Αδερφέ σκέψου όμως ότι το τι είναι κουλ διαφέρει από άτομο σε άτομο. Για μένα πχ δεν είναι κουλ να κάνω 800 χλμ ευθείας σε αυτοκινητόδρομο σε μια μέρα... είναι ανία ... Κουλ σημαίνει να περάσω καλά και να κάνω κέφι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Σόρυ ρε φίλε για να καταλάβω σε πόσες μέρες κάνεις κουλ 1200-1300 Χλμ ?
![]()
Αν δεν πάει απο αυτοκινητόδρομο (για να μη χτυπήσει η βαρεμάρα κόκκινα), η μέση ωριαία θα πέσει οπότε τα 800 χλμ θα βγούν πιο δύσκολα. Δεν έγραψα στο πρωτο μου ποστ ότι δεν βγαίνει. Έγραψα ότι δεν βγαίνει εύκολα και κουλ. Με μια μέση ωριαία 80 (γιατί τόσο θα πάει εκτός αυτοκινητοδρόμο), θέλει 10 ώρες καθαρή οδήγηση, βάλε και στάσεις για ξέπιασμα, βενζίνη κλπ ... Αυτό δεν είναι κουλ... Είναι διεκπεραίωση. Επειδή με τον Μικε γνωριζόμαστε πολύ καλά, ξέρω τι σκέφτεται όταν λέει κουλ..
Και θα έχει και συνεπιβάτιδα η οποία μπορεί μεν να της αρέσει η μοτο-εκδρομή αλλά δεν είναι προπονημένη σε ημερίσιες 800άρες με τίγκα φορτωμένη μηχανή.
Ακόμα όμως και αν δεν μιλάμε για 800άρες αλλά για πχ 650 όπως λες, και πάλι το 10ωρο το χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ξύπνημα στις 8, γρήγορο καφέ-πρωινό, ντύσιμο κλπ, αναχώρηση στις 9 και στις 19:00 το απόγευμα/βράδυ να ψάχνει για ξενοδοχείο. Ξαναλέω, σαφώς και γίνεται απλά δεν είναι "κουλ" (δλδ, χαλαρά, άνετα, χαζεύοντας λίγο εδώ λίγο εκεί κλπ κλπ)
Επιπλέον, είναι καλό να αφήνουμε και 1 ώρα τουλάχιστον την ημέρα καβάτζα στο προγραμματισμό μας για καθυστερήσεις, ψιλοαπρόοπτα κλπ.
Κάπου γράφτηκε να προτιμήσει Βενετία. Αυτό σημαίνει +1 βράδυ στο πλοίο. Δώρο-άδωρο κατά τη γνώμη μου όταν έχεις συγκεκριμένες μέρες στη διάθεση σου και η πορεία σου δεν είναι βόρεια αλλά δυτικά.