Προσωπικά εντοπίζω το πρόβλημα και το έγραψα σε προηγούμενο ποστ, στις μεταβιβάσεις από ιδιώτη σε ιδιώτη. Ακόμη και αν καθιερωθούν οι έλεγχοι από την αστυνομία, στις αγοραπωλησίες πως θα δουλεύει το σύστημα? Πως θα τσεκάρεται ο αριθμός πλαισίου?![]()
Προσωπικά εντοπίζω το πρόβλημα και το έγραψα σε προηγούμενο ποστ, στις μεταβιβάσεις από ιδιώτη σε ιδιώτη. Ακόμη και αν καθιερωθούν οι έλεγχοι από την αστυνομία, στις αγοραπωλησίες πως θα δουλεύει το σύστημα? Πως θα τσεκάρεται ο αριθμός πλαισίου?![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
καλα εσεις που λετε για απατες λογω ευκολιας να βγαλει ο καθενας ενα Α4 με μια πλαστη αδεια σε ενα κλεμμενο μηχανακι, δεν ειχατε σκεφτει οτι αυτο μπορουσε να γινει ακομα και με το παλιο πρασινο χαρτονι της αδειας??
δλδ τι το πολυπλοκο ειχε η παλια αδεια? το χαρτονι που ηταν πρασινο? οι σφραγιδες? η γραμματοσειρα?? τι ακριβως εμποδιζε καποιον που θα ηθελε να πλαστογραφησει μια αδεια στο να μην το κανει?
εδω πλαστογραφουν χρηματα και εμεις στεκομαστε στα παλια χαρτια των αδειων κυκλοφοριας?![]()
Απλά τώρα είναι εξαιρετικά εύκολο, γρήγορο και φτηνό!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα εσεις που λετε για απατες λογω ευκολιας να βγαλει ο καθενας ενα Α4 με μια πλαστη αδεια σε ενα κλεμμενο μηχανακι, δεν ειχατε σκεφτει οτι αυτο μπορουσε να γινει ακομα και με το παλιο πρασινο χαρτονι της αδειας??
....
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Το αυτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Απλά τώρα είναι εξαιρετικά εύκολο, γρήγορο και φτηνό!![]()
money cant buy me love !!!
Ναι και κοίταξαν και πλαίσιο (στην μηχανή) που ρωτάει και ο άλλος παρακάτω.Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Δηλαδη φιλαρακι εσενα καθε φορα που σε εχουν σταματησει εχουν διασταυρωσει την γνησιοτητα των εγγραφων σου με τα κεντρικα???
Γιατι εμενα οποτε με εχουν σταματησει (και δεν ειναι λιγες οι φορες στα 20 σχεδον χρονια που καβαλαω μηχανακια!), δεν εχουν κανει διασταυρωση με τα κεντρικα ΠΟΤΕ!!!
Οποτε σε ευτες τις περιπτωσεις που ειναι και οι περισσοτερες απο την εμπειρια μου, με μια πλαστη αδεια σε ενα κωλοχαρτο Α4 φευγεις κυριος!
Αν θεσπιστει να γινεται ταυτοποιηση με τα κεντρικα σε ΚΑΘΕ ελεγχο τοτε καλως, αλλιως αν αυτη η ταυτοποιηση ειναι κατα περιπτωση και αναλογα με τα κεφια του μπατσου οπως ισχυει μεχρι τωρα που γραφονται αυτες οι γραμμες, τοτε...![]()
Και τι πάει ''αν θεσπιστεί'', είπαμε εμένα μόνο μου έχει τύχει, άρα ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό.
Είσαι σίγουρος ότι δεν σε τσεκάρισαν; Δεν υψώνουν και καμιά κεραία, ούτε ανάβουν καμιά φωτιά και χορεύουν γύρω γύρω, δίνεις άδεια, σου λέει περιμένετε, πάει στο όχημά του, κάτι κάνει (σε δευτερόλεπτα) και επιστρέφει. Ε σε αυτό έχει επικοινωνήσει με κεντρικά και έχει τσεκάρει την άδεια σου. Οι δε ζητάδες έχουν και εντελώς αυτόνομο σύστημα επικοινωνίας στο ώμο (VHF) και σε τσεκάρει ΕΝΑΣ, ΜΟΝΟΣ του, αν θέλει.
Το ότι εσένα δεν σου τσέκαραν την άδεια, ΑΝ δεν στην τσέκαραν και τα 20 χρόνια (που το κόβω πιθανότητα κερδίζεις το λοττο και την επόμενη ένας αστεροειδής καταστρέφει την γη ολοσχερώς), δείχνει ότι μάλλον έψαχναν για κάτι άλλο. Πάντως δεν λέει κάτι το παράδειγμά σου έτσι και αλλοιώς, και πάλι όσα Α4 φτιαχτά και να φτιάξει κανείς, μια φορά τα αρχεία στο ΚΕΠΥΟ δείχνουν το όνομα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.
Και μπορεί να φύγεις κύριος ίσως μία, δύο, αλλά στον πρώτο πραγματικό έλεγχο... Βλέπε 3β παραπάνω...
Οπότε μην ανησυχείτε για Α4 ή χαρτόνι ή μάρμαρο ή ζιρκόνιο χαραγμένο με διαμάντι κ.ο.κ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απλα ρωτάω ΓΙΑΤΙ να χρειάζεται ενα χαρτι όταν όλα ειναι καταχωρημένα (ασε τα ταξιδια έξω, εκει βγαζεις πράσινη καρτα έτσι κι αλλιως)
Όπα μια και το κατέχω λίγο το σπορ με τα ταξίδια όπου κοίταξαν την άδεια μου έκαναν όλοι την ερώτηση
-Γιατί ο αριθμός λέει ΧΧΧ 333 και η άδεια ΧΧΧ0333. Γιατί δεν γράφει τον αριθμό μηδέν?
Που να ήξερα???
Λοιπόν 3 φορές έφεραν ειδικό για να δει το πλαίσιο. Ταλαιπωρία απίστευτη.
(Ουκρανία, Μολδαβία, Ρουμανία)
ΑΝ έβγαζα και το κωλόχαρτο
Χέστα…
Ιταλία μου την είχαν πέσει άσχημα γιατί δεν έγραφε λατινικά το δίπλωμα και Γερμανία μου πήραν το δίπλωμα επί τόπου για τον ίδιο λόγο.
(δεν το πήρα ποτέ πίσω)
Η ΕΕ έχει οδηγία για το πώς πρέπει να είναι το έντυπο της άδειας απ όσο ξέρω και οφείλει να είναι ίδιο παντού.
Εκτώς ΕΕ και εκτώς Σέγγεν δε μπορεί να γίνει αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν πρέπει σιγα σιγα να ξεφευγουμε απο τη λογική των χαρτιών? Η τεχνολογία υπάρχει και το επιτρέπει.
ΗΠΑ δεν το κουβεντιάζω κάν... (αλλά εκεί δε θα πας με μηχανάκι)
Ναι, αλλα γι' αυτες τις "μια, δυο..." που λες, καποιος θα κλαψει το μηχανακι του!Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Και μπορεί να φύγεις κύριος ίσως μία, δύο, αλλά στον πρώτο πραγματικό έλεγχο... Βλέπε 3β παραπάνω...
Επισης δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι που εκλεψαν μηχανακι για να κανουν 100.000χιλ. με αυτο... απο το σημειο στο "χειρουργιο" ειναι η δουλεια... τελος παντων δε θα μαλωσουμε γι' αυτο! :smilea:
ΥΓ. Ετσι κι αλλιως μεχρι την αγορα της απομενης μηχανης, κοιμαμαι ησυχος![]()
money cant buy me love !!!
ε ρε να ημουνα υπαλληλος για μια μερα και να μου καθοτανε τετοια φαση........Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
...........
Φίλος: Όταν πάω στο εξωτερικό και σε έλεγχο επιδώσω στον Ιταλό - Γάλλο - Γερμανό Αυστριακό κλπ αστυνομικό αυτό το χαρτί ποιός θα με βγάλει από τη φυλακή? Πως θα αποδείξω ότι δεν έχω κλέψει το μηχανάκι????![]()
![]()
![]()
Υπάλληλος ΚΕΠ (δλδ εγω):μισο λεπτο κυριε (σηκωνω τηλεφωνο) σδοε εκει?καλημερα σας ονομαζομαι ετσι,ειμαι υπαλληλος στα κεπ ταδε και εχω μπροστα μου τον κυριο δινα.εχουμε την (παραπανω) κατασταση και ενω το κρατος μας κυριε πιαστακατωαπτοτραπεζι βογκαει οικονομικα και στερειται βασικων αγαθων (οπως χαρτι για παραδειγμα), ο γκαιλες του κυριου δινα ειναι ''αμα παει ταξιδακι στας ευρωπας'' τι θα πει στους ιθαγενεις αστυνομικους.επειδη λοιπον λεφτα εχει για περαστε να του κανετε μια ''περαιωσουλα''.ευχαριστω!
(γυρναω στο φιλαρακι σου) ενταξει κυριε.κανονιστηκε.δε θα χρειαστειτε καποιον να σας βγαλει απο την φυλακη σε ξενη χωρα.θα μπειτε σε δικια μας.
ασταδιαλα....παλιοφοροφυγαδες !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θες να βαλουμε φωτια σε ολα τα χαρτια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
... δεν κάνει το χαρτί την ιδιοκτησία...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω ρε κ@ργιόλη να μας σταματήσουνε του χρόνου στας Ευρώπας και να δώκεις άδεια του V-Strom σε A4 να δω τι θα σΕ πούνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε ρε να ημουνα υπαλληλος για μια μερα και να μου καθοτανε τετοια φαση........
Υπάλληλος ΚΕΠ (δλδ εγω):μισο λεπτο κυριε (σηκωνω τηλεφωνο) σδοε εκει?καλημερα σας ονομαζομαι ετσι,ειμαι υπαλληλος στα κεπ ταδε και εχω μπροστα μου τον κυριο δινα.εχουμε την (παραπανω) κατασταση και ενω το κρατος μας κυριε πιαστακατωαπτοτραπεζι βογκαει οικονομικα και στερειται βασικων αγαθων (οπως χαρτι για παραδειγμα), ο γκαιλες του κυριου δινα ειναι ''αμα παει ταξιδακι στας ευρωπας'' τι θα πει στους ιθαγενεις αστυνομικους.επειδη λοιπον λεφτα εχει για περαστε να του κανετε μια ''περαιωσουλα''.ευχαριστω!
(γυρναω στο φιλαρακι σου) ενταξει κυριε.κανονιστηκε.δε θα χρειαστειτε καποιον να σας βγαλει απο την φυλακη σε ξενη χωρα.θα μπειτε σε δικια μας.
ασταδιαλα....παλιοφοροφυγαδες !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ειδικά όταν η δικιά μου θα είναι πενιά...
κοιμηθηκα?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Θέλω ρε κ@ργιόλη να μας σταματήσουνε του χρόνου στας Ευρώπας και να δώκεις άδεια του V-Strom σε A4 να δω τι θα σΕ πούνε...
Ειδικά όταν η δικιά μου θα είναι πενιά...
1.δεν εχω στρομ
2.ευρωπη θα παμε με αεροπλανο (η κρυμμενοι σε αμπαρι πλοιου οπως παει το πραμα)
3.θα βαλουμε φωτια σε ολα τα χαρτια λεμεεεεεε
![]()
![]()
Ηλια μην περνεις και ορκο,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παίδες, περαν πλάκας... Εν έτει 2011 με όλα τα στοιχεια περασμένα έτσι κι αλλιως σε βασεις δεδομένων, χρειάζεται το χαρτί της άδειας?
εγω εκανα την μεταβιβαση το Σεπτεμβριο του 2007 και σε μπλοκο πριν λιγες μερες με ρωτησανε πιο ειναι το ονομα του προιγουμενου ιδιοκτήτη και πως δεν εχει αλλαξει ακομα ο ονομα... μετα απο 4 χρονια και 70.000 km...![]()