Ναι γιατί τις προηγούμενες μέρες ήταν πεσμένος ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
:rotflmao:
Έχεις ρέντα σήμερα :rotflmao:![]()
Ναι γιατί τις προηγούμενες μέρες ήταν πεσμένος ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
Έχεις ρέντα σήμερα :rotflmao:![]()
Sent from me using a computer.
Στέλιο, πάρε μακ και θα ησυχάσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τόσες απαντήσεις και ακόμα δεν βγήκε ούτε ένας να πει "Πάρε ρε συ Στέλιο ένα Mac να καθαρισεις". Πάει χάθηκε η αξιοπιστία του φόρουμ.
![]()
![]()
![]()
ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ
Πέρασα win7 σε ένα notebook μέσω ενός φορητού δίσκου 500GB γιατί δεν είχα πρόχειρο φλασάκι. Ο δίσκος έπρεπε φυσικά να γίνει bootable. Ολα πήγαν καλά. Τώρα θέλω να τον ξανακάνω δίσκο, αλλά τον συνδέω και τον δείχνει σαν DVD, δηλαδή δε μπορώ να γράψω τίποτα. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:
Αρκεί ένα απλό format ή θέλει άλλα κόλπα; Την τελευταία φορά που έπαιζα με bootable usb sticks για να δοκιμάσω ένα ubuntu, έκανα φορμάτ σε ένα μικρό και το έκαψε. Τέλος. Φινίτο!! Δεν το βλέπει κανείς πλέον, ούτε windows ουτε linux. Δε με παίρνει να καταστρέψω τον 500άρη μου, βοήθεια! Μια σίγουρη γνώμη παρακαλώ!![]()
Αρχίζω ανάποδαΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ
Πέρασα win7 σε ένα notebook μέσω ενός φορητού δίσκου 500GB γιατί δεν είχα πρόχειρο φλασάκι. Ο δίσκος έπρεπε φυσικά να γίνει bootable. Ολα πήγαν καλά. Τώρα θέλω να τον ξανακάνω δίσκο, αλλά τον συνδέω και τον δείχνει σαν DVD, δηλαδή δε μπορώ να γράψω τίποτα. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:
Αρκεί ένα απλό format ή θέλει άλλα κόλπα; Την τελευταία φορά που έπαιζα με bootable usb sticks για να δοκιμάσω ένα ubuntu, έκανα φορμάτ σε ένα μικρό και το έκαψε. Τέλος. Φινίτο!! Δεν το βλέπει κανείς πλέον, ούτε windows ουτε linux. Δε με παίρνει να καταστρέψω τον 500άρη μου, βοήθεια! Μια σίγουρη γνώμη παρακαλώ!![]()
1) Δεν μπορείς να κάνεις ζημιά (να κάψεις) σε αποθηκευτικό μέσο με φορματ, πιθανά τυχαίο γεγονός ν δεν παίζει κάτι άλλο. Να προτιμάτε τα επώνυμα στικάκια είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα noname.
2) Αρκεί ένα απλό φορμάτ και ο εξωτερικός σου δίσκος θα χάσει όλες τις ιδιότητες (πχ bootable)
Μίλησα.
![]()
![]()
Βέβαια ισχύει και για σένα ότι και τους παραπάνω
"Πάρε ένα Mac να ησυχάσεις"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ευχαριστώ. Ξεκινάω φορμάτ! Αν δεν πετύχει θα τα βρούμε, πατρινός είμαι κι εγώ!! χαχα :rotflmao::rotflmao:
![]()
Οσο για το κάψιμο, φορμαρίστηκε για boot σε λίνουξ... και ύστερα πήγα να το φορμάρω με windows... και μετά δεν ήταν πλέον στικάκι, αλλά ξυλαράκι!! Ισως και να ήταν τυχαίο, πάντως ήταν επώνυμο και πασίγνωστο μάλιστα...![]()
Φέρτο από το μαγαζί να το δω μήπως και το επαναφέρω. Εκτός κι αν το έβαλες σε καμία από τις μπροστινές usb που έχουν τα cases και αυτός που συναρμολόγησε το πισι έχει βάλει ανάποδα τα καλώδια. Έτσι στικ καπούτ αλλά και όποια άλλη συσκευή βάλεις στη συγκεκριμένη θύρα καπούτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
ευχαριστώ. Ξεκινάω φορμάτ! Αν δεν πετύχει θα τα βρούμε, πατρινός είμαι κι εγώ!! χαχα :rotflmao::rotflmao:
![]()
Οσο για το κάψιμο, φορμαρίστηκε για boot σε λίνουξ... και ύστερα πήγα να το φορμάρω με windows... και μετά δεν ήταν πλέον στικάκι, αλλά ξυλαράκι!! Ισως και να ήταν τυχαίο, πάντως ήταν επώνυμο και πασίγνωστο μάλιστα...![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι ιος βαλε antivarious
Έχω βρει ένα antivarious της malossi. Τι λέτε,θα κάνει δουλειά;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δεν ξέθαψε απλά, αλλά απάντησε και σε ερώτηση του 2011.
Το μυστικό είναι στην υπογραφή. Reference link προς την ιστοσελίδα του.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.