Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: "...Τόσο...όσο..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη απλά ανταλλάζουμε απόψεις.
    Όσο για το όνομά μου, απλά μια διόρθωση έκανα
    Και για τα άλλα που συμπλήρωσες, δεν θα μπώ στην διαδικασία να επιχειρηματολογήσω, γιατί:ZZZ: νυστάζω και συν τις αλλης θα πάει μακρυά η κουβέντα [/B][/QUOTE]

αχ δεν με καταλαβες μαλλον νυσταζεις πολυ
    σου ζηταω συγνωμη γιατι πρεπει... για το ονομα φυσικα και οχι για τ πολυ σωστες αποψεις μου (ψωνιο!!!!)
    το ονομα καθενος μας ειναι το πρωτο σημειο εκροης ενεργειας και απαιτει σεβασμο.
    οι κουβεντες, οι συζητησεις κ οι σκεψεις ειναι τα οχηματα για τα ποιο μακρυνα μας ταξιδια.(οταν υπαρχει η αναλογη διαθεση βεβαια)
    καλη γλυκεια σου νυχτα λοιπον !!!!.
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Kαλέ μου Λεωνίδα,
    είναι λογικό να μην έχουν συναισθήματα το τέλειο και το απόλυτο Για τον απλούστατο λόγο, ότι τα συναισθήματα τα έχουν οι άνθρωποι. Μην ρωτάς που το ξέρω, καλέ μου Λεωνίδα, γιατί απλά το ξέρω...γιατί αυτά τα συναισθήματα, χρόοοοονια ολάκερα καθοδηγούν τους δόλιους τους ανθρώπους Το συναίσθημα, καθοδηγεί την ανθρώπινη βούλιση ενίοτε, η οποία κοχλάζει στην ανασφάλεια, στον φόβο, σε ένα γιατί που ξαπλώνεται στους δρόμους στις θάλασσες, στην ζωή μας, μέσα μας, στο αμήχανο γέλιο μας...ολούθε...κι είναι καλά εκεί. Γιατί υπάρχει χρώμα...κι όπου υπάρχει χρώμα, υπάρχει και συναίσθημα κι αυτό είναι μαγεία
    Μ'αρέσει που έχω ερωτήματα και κάθε μέρα που ξημερώνει, χαμογελάω που είμαι έτοιμη, να ψάξω να βρώ τις απαντήσεις...
    Μ'αρέσει που έχω φόβους, γιατί βρίσκομαι να κοιτάζω τον εαυτό μου, και να ψάχνω ακόμα κάτι την φορά και να λέω Θεοδώρα, μην μασάς...ο φόβος θα λυγίσει στην προσπάθειά σου να τον κατακτήσεις και να τον κάνεις σύμμαχό σου...έτσι λέω στον εαυτό μου και τα αστέρια γίνονται μικρά φεγγάρια κι ανταμώνουν με την πληρότητα της ηρεμίας. Αλήθεια, τι είναι πληρότητα εντέλει?
    Η αυτοτέλεια. Η βαθύνοια. Το φόντο. Η χειραφέτηση. Η ελευθερία. Η αυτονομία. Η αδρότητα.
    Πόσες λέξεις συνάντησα στο διάβα μου??? Τις είδα όλες μαζί να με τυλίγουν με την πελώρια σιωπή τους και να γίνονται επίκουροι μιας άνοστης πραγματικότητας. Οι λέξεις είναι ακόμα εδώ κι εγώ τις ταξινομώ μπας και καλύψω την πληρότητα μιας μακροθυμίας.
    Τον φόβο δεν τον τοποθέτησα ποτέ μόνη μου.
    ...κάποιοι σπουδαίοι λένε ότι πρέπει να λογαριάζουμε τον φόβο μας. κι εγώ θυμάμαι πάντα, να τους κοιτώ γεμάτη αδιαλλαξία και να αναρωτιέμαι πόση ελευθερία χωράει μέσα μου...και πόσοι φόβοι σκοτώνουν την ελευθερία μου...Το φόβο μάς τον φυτεύουν οι "δήθεν" στωικοί, που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο των άλλων.
    Αδαείς μιας μισαλλόδοξης οικουμένης...
    Ο φόβος, είναι απαραίτητος, τόσο...όσο, να μπορεί να με προστατεύει. Από ένα σημείο και μετά, δεν με προστατεύει. Με αφοπλίζει. Με κρατάει αιχμάλωτη και.....χιλιάδες ακόμα ανθρώπους που δεν καταφέρνουν να κοιτάξουν τον ήλιο και να νιώσουν ότι ζουν. Πόσοι άνθρωποι Λεωνίδα, παλεύουν με τους φόβους τους και πόσοι έχουν πάψει να παλεύουν???
    Το να αποβάλλω τον φόβο μου, επιτρέπω στον εαυτό μου να δει επιπλέον πράγματα, εικόνες, καταστάσεις. Το να νικήσω τους φόβους μου, νικάω τους καταπατητές μιας άγευστης αντιξοότητας
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μα ειναι κανεις που να μη φοβαται ;

Ειναι αδυνατο οσο ειμαστε ανθρωποι να μη νοιωθεις καπου φοβο.
    Αν δε νοιωθαμε φοβο θαμασταν σαν χολλυγουντιανη ταινια . . .
    Η αναγκη να αντιμετωπισουμε τους φοβους φερνει μαζυ της και την τολμη να κοιταξεις μπροστα στις επιλογες σου.
    Αν αυτη η αναγκη καλυφτει απο το πανικο τοτε αστα βραστα . . .
    Αρα δεν ειναι ο φοβος που κανει τη ζωη δυσκολη αλλα ο πανικος που δεν αφηνει περιθωρεια στην αναγκη για αντιμετωπιση του φοβου και της ανασφαλειας που θα δημιουργησει.

Ο πανικος ομως μπορει και να γινει ελεγχομενος φοβος με βαση μια σχετικη προυπαρχουσα εμπειρια η με τη ενεργη βοηθεια ενος φιλου/φιλης σε μια στιγμη.
    Και μετα ερχεται ο ερωτας . . .

Ο πανικός, είναι ο πιό κακός σύμβουλος των πιό κρίσιμων καταστάσεων. Ο φόβος, είναι σαν αερικό που καθησυχάζει τα θέλω μας, τα πρέπει μας και τα υποδουλώνει σε μια ύστατη στιγμή. Μετά, έρχεται ο πανικός να αφυπνίσει και να ταράξει την ένδον χώρα της ψυχής. Την πανικοβάλλει και την στέλνει σε ανήλιαστες σκέψεις. Τρομαγμένες απόπειρες. Μόνο η ψυχραιμία μπορεί να παλέψει με τον πανικό και να αποβάλλει τον φόβο...
    Και για να αποκτηθεί η ψυχραιμία, θέλει, απαιτεί πολύ "δουλειά" με τον εαυτό μας
    ...κι ύστερα, έρχεται ο έρωτας...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Re: Re: "...Τόσο...όσο..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Η ζωή περιπλανιέται , πολλά τα μονοπάτια πολλοί οι δρόμοι , σε εμάς μένη ποιον να διαλέξουμε . η πληθώρα των συναισθημάτων που μας χαρακτηρίζει σαν είδος είναι κάτι που κατακτήσαμε στο πέρασμα της εξέλιξής μας .Ο φόβος ,ο έρωτας , η απώλεια , η κατοχή , τα θέλω … προσδίδουν μια διαφορετικότητα στον κάθε ένα μας . Αυτό που δέχεται , αυτό που δείχνει , αυτό που θέλη να δούν οι αλλοι . πολλοί εχουν εντάξει στον κόσμο τους και τον δόλο , “σου δείχνω αυτό που θές να δείς για να ειμαι αρεστός” . ότι πιστεύη ο κάθε ενας ξεχωριστά είναι απόψεις διαμορφωμένες από βιώματα . βιώματα που όπως τα εισπράτης σου ανοίγουν και κάτι καινούριο .
    Πολλοί οι δρόμοι , πολλές οι αλήθειες . πολλές επιλογές να διαλέξης
    η ζωή περιπλανιέται, γιατί της το επιτρέπουμε...περιπλανιόμαστε κι εμείς μαζί της
    Όσο για τα μονοπάτια, είναι ένα κεφάλαιο που δεν στερεύει ποτέ(δες το βιβλίο αλχημιστής)
    Τι σημαίνει, "θέλω να είμαι αρεστός" Μια ανασφάλεια είναι, που υποβάλλει πολλούς να παραμείνουν εκεί και να αφουγκραστούν τα θέλω των άλλων ουσιαστικά, με αποτέλεσμα φρικτό, να παραμερίσουν τα δικά τους "θέλω"...Εκεί ο φόβος της μη αποδοχής, στεγάζει το κιτάπι του νου και το εγκλωβίζει.
    Αδυναμία, έλλειψη θάρρους, ανάγκη για κατάκτηση ανθρώπινης συναναστροφής. Ουσιαστικά, φόβος κι εγκατάλειψη μοναξιάς.
    Εσωτερική αλλοτρίωση κι όχι μόνο:hypnotize
    Τα βιώματά μας, ενδόμυχα τα καθορίζουμε εμείς... η δικαιολογία μας να κρυφτούμε στο πουθενά...αποφεύγουμε να επιλέξουμε το μονοπάτι της δικιάς μας αλήθειας...
    ...κι όποιος αντέξει...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
    δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη απλά ανταλλάζουμε απόψεις.
    Όσο για το όνομά μου, απλά μια διόρθωση έκανα
    Και για τα άλλα που συμπλήρωσες, δεν θα μπώ στην διαδικασία να επιχειρηματολογήσω, γιατί:ZZZ: νυστάζω και συν τις αλλης θα πάει μακρυά η κουβέντα
    αχ δεν με καταλαβες μαλλον νυσταζεις πολυ
    σου ζηταω συγνωμη γιατι πρεπει... για το ονομα φυσικα και οχι για τ πολυ σωστες αποψεις μου (ψωνιο!!!!)
    το ονομα καθενος μας ειναι το πρωτο σημειο εκροης ενεργειας και απαιτει σεβασμο.
    οι κουβεντες, οι συζητησεις κ οι σκεψεις ειναι τα οχηματα για τα ποιο μακρυνα μας ταξιδια.(οταν υπαρχει η αναλογη διαθεση βεβαια)
    καλη γλυκεια σου νυχτα λοιπον !!!!. [/B][/QUOTE]

Συγγνώμη Παναγιώτη που δεν σε κατάλαβα νωρίτερα, επειδή νύσταζα:ZZZ: πολύ
    Το όνομα του καθενός μας, κρύβει ανύποπτες αλήθειες, που θωρούν κάτι από εμάς, δίχως να το αντιλαμβανόμαστε.
    Αλήθεια για πές μου...εμείς προσαρμοζόμαστε στο όνομά μας, ή το όνομα προσαρμόζεται σε εμάς??
    Αχ πόσο πολύ μου αρέσουν τα ονόματα...
    Κάποτε στο πανεπιστήμιο, έκανα μια εργασία με θέμα τα ονόματα ανά τον κόσμο. Όποια πέτρα κι αν σηκώσει η ανθρώπινη υπόσταση, την Ελληνική ομοιογένεια θα συναντήσει χαραγμένη να περιβάλλεται σε μια ιστορία. Και οι ιστορίες, λένε αυτά που συνήθως, προσπαθούμε να αποφύγουμε
    Οι κουβέντες, ολάκερα ταξίδια που μάς πηγαίνουν σε τόπους μακρινούς

καλό σου ξημέρωμα
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Απορώ αν μερικοί καταλαβαίνουν τι γράφουν σε αυτό το ποστ ή απλά συνθέτουν, με μεγάλη σιγουρία για την ουσία του περιεχομένου τους, ένα εντυπωσιακό λεκτικά κείμενο που -δυστυχώς- στερείται νοήματος..

Συγγνώμη Παναγιώτη που δεν σε κατάλαβα νωρίτερα, επειδή νύσταζα:ZZZ: πολύ
    Το όνομα του καθενός μας, κρύβει ανύποπτες αλήθειες, που θωρούν κάτι από εμάς, δίχως να το αντιλαμβανόμαστε.
    Αλήθεια για πές μου...εμείς προσαρμοζόμαστε στο όνομά μας, ή το όνομα προσαρμόζεται σε εμάς?? καθε ηχος καθε γραμμα ειναι ενας συμβολισμος ενεργειας.το να αλλαζεις να κοβεις κτλ εχει και το αναλογο αποτελεσμα. το ονομα μας οπως και το περιβαλον που μεγαλωνουμε και οι ανθρωποι που μας περιστιχοιζουν δρουν καταλυτικα σε εμας?[COLOR=blue
    Αχ πόσο πολύ μου αρέσουν τα ονόματα... ΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?
    Κάποτε στο πανεπιστήμιο, ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΣΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!!! έκανα μια εργασία με θέμα τα ονόματα ανά τον κόσμο. Όποια πέτρα κι αν σηκώσει η ανθρώπινη υπόσταση, την Ελληνική ομοιογένεια θα συναντήσει χαραγμένη να περιβάλλεται σε μια ιστορία. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ Και οι ιστορίες, λένε αυτά που συνήθως, προσπαθούμε να αποφύγουμε ΔΥΣΤΗΧΩς
    Οι κουβέντες, ολάκερα ταξίδια που μάς πηγαίνουν σε τόπους μακρινούς

καλό σου ξημέρωμα [/B][/QUOTE] μηπως εισαι λιγο γκαντεμο???? βρεχει ολη μερα σημερα....
    (πλακα κανω
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
    Απορώ αν μερικοί καταλαβαίνουν τι γράφουν σε αυτό το ποστ ή απλά συνθέτουν, με μεγάλη σιγουρία για την ουσία του περιεχομένου τους, ένα εντυπωσιακό λεκτικά κείμενο που -δυστυχώς- στερείται νοήματος..

+10000000000!!!!
    το original α-μηχανο™ μελος

[ μηπως εισαι λιγο γκαντεμο???? βρεχει ολη μερα σημερα....
    (πλακα κανω [/B][/QUOTE]

ναι εγώ κάλεσα τα nimbusakia για να σας δροσίσω λίγο επομένως, είμαι πολύ γκαντέμο :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ναι εγώ κάλεσα τα nimbusakia για να σας δροσίσω λίγο επομένως, είμαι πολύ γκαντέμο :

πολυ ωραια θα εισαι πολυ χρησιμη σε περιοδους ξηρασιας http://www.moto.gr/forums/misc.php?a...getsmilies&s=#
    για να ποτιζω τα δεντρακια μου!!!!

θεματικο παρκο 011.jpg
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

πολυ ωραια θα εισαι πολυ χρησιμη σε περιοδους ξηρασιας http://www.moto.gr/forums/misc.php?a...getsmilies&s=#
    ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor

Δεν σε ρωτήσαμε
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας

η nimbus, είναι πάντα χρήσιμη
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    η nimbus, είναι πάντα χρήσιμη
    Ναι αλλα να μας λέει πότε θα μας μουσκέψη να πέρνουμε τα μέτρα μας...

:rotflmao: :rotflmao:

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Ναι αλλα να μας λέει πότε θα μας μουσκέψη να πέρνουμε τα μέτρα μας...

:rotflmao: :rotflmao:

αν είναι να σας προηδοποιεί, τότε τι νόημα έχει???
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων