Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
στο φορουμ τους.
![]()
στο φορουμ ΜΑΣ :smilea:
(οσο ειναι δικο μου, αλο τοσο ειναι και δικο σου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
στο φορουμ τους.
![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Μην δίνεις σημασία..Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
![]()
Κουρεύτηκε, έκοψε το κάπνισμα.. σε λίγο θα πάρει και χωμάτινο..
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
![]()
![]()
υ.γ.διορθωθηκε![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
define ''λιγο''Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην δίνεις σημασία..
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μην δίνεις σημασία..
![]()
Πανε 3 μηνες που εκοψα και γω το τσιγαρο![]()
Ποδηλατο οσο πιο συχνα μπορω
Ενα ζευγαρι χερια μου λειπουν μονο![]()
Ολα για τη ρημαδα τη πιστα ρε γαμωτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Πανε 3 μηνες που εκοψα και γω το τσιγαρο![]()
...
Πες μου ρε ΜΛΚ ΤΡΟΥΠΕΡ ότι έκοψες το τσιγάρο για να κατεβάσεις χρόνο στη ζΜπίστα..![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πόσο άδολη είναι η καρδιά σου αγόρι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πες μου ρε ΜΛΚ ΤΡΟΥΠΕΡ ότι έκοψες το τσιγάρο για να κατεβάσεις χρόνο στη ζΜπίστα..![]()
![]()
Εκοψε το τσιγάρο για να βγάζει τα session
Εκοψε το μαλλί, και τις τρίχες από παντού, εκοψε νύχια και μπαίνει μόνο αφού έχει κατουρήσει για να είναι ελαφρύτερος στην Κ13.
Κυκλοφορούν φήμες ότι στο επόμενο θα ανέβει αφού κάνει κλύσμα, μιας και θα κερδίσει 2 δεκατάκια και από ΄κει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
κάνει κλύσμα
αφησαμε τον δικο μου και θα ασχοληθουμε με του Τρουπερ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες μου αμα σου το πω τι θα κανεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
στεγνωνω και μπαινω βυρωνα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Πόσο άδολη είναι η καρδιά σου αγόρι μου...
Εκοψε το τσιγάρο για να βγάζει τα session
Εκοψε το μαλλί, και τις τρίχες από παντού, εκοψε νύχια και μπαίνει μόνο αφού έχει κατουρήσει για να είναι ελαφρύτερος στην Κ13.
Κυκλοφορούν φήμες ότι στο επόμενο θα ανέβει αφού κάνει κλύσμα, μιας και θα κερδίσει 2 δεκατάκια και από ΄κει.![]()
![]()
![]()
![]()
εχετε δικιο, και συγνωμη για το υφος
αλλα στο τελος ισως να με καταλαβετε και να με δικαιολογησετε
nintza9r ειπες Ανεμος.....
αναγκαστικα θα πρεπει λοιπον να γραψω γιατι εχετε δικιο να με παρεξηγειτε απο μια και μονο προταση:
"Ξεκινα μια ιδεα για μια παρεα φιλων της μοτοσυκλετας, καλη ωρα οπως εσεις τωρα
να κανει πιστα με σκοπο τη μειωση της τιμης κοστους χρησης προς οφελος ολων.
Αυτο το πραγμα η "ιδεα" δηλαδη της ανιδιοτελους σχεσης μεταξυ των χρηστων,
αυτο το πρωτυπο ρομαντικο μοντελο εξαπλωνεται σαν μηνυμα αλληλεγγυης
της μη κερδοσκοπιας προς οφελος ολων.
Οταν αυτο γιγαντονεται μεσα απο τους ιδιους τους χρηστες με τη καλοπροαιρετη διαφημιση
αυτης της πρωτοτυπης ιδεας ρομαντισμου, εκει εμφανιζεται το κλασσικο πλεον στοιχειο του
ελληνα που τα ισοπεδωνει ολα κανοντας μεροκαματο-πελατες τους χρηστες της ιδιας
της ιδεας που δημιουργησαν και στηριξαν τοσο καιρο....
Ξεκινηστε λοιπον κατι ιδιο βιωστε το και μετα οταν γινει αυτο να δειτε πως θα νιωσετε....
Μακαρι να υπηρχε μονο η βιτρινα με τα ειδη που προβαλονται, αυτο θα θελαμε ολοι εμεις για την κοινη αγαπη που εχουμε προς τα διτροχα αλλα κακως και συνηθως "υπαρχει και η αλλη αθεατη πλευρα" που πρεπει να γνωριζουμε.....εστω και μετα απο τοσα χρονια...."
......................................
ευχαριστω για το θεμα που αφησατε και το χωρο που μου δωσατε
και ισως παντα να πρεπει να υπαρχει χωρος στη ζωη μας
για καποιους να γραφουν το «αλλο» που δεν γνωριζουμε
*«διαβαζω αλλα δεν γραφω συχνα»
ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια
μαλιστα.απο εδω και περα θα πρεπει μαλλον να απαντησουνε οι αρμοδιοι του τρακμπαικ λοιπονΑρχικά δημιουργήθηκε από slipper
εχετε δικιο, και συγνωμη για το υφος
αλλα στο τελος ισως να με καταλαβετε και να με δικαιολογησετε
αναγκαστικα θα πρεπει λοιπον να γραψω γιατι εχετε δικιο να με παρεξηγειτε απο μια και μονο προταση:
Οταν αυτο γιγαντονεται μεσα απο τους ιδιους τους χρηστες με τη καλοπροαιρετη διαφημιση
αυτης της πρωτοτυπης ιδεας ρομαντισμου, εκει εμφανιζεται το κλασσικο πλεον στοιχειο του
Ξεκινηστε λοιπον κατι ιδιο βιωστε το και μετα οταν γινει αυτο να δειτε πως θα νιωσετε....
Μακαρι να υπηρχε μονο η βιτρινα με τα ειδη που προβαλονται, αυτο θα θελαμε ολοι εμεις για την κοινη αγαπη που εχουμε προς τα διτροχα αλλα κακως και συνηθως "υπαρχει και η αλλη αθεατη πλευρα" που πρεπει να γνωριζουμε.....εστω και μετα απο τοσα χρονια...."
*«διαβαζω αλλα δεν γραφω συχνα»
σε αυτο το ποστακι.
εγω σαν μοντ θα παρακαλεσω να τηρηθει ενα επιπεδο στην κουβεντα σας κυριοι και να μην ξεφυγετε.
ευχαριστω.
ninja και όχι nintzaΑρχικά δημιουργήθηκε από slipper
![]()
Είπα Ανεμος ... και είπες πολλά χωρίς να λες τίποτα.
Όσον αφορά το πως και για ποιον λόγο ξεκίνησε ο Ανεμος να συνδιοργανώνει TD μαζί με το Bikenet, επέτρεψέ μου να έχω περισσότερη γνώση από οποιονδήποτε άλλο, καθώς έχω την πατρότητα της πρότασης.
Ο σκοπός λοιπόν ποτέ δεν ήταν η "μείωση του κόστους προς όφελος όλων" (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν αυτό ήταν εφικτό δεν θα γινόταν). Μιλάμε για το 2005, όταν τα οργανωμένα TD στις Σέρρες ήταν είδος σε ανεπάρκεια, και οι "παρέες" είχαν ως κύριο χώρο έκφρασης τα Λιμανάκια, τον Μπράλο, την Βόρεια Εύβοια - δυστυχώς αρκετά συχνά με μη επιθυμητά αποτελέσματα. Ο σκοπός λοιπόν ήταν να πάρουμε κάποιες παρέες από τα Λιμανάκια ή οπουδήποτε αλλού και να προσφέρουμε έναν άλλο χώρο έκφρασης - εκτόνωσης αλλά και εκπαίδευσης.
Τα TD Ανεμος - Bikenet ποτέ δεν ήταν "μη κερδοσκοπικά" με τον τρόπο που εννοείς. Κέρδος ή χασούρα (ναι, πολλές φορές) πάντοτε υπήρχε, αλλά όλα τα καλά σε αυτήν την ζωή πληρώνονται. Και τα TD δεν γιγαντώθηκαν όπως λες "μεσα απο τους ιδιους τους χρηστες με τη καλοπροαιρετη διαφημιση αυτης της πρωτοτυπης ιδεας ρομαντισμου", αλλά από την δουλειά μιας πολύ μικρής ομάδας ανθρώπων που χάλαγε άπειρες ώρες από τον χρόνο της για να οργανώσει και να εκτελέσει με πολύ υψηλά στάνταρντς κάτι που οι συμμετέχοντες απλά έρχονταν και απολάμβαναν. Οι "χρήστες" όπως αναφέρεις, συμμετέχοντες λέω εγώ, δεν δημιούργησαν καμία ιδέα, και αν "στήριξαν" αυτά τα TD, το έκαναν με βάση τις υπηρεσίες που λάμβαναν - και συνεχίζουν να λαμβάνουν - όλο και περισσότερες.
Οταν λοιπον ο Ανεμος άρχισε να παραπαίει και το γκρουπ των ανθρώπων που οργάνωνε και εκτελούσε τα TD έφτασε να αριθμεί δυόμιση άτομα, γεννήθηκε το Trackbike.gr, το οποίο εξέλιξε τα TD στην μορφή που έχουν σήμερα. Οποιος θεωρεί ότι τον κάνουμε "μεροκάματο - πελάτη", σαν ελεύθερος άνθρωπος που είναι, μπορεί να μην συμμετέχει - δεν είναι αυτή όμως η εντύπωση που εγώ αποκομίζω από τους συμμετέχοντες.
Αυτά για την "αθέατη πλευρά" - που μόνο αθέατη δεν είναι.
THE MASTURBATION GOES CLOUD...
2 λογακια και απο μενα (η προσωπικη μου αποψη και μονο)
Χροοοονια πελατης και γω, τους τα εσκαγα και ελεγα και ευχαριστω απο πανω. Θες η παρεα, θες ο χαβαλες? Τα παιδια τοτε (λινος, μπλειντ, vfr, και πολλοι πολλοι που δε χρειαζεται να τους αναφερουμε ολους) να κανουν οτι καλυτερο μπορουσαν να περναμε ολοι οι συμμετεχοντες καλα. Ειδικα καποια παιδια στα καλοκαιρινα TD τα λυπομουν στη κυριολεξια. Εγω να κανω 7-8 γυρους και να βγαινω εξω να πιω 1 λιτρο νερο και αυτοι να ειναι συνεχεια μεσα, να σταζουν ιδρωτα, οχι αστεια, να τους βλεπεις και να φοβασαι οτι θα πεσουν κατω απο αφυδατωση
Σε οσους φιλους/γνωστους ηξερα, τους τραβαγα απο τη μυτη να παμε πιστα. Οχι τους "καγκουρες" αλλα αυτους που θα το εκτιμουσαν και θα τους αρεσε η ολη φαση. Και κανεις τους δε το μετανοιωσε. Απεναντιας, κανεις δεν ηρθε μονο μια φορα. Για πολλους υπηρξε δευτερη, τριτη, τεταρτη φορα.
Ολοι ειχαμε τη δυνατοτητα να παμε μονοι μας, χωρις γκρουπ, χωρις συμμετοχες, χωρις κοσμο αλλα κανεις μας δε το εκανε. Μετραγαμε μερες μεχρι το επομενο TD....
Αυτα ηταν παλιαΑ
Εδω και 2 χρονια ειμαι πλοηγος στο πρασινο γκρουπ και βλεπω τα πραγματα εκ των εσω πια. Βλεπω το τρεξιμο που καποια παιδια κανουν προκειμενου να γινει αυτο το TD πραγματικοτητα, και καποια αλλα πραγματα που στα ματια μου δειχνουν οτι αυτο που γινεται δεν εχει σκοπο να κονομησουν καποιοι, το αντιθετο μαλιστα
Παραδειγματα
3 φορες εχω ανεβει ως πλοηγος και το μηχανακι μου το εχει χρησιμοποιησει φιλος ως συμμετεχοντας. (πρασινο εγω, κοκκινος αυτος).
Ως πλοηγος, οι βενζινες και τα λαστιχα καλυπτονται απο τη διοργανωση. Του φιλου μου ομως δεν ειχαν καμια υποχρεωση να του τα προσφερουν αυτα.
Φυσικα, λογω του οτι αυτος ειναι ετσι ο χαρακτηρας του, τη Κυριακη βραδυ πηγε βρηκε τον υπευθυνο και του ειπε να τσονταρει για τα λαστιχα, εστω για τις βενζινες.... εφαγε τα μπινελικια του και ηρεμησε.
Τι πιο λογικο να του πει "δωσε 20 ευρω για τις βενζινες" που εκαψε 50+ ευρω. Κι'ομως, δε δεχτηκαν να παρουν τιποτα.
Περισυ, τη Παρασκευη το βραδυ εχει κανονισει η οργανωση να μαζευτουμε ολοι (πλοηγοι, παιδια στις Κ, στην εκκινηση) για ενημερωση. Λογω μη σωστης συννενοησης, καποιοι δε το καταλαβαν και δε μαζευτηκαμε ολοι. Ο ψηλος ηταν εξω φρενων. Ειχε σκασει. Δε μπορω να το περιγραψω με λογια το πως ηταν, αλλα σε καμια περιπτωση δεν κανει ετσι καποιος που βλεπει την διογρανωση ως "κονομα/απραχτη" . Την αλλη μερα το πρωι νας ειχε απο τις 6,45 στη πιστα για ενημερωση. Ηταν εκει και μας περιμενε.
Και το αστειο ξερετε ποιο ειναι? οτι αυτα που μας ειπε, μας τα λεει καθε φορα. Πραγματα που ηδη ξεραμε, ηθελε να μας τα ξαναπει ωστε κανεις να μη μπορει να πει "δε το'ξερα" πχ
Ολη αυτη η σταση, μονο υπευθυνοτητα και αγαπη δειχνει για αυτο που κανουν
Εγω προσωπικα, μετα απο καθε σεσσιον αρχισω το ποδαροδρομο απο το ΒΟΧ 1 που βρισκομαστε μεχρι και το τελευταιο, και ψαχνω να βρω ατομα που τους ειδα μεσα και πρεπει να τους πω κατι.
Δε περιμενω να ερθουν σε μενα, παω εγω σε αυτους οχι γιατι μου το επιβαλλει κανεις, αλλα γιατι ετσι το γουσταρω, ετσι αισθανομαι οτι μπορω να προσφερω περισσοτερο, και για οσο καιρο με εμπιστευεται η οργανωση, ετσι θα κανω (α, ξεκολησε η σολα απο τη sidi μποτα μου... καινουρια ρε γαμωτο, απο το 99 τις εχω :rotflmao: )
Μπορω να γραψω πολλα ακομα παραδειγματα, αλλα θα γινω κουραστικος και δε θελω. Και ξαναλεω, αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν ειναι υποχρεομενος κανεις να συμφωνει μαζι μου![]()
σε αυτη τη χωρα ειναι νομος να προσπαθεις να κινεισαι οπου φυσα ο ανεμος και να αλαζεις τα πιστευω σου αναλογα προς τα που βαδιζουν τα συμφεροντα σου. Ολα εχουν μια τιμη και μαλλον οχι αξια
ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια