Δε σε πιάνω, sorry...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις δικιο ... ντουμανια σαν το τερας του LOST δεν εχει δει κανενας (ουτε αυτοι στο CERN)![]()
Δε σε πιάνω, sorry...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις δικιο ... ντουμανια σαν το τερας του LOST δεν εχει δει κανενας (ουτε αυτοι στο CERN)![]()
Προφανως δεν ειδες προσεκτικα το "αριστουργημα"Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Δε σε πιάνω, sorry...![]()
Μάλλον πρέπει να τη δω τη μλκ το Lost τελικά ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
![]()
O τυπος εχει τρομερο χιουμορ αλλα μεχρι εκει...
Τα επιχειρηματα του ειναι για τον πο*τσο και για να απαντησω στο ιδιο υφος, αν παρεξηγηθει, μπορει να να βαλει μια ταϊστρα πτηνοτροφικης μοναδας στο κ*λο του, να του εισαγει ανα 3 ωρες μισο κιλο μεταλλαγμενου καλαμποκιου της Μοσαντο στα σωθικα του και να τον παει γ@μιοντας μεχρι τη Φουκοσιμα για διακοπες...
το καταλαβαίνετε ότι είναι χιουμοριστικά με στόχο κάποιες δήθεν δημοφιλείς απόψεις, ε;
εγώ πάντως έχω λιώσει με το mikeius vs έντεχνο :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
γιατι?σε αρκετα πραγματα δικαιο εχει..
Σε ποία ?![]()
Το λάθος που κάνει είναι οτι προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα...επιστήμη και χαβαλες λιγο δυσκολο να συνδυαστει γιατι καταληγει σε ανακριβειες και χαλαει ολη η πλακα.Αν διαβάσετε το Blog του πάντως,έχει τρομερή φάση!!!![]()
γενετικες τροποποιησεις,πχ στο χωριο μου που κουβαλανε ξυλα, τα μουλαρια(διασταυρωση αλογο-γαιδαρος) γεννετικη τροποποιηση ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Σε ποία ?![]()
ναι τα πυρηνικα εργοστασια δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα εμεις στην ελλαδα εχουμε χειροτερα...
τωρα για μηχανικα εμφυτευματα ,το cern και για την χρησιμοτητα τους δεν εχω κατι να πω![]()
Αυτό λέγεται selective breeding ή αλλιώς artificial selection.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
γενετικες τροποποιησεις,πχ στο χωριο μου που κουβαλανε ξυλα, τα μουλαρια(διασταυρωση αλογο-γαιδαρος) γεννετικη τροποποιηση ειναι....
Υπάρχουν σαφείς όροι για κάθε τι. Και τα παραπάνω δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στην γενετική μηχανική.
Αν δεν γίνει απομόνωση γονιδίου και σπάσιμο του κώδικά του (προσθήκη, αφαίρεση, αλλοίωση) και έπειτα ενσωμάτωση αλλού, δεν νοείται γενετική τροποποίηση.
Με μικρή επιφύλαξη αυτά και πολύ χοντρικά. Αν το δει ο Εχετλαίος θα διορθώσει καταλλήλως.
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
γενετικες τροποποιησεις,πχ στο χωριο μου που κουβαλανε ξυλα, τα μουλαρια(διασταυρωση αλογο-γαιδαρος) γεννετικη τροποποιηση ειναι....
ναι τα πυρηνικα εργοστασια δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα εμεις στην ελλαδα εχουμε χειροτερα...
τωρα για μηχανικα εμφυτευματα ,το cern και για την χρησιμοτητα τους δεν εχω κατι να πω![]()
Δώσε προσοχή τώρα . Γενετικές τροποποιήσεις υπάρχουν πολλές , κάποιες τις αναλαμβάνει η φύση και κάποιες ο άνθρωπος ! Κάποιες είναι ακίνδυνες και κάποιες επικίνδυνες , η φύση πχ είναι σε θέση να μεταλλάξει εναν Ιό και να αφανίσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού ! Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο άνθρωπος ... Η φύση δεν ελέγχετε ο άνθρωπος μπορεί και πρέπει !
Το λογικό σφάλμα λοιπόν που κάνει ο λεβέντης στο βίντεο είναι η εξίσωση ! Μια ακίνδυνη τροποποίηση δεν καθιστά και τις υπόλοιπες ακίνδυνες !
Στα πυρηνικά , τα έχει κάνει απλά μαντάρα....![]()
ναι οκ,το point δεν ειναι η ορολογια,αλλα τα αποτελεσματα,εφοσον ειναι θετικα το προβλημα δεν βλεπω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αυτό λέγεται selective breeding ή αλλιώς artificial selection.
Υπάρχουν σαφείς όροι για κάθε τι. Και τα παραπάνω δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στην γενετική μηχανική.
Αν δεν γίνει απομόνωση γονιδίου και σπάσιμο του κώδικά του (προσθήκη, αφαίρεση, αλλοίωση) και έπειτα ενσωμάτωση αλλού, δεν νοείται γενετική τροποποίηση.
Με μικρή επιφύλαξη αυτά και πολύ χοντρικά. Αν το δει ο Εχετλαίος θα διορθώσει καταλλήλως.
![]()
Μα θεωρεί σαν γενετική τροποποίηση κάτι που δεν είναι και το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα. Άρα άκυρο το point.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ναι οκ,το point δεν ειναι η ορολογια,αλλα τα αποτελεσματα,εφοσον ειναι θετικα το προβλημα δεν βλεπω...
Αν το κάνει συνειδητά λόγω των χίπιδων στους οποίους απεθύνεται δεν ξέρω![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ρε συ η ορολογια ειναι πολυ ειδικη για εναν απο πολυτεχνειο-οπως το παληκαρι της εκπομπης-αυτο εννοουσε,και φυσικα για πλακα τα λεειΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μα θεωρεί σαν γενετική τροποποίηση κάτι που δεν είναι και το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα. Άρα άκυρο το point.
Αν το κάνει συνειδητά λόγω των χίπιδων στους οποίους απεθύνεται δεν ξέρω![]()
![]()
![]()
οταν τα αποτελεσματα ειναι θετικα γιατι να ελεγχετε?Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Δώσε προσοχή τώρα . Γενετικές τροποποιήσεις υπάρχουν πολλές , κάποιες τις αναλαμβάνει η φύση και κάποιες ο άνθρωπος ! Κάποιες είναι ακίνδυνες και κάποιες επικίνδυνες , η φύση πχ είναι σε θέση να μεταλλάξει εναν Ιό και να αφανίσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού ! Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο άνθρωπος ... Η φύση δεν ελέγχετε ο άνθρωπος μπορεί και πρέπει !
Το λογικό σφάλμα λοιπόν που κάνει ο λεβέντης στο βίντεο είναι η εξίσωση ! Μια ακίνδυνη τροποποίηση δεν καθιστά και τις υπόλοιπες ακίνδυνες !
Στα πυρηνικά , τα έχει κάνει απλά μαντάρα....![]()
για πες για τα πυρηνικα? εκει θα σε καταλαβω...απο γενετικη δεν σκαμπαζω![]()
ρωτα Πτολεμα'ι'δα να σου πουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
για πες για τα πυρηνικα? εκει θα σε καταλαβω...απο γενετικη δεν σκαμπαζω![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam