αληθεια ειναι οτι ''αμολαει'' στα πολλα (μιλαμε για 140+) αλλα ουτως η αλλως αυτο ειναι κατι αναμενομενο
Τι αμολαει ρε φιλε, καμια κλανια;:rotflmao: :rotflmao:
Ελα τωρα σοβαρα, πες μου, γιατι με ενδιαφερει το μηχανακι αυτο, μαζι με ΑΒS
αληθεια ειναι οτι ''αμολαει'' στα πολλα (μιλαμε για 140+) αλλα ουτως η αλλως αυτο ειναι κατι αναμενομενο
Τι αμολαει ρε φιλε, καμια κλανια;:rotflmao: :rotflmao:
Ελα τωρα σοβαρα, πες μου, γιατι με ενδιαφερει το μηχανακι αυτο, μαζι με ΑΒS
Αμα του βαζεις σκατοβενζινες ναι κλανει!!!![]()
''αμολαει'' το abs σημαινει οτι σε δυνατα φρενα με πολλα χλμ δεν φρεναρεις ....απλα ταξιδευεις προς τον στοχο σου!!!
βεβαια εχεις τιμονι και μπορεις να κατευθηνεις την μηχανη οποτε εχεις να διαλεξεις:
1)φρεναρισμα πανικου με πολλα και εχω abs ----->διανυω μεγαλυτερη αποσταση απο οτι αν ειχα συμβατικα φρενα , αλλα δεν ''χανω'' την μηχανη απο μπλοκρισμενους τροχους την κατευθυνω και μπορω να αποφυγω τον μ....α
2)φρεναρισμα πανικου με πολλα και δεν εχω abs-----> υπαρχει το ενδεχομενο να μπλοκαρει κανας τροχος , αν ειναι ο πισω και δεν εισαι υπο κλιση εχει καλως.....μπορει να σταματησεις γρηγοροτερα (μπορει....) αν ειναι ο μπροστα η αν εισαι υπο κλιση απλα διαλεξε καποιο εντυπωσιακο τροπο πεσιματος (διπλη περιστροφη και πιρουετα π.χ.)
παντως στις περισσοτερες περιπτωσεις το abs βοηθαει (ειδικα μεσα στην πολη , βροχη κ.τ.λ.)