Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Hornet ρεταρει στης 3500 και κλοτσαει σαν γοιδουρι

μηχανημα μετρησης εννοει την τρομπα, την βγαζει και μετραει ρευμα κ πιεση.

Δεν φταιει η βενζινη στην περιπτωση σου αλλα μαλλον η τρομπα (ειδαλλως θα το εκανε κ στις ψηλες στροφες), πιθανον να στρωσει αν κανεις μερικα χιλιομετρα, αλλα θα το ξαναβγαλει στο μελλον, οποτε την αλλαζεις. (εξαλλου εσυ κερδιζεις, ο μαστορας κερδιζει, μονο η Honda χανει )

γενικως οι μαστορες οταν δεν μπορουν να εξηγησουν κατι, το ριχνουν στην βενζινη, που δεν αποδεικνυεται ετσι κ αλλιως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της immoral
    Unhappy

παλικάρια μετά απο πολύ ΨΑΞΙΜΟ το μοτορι τελικά κανείς δεν ξέρει τι έχει πάντως εχει αρχίσει να χειροτερεύει η κατάσταση γιατί μετα απο αρκετή ωρα λειτουργίας μεταξύ 2.500 και 3.500 και αφού το αφήσω στο ρελαντί σβήνει δεν ξέρω εχω αρχίσει να αγχώνομαι αρκετά ......
    el Capitan

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από immoral
    Unhappy

παλικάρια μετά απο πολύ ΨΑΞΙΜΟ το μοτορι τελικά κανείς δεν ξέρει τι έχει πάντως εχει αρχίσει να χειροτερεύει η κατάσταση γιατί μετα απο αρκετή ωρα λειτουργίας μεταξύ 2.500 και 3.500 και αφού το αφήσω στο ρελαντί σβήνει δεν ξέρω εχω αρχίσει να αγχώνομαι αρκετά ......
    Ραγόρι μου, τι αγχώνεσαι, δεν καταλαβαίνω?

Μηχανάκι 4 μηνών εντός εγγύησης δεν είναι? Ε, πας σε ένα αξιόπιστο εξουσιοδοτημένο, του το αφήνεις, και τους λες "μάστορα φτιάξ' το"! Ούτε κουβέντες, ούτε διχογνωμίες, ούτε τίποτα...

Όλα τα άλλα (περί δυναμομετρήσεων και γύρω-γύρω μέλισσες) είναι οδοντόκρεμες.

Ετσι... Αυτο ελειπε να αγχωνεσαι για μηχανακι στην εγγυηση

Σου ειπε δηλαδη εσενα αξουσιοδοτημενος "δεν ξερω τι εχει φιλε" ? Βλαμμενος θα ειναι, να πας σε αλλον.

Αν δεν ξερει τι εχει να αρχισει να αλλαζει εξαρτηματα μεχρι να το βρει... Δε λες παλι καλα που το εβγαλε τωρα...

Υγ. υποψην: φυσικα δεν πληρωνεις τιποτα, καποια απο τα χρηματα που εχεις δωσει για την αγορα, προοριζονται για την εγγυηση, ουτε ο μαστορας χανει ουτε εσυ, στο τελος το κοστος της διορθωσης μπορει να φτασει πχ 3.000 ή και παραπανω, δεν σε απασχολει αυτο εσενα.
    Ειναι δουλεια της εταιριας αυτο.

αυτο που αναφερεις ειναι τροφοδοσια....με οτι αθτο συνεπαγετε...δες μπουζια μπουζοκαλωδια...αναρθωτη κλπ... αλλα αμα βαριεε το μαστορακι...αυτα ειναι...

καλα ξετελα...

ρε παιδιά πήγα σε 4 μαστοριά ο ένας μου κρατισέ το μηχανάκι 5 μέρες και το μόνο που μου έκανε είναι να μου καταναλώσει 20 ευρο βενζίνα ο άλλος μου λέει δεν έχει τίποτα ειναι λέει φυσιολογικό ο αλλος να το δυναμόμετρήσηουμε....

εγώ το βλέπω αλλιώς πάνε σώνη και καλά να περάση ο καιρός και στο τέλος να μου πουν πλήρωσε ,γιατί δεν εξιγιτέ το να μου λέει ο μάστορας ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ την τρόμπα προληπτικά και μετα να μην την ΑΛΛΑΖΕΙ ,γιατί στο τέλος της κουβέντας του είπα οτι ήταν στην ΕΓΓΥΗΣΗ και σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο χοντα δηλαδή τι άλλο να κάνω ,,,
    μήπως να την παρατήσω εκεί που την πήρα και να τους πώ οτι έρχομαι σε μία βδομάδα να την παρώ κόψε το λαιμό σου κτλ.. και που ξέρω εγώ τι θα φτιάξουν και τι θα χαλάσουν αν ο τυπος μου μιλάει για "δυναμοΜΕΤΡΗΣΗΣ" εχώ κουραστεί με τα χάλια τους......
    el Capitan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αφου εισαι στην Αττικη πηγαινε μια εδω:
    http://www.atsmoto.gr/

θα περάσω ρε συ φίλε ευχαριστώ ... για να δούμε.....
    el Capitan

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    honda ? εικονική ζημιά έχει , αφού το ξέορυν οι πάντες "δε σπάει δε χαλάει" .... δεν άντεξα !!!
    Respect mah authoritah!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από immoral
    θα περάσω ρε συ φίλε ευχαριστώ ... για να δούμε.....
    Να περασεις απο εκει που σου ειπε, κ αν δεν στο λυσουν το προβλημα θα σου χαρισω το δικο μου

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΝΤΩΜΑ.
    ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....

Παλαιό μέλος
    Immoral,μιας και εχεις εγγυηση παρε το μηχανακι και πηγαινε καπου εξουσιοδοτημενα,(αμα θες στειλε μου πμ,να σου πω εναν στον Πειραια που ειναι τσακαλι και σωστος ανθρωπος,εκει πηγαινα εγω το δικο μου το χορνετακι και τωρα παω το αραρ μου).Απο την περιγραφη που εκανες,αν και δεν καταλαβα πολλα,κοιτα λιγο αλυσιδογραναζα(υπαρχει η περιπτωση αστοχιας υλικου),ειδικα αμα λες οτι στο εκανε απο την 1η μερα.Γενικα το 8αρι το χορνετ δεν βγαζει στην μεταδοση του τιποτα(δεν μιλαω για φθορες που ερχονται μετα απο πολλα χλμ),εσυ εχεις και λιγα,οποτε μαλλον απο την αρχη κατι ηταν χαλασμενο και με την χρηση χειροτερεψε.

ρε παλικάρι πήγα σε πόλους και σε καλούς, ο ένας μου είπε μάλιστα οτι κατά πάσα πιθανότητα να μου έχουν χρεώσει και καινούργια τρόμπα βενζίνης και να μην σου την έχουν τοποθέτηση ποτέ,

εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι το 80 % τον μαστόρων είναι μουφα τούς σιχάθηκα έκανα μονός μου την αλλαγή λαδιών γιατί μου χτυπάγανε οι ταχύτητες, κατι δεν πήγαινε καλά και ειπα να τσεκάρω τα λάδια,
    το μηχανάκι έκανε φουλ ΣΕΡΒΙΣ στης 7000 χλ και οτταν εγώ το έφτασα στησ 9500 έκανα αλλαγη αν σου δείξω φοτο πώς ήταν τα λάδια θα τρελαθείς μαύρα ΠΙΣΑ ΚΑΤΡΑΜΙ και με αφρό λοιπόν αυτός που έκανε σέρβις είναι ο ιδίως που πήρα το το μηχανάκι ΕΕΕ λοιπον εγώ πρέπει να πάω και τα του κάψω το μαγαζί με τα καμένα λάδια ΑΛΛΑ.............. τι να του πως οτι έκανα μονός μου το σερβις μπουζί λάδι φίλτρο και μετά τι......... θα μου πει ξέρεις εσύ φτες δεν το έκανες σωστά και το χαλασες το μηχανάκι πλήρωνε τώρα.........................

να πάνε να ΓΑΜΗΘΟΥΝ θα το βρω το πρόβλημα μονός μου και ας το πληρώσω χέστηκα για τα 200 και τα 300 ευρο που θα πληρώσω με μαλακές μηχανικούς δεν ξανά μπλέκω να πληρώνω ενα σωρό χρήματα για να με ΠΕΡΝΑΝΕ και ΜΑΛΑΚΑ εεε οχιιι .

πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και το πρόβλημα ειναι η τρόμπα 100% και την κανω αλλαγή σε 2 -3 ήμερες
    el Capitan

Παλαιό μέλος
    Κριμα παντως γιατι εφαγες πολυ ταλαιπωρεια,αν δεν σου κανει κοπο οταν αλλαξεις τρομπα,γραψε εδω μεσα τα νεα απο την αλλαγη γιατι μου κανει εντυπωση,ελπιζω να ναι και το τελευταιο αυτο .

Αυτά είναι τα λάδια τα μπουζί φαίνονται σε καλή κατάσταση αλλά τα άλλαξα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

http://imageshack.us/photo/my-images/28/img0058dw.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/197/img0062li.jpg/
    el Capitan

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παλιό και καλό (σαν κρασί ένα πράμα)
    από BLACKGAS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2010, 23:29
  2. γλυκό σαν μαστός και κοφτερό σαν δόντι
    από dukeandthecity στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 74