Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Στο ιατρειο....![]()
"θα παιξουν το γιατρο"!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλαιω μλκ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Στο ιατρειο....![]()
"θα παιξουν το γιατρο"!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλαιω μλκ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Μόνο αυτό έγινε ολόκληρη χρονιά ρε πστμ; ...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εκει θα έχουμε πρόβλημα......
...δεν θα είμαστε εκεί για να το δούμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gralik Durr becomes the primary technician of the kemocite refining facility on a Xindi-Arboreal colony.
Πηγή :
http://en.memory-alpha.org/wiki/2111
Επειδή πλησιάζει...
Με ποιανού ρολόι μετράμε![]()
Δώσε πόνο που λένε ;;;; Βγάλε 2 δόντια από πίσω για να φορτώνει καλύτερα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Στο ιατρειο....![]()
![]()
![]()
![]()
Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!
11.11.11
11:11
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
τζιφος.....![]()
Δεν ήλθε η συντέλεια του κόσμου ;;;![]()
![]()
![]()
Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!
κατσε και το 2012 πλησιαζει! και να δω με τι μουτρα θα κυκλοφορουν οι Μαγιας μετα!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν ήλθε η συντέλεια του κόσμου ;;;![]()
![]()
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
κι ομως εγινε κατι!
Εκεινη τη στιγμη μιλαγα στο τηλ με καποιον και κλειστηκε μια πολυ καλη δουλεια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eδώ, πάλι, γ@μήθηκε όοοοοοοοοοολο το αχανές σύμπανΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κι ομως εγινε κατι!
Εκεινη τη στιγμη μιλαγα στο τηλ με καποιον και κλειστηκε μια πολυ καλη δουλεια!
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πάντως, 41 χρονών έγινα, το τέλος του κόσμου κάθε τρεις και λίγο έρχεται, βαρέθηκα πια :ZZZ:
παντος και εγω δεν πιστευα σαν και εσας και απο σημερα πιστευω.στις 11:11:11:11:11 δεν θα πιστεψετε τι μου συνεβει!!!!!!!!!
Με επιασε κοψιμο.χαχαχαχαχ σας την εφερα
![]()
![]()
Δυσκοίλιος ε;,Βρήκες την υγειά σου. Τι σου είναι Ο Σύμπανς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
παντος και εγω δεν πιστευα σαν και εσας και απο σημερα πιστευω.στις 11:11:11:11:11 δεν θα πιστεψετε τι μου συνεβει!!!!!!!!!
Με επιασε κοψιμο.χαχαχαχαχ σας την εφερα
![]()
![]()
![]()
Βγήκε ανακοίνωση...
Αγαπητοί βαρεμένοι φίλοι, συνάδελφοι με εκ γεννετής πετριά στο κεφάλι, αλαφροίσκιωτοι, αποκρυφιστές και απλά περίεργοι και βαριεστημένοι.
Λόγω τεχνικών προβλημάτων, η παγκόσμια συλλογική συνείδηση δεν συγχρονίστηκε με τη συμπαντικη ενέργεια στις 11:11 11/11/11 και ως εκ τούτου, η πανανθρώπινη πνευματική αναγέννηση δεν ήταν δυνατή. Zητούμε συγνώμη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 21/12/2012, μέχρι τότε keep walking and hoping.