Nα ζητήσω και συγνώμη από τον κύριο Σπόρκη που τον έκανα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ γιαμαχάκιαΑύριο η διόρθωση...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Καλά μιλάμε το ποιο καλοντυμένο, χαμογελαστό ,και με τα ποιο όμορφα κορίτσια ,μακράν όλων των φόρουμ είμαστε .Πάντα τέτοια …![]()
![]()
Στον επόμενο γάμο μου καλεσμένοι όλοι είστε.:a13:
ΤΑΙ τυφλa να έχει ο κωστέτσος…
Αν ήμουνα εδώ όταν ήρθατε την καλύτερη νύφη θα σου έδινα (Κρυφά)![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
καμμενο λαστιχοΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
gtz750 (μετά συζύγου) και katsai
(παρακαλείται ο κατσάη να έρθει να πλύνει τα ρούχα μου!)
αλλη μια δοκιμασια για το ARIEL
να δουμε θα τα καταφερει...
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Πολύ ωραίες οι φωτό και το όλο σκηνικό. Φοβερή η ιδέα με τις μοτό στην εκκλησία. Είναι να το έχει κανείς μέσα του!![]()
![]()
Φυσικά όλες οι φωτογραφίες ήταν εξαιρετικές, και μακάρι να δούμε κι'άλλες πολλές τέτοιες ακόμα.
Φυσικά και πρέπει να τονίσουμε τις εκπάγλου καλλονής γυναίκες του forum μας, οι οποίες φρόντισαν όλες ανεξαιρέτως να μας πετάξουν τα μάτια έξω με την εμφάνιση τους, αλλά και με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Εγώ απλώς θα ήθελα να σταθώ στο πόσο όμορφη και γοητευτική ήταν η Lina πάνω στο πολύ "κακό" και "μοβόρικο" μηχανάκι που καθόταν. Είμαι σίγουρος οτι δε ξέρατε ποιό να πρωτοθαυμάσετε έτσι????
ε?
εε??
εεεεεεεεε????????????????/
:a32: :a32:![]()
:a19:
![]()
![]()
:a07: :a07: :a07:
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Φυσικά όλες οι φωτογραφίες ήταν εξαιρετικές, και μακάρι να δούμε κι'άλλες πολλές τέτοιες ακόμα.
Φυσικά και πρέπει να τονίσουμε τις εκπάγλου καλλονής γυναίκες του forum μας, οι οποίες φρόντισαν όλες ανεξαιρέτως να μας πετάξουν τα μάτια έξω με την εμφάνιση τους, αλλά και με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Εγώ απλώς θα ήθελα να σταθώ στο πόσο όμορφη και γοητευτική ήταν η Lina πάνω στο πολύ "κακό" και "μοβόρικο" μηχανάκι που καθόταν. Είμαι σίγουρος οτι δε ξέρατε ποιό να πρωτοθαυμάσετε έτσι????
ε?
εε??
εεεεεεεεε????????????????/
Οντως ..... πολυ , κακο και αιμοβορικο ...... μηχανακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και με ωραια θεση ... οδηγησης !!!!!:wacko:
Thks mitso