Στο πνευμα της καθαρσης των κινητηρων και της χωρας γενικοτερα, θα πεσει μια καθαρισουλα κι εδω σε λιγο για εξοικονομηση μερικων Kbs![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Autoglym Motorcycle degreaser (spray) και engine cleaner (σε ψεκαστήρα τύπου "azax")
Θα σου κρατήσουν πολύυυυ καιρό και κάνουν πολύ καλή δουλειά.Κόστος...δε θυμάμαι ακριβώς γιατί όπως προείπα κρατάνε πολύυυυυ καιρό,γύρω στο 10ευρω το καθένα μάλλον
Το πρώτο για αρκετά επίμονες βρωμιές και το δεύτερο για πιο ήπιες.
Σε συνδυασμό με πετρέλαιο/παραφινέλαιο σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βρώμικα και λιγδιασμένα σημεία είσαι άρχοντας
Καθαρές κουβέντες!![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
K γτ ρε μιναρα δεν ψηνεσε να παραγγειλουμε ολοι μαζι το μπετονι να δωκουμε 20-30Ε και να εχουμε να κανουμε την δουλεια μας για χρονια?!Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
+10000000000000000000
Eλα κ θελω να την πλυνω μετα το σερβις που θα της κανω![]()
![]()
![]()
![]()
Eπειδη μου το προτειναν 2-3 αυτο ,ξερεις αν εχει στα practiker?Γτ Πατρα τρεχα γυρευε ποιος εχει aytoglym....Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Autoglym Motorcycle degreaser (spray) και engine cleaner (σε ψεκαστήρα τύπου "azax")
![]()
Εχω ενα φυλλαδιο απο το aytoglym. Θα παρω να ρωτησω για αντιπροσωπο Πατρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eπειδη μου το προτειναν 2-3 αυτο ,ξερεις αν εχει στα practiker?Γτ Πατρα τρεχα γυρευε ποιος εχει aytoglym....![]()
Αλλιως αν ειναι κανα 20αρι με 30αρι (και κανει δουλεια), το μοιραζομαστε![]()
Ηρθες Πατρα κ σου εμπλουτισαμε το λεξιλογιοΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
K γτ ρε μιναρα δεν ψηνεσε να παραγγειλουμε ολοι μαζι το μπετονι να δωκουμε 20-30Ε και να εχουμε να κανουμε την δουλεια μας για χρονια?!![]()
![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Ηρθες Πατρα κ σου εμπλουτισαμε το λεξιλογιο![]()
![]()
![]()
![]()
πάντα ήθελα να το ρωτήσω αυτό.
δε με λέτε...
εμείς η μηΠατρινοι πάει να το χρησιμοπούμε το "μινάρας" ή παίζει προσβολή.
Είναι δηλαδή κάτι σαν το nigga (Nigger) που άμα το λέν οι μαυροι μεταξύ τους είναι Ok αλλά αμά το πεί κανας άλλος τότε πέφτουν κεφάλια?
Με κίνδυνο να θεωρηθώ σπάμερ (ποιος εγώ ??:rotflmao: :rotflmao: ) θα σου απαντήσω.
Ο μινάρας είναι ο μαλάκας. Λέμε αυτός μινάρει δλδ τον παίζει:a31: :a31: :a31:
Κλίνεται:
Ο Μινάρας
Του Μινάρα
Τον Μινάρα
κλπ.
Το ρήμα:
Μινάρω, Μινάρεις, Μινάρει κλπ
και χρησιμοποιείται ακριβώς όπως το μαλάκας.
Δλδ μπορείς να πεις σε κάποιον από την παρέα σου " Άντε ρε μαλάκα (μινάρα)" και να βάλετε όλοι τα γέλια ή μπορεί να την πεις σε κάποιον στον δρόμο για κάτι που έκανε και σε ενόχλησε "άντε ρε μαλάκα (μινάρα)" και να παίξετε τις μπουνιές.
coprente????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πιστευω το εξαντλησαμε!
Σας ευχαριστω ολους για την πολιτισμενη σας συμμετοχη, κι ελπιζω να σας ξαναδω και σε αλλο θρεντ στα τεχνικα!
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.