Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Ktm δευτερευον συμπλεκτης τελος... ξανα!

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Σορρυ ρε παιδες, αλλα αν καταλαβα καλα, ο evoluzione με τον oberon εχουν διαφορες μεταξυ τους, εκτος του οικονομικου? Ο oberon δεν εχει εμβολο? Γιατι εχουν τετοια διαφορα κοστους? ποιον τελικα προτεινεται?
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Σορρυ ρε παιδες, αλλα αν καταλαβα καλα, ο evoluzione με τον oberon εχουν διαφορες μεταξυ τους, εκτος του οικονομικου? Ο oberon δεν εχει εμβολο? Γιατι εχουν τετοια διαφορα κοστους? ποιον τελικα προτεινεται?
    Ο Χελιωτης παντως μου ειπε οτι και τα δυο καλα ειναι.
    Εγω εχω βαλει και τα δυο μεχρι στιγμης και απλα περιμενω εντυπωσεις και για το oberon. Με το evoluzione ηταν μια χαρα τα πραγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Ο συμπλεκτης ηρθε την δευτερα (μου χαλασε και την βολτα της κυριακης και δεν πηγα) και μπηκε σημερα το πρωι στον Χελιωτη. Ολα μια χαρα, ο συμλεκτης δουλευει ρολοι.

Αυτο που ειδαμε ομως ειναι οτι υπαρχει μια διαρροη λαδιου στον πρωτευον συμπλεκτη και ισως χρειαστει αλλαγη το κιτ. Τουλαχιστον δεν κοστιζει ακριβα.

Τελος καλο λοιπον. Παμε για αλλες βλαβες τωρα...!!!

Κάτι δεν κατάλαβες καλά μου φαίνεται. Το κίτ αλλαγής είναι πολύ πιθανό να μην λύνει το πρόβλημα, αφού συχνά φταίει το εσωτερικό από τον κύλινδρο που παθαίνει ζημιά.
    Ο master cylinder του συμπλέκτη όταν παρουσιάζει πρόβλημα, κοστίζει καμμιά 350 ευρώ για αλλαγή. Αλοιώς παίζει πατέντα δύσκολη.
    Εγώ πάλι έχω το 950Adv του 2003 με 135χιλ χλμ και ο master cylinder δεν έχει χάσει (ενώ ο slave έχει αντικατασταθεί 5 φορές). Πώς γίνεται και άλλα μηχανάκια έχουν πρόβλημα στα 20χιλ χλμ αυτό μόνο η ΚΤΜ το ξέρει;;;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Κάτι δεν κατάλαβες καλά μου φαίνεται. Το κίτ αλλαγής είναι πολύ πιθανό να μην λύνει το πρόβλημα, αφού συχνά φταίει το εσωτερικό από τον κύλινδρο που παθαίνει ζημιά.
    Ο master cylinder του συμπλέκτη όταν παρουσιάζει πρόβλημα, κοστίζει καμμιά 350 ευρώ για αλλαγή. Αλοιώς παίζει πατέντα δύσκολη.
    Εγώ πάλι έχω το 950Adv του 2003 με 135χιλ χλμ και ο master cylinder δεν έχει χάσει (ενώ ο slave έχει αντικατασταθεί 5 φορές). Πώς γίνεται και άλλα μηχανάκια έχουν πρόβλημα στα 20χιλ χλμ αυτό μόνο η ΚΤΜ το ξέρει;;;
    Ναι,μαλλον δεν καταλαβα καλα.Εχεις δικιο.

Το θεμα παντως ειναι οτι δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα πλεον ο συμπλεκτης και ολα ειναι μια χαρα.

Χμμμμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Ναι,μαλλον δεν καταλαβα καλα.Εχεις δικιο.
    Σόρρυ αν φάνηκα εριστικός αλλά ώρες ώρες μου τη δίνει όταν δεν ξέρω από πού να το μαζέψω...

μηπως εχει κανεις καμια αντλια κατω για πουλημα???
    περασα το σετακι επισκευης στην πανω σημερα,και τελικα ειχα προβλημα και στην κατω..
    εχω σκοπο να παραγγειλω μια oberon αλλα εχει βολτα την κυριακη..οποτε αν εχει καποιος στην Αθηνα καμια (ακομα και την μαμα) την αγοραζω ΑΥΡΙΟ!!!!!!
    ALWAYS A V2

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από george''italian Προβολή μηνύματος
    μηπως εχει κανεις καμια αντλια κατω για πουλημα???
    περασα το σετακι επισκευης στην πανω σημερα,και τελικα ειχα προβλημα και στην κατω..
    εχω σκοπο να παραγγειλω μια oberon αλλα εχει βολτα την κυριακη..οποτε αν εχει καποιος στην Αθηνα καμια (ακομα και την μαμα) την αγοραζω ΑΥΡΙΟ!!!!!!

Αν θες περνα απο γλυφαδα/βουλα και παρε την δικια μου μαμισια (δουλευει μια χαρα), μου την επιστρεφεις οταν αγορασεις την oberon, 6936483288
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αν θες περνα απο γλυφαδα/βουλα και παρε την δικια μου μαμισια (δουλευει μια χαρα), μου την επιστρεφεις οταν αγορασεις την oberon, 6936483288

επειδή στις τρομπες κληρώνει ο πρώτος αριθμός του λαχείου,μπορεί να στην επιστρέψει και να μην λειτουργεί...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    επειδή στις τρομπες κληρώνει ο πρώτος αριθμός του λαχείου,μπορεί να στην επιστρέψει και να μην λειτουργεί...

Ακριβως έτσι!!γίαυτο ΘΕΛΩ να αγοράσω αν υπάρχει καμία...κρίμα να υπάρχουν παρεξηγήσεις για μια κυριακάτικη βόλτα!!
    ALWAYS A V2

Επειδή από δυό-τρείς που έπεσαν στα χέρια μου, η αστοχία ήταν σε μία τριχοειδή ρωγμή στο πιστονάκι, στον πάτο της φωλιάς της μπίλιας, σε επείγουσες καταστάσεις θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εποξική κόλλα στη φωλιά της μπίλιας. Νομίζω οτι θα δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά.
    Γειά χαρά.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. συμπλεκτης ktm
    από Athotyros στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 21:50
  2. MotoGP και KTM τέλος
    από DimST στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2005, 00:29
  3. apithano videaki...KTM