Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: αααααααχαχααχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαχαχα χαχααχαχαχ

Παλαιό μέλος
    Νομίζω πως ο Στόουνερ ήταν μακράν ο καλύτερος την περασμένη χρονιά. Δεν έκανε λάθη, δεν είχε πτώσεις, καμιά φορά οδηγούσε μόνος του μπροστά, είχε μεν το καλύτερο μηχανάκι αλλά ήταν η πρώτη του χρονιά στη χόντα. Μη ξεχνάμε ότι το καλύτερο μηχανάκι είχαν επίσης οι Πεντρόσα, Ντόβι, Μάρκο.Κανείς από αυτούς δεν ήταν το όδιο ανταγωνιστικός.
    Τη δεύτερη θέση για μένα θα κέρδιζε ο Μπεν Σπις που και αυτός την πρώτη του χρονια σε εργοστασιακό πήγε πάρα πολύ καλά.
    Έπειτα βάζω Λορένζο, Ντοβιτσιόζο, μετά Πεντρόσα.
    O Σιμοντσέλι πέρα από το πείσμα και τη μαχητικότητα, τα οποία είναι αξιέπαινα, δε νομίζω ότι στάθηκε στο ήψος για εργοστασιακό χόντα.
    Τέλος ο Ρόσσι πήρε το ρίσκο και κατά τον κόσμο έχασε αν όχι το ρίσκο ακόμη σίγουρα τις εντυπώσεις........
    Να μη ξεχάσω έναν πολύ καλό Μπαουτίστα που στάθηκε πάνω από κει που μπορούσε η μοτοσυκλέτα του.

Υ.Γ. Ο κάθε οδηγός φτάνει ως εκεί που το επιτρέπει η μοτοσυκλέτα του... Ο καλύτερος της χρονιάς μπορεί να είναι κάποιος που ούτε το φανταζόμαστε...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming

Εγω τουλαχιστον δεν τον ειδα να κανει κατι αξιεπαινο για να αξιζει τον τιτλο του καλυτερου της χρονιας...εγω τον ειδα να φευγει μπροστα ΛΟΓΩ υπεροχης της Honda (κανεις να με διαψευσει?) και απλα να μενει εκει μεχρι το τελος...
    Sorry που στο λέω, αλλά μάλλον είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που δεν έχει καταλάβει πως αν δεν ήταν ο Stoner, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Lorenzo και η YAMAHA!
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Sorry που στο λέω, αλλά μάλλον είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που δεν έχει καταλάβει πως αν δεν ήταν ο Stoner, το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε ο Lorenzo και η YAMAHA!
    Αν και ειμαι φαν του 46, θα μου αρεσε αν το επαιρνε ο Γλυφιτζουρακιας φετος το πρωταθλημα. Παλεψε αξια με μια μοτοσυκλετα που (αν και σεταρισμενη απ τον Βαλε) δεν ηταν ανταξια της Χοντα φετος.
    Ciao Super Sic...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    τι αλλο θα διαβασουμε????
    -46
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας