Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: Πόσο πιο στραβά και ανάποδα μπορεί να πάει αυτή η χώρα ρε γμτ μου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    Πούσαι Μάγε της κακιάς ώρας, σε παρατηρώ καιρό τώρα, και αυτά που γράφεις, κατά κανόνα είναι υστερίες και ανοησίες. Αρπάζεις μια σαχλαμάρα, την κατανοείς όπως επιθυμείς καταστροφολογικά εσύ (άλλωστε σε ελαφρόμυαλους έτσι κι αλλοιώς απευθύνεται η ''ειδηση''), και μετά λες και τους άλλους για παρωπίδες.

Τα ''πυράκια'' είναι πΕΙράκια, εκ του πείρου του εμβόλου, το οποίο και τρώει ζόρι, κοπανάει και παράγει τον χαρακτηριστικό θόρυβο.

Καλόν θα ήταν όταν ισχυρίζεσαι περί της αλήθειας των ειδήσεων που μεταδίδεις και μάλιστα πετάς και την ταφόπλακα του ''ποτέ δεν κάνω λάθος'' , να ξεκινήσεις από το να γράφεις τις λέξεις σωστά για αρχή. Και αργότερα πας και στα νοήματα.

Εδώ το ''ποτέ δεν μεταδίδω λάθος ειδήσεις'' μετράει ΗΔΗ δύο λάθη, άρα το ''ποτέ'' μάλλον το σβήνουμε...

ΠΑ, Ποσοστό Αναπηρίας ρε αστειάτορες :rotflmao:
    Συμφωνω σε ολα αλλα η ενσταση ειναι στην διορθωση, δεν ειναι απο επιλογη του καποιος αγραμματος, λιγο σεβασμο στους συνανθρωπους μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ε μα γίνεται να πάρεις μια είδηση στα σοβαρά όταν το σάιτ συνήθως λέγεται παςμηελληνβαρβαρος.gr τα σχόλια είναι γραμμένα με δασείες, περισπωμένες κτλ και οι φανς έχουν όλοι περικεφαλαίες, δόρια και ασπίδες για άβαταρ;:rotflmao:

Αυτος ο μαγος που θυμιζει συνεχεια το πιο γαματο κλιπακι που εχει βγαλει το ΑΜΑΝ...

ειναι η 10η φορα που το λεω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    κλιπακι
    Τα είπαν όλα
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ! :rotflmao:
    Τι σκυλί έχεις;
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

rottweiler θηλυκο, γιατι ?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μάλιστα .. ξυπνήσαν και άλλοι κριτές.. δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που τώρα ανακάλυψαν το internet.

Είστε άλλωστε τοσο κολημένοι που κοιτάτε τις αξίες για τις πληροφορίες απο την πηγή. Είπαμε ... κάθε είδους ανίδεος θα πεί και μια βλακεία.. ελεύθερα είναι.

Όσο για το μάγε της κακιάς ώρας, αναρρωτιέμαι αν είχες τα "φρύδια" να μου το πείς μπροστά μου ή αν κρύβεσαι πίσω απο το πληκτρολόγιο (στάνταρ τακτική ανώριμων ατόμων). Έχουμε χορτάσει απο δαύτους..

Τώρα ήταν τόσο άκυρο το Link που μπήκε αυτό μετά στα ΜΜΕ του web.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...ideixiomaneis/

Όσο για το "πυράκια"... εγώ έκανα λάθος στο γράμμα κυρίως γιατί δεν είμαι μηχανικός και το ψάχνω απο αλλού να ξεστραβωθώ... εσύ που θεωρείς εαυτόν αυθεντία στην ανάλυση πληροφοριών και στην ικανότητα κρίσης άλλων, θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις στο google, οτι το "πυράκια" είναι κλασσικό λάθος ορθογραφίας, αλλά η ουσία που περιγράφει είναι το ίδιο.

Ρε τι πάθαμε με τους κάθε λογής κριτές και προστάτες του moto.gr.. μπήκαν πριν μερικούς μήνες εδώ και νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον κόσμο απο τα....

Είπα και πριν... το πληκτρολόγιο είναι μεγάλη άμυνα κάποιων.. όταν όμως είναι φάτσα φόρα, εκεί είναι "φίλε μου", κτλ...

Το thread θα το φάει το σκοτάδι , άλλωστε είναι κλασσική τακτική εδώ να χάνονται αυτά που εγείρουν ερωτήματα για το πόσο κάποιοι μπορούν να συζητήσουν ή οχι.. ολίγον με ενδιαφέρει.. έτσι και αλλιώς αυτοί που θέλουν να διαβάσουν , το διαβάζουν.. οι υπόλοιποι τρώγονται με τα ρούχα τους.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    πΕΙράκια, εκ του πείρου του εμβόλου, το οποίο και τρώει ζόρι, κοπανάει και παράγει τον χαρακτηριστικό θόρυβο.
    Nαι, αλλά όταν κοπανήσουν πάρα πολύ και αυξηθεί η θερμοκρασία τους, τότε τα ονομάζουμε "πυράκια".
    Life begins at 45°.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Όσο για το "πυράκια"... εγώ έκανα λάθος στο γράμμα κυρίως γιατί δεν είμαι μηχανικός και το ψάχνω απο αλλού να ξεστραβωθώ... εσύ που θεωρείς εαυτόν αυθεντία στην ανάλυση πληροφοριών και στην ικανότητα κρίσης άλλων, θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις στο google, οτι το "πυράκια" είναι κλασσικό λάθος ορθογραφίας, αλλά η ουσία που περιγράφει είναι το ίδιο.

Ρε τι πάθαμε με τους κάθε λογής κριτές και προστάτες του moto.gr.. μπήκαν πριν μερικούς μήνες εδώ και νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον κόσμο απο τα....

Μαγε... οπως το ειπες ..."νομιζουν.."

χτυπάει πυράκια... (πυρ , προαναφλεξη) Τα πυράκια σημαίνουν προανάφλεξη του μείγματος, λόγω συμπίεσης εκτος αν βγαινουν τα πειρακια απο πουθενα και κουδουνανε με στον κινητηρα...
    ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ...

1. χτυπάω πιράκια
    Ορισμός: 12
    Λήμμα: 12
    Φτάνω στα όριά μου ή και τα ξεπερνάω. Τα όρια νοούνται συνήθως ανοχής, αντοχής, υπομονής, αλλά και απόδοσης.

Το πιράκι είναι υποκοριστικό του πίρος, ο οποίος γράφεται και με έψιλον γιώτα, εξού και η γραφή χτυπάω πειράκια. Γράφεται όμως και χτυπάω πυράκια παρετυμολογημένα απ' το πυρ. Τέλος, ως συνήθως σε παρόμοιες εκφράσεις, το χτυπάω μπορεί να αντικατασταθεί από το βαράω.
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μόλις πριν λίγο το επιβεβαίωσε στον real-fm ο καθηγητής εργατικού δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, σαν μία απο τις επιταγές του μνημονίου ώστε να εκσυγχρονισθούμε....

Παρακαλώ τους κυρίους γνώστες του forum να με ενημερώσουν περι της σοβαρότητας του εν λόγω κυρίου για να ξέρω αν θα τον πάρω στα σοβαρά..

Υγ. Ψάχνω το κείμενο για τυχόντα ορθογραφικά λάθη, μη και με περιλάβει ο Πανοπτικός Ος το Παν θωρά

Για αλλη μια φορα τριμπ00ρδελο το καναμε το μαγαζι.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Άμα σε περιλάβει ο πανοπτικός μπορεί να σου τα κάνει από 3 σε 2 τα παραδείγματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    κλασικο moto.gr
    απο την πολη ερχομαι και αμα με δεις στην πορτα σου να τηγανιζω ψαρια, πετα μου ενα αυγο (ή αβγο. οτι προτιματε)....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

1. χτυπάω πιράκια
    Ορισμός: 12
    Λήμμα: 12
    Φτάνω στα όριά μου ή και τα ξεπερνάω. Τα όρια νοούνται συνήθως ανοχής, αντοχής, υπομονής, αλλά και απόδοσης.

Το πιράκι είναι υποκοριστικό του πίρος, ο οποίος γράφεται και με έψιλον γιώτα, εξού και η γραφή χτυπάω πειράκια. Γράφεται όμως και χτυπάω πυράκια παρετυμολογημένα απ' το πυρ. Τέλος, ως συνήθως σε παρόμοιες εκφράσεις, το χτυπάω μπορεί να αντικατασταθεί από το βαράω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Eχεις ζωγραφισει παλι μητσε!!!
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μόλις πριν λίγο το επιβεβαίωσε στον real-fm ο καθηγητής εργατικού δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος, σαν μία απο τις επιταγές του μνημονίου ώστε να εκσυγχρονισθούμε....

Αυτό δεν το ήξερα... ευχαριστώ! Δηλαδή για να γίνουμε "μοντέρνοι" πρέπει να δίνουμε άλλοθι και επιδόματα αναπηρίας σε κάθε λογής διεστραμμένο..

Μετά μου λέτε ρε παιδιά γιατί εκνευρίζομαι και αναφέρω κάποια θέματα σαν και αυτό. Όσοι έχουν παιδιά πιστεύω οτι με καταλαβαίνουν, όσον αφορά το "γιατί" που είπα παραπάνω.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2012, 13:01
  2. Αν και θα επρεπε να παει...
    από Runner Ducati στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 13:56
  3. Διάφορα στραβά και ανάποδα...
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 17:48