Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: kteo

Νέο μέλος
    H ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑ ΤΟ ΖΗΤΑΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΑΙΤΑΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Δεν παίζει σενάριο να ρίξουν μηχανάκι ρε παιδιά . Στα μηxανήματα που τεστάρουν φρένα και αναρτήσεις , το μηχανάκι μπαίνει σε ένα κανάλι 15 πόντων και δεξιά και αριστερα του έχει πατήματα 20 πόντων ύψους .
    Ο ΄'οποιος υπάλληλος που θα αναλαμβάνει τη διαδικασία δλδ θα πατάει πολύ γερά και καλά . Τώρα δεν πιστεύω να βάλουν κανά τσιλημπίθρα του 1,50 και των 55 κιλών να περνάει varadero .
    Το αντίθετο που λες θα γίνει...Αποκλειστική φωτό από ΚΤΕΟ, o υπεύθυνος που τεστάρει αναρτήσεις επί τω έργω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mechanics_suspension_fat_motorcycle.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	33,4 KB 
ID:	241984

Έρχεται σήμερα ένας φίλος που έχει ένα Gilera Runner και μου λέει ότι του ήρθε χαρτί από Ι.ΚΤΕΟ πως πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ δικύκλων το καλοκαίρι...Γυρνάω σπίτι και ο ίδιος φάκελος από το ίδιο Ι.ΚΤΕΟ και σ' εμένα...Το ωραίο είναι πως είχε καταληκτικές ημερομηνίες βάσει της ημερομηνίας 1ης άδειας κυκλοφορίας και ανάλογα με τον αριθμό πινακίδας, ενώ η πινακίδα μου ήταν εκτός λίστας

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Έρχεται σήμερα ένας φίλος που έχει ένα Gilera Runner και μου λέει ότι του ήρθε χαρτί από Ι.ΚΤΕΟ πως πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ δικύκλων το καλοκαίρι...Γυρνάω σπίτι και ο ίδιος φάκελος από το ίδιο Ι.ΚΤΕΟ και σ' εμένα...Το ωραίο είναι πως είχε καταληκτικές ημερομηνίες βάσει της ημερομηνίας 1ης άδειας κυκλοφορίας και ανάλογα με τον αριθμό πινακίδας, ενώ η πινακίδα μου ήταν εκτός λίστας
    Και ΠΟΥ σας ΞΕΡΕΙ το Ιδ. Κτεο ???
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Και ΠΟΥ σας ΞΕΡΕΙ το Ιδ. Κτεο ???
    Φαντάζομαι πως έγινε κλήρωση και η πινακίδα μας ήταν στις τυχερές πινακίδες που κερδίζουν ένα αξιόπιστο,γρήγορο & οικονομικό τεχνικό έλεγχο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή...Πάντως επειδή η ίδια απορία δημιουργήθηκε και σ' εμένα, αύριο θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω που βρήκαν οι μάγκες τα στοιχεία μου.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Φαντάζομαι πως έγινε κλήρωση και η πινακίδα μας ήταν στις τυχερές πινακίδες που κερδίζουν ένα αξιόπιστο,γρήγορο & οικονομικό τεχνικό έλεγχο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή...Πάντως επειδή η ίδια απορία δημιουργήθηκε και σ' εμένα, αύριο θα πάρω ένα τηλέφωνο να δω που βρήκαν οι μάγκες τα στοιχεία μου.
    αστα αυτα...

Για έλεγχο θα το πας;

Φαντάζομαι πως έγινε κλήρωση και η πινακίδα μας ήταν στις τυχερές πινακίδες που κερδίζουν ένα αξιόπιστο,γρήγορο & οικονομικό τεχνικό έλεγχο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή...
    Αυτό είναι τύχη !!!

Ρε παιδιά , άσχετο αλλά άμα ένα μηχανάκι έχει πινακίδες κοζάνης π.χ από το προηγούμενο ιδιοκτήτη αλλά τώρα είναι στη Ξάνθη .
    Τι γίνεται ?

Με ποια πρέπει να περάσει με της Κοζάνης ή με της Ξάνθης ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Αυτό είναι τύχη !!!

Ρε παιδιά , άσχετο αλλά άμα ένα μηχανάκι έχει πινακίδες κοζάνης π.χ από το προηγούμενο ιδιοκτήτη αλλά τώρα είναι στη Ξάνθη .
    Τι γίνεται ?

Με ποια πρέπει να περάσει με της Κοζάνης ή με της Ξάνθης ?
    παίζει όταν το δουν στο υπουργείο να το παίξουν στη κολοκυθιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αστα αυτα...

Για έλεγχο θα το πας;

Θα το σκεφτώ...πάντως όταν είχε πάει ο πατέρας μου το Ι.Χ. του στους ίδιους για ΚΤΕΟ του είχαν πει πως υπήρχε βλάβη στο ABS κι έπρεπε άμεσα να διορθωθεί...Τελικά διαπιστώσαμε πως υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με το ABS, ήταν ανύπαρκτο κυριολεκτικά...βέβαια, από την άλλη αυτό που μας απασχόλησε ήταν πως το συγκεκριμένο μοντέλο είχε αγοραστεί χωρίς ABS...

Θα το σκεφτώ...πάντως όταν είχε πάει ο πατέρας μου το Ι.Χ. του στους ίδιους για ΚΤΕΟ του είχαν πει πως υπήρχε βλάβη στο ABS κι έπρεπε άμεσα να διορθωθεί...Τελικά διαπιστώσαμε πως υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με το ABS, ήταν ανύπαρκτο κυριολεκτικά...βέβαια, από την άλλη αυτό που μας απασχόλησε ήταν πως το συγκεκριμένο μοντέλο είχε αγοραστεί χωρίς ABS...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    Πάντως εάν πάω θα τους προειδοποιήσω πως η μοτοσυκλέτα αγοράστηκε καινούρια και από το εργοστάσιο ήταν εκ κατασκευής μονοκύλινδρη, όχι τίποτα άλλο, μην ψάχνουν άδικα γιατί δεν δουλεύει ο δεύτερος κύλινδρος...

Έτσι πρέπει να είναι το σωστό το ΚΤΕΟ . Ααααα.....αυτά να λέγονται .

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καθαρά εισπρακτικό τερτίπι αφού στις μηχανές οτι και αν υπάρχει after market , μπαίνει και βγαίνει σε δευτερόλεπτα για τον έλεγχο. Στο ΧΤΧ είχα τις Akrapovic επάνω και ήθελε μόνο 20 λεπτά να βγούν οι μισοί λαιμοί και τελικά και να μπουν οι μαμά εξατμίσεις και πάλι.

Πέραν τούτου, μην ξεχνάμε πως το 90% των μεγάλων μηχανών , έχουν αξιοπρεπή συντήρηση καθώς οι αναβάτες τους πέρα απο το πρακτικό θέμα που αναφέρει πως θα αγοράζεις οικόπεδα αν πάς με "σκασμένη" ανάρτηση, χωρίς λάστιχα σε καλή κατάσταση κτλ... έχουν και ενα παραπάνω "συναισθηματικό" δέσιμο με την μηχανή τους και τα χώνουν εις δεκαπλάσιον σε σύγκριση με ενα ιδιοκτήτη Ι.Χ. παρόλο που τα αναλώσιμα μιας μηχανής είναι δύο φορές ακριβότερα.

ΚΤΕΟ για μένα θα έπρεπε να μπεί σε δίκυκλα >125cc όπου εκεί γίνεται ο κακός χαμός με κανιβαλλισμένα παπιά και scooter , κακοσυντήρητα όσο δεν πάει κτλ.. τα μισά θα έβγαιναν "κόκκινα" σε ελέγχους.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    Σιγουρα δεν διαφωνει κανεις οτι παιρνωντας οι μηχανες αππο ενα αξιωλογο ελεγχο κτεο κανει καλο στους αναβατες.Σιγουρα ολοι θελομαι οι μηχανες μας να φοραναι τα καλυτερα πανω τους .Η ερωτηση μου ειναι οτι εγω το εγω αψογα συντηρημενο αλλα δεν εχω φλας και καθρεπτες αππο καινουργιο μου εχεις εχει δωσει πινακιδα και μου λες οτι κακως κυκλοφορουσες 13 χρονια στο βουνο χωρις τα προβλεπομενα και πηγαινε τωρα να τα βαλεις και ξαναελα για επανελεγχο.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kteo ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ-ΝΕΑ.
    από chriscrypton στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 759
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2023, 18:38
  2. KTEO για μηχανές...του κουτιού!!
    από NSC στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2012, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ