Σορρυ ρε παιδες, αλλα αν καταλαβα καλα, ο evoluzione με τον oberon εχουν διαφορες μεταξυ τους, εκτος του οικονομικου? Ο oberon δεν εχει εμβολο? Γιατι εχουν τετοια διαφορα κοστους? ποιον τελικα προτεινεται?
Σορρυ ρε παιδες, αλλα αν καταλαβα καλα, ο evoluzione με τον oberon εχουν διαφορες μεταξυ τους, εκτος του οικονομικου? Ο oberon δεν εχει εμβολο? Γιατι εχουν τετοια διαφορα κοστους? ποιον τελικα προτεινεται?
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
Ο Χελιωτης παντως μου ειπε οτι και τα δυο καλα ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
Εγω εχω βαλει και τα δυο μεχρι στιγμης και απλα περιμενω εντυπωσεις και για το oberon. Με το evoluzione ηταν μια χαρα τα πραγματα.
Κάτι δεν κατάλαβες καλά μου φαίνεται. Το κίτ αλλαγής είναι πολύ πιθανό να μην λύνει το πρόβλημα, αφού συχνά φταίει το εσωτερικό από τον κύλινδρο που παθαίνει ζημιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Ο συμπλεκτης ηρθε την δευτερα (μου χαλασε και την βολτα της κυριακης και δεν πηγα) και μπηκε σημερα το πρωι στον Χελιωτη. Ολα μια χαρα, ο συμλεκτης δουλευει ρολοι.
Αυτο που ειδαμε ομως ειναι οτι υπαρχει μια διαρροη λαδιου στον πρωτευον συμπλεκτη και ισως χρειαστει αλλαγη το κιτ. Τουλαχιστον δεν κοστιζει ακριβα.
Τελος καλο λοιπον. Παμε για αλλες βλαβες τωρα...!!!
![]()
![]()
![]()
Ο master cylinder του συμπλέκτη όταν παρουσιάζει πρόβλημα, κοστίζει καμμιά 350 ευρώ για αλλαγή. Αλοιώς παίζει πατέντα δύσκολη.
Εγώ πάλι έχω το 950Adv του 2003 με 135χιλ χλμ και ο master cylinder δεν έχει χάσει (ενώ ο slave έχει αντικατασταθεί 5 φορές). Πώς γίνεται και άλλα μηχανάκια έχουν πρόβλημα στα 20χιλ χλμ αυτό μόνο η ΚΤΜ το ξέρει;;;
Ναι,μαλλον δεν καταλαβα καλα.Εχεις δικιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Κάτι δεν κατάλαβες καλά μου φαίνεται. Το κίτ αλλαγής είναι πολύ πιθανό να μην λύνει το πρόβλημα, αφού συχνά φταίει το εσωτερικό από τον κύλινδρο που παθαίνει ζημιά.
Ο master cylinder του συμπλέκτη όταν παρουσιάζει πρόβλημα, κοστίζει καμμιά 350 ευρώ για αλλαγή. Αλοιώς παίζει πατέντα δύσκολη.
Εγώ πάλι έχω το 950Adv του 2003 με 135χιλ χλμ και ο master cylinder δεν έχει χάσει (ενώ ο slave έχει αντικατασταθεί 5 φορές). Πώς γίνεται και άλλα μηχανάκια έχουν πρόβλημα στα 20χιλ χλμ αυτό μόνο η ΚΤΜ το ξέρει;;;
Το θεμα παντως ειναι οτι δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα πλεον ο συμπλεκτης και ολα ειναι μια χαρα.
Σόρρυ αν φάνηκα εριστικός αλλά ώρες ώρες μου τη δίνει όταν δεν ξέρω από πού να το μαζέψω...Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Ναι,μαλλον δεν καταλαβα καλα.Εχεις δικιο.
μηπως εχει κανεις καμια αντλια κατω για πουλημα???
περασα το σετακι επισκευης στην πανω σημερα,και τελικα ειχα προβλημα και στην κατω..
εχω σκοπο να παραγγειλω μια oberon αλλα εχει βολτα την κυριακη..οποτε αν εχει καποιος στην Αθηνα καμια (ακομα και την μαμα) την αγοραζω ΑΥΡΙΟ!!!!!!![]()
ALWAYS A V2
Επειδή από δυό-τρείς που έπεσαν στα χέρια μου, η αστοχία ήταν σε μία τριχοειδή ρωγμή στο πιστονάκι, στον πάτο της φωλιάς της μπίλιας, σε επείγουσες καταστάσεις θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εποξική κόλλα στη φωλιά της μπίλιας. Νομίζω οτι θα δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά.
Γειά χαρά.