Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Πόσο μ@λ@κ$ς είμαστε;

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ως εδω ειπα και εγω αλλος ενα κλασσικο σαχλαμαρας..Η επιτυχια ηταν οταν ειδα οτι στην πισω σελα ειχε ενα Arai δεμενο με ελαστικο διχτυ

no comment..
    μπορεί το κράνος να είχε γίνει αιδοίο καπέλο από μέσα και να μη φοριόταν. και τι να κάνεις μετά, να πάρεις ταξί;

Re: Re: Πόσο μ@λ@κ$ς είμαστε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    αυτό δεν είναι τίποτα, εμένα έχει κοιμηθεί συνεπιβάτις (γυναίκα ..προφανώς), χωρίς να το έχω καταλάβει και μάλιστα 2 φορές. και όταν λέω 2 φορές, εννοώ 2 διαφορετικές γυναίκες

το κατάλαβα όταν στο φρενάρισμα το κράνος τους πίεζε το δικό μου με όλο τους το βάρος.
    Μάλλον τις υπνωτίζεις...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777

Re: Re: Re: Πόσο μ@λ@κ$ς είμαστε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από 0ldb0y
    Μάλλον τις υπνωτίζεις...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    λες να τις υπνώτιζε η οδήγησή μου; μιλάμε τη μια φορά ήταν βόλτα κάτω από τα Μετέωρα, πόσο βαρετό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ρε πμ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Υπάρχει κάποιος ποιο τακτικός στο forum από εμένα που θυμάται ανά πόσο καιρό γίνεται η ίδια συζήτηση όπου διαφωνούμε για το αν πρέπει να φοράνε όλοι τουλάχιστον κράνος και αν όταν αναβάτης βλέπει αναβάτη χωρίς κράνος θα έπρεπε να τον πειράζει ή όχι;

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

ΕΓΩ!!!

θυμάμαι που πήγα στην κηδεία του μάνου (του χωμάτινου)...

δεν τον ήξερα, δεν μου έμελε να τον γνωρίσω ποτέ.... ήταν μία αυθόρμητη κίνηση που μου βγήκε διαβάζοντας όσα διαβασα εδώ μέσα για τον μάνο.... θεώρησα οτι σαν μοτοσυκλετιστής θα έπρεπε να είμαι παρών.... έβριζα μέσα μου γιατί φορούσα κουστούμι (έφυγα από την δουλειά νωρίτερα για να είμαι εκεί) και δεν ήμουν με το μηχανάκι μου και τον κατάληλο ρουχισμό και ένοιωθα έξω από τα νερά μου....

μου έκανε εντύπωση το πλήθος των μοτοσυκλετιστών στην κηδεία και μέσα μου πίστεψα οτι κάποιες θυσίες μπορεί να είναι η αρχή για κάτι ωραίο.... ήλπιζα οτι η έννοια του μοτοσυκλετιστή θα άλλαζε με αφορμή την απώλεια του μάνου με την βοήθεια όλων μας....

δεν ξέρω πώς έγινε το ατύχημα του μάνου.... αν έτρεχε, αν είχε πιει, αν φόραγε κράνος αν, αν, αν.... ξέρω μόνο οτι οι τσικνοπέμπτες μου δεν είναι πια οι ίδιες..... και επειδή από το σημείο περνάω σχεδόν καθημερινά για να πάω σπίτι μου, πάντα κοιτάω και χαιρετάω.....

και σήμερα διαβάζω, οτι στα αρχίδια μας αν ο άλλος φοράει κράνος, στα αρχίδια μας αν ο άλλος κουβαλάει το παιδί του στο μηχανάκι τρικάβαλο κλπ
    διαβάζω οτι θα κοστίσω πιο ακριβά στον μη καπνιστή φορολογούμενο όταν πάθω καρκίνο (καπνίζω), οτι μάλλον κοστίζω πιο ακριβά αν μείνω φυτό από το αν πεθάνω και όλα αυτά τα ωραία....

κρίμα, σήμερα τελικά διαπιστώνω οτι τσάμπα έφυγε και ο μάνος....

τι κάθομαι και τα γράφω τώρα όλα αυτά? στα αρχίδια μας.... αυτοί είμαστε τελικά._

Παλαιό μέλος
    Σε όσες κηδείες ακόμα και να πάμε αυτός που δεν θέλει να καταλάβει την μ@λ@κια που κάνει δεν θα το καταλάβει ποτέ .
    Οπότε τζάμπα χάνεις τα λόγια σου και υπάρχουν πιο δημιουργικοί τρόποι να περνάς την ώρα σου από το να κράζεις άμυαλους μοτοσικλετιστές .

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    ΕΓΩ!!!
    Για κάνε λογαριασμό ρε ψηλέα
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ξερεις ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος -για αυτους που πηγαινουν στα μακνοναλτς κ τρωνε οτι σκατα βρουν- οταν παθαινουν εμφραγμα κ τρεχουν στους γιατρους ?

Ξερεις ποσα πληρωνει ο φορολογουμενος για καποιους που καπνιζουν κ παθαινουν καρκινο ?

Αφηστε τα χαζα επιχειρηματα

οντως στα δημοσια σφαγεια η κατασταση εχει ξεφυγει, απο τοτε που στρωσαν καινουργια ασφαλτο μαζευονται ολοι οι καγκουρες κ κανουν ταρζανιες
    Εγώ αυτό με το κάπνισμα πάντως δεν το καταλαβαίνω...ξέρουμε εδώ και πόσα χρόνια οτι κάπνισμα=καρκίνος,αλλά βλέπεις παιδιά 14 χρονών να καπνίζουν σαν τα φουγάρα.Και όταν στα 50 τους θα πάθουν καρκίνο στους πνεύμονες,θα πληρώσει ο φορολογούμενος για τη μαλακία που πήγαν και έκαναν,και εξακολουθούσαν να κάνουν για τόσες δεκαετίες.
    Μπά,δε θέλω να πληρώσω...ίσως αν ξέρουν οτι αν πάθουν κάτι δε θα έχουν κάποιον να τα πληρώσει για αυτόυς,να το κόψουν το κάπνισμα.Καλύτερα και για μένα,θα μπαίνω στην καφετέρια και θα αναπνέω αέρα,οχι στάχτη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Εγώ αυτό με το κάπνισμα πάντως δεν το καταλαβαίνω...
    Αυτό με το αλκοόλ το καταλαβαίνεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
    Aυτο που εγω ξερω, ειναι οτι εαν ο καθενας απο μας κοιταζε τα δικα του στραβα, ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος..Αντ'αυτου παντα θα φταιει καποιος αλλος...
    μεγάλη και σοφή κουβέντα. +πολλά, φίλος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αυτό με το αλκοόλ το καταλαβαίνεις;
    Φαίνεται σαν να είναι το ίδιο,αλλά δεν είναι...το αλκόολ είναι άκρως εθιστικό,και δεν είναι καθόλου εύκολο να σταματήσεις να πίνεις.Είναι ένα ανθρώπινο λάθος,και συγχωρείται.
    Το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα...και αυτό είναι μια εξάρτηση και είναι ανθρώπινο λάθος.Όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση η δυσκολία του να κόψεις το κάπνισμα με την δυσκολία να σταματήσεις το ποτό.Πολλόι άνθρωποι το κόβουν εντελώς μόνοι τους,απλά και σύντομα.Ένας αλκοολικός χρειάζεται δίαφορα είδη θεραπείας,φάρμακα,μοσχέυματα...ένας καπνιστής όχι!
    Αν εισαι αλκοολικος εκανες το λαθος,και τωρα δεν μπορεις μονος σου να το διορθωσεις
    Αν εισαι καπνιστης εκανες το λαθος,και καθε μερα που περναει ξερεις οτι μπορεις να το διορθωσεις μονος σου

Ετσι το βλεπω εγω!

Ειναι θεμα δυσκολιας δηλαδη

Μη συνεχιζεις, το βλεπεις λαθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ αυτό με το κάπνισμα πάντως δεν το καταλαβαίνω...ξέρουμε εδώ και πόσα χρόνια οτι κάπνισμα=καρκίνος,αλλά βλέπεις παιδιά 14 χρονών να καπνίζουν σαν τα φουγάρα.Και όταν στα 50 τους θα πάθουν καρκίνο στους πνεύμονες,θα πληρώσει ο φορολογούμενος για τη μαλακία που πήγαν και έκαναν,και εξακολουθούσαν να κάνουν για τόσες δεκαετίες.
    Μπά,δε θέλω να πληρώσω...ίσως αν ξέρουν οτι αν πάθουν κάτι δε θα έχουν κάποιον να τα πληρώσει για αυτόυς,να το κόψουν το κάπνισμα.Καλύτερα και για μένα,θα μπαίνω στην καφετέρια και θα αναπνέω αέρα,οχι στάχτη!
    Δες όμως και μια άλλη οπτική...

Ο μέσος καπνιστής καπνίζει 1,5 πακέτο την ημέρα.
    Η μέση τιμή του πακέτου είναι στα 3,70
    Ο φόρος καπνού ανέρχεται στα 86% της τιμής του πακέτου άρα = 3,18
    Άρα ο μέσος καπνιστής πληρώνει φόρο 3,18χ1,5 = 4,77 €/ημέρα χ 365 ημέρες = 1.742,00 ετησίως
    Αν αυθαίρετα υπολογίσουμε κάπνισμα 40 ετών (αφετερία στα 20 και καρκίνος στα 60) αυτό σημαίνει ότι συσσωρευτικά έχει πληρώσει φόρο καπνού (που υποτίθεται ότι διατίθεται στο σύστημα υγείας) 69.680 € χωρίς να υπολογίσουμε αναλογιστικά τους αναλογούντες τόκους ...
    Και ταυτόχρονα αφού θα πεθάνει νωρίτερα θα επιβαρύνει λιγότερο το ασφαλιστικό του ταμείο από συντάξιμες αποδοχές και επιπλέον όλα αυτά τα χρόνια έχει συντηρήσει στην καπνοβιομηχανία και το εμπόριο δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας...

Άρα...ΝΑΙ- ΜΑΖΙ ΣΟΥ να σταματήσει γιατί κάνει κακό στην υγεία του... Αλλά μην του ρίχνουμε και όλο τα ανάθεμα του κόσμου γιατί οικονομικά μάλλον προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο παρά βάρος είναι...

Αααα και κάτι άλλο...
    Αυτό με την "εθιστικότητα" είσαι λάθος.
    Πληροφοριακά, η νικοτίνη είναι το 2ο ή 3ο πιο εθιστικό ναρκωτικό που γνωρίζουμε και μίλια σε "εθιστικότητα" μπροστά από το αλκοόλ...

Φαίνεται σαν να είναι το ίδιο,αλλά δεν είναι...το αλκόολ είναι άκρως εθιστικό,και δεν είναι καθόλου εύκολο να σταματήσεις να πίνεις.Είναι ένα ανθρώπινο λάθος,και συγχωρείται.
    Το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα...και αυτό είναι μια εξάρτηση και είναι ανθρώπινο λάθος.Όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση η δυσκολία του να κόψεις το κάπνισμα με την δυσκολία να σταματήσεις το ποτό.Πολλόι άνθρωποι το κόβουν εντελώς μόνοι τους,απλά και σύντομα.Ένας αλκοολικός χρειάζεται δίαφορα είδη θεραπείας,φάρμακα,μοσχέυματα...ένας καπνιστής όχι!
    Αν εισαι αλκοολικος εκανες το λαθος,και τωρα δεν μπορεις μονος σου να το διορθωσεις
    Αν εισαι καπνιστης εκανες το λαθος,και καθε μερα που περναει ξερεις οτι μπορεις να το διορθωσεις μονος σου

Ετσι το βλεπω εγω!
    Όχι. Ο εθισμός και στις δύο περιπτώσεις είναι και σωματικός και ψυχολογικός.

Η μόνη διαφορά (στην Ελλάδα τουλάχιστον) είναι ότι ελάχιστοι καπνιστές κρατάνε
    το μέτρο και δεν παρασύρονται σε καθημερινή και υπερβολική χρήση.
    Και τα δύο και μάλιστα ο συνδιασμός τους είναι μια απόλαυση, που όταν ξεφύγει
    γίνεται επικίνδυνη για την υγεία σου και την υγεία των γύρω σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δες όμως και μια άλλη οπτική...

Ο μέσος καπνιστής καπνίζει 1,5 πακέτο την ημέρα.
    Η μέση τιμή του πακέτου είναι στα 3,70
    Ο φόρος καπνού ανέρχεται στα 86% της τιμής του πακέτου άρα = 3,18
    Άρα ο μέσος καπνιστής πληρώνει φόρο 3,18χ1,5 = 4,77 €/ημέρα χ 365 ημέρες = 1.742,00 ετησίως
    Αν αυθαίρετα υπολογίσουμε κάπνισμα 40 ετών (αφετερία στα 20 και καρκίνος στα 60) αυτό σημαίνει ότι συσσωρευτικά έχει πληρώσει φόρο καπνού (που υποτίθεται ότι διατίθεται στο σύστημα υγείας) 69.680 € χωρίς να υπολογίσουμε αναλογιστικά τους αναλογούντες τόκους ...
    Και ταυτόχρονα αφού θα πεθάνει νωρίτερα θα επιβαρύνει λιγότερο το ασφαλιστικό του ταμείο από συντάξιμες αποδοχές και επιπλέον όλα αυτά τα χρόνια έχει συντηρήσει στην καπνοβιομηχανία και το εμπόριο δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας...

Άρα...ΝΑΙ- ΜΑΖΙ ΣΟΥ να σταματήσει γιατί κάνει κακό στην υγεία του... Αλλά μην του ρίχνουμε και όλο τα ανάθεμα του κόσμου γιατί οικονομικά μάλλον προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο παρά βάρος είναι...

Αααα και κάτι άλλο...
    Αυτό με την "εθιστικότητα" είσαι λάθος.
    Πληροφοριακά, η νικοτίνη είναι το 2ο ή 3ο πιο εθιστικό ναρκωτικό που γνωρίζουμε και μίλια σε "εθιστικότητα" μπροστά από το αλκοόλ...
    Αυτο για το οικονομικο ειναι οντως σωστο...δεν το ειχα σκεφτει ετσι!
    Για την εθιστικοτητα αν το λες εσυ,κατι θα ξερεις...
    Ομως αν ειναι ετσι...εχεις δει κανεναν αλκοολικο να λεει απο σημερα λιγοτερο ποτο και να το καταφερνει? Εγω οχι,αλλα καπνιστες πολλους!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ανεξάρτητοι είμαστε?
    από tweek στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 18:25
  2. Άμα δεν βλέπουμε τα αστέρια, ξεχνάμε το πόσο ασήμαντοι είμαστε...
    από el_hymador στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2011, 12:23
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 09:46
  4. ΠΟΣΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    από csofos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 20:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε