το πρωϊ και θα'ναι χαμηλο και το βαρομετρικο και κοβονται και 2,42 αλογα απο το μοτερ στο υψομετρο"...
απλα φροντιστε αν ερθετε να εχετε παρει τα αντισυλληπτικα σας το πρωϊ μαζι με μια χουφτα αντικαταθλιπτικα για να μην μας τα κανετε ζεπελιν στην εκδρομη...![]()
![]()
άντε γιατί έχω να ζεστάνω λάστιχο πολύ καιρό ...
Respect mah authoritah!!!!
Το ψήνω Σταύρο. Εάν έχω τα απαραίτητα οικογενειακά "κουπόνια¨θα τα πούμε απο κοντά.
1. devil's animal
2. BIKENEST
3. peter86
4. Gorgo
5. cosgili (99%)
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εμένα με ανάγκασε η πουτ@ν@ να βάλω την αγγελία, με απείλησε ότι θα φέρει τη μάνα της να ζήσει μαζί μας αν δεν πουλούσα το μηχανάκι μου, έτσι δυστυχώς έχουν τα πράγματα.
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.............ΧΤΥΠΑΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.....??
Παθών είμαι καί γώ,άκριβώς μέ μιά παρόμοια άπειλή,ότι θά τήν παίρνω λέει καί στίς
βόλτες τήν πεθερά μέ τό αύτοκίνητο, έκτός άπό τή συμβίωση βεβαίως...!!!
![]()
πες οτι θελει ΚΑΙ αλυσιδογραναζα και εισαι κομπλεΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν ήθελε μόνο λάστιχα καλά θα ήταν, έχω φάει μια καλή τούμπα (στραβό τελελεβερ), είμαι χοντρός κι έσκασα με πολλά σε μιά λακούβα - σαν μικρό πηγάδι φαντάσου ήταν, (στραβό παραλέβερ) και μέχρι πρίν από 2 μήνες δεν ήξερα ότι το μηχανάκι έχει κι 6η σχέση, οπότε όλα τα τελικιάσματα ήταν με 5η. Γι' αλλαγές λαδιών μη ρωτήσεις, δεν ξέρω καν τι είναι.
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
πες οτι θελει ΚΑΙ αλυσιδογραναζα και εισαι κομπλε
![]()
Όχι αυτά αλλάχτηκαν πρόσφατα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διαβολακο,τι ωρα υπολογιζετε να ειστε Χαλκιδα?
Να δωσουμε ενα ραντεβου στις καμαρες η`στη Λιανη Αμμο (στο φαναρι)...
Αντε μηπως γνωρισω κι απο κοντα κανα συμφορουμιτη
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
τις καμαρες τις ξερω, αλλα τη Λιανη Αμμο δεν την ξερω. (εκτος αν εννοεις το φαναρι που συνανταμε μετα την γεφυρα της Χαλκιδας)Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Διαβολακο,τι ωρα υπολογιζετε να ειστε Χαλκιδα?
Να δωσουμε ενα ραντεβου στις καμαρες η`στη Λιανη Αμμο (στο φαναρι)...
Αντε μηπως γνωρισω κι απο κοντα κανα συμφορουμιτη
εκει προβλεπω να ειμαστε γυρω στις 11 με 11:10.
θα σου ελεγα να ερθεις στο παρκινγκ πριν την γεφυρα αλλα δεν ξερω αν οντως θα εχουμε μονοκυλινδρα που θα ξεκινησουν νωριτερα και θα περιμενουν και αυτοι εκει...![]()
αν εισαι σιγουρος δινουμε ενα ραντεβου απο τωρα στις καμαρες αλλα χωρις σταση. εισαι ετοιμος, μας βλεπεις και φευγουμε για Αγιο...
![]()
ανανεωμενη λιστα:
1. devil's animal
2. BIKENEST
3. peter86
4. Gorgo
5. cosgili
6. andgeo
![]()
Λοιπον παιδια βαλτε κι εμενα μεσα.
Devil's θα σας περιμενω στον, απλα χωρο-παρκινγκ ,που εχει ακριβως πριν την μεγαλη γεφυρα κατα τις 11 -11 παρα (να κανω και κανα τσιγαρο).Σταματατε εκει για τις απαρατητες γνωριμιες και φυγαμε.
Οποτε οποιος θελει απο χαλκιδα θα ειμαι εκει να μην περιμενει και κανεις μονος!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015: