Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Θα αγοράζατε κινέζικο ?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
    Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, το πρόβλημα είναι η αντιπροσώπευση και κατά συνέπεια η εξυπηρέτηση του πελάτη. Πιστεύω ότι οι Κινέζοι είναι ένας τίμιος λαός με δίψα για μάθηση. Η απληστία των Δυτικών τους έχουν γεμίσει τεχνογνωσία αφού πλέον πάρα πολλά αγαθά που χρησιμοποιούμε, κατασκευάζονται εκεί. Επίσης, δεν είναι χαζός λαός. Δεν θέλουν να γεμίσουν την αγορά με σκάρτα προϊόντα. Προσέξτε, μιλάμε για μηχανάκια που κοστίζουν όσο βγάζει ένας εργάτης εκεί το χρόνο, και αν. Μην τα μπερδεύετε με φθηνοηλεκτρονικά.

Εξακολουθώ να το σκέφτομαι σοβαρά.
    Αλήθεια, έχει κανείς ή κάποιος φίλος του εμπειρία?
    Καπου τα εχεις μπερδεψει. Τα καθαρα κινεζικα προιοντα και ειδικα τα μηχανακια ειναι απαραδεκτης ποιοτητας. Το ξερω απο πρωτο χερι μιας και αυτη τη στιγμη ειμαι Κινα

Παρε ενα επωνυμο μεταχειρω και ξεχνα τις κινεζιες

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Καπου τα εχεις μπερδεψει. Τα καθαρα κινεζικα προιοντα και ειδικα τα μηχανακια ειναι απαραδεκτης ποιοτητας. Το ξερω απο πρωτο χερι μιας και αυτη τη στιγμη ειμαι Κινα

Τι σε κάνει να νομίζεις ότι καταλαβαίνουμε τα κινέζικα που γράφεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Τι σε κάνει να νομίζεις ότι καταλαβαίνουμε τα κινέζικα που γράφεις;

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Γράψε και κανα life in the east να γουστάρουμε, μόνο η αστραλία έχει ενδιαφέρον δηλαδής

Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
    Σε ενα βενζιναδικο σηκωνω τη σελα με βιασυνη και η σελα εφτασε στο δρομο.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γράψε και κανα life in the east να γουστάρουμε, μόνο η αστραλία έχει ενδιαφέρον δηλαδής
    Οταν βρω χρονο, πραγμα λιγο δυσκολο, θα προσπαθησω να γραψω κατι

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF

Τίποτα δεν έχω μπερδέψει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν είπα ότι τα κινέζικα μηχανάκια είναι καλής ποιότητας. Εαν όμως ένας καλός αντιπρόσωπος μου καλύψει τα δυο - τρια προβλήματα που θα βγάλει σαφώς και είμαι ΟΚ από την στιγμή που έχω δώσει 30% λιγότερα χρήματα για κάτι καινούργιο. Άσε που το επώνυμο μεταχειρισμένο μπορεί να είναι από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. Καααααάποτε τα αρχαία χρόνια είχα πάρει ένα CBR 400R μεταχείρω. Με πήγαινε 7 μέσα και μια έξω (από το συνεργείο)

Μια και είσαι εκεί, δοκίμασε την τοπική σπεσιαλιτέ. Γκέϊσα λέγεται
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Τίποτα δεν έχω μπερδέψει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δεν είπα ότι τα κινέζικα μηχανάκια είναι καλής ποιότητας. Εαν όμως ένας καλός αντιπρόσωπος μου καλύψει τα δυο - τρια προβλήματα που θα βγάλει σαφώς και είμαι ΟΚ από την στιγμή που έχω δώσει 30% λιγότερα χρήματα για κάτι καινούργιο. Άσε που το επώνυμο μεταχειρισμένο μπορεί να είναι από έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα. Καααααάποτε τα αρχαία χρόνια είχα πάρει ένα CBR 400R μεταχείρω. Με πήγαινε 7 μέσα και μια έξω (από το συνεργείο)

Μια και είσαι εκεί, δοκίμασε την τοπική σπεσιαλιτέ. Γκέϊσα λέγεται
    Βρε αΣχετε. αυτές είναι στη Γιαπωνία

Ρε τι πάθαμε....

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    το 2000 ειχα παρει το dayang dy 50(ιδιο με το astrea dream)καινουργιο.το εκανα 72αρι και το κρατησα περιπου 2 χρονια(δουλευα και ντελιβερι) οπου το πουλησα σε συναδελφο μου με 14000χλμ.το μηχανακι υπαρχει ακομα και δεν εχει καποιο προβλημα.προ 5ετιας πηρα το ιδιο σε 100 κυβικα με 43000χλμ.εμφανισιακα ηταν ταλαιπωρημενο αλλα μηχανικα αριστο.το ειχα περιπου 1.5-2 χρονια χωρις προβλημα και το πουλησα.τα συγκεκριμενα μοντελα ηταν απο την κορυφη ως τα νυχια ιδια με τα honda,πλαστικα,καρμπυρατερ keihin japan,κυλιδροκεφαλες ταιριαζαν χωρις προβλημα απο το ενα μοντελο στο αλλο.[list]
    δεν εχω αποψη για τα υπολοιπα κινεζικα που κυκλοφορουν αλλα σαν πρωτη εντυπωση τα περισσοτερα δεν με πειθουν με την ποιοτητα τους

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Εξακολουθώ να το σκέφτομαι σοβαρά.
    Αλήθεια, έχει κανείς ή κάποιος φίλος του εμπειρία?

Θα μιλήσω μόνο εκ πείρας κι όχι εκ γνώσεως.

Έχω το Daytona DY125 απ'τον Μάρτη του 2009 (κλείνω 3 χρόνια δηλαδη σε λίγο καιρό).
    Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια σχεδόν κάθε βράδυ, όταν έπιασα 2η δουλειά (σαν διανομέας).
    Επίσης το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για όλες τις αγγαρείες, δουλειές, εξυπηρετήσεις κλπ κλπ..

Εφτασα τα 58.000χλμ και το μηχανακι έχει ζητήσει ελάχιστα έως μηδαμινά πράγματα για τη χρήση που του κάνω..
    Και ειλικρινά ακόμα και κάτι σοβαρό να βγάλει.. του 'χω ρίξει τέτοιο σκίσιμο που θα το κατανοήσω, θα του πετάξω ένα lifan επάνω και θα συνεχίσω.. (υποθετικά μιλάω).

Και για να πω και το λόγο που πήρα Κινέζικο..
    Βασικά για 2 λόγους:
    1. Για την τιμή. (1100€ με 2 χρόνια εγγύηση) - (Απόσβεση έχει κάνει στην τιμή και με το παραπάνω!!)
    2.Γιατί ήξερα πως ήθελα ένα μηχανάκι το οποίο θα υπέφερε, οπότε απέκλεισα μηχανακια που θα μου αρεσαν και θα τα λυπόμουν να τα σκίσω έτσι.

Βρε αΣχετε. αυτές είναι στη Γιαπωνία

Ρε τι πάθαμε....
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Είδες τι γίνεται όταν το μυαλό σου είναι αλλού? :rotflmao: :rotflmao:

Σωστός :a19:
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
    Θα μιλήσω μόνο εκ πείρας κι όχι εκ γνώσεως.

Έχω το Daytona DY125 απ'τον Μάρτη του 2009 (κλείνω 3 χρόνια δηλαδη σε λίγο καιρό).
    Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια σχεδόν κάθε βράδυ, όταν έπιασα 2η δουλειά (σαν διανομέας).
    Επίσης το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για όλες τις αγγαρείες, δουλειές, εξυπηρετήσεις κλπ κλπ..

Εφτασα τα 58.000χλμ και το μηχανακι έχει ζητήσει ελάχιστα έως μηδαμινά πράγματα για τη χρήση που του κάνω..
    Και ειλικρινά ακόμα και κάτι σοβαρό να βγάλει.. του 'χω ρίξει τέτοιο σκίσιμο που θα το κατανοήσω, θα του πετάξω ένα lifan επάνω και θα συνεχίσω.. (υποθετικά μιλάω).

Και για να πω και το λόγο που πήρα Κινέζικο..
    Βασικά για 2 λόγους:
    1. Για την τιμή. (1100€ με 2 χρόνια εγγύηση) - (Απόσβεση έχει κάνει στην τιμή και με το παραπάνω!!)
    2.Γιατί ήξερα πως ήθελα ένα μηχανάκι το οποίο θα υπέφερε, οπότε απέκλεισα μηχανακια που θα μου αρεσαν και θα τα λυπόμουν να τα σκίσω έτσι.

Αυτό ακριβώς λέω

Αυτό ακριβώς λέω
    από τα γραφόμενά σου μάλλον έχεις ήδη καταλήξει πριν καν ανοίξεις το θρεντ ...

τα κινέζικα έχουν θέματα και μηχανολογικά και σε ποιότητα κατασκευής εν γένει ... αλλά είναι φτηνά και αν σου κάτσει καλό μηχανάκι θα είσαι οκ (το αν σου κάτσει όμως είναι ζαριά)

ότι και να πάρεις πάντως να σου βγει γερό εύχομαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    από τα γραφόμενά σου μάλλον έχεις ήδη καταλήξει πριν καν ανοίξεις το θρεντ ...

τα κινέζικα έχουν θέματα και μηχανολογικά και σε ποιότητα κατασκευής εν γένει ... αλλά είναι φτηνά και αν σου κάτσει καλό μηχανάκι θα είσαι οκ (το αν σου κάτσει όμως είναι ζαριά)

ότι και να πάρεις πάντως να σου βγει γερό εύχομαι
    Κατά 90%, ναι έχω καταλήξει. Δεν θα μπορούσα όμως να μην πάρω και την γνώμη ανθρώπων που δεν έχω μεν γνωρίσει αλλά τους νοιώθω κοντά μου.
    Σε περίπτωση που το κάνω, θα έχετε τακτικό report, κάτι σαν test ride διαρκείας ρε αδελφέ.
    Είμαι και άνθρωπος που δεν μπορώ να τρώω συνέχεια αυτά που μου σερβίρουν. Θέλω να δοκιμάζω.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου

Κατά 90%, ναι έχω καταλήξει. Δεν θα μπορούσα όμως να μην πάρω και την γνώμη ανθρώπων που δεν έχω μεν γνωρίσει αλλά τους νοιώθω κοντά μου.
    Σε περίπτωση που το κάνω, θα έχετε τακτικό report, κάτι σαν test ride διαρκείας ρε αδελφέ.
    Είμαι και άνθρωπος που δεν μπορώ να τρώω συνέχεια αυτά που μου σερβίρουν. Θέλω να δοκιμάζω.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου
    να πω την αλήθεια μου τεστ διαρκείας έχω γενικά πολύ καιρό να διαβάσω για οποιοδήποτε μοντέλο σε παπιά (εκτός από του Anritsu για το Modenas)

καλό είναι να μαθαίνουμε συνέχεια πράγματα

αν σε ενδιαφέρει κιόλας έχω ενα πελάτη μου που πουλάει lifan με άλλα 4,5 χρόνια εγγύηση (έχει 1500 χμ το μηχανάκι και η lifan δίνει 5 χρόνια σε κάποια μοντέλα της)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 319
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 07:30
  2. Θα αγοραζατε "γυμνο" 1098;
    από nakedorange στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2008, 16:59
  3. θα αγοραζατε Er-6 για πρωτη μοτο??(πολυ πρωτη ομως)!!!
    από dimdil στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 10:15
  4. ''ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΠΟΤΕ''?????????
    από nikos force στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 172
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 18:01
  5. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 14:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ